Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B][FONT=Comic Sans MS]No z pewnością a nie jakiś chleb trzy tygodniowy :)[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Ok Hapciu dobranoc i miłych snów ci życzę Olu tobię też :)[/FONT][/B]

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hapciu pomóż mi!
Moja kotka zaginęła. Pusia zaginęła. Nie ma jej już długo. Ja wiem że koty gdzieś się włóczą, chodzą. Ale ona jest zdana sama na siebie! 13 maja dopiero skończy rok. Ostatnio bardzo schudła. Nie chciała jeść, brać tabletek. Aż któregoś dnia gdy byłam z nią na spacerku zobaczyłyśmy psa. Pusia się wyrwała i uciekła. Miała szelki ale ję zciąła. To było niedaleko mnie. Ale ja czuję że z nią nie jest dobrze.
Hapciu bądź jej patronem chociaż przez chwilkę! Błagam wyproś o jakąś łaskę dla niej!

Posted

[B][I]Witaj Kochanie...[/I][/B]
[B][I]Tak wiem, nie zawsze było nam latwo... Ale w końcu udalo się! Pokochaliśmy Cię wszyscy! I nawet Kamil który nie przepada za psami powiedział: "To nie był pies, to była Hapica!"[/I][/B]

Posted

[B][FONT=Comic Sans MS]Hapisiu pomóż Pusi aby się odnalazła :)[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Mam królika i ona też się nazywa Pusia ale ostatnio zaczeła chorować :([/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Ma zapalenie spojówek tak bardzo się o nią boję :([/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Oby wyzdrowiała :([/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Bo jak ją stracę to niewiem co zrobię nie wytrzymam tego bólu bo strace najlepszego przyjaciela choć to tylko królik ale naprawde mi na niej zależy :placz:[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Pamiętam o tobie Hap :)[/FONT][/B]

Posted

[B][FONT=Comic Sans MS]Zgadzam się Hapcia to zdecydowanie niezwykły pies dlatego musiał trafić akurat do ciebię Olu bo wyjątkowe psy trafiają do wyjątkowych ludzi :)[/FONT][/B]

Posted

Olu wiedz, że ja też pamiętam :) mimo, że tak rzadko zaglądam teraz na dogo (brak czasu itp) ale zawsze pamiętam o Hapuni!!!!

trzymaj się Olu :D

Posted

Tak Olu zasłużyłaś na te wszystkie komplementy.

Hapcia była aniołem w psej skórze.

Pusi nadal nie ma:-(
A pieska znajomej który też ma imię Pusia też nie ma. Gdzieś zaginęła.:-(
Hapciu pomóż.[']

Posted

Hapusiu- [*] Zwracam sie do Ciebie z pewna prosba:
Pomoz mi teraz 8 kwietnia, gdy bede pisala test kompetencji... Tak strasznie sie boje...
Hapciu...