Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

otrzymałam takiego słodkiego meila z wplate z cegiełek

Dziękujemy za serce okazane naszemu podopiecznemu

Fundacja Emir

p.s. Rambo ma sie coraz lepiej. Jest radosnym psem spragnionym kontaktu z
człowiekiem. Az dziw bierze, że po tym wszystkim tak lubi ludzi i ich
towarzystwo. Mamy nadzieję, że po wyleczeniu szybko znajdzie kochajacy
dom.

Posted

czy Raul bedzie bardzo duzym psem ?? on jest jeszcze młody ale nie wiem jak duzy jest teraz ??? pytam bo czasem ktos ze znajomych pyta o psiaki i wie, ze ja sie interesuje dogomania :)

Posted

Jest wielkości niedużego bernardyna(jak na psa ) i pewnie nie urośnie już dużo ale nabierze masy. tak czy inaczej to jednak już kawał psa. Ładnie mu się wszystko goi , tylko patrzeć jak trzeba będzie szukac domu ;-)

Posted

UWAGA! wszyscy, którzy dokonują wpłat pieniężnych na EMIRA!!!

[SIZE=3][COLOR=red]Wpisujcie w treści przelewu: [B]DAROWIZNA,[/B] [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red]a bedziecie mogli odliczyć to od dochodu !!![/COLOR][/SIZE]

Kwota darowizn nie może przekroczyć 6% dochodu rocznego.
A do PITu wystarczy załaczyc dowod przelewu - ze slowem darowizna!
Nawet jak wplacacie na konkretnego psiaka: piszcie np.DAROWIZNA (Frodo) .

Posted

Ja mam konto w PKO BP i po dokonaniu transakcji jest opcja: DRUKUJ.
Na takim wydruku jest napisane, ze to dokument elektroniczny i nie wymaga podpisu banku. Cos w ten desen ;) To chyba jest wiążące dla Urzedu, ktos ma wiedze w tym temacie?

Posted

[QUOTE]Ja mam konto w PKO BP i po dokonaniu transakcji jest opcja: DRUKUJ.
........To chyba jest wiążące dla Urzedu, ktos ma wiedze w tym temacie?[/QUOTE]

no wlasnie ja sie nie orientuje :( dlatego pytam bo o opcji drukuj wiem :)

Posted

Wydaje mi się, że bardziej wiarygodny będzie wyciąg. Kiedyś zdarzyło mi się że urząd nie uznał wydruku. Raczej wyciąg powinien załatwić sprawę.

Posted

[quote name='Mośka']Ja mam konto w PKO BP i po dokonaniu transakcji jest opcja: DRUKUJ.
Na takim wydruku jest napisane, ze to dokument elektroniczny i nie wymaga podpisu banku. Cos w ten desen ;) To chyba jest wiążące dla Urzedu, ktos ma wiedze w tym temacie?[/quote]

to jest dokument wazny ...

Posted

dobre wiesci

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][B]22.11.2007:[/B]
RAMBO - rana goi sie b. dobrze; infekcja zostala opanowana. ; zdjeto mu pierwsze 2 szwy. Zaczyna wychodzic na spacery na powietrze.Psa rozsadza energia i radosc zycia. Utyl 4,5 kg. Dostaje scanomune i witaminy.
Szukamy dla niego odpowiedzialnych ludzi i domu z ogrodem. :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

a gdzie ten domek z ogrodem potrzebny na cito
[/SIZE][/FONT]

Posted

No to super wieści, Rauluś zrobił na mnie ogromne wrazenie. Muszę się przyznać , że zastanawiałam się mocno nad przygarnięciem pieska. Niestety realia są czasem trochę inne niż nasze wyobrażenia. Zeszłam na ziemię Zbyt wiele zmian czeka mnie i męża w najbliższym czasie, żeby narażac to zwierzątko na jeszcze jakiś dodatkowy stres. Naprawdę szczerze żałuję.
Ale po tym jak go zobaczyłam, to obiecałam mojej 12-letniej Korci, że jak jej kiedyś zabraknie to napewno przygarnę choć jednego biedaka za schronu. I DOTRZYMAM SŁOWA.:placz:"nie uratuję świata, ale uratuję świat jednego psa"

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...