Ola164 Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [B][I]To już 100![/I][/B] [B][I]Sto postów o Tobie![/I][/B] [B][I]10 stron wątku![/I][/B] [B][I]87 samotnych dni![/I][/B] [B][I]Ta statystka boli![/I][/B] [B][I]:([/I][/B] [B][I]HAP[/I][/B] [B] [*] [*] [*][/B] Quote
Aga76 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/d466784cf61bb6fa.html"][IMG]http://images11.fotosik.pl/22/d466784cf61bb6fa.jpg[/IMG][/URL] Quote
Dinka Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Tak Ci współczuję!!!! Ja mam 14-nasto letnią suczkę (kundelka) i strasznie się o nią boję..... Quote
Ola164 Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Kiedy Hapi trafiła do mnie myślałam że to przyjaciółka na kilkanaście lat! Żyła nie cały rok.... :( Quote
kasia12 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Olus wiem co czujesz, ale popieram to, że jak bedziesz ciągle rozpamietywać to co sie stało, to bedzie jeszcze gorzej. Pamietasz jak przyszłam do domu i się okazało, ze plamke zabił samochód? musiałam isc do szkoły na spotkanie z tym autorem choć byłam kompletnie zdołowana:placz:poczytaj sobie Akademie pana kleksa (tam jest opisane psie niebo) Quote
Ola164 Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Dzięki, kochana jesteś :loveu: Ale ja tu zawsze piszę, bo są tu ludzie którzy mnie rozumieja tak jak ty... Quote
Celina12 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Olu my zawsze zrozumiemy ból i rozpacz -to naturalne, bo dla nas nasz Psaiaki to jak dzieci, jak najdroższy SKARB!!! Quote
Ola164 Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Bo to jest nasz SKARB! Nie ma takiego samego psa, nie ma identycznej suczki! One sa jak dzieci - każdy ma swój charakter i usposobienie.... Quote
szajbus Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Hapiczka, choć była z wami krótko na zawsze zagościła w waszych sercach Olu i tak juz będzie zawsze. Tych postów będzie przybywało coraz bardziej. Jej watek nie zginie dzięki miłości do tego małego stworzonka i pamięci. Hapiczko [img]http://blogol.hu/pikz/kisherceg/candle.gif[/img] Quote
Monia70 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name='Ola164'][B][I]To już 100![/I][/B] [B][I]Sto postów o Tobie![/I][/B] [B][I]10 stron wątku![/I][/B] [B][I]87 samotnych dni![/I][/B] [B][I]Ta statystka boli![/I][/B] [B][I]:([/I][/B] [B][I]HAP[/I][/B] [B] [*] [*] [*][/B][/quote] To miłość boli .Szalona , niedokończona,dławiąca miłość boli. [SIZE=3][COLOR=darkorchid] [*][/COLOR][/SIZE] Quote
ma_ruda Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name='Ola164']Kiedy Hapi trafiła do mnie myślałam że to przyjaciółka na kilkanaście lat! Żyła nie cały rok.... :([/quote] Dla Hapi ważne było (jest?), ze żyła szczęśliwie. Czas dlaniej nie ma znaczenia- psy podobno nie mają poczucia czasu. A dla nas? Niezależnie czy to kilka miesięcy czy kilkanaście lat, zawsze jest za krótko, zawsze trudno się pogodzić z tym, że już nie będzie ani jednego dnia razem. Wiem to, bo przeżyłam już takie rozstania: z 6 miesięczną Kamą, którą zabrała nagle choroba (parvo), z 2 letnim Abim, który ze mną był ok. pół roku (tak jak Hapi- zginął pod kołami samochodu). Teraz (a właściwie ponad rok temu) musiałam pożegnać 14 letnią Punię. Kama i Abi są za Tęczowym Mostem od kilkunastu lat. Nigdy o nich nie zapomniałam; wspomnienie rozstania dzisiaj boli tak samo jak wtedy. Tylko wtedy nie było Dogomanii ani innego podobnego miejsca gdzie mogłabym utrwalic swoje wspomnienia; także te szczęsliwe i radosne. Dzisiaj nie pamiętam nawet dat. Za to pamiętam jak bardzo czułam się wtedy osamotniona w swojej rozpaczy, kiedy odeszły. Ola pisz i wspominaj Hapi. Tu wszyscy jesteśmy z Tobą i prawdziwie współczujemy. Nie pozwolimy Ci zapomnieć, ale przecież wcale tego nie chcesz? Ta pamięć jest nam potrzebna. Quote
zurdo Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Śmierć nigdy nie przychodzi we właściwym momencie, a już śmierć Przyjaciela... Zawszez jest za szybko, za krótko, za wcześnie. Najważniejsze, że Hapi była kochana, że miała na kogo czekać i wiedziała, że ktoś na Nią czeka - i to się nie zmieniło. Hapi <*> Quote
Ola164 Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 [quote name='ma_ruda']Ola pisz i wspominaj Hapi. Tu wszyscy jesteśmy z Tobą i prawdziwie współczujemy. Nie pozwolimy Ci zapomnieć, ale przecież wcale tego nie chcesz? Ta pamięć jest nam potrzebna.[/quote] Nie chcę zapomnieć, nie da się zapomnieć! [quote name='zurdo']Śmierć nigdy nie przychodzi we właściwym momencie, a już śmierć Przyjaciela... Zawszez jest za szybko, za krótko, za wcześnie. Najważniejsze, że Hapi była kochana, że miała na kogo czekać i wiedziała, że ktoś na Nią czeka - i to się nie zmieniło.[/quote] Mam nadzieje, że ona też na mnie czeka! Tak jak ja na nią... Kiedy słyszę: Hap, Hapik albo (najczęściej) Hapica łzy mam w oczach! Dla mnie i dla mamy to była Hapiczka - a dla większości ludzi rozdarty kundel z giełdy! ************************************************************** [B]Statystyki:[/B] [B][I]112 postów o tobie[/I][/B] [B][I]12 stron wątku[/I][/B] [B][I]88 samotnych dni i nocy![/I][/B] :( [COLOR=darkorange] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][/COLOR] [IMG]http://images2.fotosik.pl/228/b525f91aa662da90.jpg[/IMG] [B][I]Od twojej pani....[/I][/B] Quote
Celina12 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Wiesz takim ludziom trzeba współczuć-nie wiedzą co tracą, jak ubodzy są :shake: Popatrz ilu Przyjaciół zyskałaś dzięki Hapuni :loveu:, ile Ona Ci dała a chciała tak niewiele...One nas przewyższają we wszystkim, powinniśmy się uczyć od NICH miłości, wierności, troskliwości i ogromnej pokory....kochają mimo wszystko... Quote
Ola164 Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Psy to największy skarb! Skarb pełen uczuć.... Quote
Ola164 Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 [B][I]Zajrzało do nas już 800 osób...[/I][/B] Quote
Duffi Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='Ola164'][B][I]Zajrzało do nas już 800 osób...[/I][/B][/quote] Olu, to znaczy, że nie jesteś ze swoim bólem i tęsknotą sama _______________________________ [B]Happiczko czuwaj nad swoją mamusią, ona Ciebie teraz potrzebuje, jak powietrza.............[/B] :candle:[SIZE=2][FONT=Verdana][COLOR=#000000][I][COLOR=#483d8b][B]:candle:[/B][/COLOR][/I] :candle: :candle: :candle: [/COLOR][/FONT][I]:candle:[/I][/SIZE] Quote
Ola164 Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 A nawet bardziej! Bez Niej i bez wspomnień życie nie miało by sensu! [B][I]Hapiczko, córeczko moja! Czy pamiętasz?[/I][/B] Dziś straszna wiadomość, kot wujka Edward wpadł pod auto :( Podobno żyje ale ja nie wiem w jakim jest stanie i nie mogę go odwiedzić bo jestem chora :( Quote
Akadna Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [COLOR=royalblue]Hapiczka napewno pamięta.... i czeka za TM na Ciebie...[/COLOR] Quote
Ola164 Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Werka - czy podlinkujesz mi ten baner? jest na 10 stronie.... :( Quote
Akadna Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=93146"][IMG]http://img250.imageshack.us/img250/3466/100x200eg2.jpg[/IMG][/URL] [COLOR=royalblue]podlinkowane[/COLOR] Quote
Ola164 Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Dziękuję.... [B][I]Wieczór, nasza ulubiona pora...[/I][/B] [COLOR=red][B][[/B]*[B]][/B][/COLOR] Quote
Celina12 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Nie wiesz co z Edwardem???? Hapiczko Śliczna....:loveu:.. [*] Quote
Ola164 Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Niestety nic na razie nie wiem... Hapiczka strasznie lubiła go szarpać za ogon... [B][I]Odeszłaś, zostawiając mnie samą z bólem i cierpieniem! To nie była twoja wina! Może ja czymś zawiniłam i to dlatego straciłam najważniejszy SKARB, może zrobiłam coś złego, może.... Nie wiem! A tak bardzo mi Ciebie brakuje![/I][/B] Quote
Ola164 Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [B]Liczby:[/B] [B][I]13 stron wątku[/I][/B] [B][I]124 posty[/I][/B] [B][I]869 wyświetleń[/I][/B] [B][I]89 samotnych dni[/I][/B] [B][I]Radość odeszła a Ty wraz z nią,[/I][/B] [B][I]Posmutniał ogród, posmutniał dom,[/I][/B] [B][I]Zostały tylko wspomnienia i zdjęcia -[/I][/B] [B][I]To takie trudne - nie do pojęcia![/I][/B] [B]~ [*] ~{*}~ (*)~[/B] Quote
Recommended Posts