tigrunia Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/134/d33f5673b7c18e1f.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/154/d6448d02ac0a1a00.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/134/e2534b3e48fc9fca.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/154/137b03273b2469da.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/154/10bfe75550dd7597.jpg[/IMG][/URL] Quote
tigrunia Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/153/459b8b9b4d5a02df.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/154/dcdff42f829e5ebb.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/154/77da4cb4fa907623.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/134/62d421db0c3b2a32.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/154/7d52ef403e2e7773.jpg[/IMG][/URL] Quote
tigrunia Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/134/bbc4f047636a13ea.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/134/7e9b81efec0235b3.jpg[/IMG][/URL] Quote
Magda Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Ojejku ile zdjęć:loveu: Ślicznie jej w tej kokardce. Quote
iberia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Jessi jest już w wieku młodzieńczym :) Slicznotka!!!!!!!!!!!!! Quote
tigrunia Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='Magda_Miki']Ojejku ile zdjęć:loveu: Ślicznie jej w tej kokardce.[/quote] :loveu: Kokardka od Iberii .. [quote name='iberia']Jessi jest już w wieku młodzieńczym :) Slicznotka!!!!!!!!!!!!![/quote] od Iberii, która wcale nie zauważyła :placz: Quote
tigrunia Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Upsi, 3 razy sie wkleiło :P hehe Quote
tigrunia Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 upsi, jednak 4 .. kurcze nie wiem co sie stało .. no więc korzystając z okazji pochwale się, ze nowa lodówka juz stoi (od wczoraj) i sobie jedzonko chlodzi :D:D Quote
madziasto4 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='tigrunia']upsi, 2 razy sie wkleiło :/[/QUOTE] [quote name='tigrunia']Upsi, 3 razy sie wkleiło :P hehe[/QUOTE] [quote name='tigrunia']upsi, jednak 4 .. kurcze nie wiem co sie stało .. no więc korzystając z okazji pochwale się, ze nowa lodówka juz stoi (od wczoraj) i sobie jedzonko chlodzi :D:D[/QUOTE] :roflt: :roflt: :roflt: Quote
tigrunia Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Sie nie smiej Madzka :p Dałabym wam foty Jessi bo dziś porobiłam troche nowych (juz dobrym aparatem) ale Łuk wziął go ze sobą do pracy :mad: Quote
Aga76 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='tigrunia'] Dałabym wam foty Jessi bo dziś porobiłam troche nowych (juz dobrym aparatem) ale Łuk wziął go ze sobą do pracy :mad:[/quote] On jest tak przywiązany do aparatu ja niektórzy do pilota tv :evil_lol: [COLOR=paleturquoise]czyżby to o czymś świadczyło? oj [/COLOR] Fajne foty były, i z języczkiem :grins: Cze 2Be :loveu: Quote
Kasia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Dobry Beatrycze :lol: Fiu fiu, jaką sesyję Jessi miała :loveu: Quote
Pegaza Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Cze Be :p ja też chce taką czarnulke:loveu: Quote
Ola164 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ale mnie tu dawno nie było :( 224 strony???!!! Jestem mile zaskoczona :D:loveu:;) Quote
tigrunia Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='Aga76']On jest tak przywiązany do aparatu ja niektórzy do pilota tv :evil_lol: [COLOR=paleturquoise]czyżby to o czymś świadczyło? oj [/COLOR] Fajne foty były, i z języczkiem :grins: Cze 2Be :loveu:[/quote] Oj .. on strasznie dba o ten swój aparat :p [COLOR=PaleTurquoise]Nii.. chciał tylko Jessi pokazać w pracy:loveu: [COLOR=Black] Mam nadzieje,ze dziś zdąże zgrac ostatnie foty zanim do pracy pójdzie ;) Cze Agunia :loveu: [/COLOR][/COLOR] [quote name='Kasia']Dobry Beatrycze :lol: Fiu fiu, jaką sesyję Jessi miała :loveu:[/quote] Cze Kasieńko :multi: Sesyjka pierwsza klasa gdyby nie ten aparat :mad: [quote name='Pegaza']Cze Be :p ja też chce taką czarnulke:loveu:[/quote] Cze Dario-Ewo :multi: Żeby była na 100% czarnula to musiałabyś cit starszą wziąść .. tak jak ja Jessi wziełam jak miała prawie 4 m-cy i ani śladu siwych włosków od nasady :shake: [quote name='Ola164']Ale mnie tu dawno nie było :( 224 strony???!!! Jestem mile zaskoczona :D:loveu:;)[/quote] Cześć Ola :multi: No nagadało sie troche w tej galeryi :loveu: Dziewczyny - mam zamówiony stół :multi::multi::multi: Będzie gotowy na przyszły piątek i kosztował mnie 215 zł :loveu: Tylko Łuk oczywiście zamówił za wysoki i musiałam dziś dzwonić i zmieniac .. nie wiem czy nie bede musiała coś dopłacic ale to dopiero przy odbiorze mi powiedzą Quote
Aga76 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Czy niewybarwienie grzbietu nie jest już wadą? Quote
tigrunia Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='Aga76']Czy niewybarwienie grzbietu nie jest już wadą?[/quote] Wadą jest właśnie srebrna sierść , ale czarna tez nie jest mile widziana . Powinna być ciemnostalowo-niebieska Quote
Aga76 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='tigrunia']Wadą jest właśnie srebrna sierść , ale czarna tez nie jest mile widziana . Powinna być ciemnostalowo-niebieska[/quote] Znaczy się wybarwiona, konkretnie wybarwiona prawidłowo :loveu: "Sierść jest jedwabista ograniczona przedziałkiem biegnącym od początku nosa do koniuszka ogona okrywa włosowa w kolorze ciemno stalowo-złotym lub srebrno-złotym. Sylwetka yorka jest opływowa i zwarta. Ogólna budowa powinna sprawiać wrażenie proporcjonalnego i silnego ciała. Głowa noszona wysoko. Ogólnie york powinien wydawać się bystry i energiczny." Quote
tigrunia Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='Aga76']Znaczy się wybarwiona, konkretnie wybarwiona prawidłowo :loveu: "Sierść jest jedwabista ograniczona przedziałkiem biegnącym od początku nosa do koniuszka ogona okrywa włosowa w kolorze ciemno stalowo-złotym lub srebrno-złotym. Sylwetka yorka jest opływowa i zwarta. Ogólna budowa powinna sprawiać wrażenie proporcjonalnego i silnego ciała. Głowa noszona wysoko. Ogólnie york powinien wydawać się bystry i energiczny."[/quote] A ja mam taki wzorzec : ze strony ZKWP : "[B][FONT=TimesNewRomanPS-BoldMT][SIZE=2] [LEFT]OKRYWA W[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPS-BoldMT][SIZE=2]Ł[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPS-BoldMT][SIZE=2]OSOWA:[/LEFT] [/B][/SIZE][/FONT][I][FONT=TimesNewRomanPS-ItalicMT][SIZE=2][LEFT]W[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPS-ItalicMT][SIZE=2]ł[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPS-ItalicMT][SIZE=2]os [/I][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]na tu[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ł[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]owiu jest [/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ś[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]redniej d[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ł[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ugo[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ś[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ci, zupe[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ł[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]nie prosty (nie falowany), b[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ł[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]yszcz[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ą[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]cy, w dotyku delikatny i jedwabisty, nie mo[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ż[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]e by[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ć [/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]we[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ł[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]nisty. Obrost g[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ł[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]owy d[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ł[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ugi, w soczysto p[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ł[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]owoz[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ł[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]otym odcieniu, na bokach g[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ł[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]owy ciemniejszy, tak jak i u nasady uszu i na kufie, gdzie w[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ł[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]os ma by[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ć [/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]bardzo d[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ł[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ugi. Podpalanie g[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ł[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]owy nie powinno zachodzi[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ć [/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]na szyj[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ę[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]. Z p[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ł[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]owo-z[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ł[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ot[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ą [/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]okryw[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ą [/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]g[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ł[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]owy nie mog[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ą [/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]si[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ę [/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]miesza[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ć ż[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]adne w[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ł[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]osy ciemne lub szare, tzw. osmolenia.[/LEFT] [/SIZE][/FONT][I][FONT=TimesNewRomanPS-ItalicMT][SIZE=2][LEFT]Umaszczenie: [/I][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ciemnostalowo-niebieskie, a nie b[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]łę[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]kitno-srebrzyste, tzw. p[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ł[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]aszczyk obejmuje cia[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ł[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]o od guza potylicznego po nasad[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ę [/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ogona, nie mo[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ż[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]e by[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ć [/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]na nim [/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ś[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ladów sier[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ś[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ci p[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ł[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]owej, br[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ą[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]zowej lub ciemnych nalotów. Na klatce piersiowej sier[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ść [/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]jest intensywnie podpalana (p[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ł[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]owa), b[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ł[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]yszcz[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ą[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ca. Ogólnie w[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ł[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]osy p[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ł[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]owe s[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ą [/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ciemniejsze u swej nasady ni[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ż [/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]w po[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ł[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]owie d[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ł[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ugo[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ś[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ci, a jeszcze ja[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ś[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]niej[/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]ą [/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][SIZE=2]na koniuszkach."[/SIZE][/FONT] [quote name='madziasto4']Cze 2B, weekend mamy! :grins:[/quote][/LEFT] Ano mamy, mamy :D:D Quote
Aga76 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Noo czyli się zgadza, włos wybarwiony prawidłowo w kolorze błękitnym ciemnostalowym :loveu: Quote
tigrunia Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='Aga76']Noo czyli się zgadza, włos wybarwiony prawidłowo w kolorze błękitnym ciemnostalowym :loveu:[/quote] Si, jakoś tak :evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='tigrunia']Si, jakoś tak :evil_lol:[/quote] yes, właśnie tak :loveu: A teraz pokaż lodówkę! Quote
tigrunia Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='Aga76']yes, właśnie tak :loveu: A teraz pokaż lodówkę![/quote] Eee .. jeszcze nie zrobiłam fot .. porządku brak, ale Jessi moge pokazać :loveu: Quote
Recommended Posts