*Agnieszka* Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 A no spóżniłam się..ubiegłaś mnie no:diabloti: Quote
tigrunia Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Ale ruch dziś na galeriach co nie Aga ? Quote
*Agnieszka* Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='tigrunia']Ale ruch dziś na galeriach co nie Aga ?[/QUOTE] Jak nigdy:cool3: Quote
tigrunia Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Ja też coś się oderwać od kompa nie mogę - naszło mnie znów na Chorwację bo znalazłam ciekawą ofertę :multi: Ale pewnie jak zwykle z mojego planowania nic nie wyjdzie.. Łuki chce do Egiptu a ja wolę teraz coś innego zobaczyć :p Quote
Karolina. Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [URL]http://images40.fotosik.pl/500/a59857291b284b67med.jpg[/URL] O jeny, ale ekipa :multi: [URL]http://images43.fotosik.pl/516/37b799475b66f412med.jpg[/URL] Łaaał, i nawet Jess jest :loveu: [SIZE=1][COLOR=lightblue]Be, o ile mogę się zapytać[/COLOR][/SIZE][SIZE=1][COLOR=lightblue] planujesz w tym roku szczeniaki?[/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]Jeny... W Chorwacji chyba czyste wody i plaże są no nie? :loveu: [/COLOR] Quote
tigrunia Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 [quote name='Karolina.'][URL]http://images40.fotosik.pl/500/a59857291b284b67med.jpg[/URL] O jeny, ale ekipa :multi: [URL]http://images43.fotosik.pl/516/37b799475b66f412med.jpg[/URL] Łaaał, i nawet Jess jest :loveu: [SIZE=1][COLOR=lightblue]Be, o ile mogę się zapytać[/COLOR][/SIZE][SIZE=1][COLOR=lightblue] planujesz w tym roku szczeniaki?[/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]Jeny... W Chorwacji chyba czyste wody i plaże są no nie? :loveu: [/COLOR][/QUOTE] Jakieś 35 osób było ale wszyscy poznani dopiero na miejscu ;) My byliśmy w czwórkę ;) Ano się dziewczyna załapała :eviltong: [COLOR=palegreen]Planuję :cool3: [COLOR=black]Plaże czyste? Nie wiem :evil_lol:Woda na pewno :loveu: A plaże to takie wiesz - kamienisto-żwirowe więc mało fajne ale jeśli uda mi się namówić Ł na wyjazd to muszę się w dobry aparat zaopatrzyć :evil_lol: Nio .. zmykam już lulku.. paśkuu :sleep: [/COLOR][/COLOR] Quote
Karolina. Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='tigrunia'] [COLOR=palegreen]Planuję :cool3: [COLOR=black]Plaże czyste? Nie wiem :evil_lol:Woda na pewno :loveu: A plaże to takie wiesz - kamienisto-żwirowe więc mało fajne ale jeśli uda mi się namówić Ł na wyjazd to muszę się w dobry aparat zaopatrzyć :evil_lol: [/COLOR][/COLOR][/QUOTE] [COLOR=lightblue]Ooo, to fajnie :) Czyli trochę tych dogomaniackich yorków w tym roku się urodzi :)[/COLOR] Chodziło mi że plaże fajne i woda czysta. Ale patrzę że rzeczywiście takie "kamyczkowe" są te plaże. Ale za to widoki jakie :mdleje::loveu: Noo, dobry aparat koniecznie! :p Quote
tigrunia Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 [quote name='Karolina.'][COLOR=lightblue]Ooo, to fajnie :) Czyli trochę tych dogomaniackich yorków w tym roku się urodzi :)[/COLOR] Chodziło mi że plaże fajne i woda czysta. Ale patrzę że rzeczywiście takie "kamyczkowe" są te plaże. Ale za to widoki jakie :mdleje::loveu: Noo, dobry aparat koniecznie! :p[/QUOTE] [COLOR=palegreen]A kto jeszcze? Myto gdzieś pod koniec roku pewnie dopiero .. :roll: [COLOR=black]Ciekawe co wyjdzie z moich planów :roll:[/COLOR] [/COLOR] Quote
karkakarka Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 jest Jess :) kuleczka kochana :) A Buff? gdzie? Quote
Princess_York Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 No zdjęcia :loveu: Super ! Co do szczylków to i u mnie będą !! :multi: Ale dopiero na luty 2012 :lol: . Quote
*kleo* Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='tigrunia'][COLOR=palegreen]A kto jeszcze? Myto gdzieś pod koniec roku pewnie dopiero .. :roll:[/COLOR][/QUOTE] Jeszcze Marzka i ja :p U mnie jak dobrze pójdzie to w połowie roku będą. Quote
*Jot* Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Hej !! [url]http://images38.fotosik.pl/511/a714af4c3519e602med.jpg[/url] no Be laska jesteś i do tego jeszcze pierwsza tancerka :loveu: Choineczka się już sypie ? :eviltong: I dlatego ja od zeszłego roku mam piękną sztuczną :p Quote
tigrunia Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 [quote name='karkakarka']jest Jess :) kuleczka kochana :) A Buff? gdzie?[/QUOTE] Ano jest - zaroślak jeden :eviltong: Czekamy aż się ociepli i będziem znów ścinać :multi: A Buff gdzieś lega pod kołdrą jak zwykle :p Ona nie ma czasu na zdjęcia :p [quote name='Princess_York']No zdjęcia :loveu: Super ! Co do szczylków to i u mnie będą !! :multi: Ale dopiero na luty 2012 :lol: .[/QUOTE] No to czyli nie w tym roku :eviltong: A my robimy zapisy na 2011 :evil_lol: [quote name='*kleo*']Jeszcze Marzka i ja :p U mnie jak dobrze pójdzie to w połowie roku będą.[/QUOTE] U mnie też już by mogły być gdyby nie sterylka ;) Ale dobrze wyszło.. niech sobie mamuśka odpocznie trochę :loveu: [quote name='*Jot*']Hej !! [URL]http://images38.fotosik.pl/511/a714af4c3519e602med.jpg[/URL] no Be laska jesteś i do tego jeszcze pierwsza tancerka :loveu: Choineczka się już sypie ? :eviltong: I dlatego ja od zeszłego roku mam piękną sztuczną :p[/QUOTE] :oops: A tańcować to ja lubię :cunao:[COLOR=paleturquoise] Ino tancerza trzeba jeszcze mieć dobrego a ten mój to taki sobie[/COLOR] :eviltong: Wiesz.. moja zeszłoroczna to do maja stała - w mrozie :diabloti: I nic się nie sypała :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Cze Aga ;) Kurde dziewczyny ale mnie nowa gra wciągnęła - zoo mumba - wpiszcie sobie w google. Jest rewelacyjna :evil_lol: Quote
*kleo* Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='tigrunia']U mnie też już by mogły być gdyby nie sterylka ;) [/QUOTE] Cesarka chyba? ;) Quote
tigrunia Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 [quote name='*kleo*']Cesarka chyba? ;)[/QUOTE] :evil_lol: Jaki to człowiek głupi .. :evil_lol: Dobrze, że chociaż Ty wypatrzyłaś tą gafę :splat: Quote
Princess_York Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 To ta gra Cie tak wciągnęła ,ja też tak patrze i kurna jaka sterylka .. :) Quote
*kleo* Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='tigrunia']:evil_lol: Jaki to człowiek głupi .. :evil_lol: Dobrze, że chociaż Ty wypatrzyłaś tą gafę :splat:[/QUOTE] [quote name='Princess_York']To ta gra Cie tak wciągnęła ,ja też tak patrze i kurna jaka sterylka .. :)[/QUOTE] Hehe ja już się zaczęłam zastanawiać czy coś przegapiłam :evil_lol: Quote
Yoko2009 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Cześć dziewczyny:) wpadnijcie na fotki:) Ja też w pewnej chwli zastanawiałam sie o co chodzi z tą sterylka hehehe:) Quote
dysia-u Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Be jeszcze po sylwestrowo pisze hihihihi Quote
FREDZIU Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Czesc, ale zabawa :crazyeye:a jakie tancerki:lol:, super:lol:. Maskotka pod choineczką sliczniusia:loveu:. Wakacje w Chorwacji, też się zastanawiam, bo Egipt odpada:shake: raz leciałam samolotem i to mi starczy do konca zycia:shake:, chociaz wakacje były cudowne( Turcja):roll:. Quote
OlaKW Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Ale suuuuper te imprezowe foteczki... Tylko pozazdroscic takiej zabawy :lol::eviltong: Psiutek przy choineczce wyglada pieknie :loveu: pzdr.! Quote
Marzena* Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='*kleo*']Jeszcze Marzka i ja :p U mnie jak dobrze pójdzie to w połowie roku będą.[/QUOTE] U nas też nie wcześniej jak połowa roku ;) Cześć Be :) Quote
*Jot* Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Cześć Be !! Nic nie napiszę bo mam pusto w głowie :oops: Quote
Recommended Posts