Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B][FONT=Comic Sans MS]Spoko :p Zawsze będę o was pamiętać bo o was niedarady niepamiętać :p[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Życzę wam miłych świąt :p[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Bym ci przesłąła jakiś obrazek ale niewiem jak :p[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Hap pamiętam
[*] :p[/FONT][/B]

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ola164']W sercu zawsze będzie żyć!
chester07 - witamy u Nas![/quote]
dzień dobry ^^
['] Wesołych świąt za TM Hapiczko ! jak znajdziesz tam gdzieś mojego Chrupka to go pozdrów :):-(
[*]

Posted

Witam ;)
Hapcio droga slonce, ktore wychodzilo zza chmur codziennie... dopoki ktos go nie skrzywdzil... Teraz swieci wtedy, gdy Ola na nie patrzy
[*]

Posted

Jestem szczęśliwa... w końcu tyle dla mnie zrobiła! Postawiła moje życie do góry rogami i wiele w nim zmienila... na lepsze!
Ale teraz nie potrafię sie odnaleźć w tym innym świecie! :(

Posted

[quote name='Ola164']Jestem szczęśliwa... w końcu tyle dla mnie zrobiła! Postawiła moje życie do góry rogami i wiele w nim zmienila... na lepsze!
Ale teraz nie potrafię sie odnaleźć w tym innym świecie! :([/quote]

Olu potrafisz, znalazłaś się i to bardzo dobrze. Znalazłaś sobie chociażby robienie prześlicznych banerków. Wynajdujesz różne bidy i je reklamujesz.

Posted

Olu Hapiczkabyła dla ciebie wszystkim a ty dla niej całym światem. Wywróciła twoje życie do góry nogami, to było wasze wspólne życie które ona opuściła i stanęła na zawsze u twego boku w waszym życiu i zawsze ci towarzyszy. Ona zawsze jest przy tobie. Nic się nie zmieniło. I chociaż wzrok jej nie dosięga to serce ją czuje.
Hapiczko[']

Posted

[B][I]Witaj moja panienko :* Wczoraj pod wieczór nie zaglądnełam bo coś z internetem było nie tak. Ale pamiętam o Tobie i dziękuje za pamięć innym....[/I][/B]