ecci Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='demi']nie no, a papiery na taką bestie masz:evil_lol:[/quote] nawet żółtych nie mam, a co dopiero na nią...tylko demi nie mów nic TOZ-owi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [IMG]http://www.buffdogs.com/images/333a1buffcody5625.jpg[/IMG] [B]a to tatuś...urodę ma po nim!!![/B] Quote
ecci Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 no to zejdźmy z tatusia Kanapci...i pokażmy jak to wspaniale byłao na wczorajszym spacerku z braciszkiem Sauronkiem: [IMG]http://images33.fotosik.pl/282/5ab7547c55abe9a5med.jpg[/IMG] Quote
ecci Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Kanapcia ze swoją prywatną ciocią i braciszkiem Sauronkiem... [IMG]http://images31.fotosik.pl/282/042e99eaa6b9829amed.jpg[/IMG] Quote
ecci Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 he, zapomniałabym napisac...Kanulek był tak wymęczony wczorajszym spacerem, że dzisiaj spała nie do 8, jak zwykle ale do 12:evil_lol: Quote
agata51 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='ecci']jest,w,schronisku,wczoraj,bylysmy,u,niego,z,kanapula,tzn.z,kanapka ma,swoj,watek,jak,odzyskam,wieczorkiem,swojego,kompa,to,podam linka:loveu:na,tym,dziadku,jest,to,nie,do,zrobienia... w,sumie,decyzja,zapadla,w,ten,weekend,ze,beda,warunki,aby,go,wziac... to,go,bierzemy///jest,bardzo,biedny,w,kazdym,razie ,i,bardzo,potrzebuje,kontaktu,z,ludziem:placz:[/quote] Czy ja śnię? W ten weekend bierzecie Saurona?! ecci, powtórz - już bez przecinków. Quote
ecci Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='agata51']Czy ja śnię? W ten weekend bierzecie Saurona?! ecci, powtórz - już bez przecinków.[/quote] nie ma mowy, żeby w ten weekend go zabrac! Chodziło o to, że w niedzielę 8 czerwca, czyli tą co była zadecydowaliśmy, że po remoncie, Sauronek będzie z nami mieszkał!!! Teraz nie mam poprostu warunków!!! Quote
agata51 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Wszystko przez te przecinki. Ale będziesz miała braciszka, Kanapeczko! Powinszować! Quote
ecci Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='agata51']Wszystko przez te przecinki. Ale będziesz miała braciszka, Kanapeczko! Powinszować![/quote] Sauron rzekomo ma raka!:placz: Quote
agata51 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Jak "rzekomo" to nie "na pewno". Bafek jest dobrej myśli. Bardzo mu się podoba przyszły braciszek. Pasuje do niego kolorystycznie. Kanapeczko, trzymamy kciuki za Saurona, prawda? Quote
ecci Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='agata51']Jak "rzekomo" to nie "na pewno". Bafek jest dobrej myśli. Bardzo mu się podoba przyszły braciszek. Pasuje do niego kolorystycznie. Kanapeczko, trzymamy kciuki za Saurona, prawda?[/quote] Kanapa wypoczywa....na chodniczku w kuchni!!!! Wszystkie moje psy są rude...tylko Pimek czarnuszek!!!:evil_lol: Quote
agata51 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='ecci']Kanapa wypoczywa....na chodniczku w kuchni!!!! Wszystkie moje psy są rude...tylko Pimek czarnuszek!!!:evil_lol:[/quote] Dorzucam Depiego z mojego podpisuje. Pasuje do towarzystwa jak mało kto. A mnie ostatnio czarnawe się trafiają. Bafek pięknie się prezentuje na ich tle. Quote
ecci Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Kanulec zmienił dzisiaj kolor nosa na sufitowy!!!:diabloti: Quote
agata51 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Malujecie sypialnię dla Bafka? A sufit będzie w słoneczka czy w gwiazdki? Kanapciu, pańcia przeprosiła czy wciąż musisz być obrażona? Quote
ecci Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Kanapcia już się przeprosiła, już mieszkanko noskiem malowała!!! Nie mam pojęcia czym jej zmyć tą farbę!!!Ma cały biały nochal!!!:placz: Quote
ecci Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='demi']może zostawić, sam sie umyje:cool3:[/quote] zaschło!!! Przynajmniej widac, że pomaga w remoncie mieszkanka!!!:evil_lol: A z tą białą krechą wygląda w sumie przekomicznie!!! A poza tym, to z niej cwaniarka jest, śmieci są w ruchu jak ciocia jest zajęta, dziś jak rozmawiałam przez telefon to się do nich dobierała!!! Paskuda mała!!! Quote
demi Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 wiadomo, śmieci najsmaczniejsze :cool3: ciesz sie ciotka, że tobie tylko jeden psiak tam zaglądą:razz: u mnie jak 6-7 sie zbierze to sie dzieje:evil_lol: a ja mam roboty, że szkoda gadać:mad: Quote
ecci Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Dokarmianie się Kanapci pod moją nieobecnośc [B]BILANS: [/B]- zjedzona paczka kakao - zjedzone 3 pomidory razem z listkami i nadgryzione 2 - zjedzona ostatnia tabletka musująca poprawiająca koncentrację - ostatnie kromki chleba - 2 jabłka skutek: - dobrze strawione jedzonko i pełny brzuszek:diabloti: - :angryy: ciocia Quote
agata51 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Paczka kakao czy paczka PO kakao? Przeżyła? Dla psów to podobno trucizna. Ale wiadomo przecież, że Kanapa to albo jest pies nadzwyczajny albo ona w ogóle nie jest pies. Moje psy też podkradają, ale raczej coś z mięs, z ryb, ewentualnie z tłuszczów. Ecci, teraz już poważnie - czy Kanapka naprawdę nie widzi (tak stoi w tytule - "niezaradną staruszkę" przemilczę). A może by zmienić tytuł na "Kanapka, niewidząca/niedowidząca/widząca inaczej/udająca niewidzącą (niepotrzebne skreślić) suczka nielicząca lat....? Ale pytanie o widzenie potraktuj, proszę, poważnie. Bafek [(widzący, niesłyszący/niedosłyszący/słyszącydoskonaleodgłosotwieranejlodówki (niepotrzebne skreślić)] pozdrawia Kanapkę (patrz wyżej). Quote
ecci Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 wylizała kakao tyle co było w paczce, nie dużo w każdym razie!!! Ona nie jest całkiem niewidząca, ona niedowidzi, ale zaradna jest jak cholera!!! Quote
demi Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='ecci']wylizała kakao tyle co było w paczce, nie dużo w każdym razie!!! Ona nie jest całkiem niewidząca, ona niedowidzi, ale zaradna jest jak cholera!!![/quote] :evil_lol: Fajniuchna ta Kanapciasta:evil_lol: Quote
ecci Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][B]Puszka mięska -[/B] [COLOR=Red]5,50[/COLOR] [B]Zjedzenie mięska[/B] - [COLOR=Red]5 sekund[/COLOR] [B]zobaczyć radość psa[/B] - [COLOR=Red]bezcenne :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
gosikf & dogs Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Heelllooouuu Kanapa!!! Widzę, że zdrowo się odżywiasz:tabletki na koncentrację, pomidorki, jabłuszka. No no noooo:lol:Tylko daruj sobie proszę to kakao:mad: ecci, co z tym rakiem Saurona? Powiedz, że to nie prawda:roll: Quote
ecci Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='gosikf & dogs']Heelllooouuu Kanapa!!! Widzę, że zdrowo się odżywiasz:tabletki na koncentrację, pomidorki, jabłuszka. No no noooo:lol:Tylko daruj sobie proszę to kakao:mad: ecci, co z tym rakiem Saurona? Powiedz, że to nie prawda:roll:[/quote] to są guzy...kształtu nowotworu złośliwego z tego co wiem to nie mają, sądzę, że pies będzie żył jeszcze do późnej starości!!! Kan nie daje mi życ, zapamiętała sobie, że kupiłam całą puszkę mięska i teraz łazi i piszczy, że ona chce mięsko!!! Jeszcze się nie ugięłam, a jak powiedziałam jej, że ma się uspokoić, bo więcej nie kupię, to aż paszczę otworzyła ze zdziwienia!!! Quote
Recommended Posts