Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kolejna katastrofa! Ja się chyba załamę! :(

[B]Teodorek, Łatek i Buraski ~{*}~[/B]
Dzika kotka urodziła młode, 6 maluszków... Z nich szczęście miały tylko Rudek którego ktos zabrał do siebie i Teodorek którego odrzuciła kotka. Znaleźli go ludzie o dobrym sercu. Zawieźli do weterynarze, leczyli, kochali, karmili, spali z nim.... i wszystko było pięknie... było... Pewnego dnia znaleziono martwe maluchy... Łatek był jeszcze żywy. Zabrano go wiec do domu i leczono. Po trzech dniach umarł... Wypóścili już Teodorka i wtedy nie spodziewanie wypił nie uprzątnięte mleko :( I znów weterynarze! 2 tygodniowa walka! Ostatniego dnia kkroplówka nie została przyjeta przez krew... Teodorek umiera... Płacz! Smutek! Żal! Moze gdyby nie podjęto próby leczenia Łatka Teodor by żył? Ale przecież nie można było zostawić go tak w poczebie...

[B]Kochanym kociaką ~{*}~[/B]

Posted

[B][I]Dziś mija 112 samotny dzień Hapiczko ;( Minęło już 16 tygodni... A ja wciąż płaczę, tak tęsknię za Tobą, szczególnie teraz kiedy zbliżają się święta :([/I][/B]

Posted

[B][I]113 dzień, bezsensu... W poniedziałek Wigilia :( A ja tu zalewam się łzami, tak mi Ciebie brakuje, wciąż nie mogę przywyknąć do faktu że...NIE MA CIĘ![/I][/B]

Posted

[quote name='Ola164'][B][I]113 dzień, bezsensu... W poniedziałek Wigilia :( A ja tu zalewam się łzami, tak mi Ciebie brakuje, wciąż nie mogę przywyknąć do faktu że...NIE MA CIĘ![/I][/B][/quote]

Ola nic nie jest bezsensu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Tak poprostu musiało być!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Więc sie nie zalewaj łzami:mad: bo napewno sie cieszysz z wielu zeczy. I pomyśl ze Hap juz nie ma ale JESTEŚ TY!!!!!!!! A napewno Hapica nie chciałaby cię takiej smutnej

Posted

Na TM wchodzę może przez 5 min. dziennie a wy mówicie jakcy to była wieczność! Ja żyję Hap a nie bez Hap i dla mnie to sie liczy! I choć dla innych umarła dla mnie żyć bedzie na zawsze!
Deer - masz przecież 2 psy i nigdy żadnego nie straciłaś! Kiedyś sama wchodząc na TM robiłam wielkie oczy czytając: nie mogę tak żyć albo nike chcę innego psa! Dyiś sama stanęłam w takiej sztuacji i mówię/myślę tak samo!

Kakuś - choć jest wiele ważnych rzeczy na czele nich wszystkich stała ONA!

[B][I]114 dzień, tak tęsknię! Powyższe teksty całkowicie mnie dobiły! A myślałam że będzie prościej, niż zwykle, jest tak samo... a może nawet i gożej? "Hap nie ma"! Nie wolno tak pisać! Onma jest, jest dla mnie i to się liczy![/I][/B]

Posted

Sama wiesz jak dla mnie była ważna Hap.... Mój pierwszy tak kochany psia, pierwszy któremu poświęcałam tak wiele czasu :( A teraz?!

[B][I]Z powodu zamieszania panującego w domu wpadłam tylko na chwilkę :( W 116 dzień samotności i beznadzieji...[/I][/B]

Posted

[quote name='Ola164']Sama wiesz jak dla mnie była ważna Hap.... Mój pierwszy tak kochany psia, pierwszy któremu poświęcałam tak wiele czasu :( A teraz?!

[B][I]Z powodu zamieszania panującego w domu wpadłam tylko na chwilkę :( W 116 dzień samotności i beznadzieji...[/I][/B][/quote]

wiem, ale takie rozpamietywanie nic nie da

Posted

Daje, daje i to bardzo wiele :(

Łzy czasaem dają ukojenie :(

[B][I]W 117 dzień kochanie, Wigilia już jutro ;( Eh, choinka stoi w salonie, jak w tedy gdy do nas przyszłaś ;( Brak mi Ciebie![/I][/B]

Posted

[I][B]Boże Narodzenie... Moja malutka tak mi tu bez Ciebie smutno... Wczoraj na Wigilii Łukasz życzył mi takiego jamnika jak TY! Ale czy jeszcze kiedyś będę mieć tak wspaniałą jamnisię?!
Eh, 119 dzień samotności!
W dalszym ciągu nie mam internetu ...
[/B][/I][B]
~{*}~[/B]