tigrunia Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 (edited) Na pewno będę Daria w Stegnie ale nie wiem czy na dłuższy urlop czy tylko tak weekendowo będę jeździć.. Asia z Radkiem biorą ślub w czerwcu i nie chcę za bardzo młodej parze przeszkadzać :evil_lol: A Ty kiedy jedziesz? Gdzie się zatrzymujesz na nocleg? Znalazłaś tam jakiś domek? Dziewczyny chciałam was zaprosić do MOJEGO sklepu internetowego :loveu: Wreszcie jest mój wymarzony :loveu: Co prawda branża ta w ogóle nie była brana pod uwagę w moich planach ale widocznie los tak chciał :grins: [CENTER][URL="http://www.kosmetykieko.com.pl/"][B][U][SIZE=4]www.kosmetykieko.com.pl [/SIZE][/U][/B][/URL] [LEFT]Zapraszam dziewczyny serdecznie :multi: Odkupiłam ten sklep jako już działający dlatego gdzieś tam jeszcze możliwe, że pokazują się dane poprzednich właścicieli.. Nie zmieniłam jeszcze nic w regulaminach, o nas i innych takich poza danymi firmy. Facebooka też jeszcze nie przejęłam bo jest podpięty pod konto poprzednich właścicieli i nie bardzo wiemy jak to "odpiąć" . Sklep mam oficjalnie od niedzieli i cały czas pracuję nad zmianami cen bo była spora wyprzedaż przed sprzedażą sklepu ;) Gdzieniegdzie jeszcze są ceny wyprzedażowe ale jutro już chyba skończę .. Działalność założyłam z pewnych względów na Łukiego dlatego się nie zdziwcie, że to on tam figuruje jako właściciel - na szczęście jest nim tylko formalnie ;) Wszelkie uwagi i sugestie bardzo mile widziane :multi: [/LEFT] [/CENTER] Edited February 3, 2012 by tigrunia Quote
Pegaza Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Taa zatrzymuje sie w Sztutowie:) ale w Stegnie tez bede bo znajomi tama maja domek wiec bedziemy ich odwiedzac.. oo zara lukne na te strone.. Quote
dysia-u Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 oooo ja też lece zobaczyć co tam Be oferuje Quote
Pegaza Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Be bys wpadla i dala nowe fotki.. trzy dziewczyny w domu to pewnie szaleja na calego.. aa i zmien tytul galerii hihih Quote
Pegaza Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Be bys wpadla i dala nowe fotki.. trzy dziewczyny w domu to pewnie szaleja na calego.. aa i zmien tytul galerii hihih Quote
tigrunia Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Właśnie Daria.. jakie 3 ? :-o Przypominam się bo widzę, że zaglądacie :loveu: może jakieś pachnące mydełka na te zimowe nastroje? :loveu: [URL="http://www.kosmetykieko.com.pl"]www.kosmetykieko.com.pl[/URL] ;) Zdjęć nie mam Daria.. chyba tej trzeciej wszystkich nie dałam ale poddałam się ze względu na trudności z fotosikami i innymi takimi :angryy: Quote
Pegaza Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 No jak jakie 3..Jess Bafi i Fiona ja umiem liczyc do trzech a Ty? :evil_lol: Quote
Yorkomanka Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 jaka Fiona?:crazyeye::diabloti: Nie znam:p Be może byś napisała bo dziewczyny pomyślą że ją kosmici porwali;) Quote
Pegaza Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [quote name='Yorkomanka']jaka Fiona?:crazyeye::diabloti: Nie znam:p Be może byś napisała bo dziewczyny pomyślą że ją kosmici porwali;)[/QUOTE] Ty cos wiesz..!!! no kurcze wszyscy tu robia jakies tajemnice...ehhh Quote
Yorkomanka Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 wiedzą wszyscy którzy są wiesz gdzie:p Quote
Pegaza Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [quote name='Yorkomanka']wiedzą wszyscy którzy są wiesz gdzie:p[/QUOTE] Na tym ukrytym nie siedze bo ja nie mam nic do ukrycia;) Quote
Yorkomanka Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 a kto tu ma coś do ukrycia?:crazyeye: Quote
Pegaza Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [quote name='Yorkomanka']a kto tu ma coś do ukrycia?:crazyeye:[/QUOTE] Oj Agata Ci co tam siedza widocznie maja, ze sie przeniesli na tamte..zreszta byla juz o tym mowa wiec po co sie powtarzac.. Quote
Yorkomanka Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Be daj jakieś fotki bo galeria kurzem obrasta:cool3: Daria...:diabloti: Quote
Pegaza Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 (edited) [quote name='Yorkomanka']Be daj jakieś fotki bo galeria kurzem obrasta:cool3: Daria...:diabloti:[/QUOTE] No co taka prawda.. apropo fotek to napisz co u malej Fiony bo strone wczesniej wspomnialas ze takiego domownika masz.. Be zebys nie myslala ze Cie atakuje ale jak juz cos o malej napisalas to nie rozumiem dlaczego sie dziwisz na moje pytanie o 3 psy.. Edited February 17, 2012 by Pegaza Quote
chrupcia Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Agata, uważam że nie masz co tak ciągle podkreślać że jesteś na innym prywatnym forum, każdy miał wolny wybór i zrobił jak chciał. Już to tak kilka razy odczułam i osobiście nie lubie takiego zachowania, więc się odzywam - żeby nie było to tłumacze. I również uważam że Beata sama powinna wytłumaczyć Darii to o co De zapytała, a nie Ty, bo i tak konkretnie nic nie piszesz, tylko się hmm chwalisz że wiesz - coś w tym stylu ?:razz: :roll: :) Quote
Yorkomanka Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Kasiu nie chwalę się bo nie ma czym...:roll: jakby to że jest się na forum a czy na b było czymś niezwykłym... Daria napisała e wszyscy robią tajemnice a ja tylko napisałam że ci co są na innym forum wiedzą i nie wiem gdzie ty tu widzisz chwalenie się czymkolwiek;) Quote
tigrunia Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 No i znowu afera :multi: Ojj dziewczyny :shake: Po pierwsze.. Agata - dobrze wiesz, że akurat JA NIE MAM NIC DO UKRYCIA ! NIE SIEDZĘ NA YORKOWYM, NIE POSIADAM TAM GALERII I JAK COŚ NAPISZĘ TO NAJCZĘŚCIEJ JEST TO PYTANIE :p W odróżnieniu od Ciebie oczywiście.. Co do Fiony fakt - Yorkowe wie ale dogo nie wie przez zupełny przypadek.. [quote name='Pegaza']No jak jakie 3..Jess Bafi i Fiona ja umiem liczyc do trzech a Ty? :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Pegaza']No co taka prawda.. apropo fotek to napisz co u malej Fiony bo strone wczesniej wspomnialas ze takiego domownika masz.. Be zebys nie myslala ze Cie atakuje ale jak juz cos o malej napisalas to nie rozumiem dlaczego sie dziwisz na moje pytanie o 3 psy..[/QUOTE] Daria już Ci wszystko tłumaczę ;) Byłam na 10000% pewna, że i tu informacja poszła odnośnie Fioniska dlatego się zdziwiłam, że pytasz ale teraz dokładnie sprawdziłam i faktycznie nie ma.. Fiona praktycznie od urodzenia miała nowy dom ;) Nie planowałam jej zostawić u siebie przede wszystkim dlatego, że mieliśmy z Łukim wyjechać do Anglii. Z planów nici wyszły, Ł się rozmyślił a Fiona już bawiła się w nowym domku z Lulką i kotami ;) Przed Świętami już zmieniła lokum.. Zamieszkała u Marzeny, która poprzednio wzięła Lulę :multi: Sorki Daria ale na prawdę byłam pewna, że wiecie! Na FB też gdzieś pisałam.. Quote
Yorkomanka Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 a może jakieś fotki by się znalazły?:cool3: Quote
Pegaza Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 [quote name='tigrunia']No i znowu afera :multi: Ojj dziewczyny :shake: Po pierwsze.. Agata - dobrze wiesz, że akurat JA NIE MAM NIC DO UKRYCIA ! NIE SIEDZĘ NA YORKOWYM, NIE POSIADAM TAM GALERII I JAK COŚ NAPISZĘ TO NAJCZĘŚCIEJ JEST TO PYTANIE :p W odróżnieniu od Ciebie oczywiście.. Co do Fiony fakt - Yorkowe wie ale dogo nie wie przez zupełny przypadek.. Daria już Ci wszystko tłumaczę ;) Byłam na 10000% pewna, że i tu informacja poszła odnośnie Fioniska dlatego się zdziwiłam, że pytasz ale teraz dokładnie sprawdziłam i faktycznie nie ma.. Fiona praktycznie od urodzenia miała nowy dom ;) Nie planowałam jej zostawić u siebie przede wszystkim dlatego, że mieliśmy z Łukim wyjechać do Anglii. Z planów nici wyszły, Ł się rozmyślił a Fiona już bawiła się w nowym domku z Lulką i kotami ;) Przed Świętami już zmieniła lokum.. Zamieszkała u Marzeny, która poprzednio wzięła Lulę :multi: Sorki Daria ale na prawdę byłam pewna, że wiecie! Na FB też gdzieś pisałam..[/QUOTE] O i dziekuje bardzo za odpowiedz;) a ja myslalam ze sobie ją zostawisz bo wiem ze lubisz wystawy i myslalam ze z nia sobie pojezdzisz:) ale poszla w dobre rece wiec sie ma tez tam dobrze;) no kurde planowalas wyjazd na stale? Quote
tigrunia Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Tak - na stałe planowałam Daria. Quote
Pegaza Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='tigrunia']Tak - na stałe planowałam Daria.[/QUOTE] Be gdzie Cie chce nosic po swiecie...;) zaczynac wszystko od nowa..... Quote
*Jot* Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Jak tu ciekawie było :diabloti: Cześć Be :multi: Quote
Recommended Posts