Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B][I]Witaj Kochanie..[/I][/B]
[B][I]A ja jak zawsz proszę bys była szczęśliwa, byś nie była smutna i nie plakała... wystarczy że ja nie mogę sie odnaleźć w tym całym świecie...[/I][/B]
[B][I]Proszę też abys pomogła Musi... tej jamnikowej suni, o takim samym spojrzeniu jak Ty...[/I][/B]

Posted

Hapa- pamietam ;) [*] Tesknie za toba, bo chociaz Cie nie znalam w8iem, ze napewno bylas cudowna i dobra dla Oli.. A skoro Ola Cie kocha to i ja Cie kocham ;)

Posted

Anetko - tyle już stron że nie zawsze się pamięta....

Aniu - to była i jest cudowna psina, co wcale nie znaczy że grzeczna... a jaka czasem zazdrosna o mnie... Pokochałabyś Ją bez chwili zastanowienia!

Posted

[B][I]Hapiczko, być może znajdzie się domek dla Musi, dziekuje Ci![/I][/B]
[B][I]Ale kolejna bieda do adopcji... [/I][/B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9806518"][B][I]ZULA[/I][/B][/URL][B][I]...[/I][/B]

Posted

Dzisiaj koło nas wyrzucili jamniczka. Biedak goni każdy samochód myśli że to jego pan...
Dałam mu skibkę chleba z masłem i serem nic innego przy sobie nie miałam. Prynajmniej dziś nie będzie głodny...
Ma ranę na głowie, boli go bo piszczał jak go głaskałm.

Posted

[quote name='Psiutka380']Dzisiaj koło nas wyrzucili jamniczka. Biedak goni każdy samochód myśli że to jego pan...
Dałam mu skibkę chleba z masłem i serem nic innego przy sobie nie miałam. Prynajmniej dziś nie będzie głodny...
Ma ranę na głowie, boli go bo piszczał jak go głaskałm.[/quote]

I co z tym jamnisiem?

Posted

[B][FONT=Comic Sans MS]Witaj Hapisiu (*)[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Niestety przez ostatnie dni niemogłam na dogo wejść bo coś mi internet nie funkcjonował choć chciałam bardzo wejść :p[/FONT][/B]
[FONT=Comic Sans MS][B]I co z tym jamolkiem??[/B][/FONT][FONT=Verdana]:Dog_run:[/FONT]
[B][FONT=Comic Sans MS]Biedaczysko :([/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Mam nadzieje że znajdzie się ktoś porządny dla niego :([/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]A może się zgubił :([/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Pamiętam o tobie Hapiczko trzymaj się dobrze i opiekuj się Olą :)[/FONT][/B]

Posted

Hapcio slonce;)
Napewno Ci tam jest dobrze... :razz:
Tylko dlaczego tak krotko bylas z Ola, a potem zostawilas ja? :-(:-(
Och, nie ma sie co smucic... ;) Jestes przy niej tylko Cie nie widac.. ;)