Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='*Jot*']Be,blezer to jest taki rodzaj kurtki lub krótkiego żakietu.Czasami bluzy też się określa mianem blezeru.

Edit:
http://www.otto.de/Blazer/shop-de_dpip_AKL8401018/?expId=6001&ArticleRef=735006R-44-6001&imageToDisplay=3634943.jpg&FromSearch=true&fh_search=blezer

http://www.otto.de/Kurzblazer-FLG-Flashlights/shop-de_dpip_AKL5983336/?expId=3001&ArticleRef=24680090-38-3001&imageToDisplay=4056882.jpg&FromSearch=true&fh_search=blezer

http://www.otto.de/Blazer/shop-de_dpip_AKL5863005/?expId=5001&ArticleRef=59188285-56-5001&imageToDisplay=3381911.jpg&FromSearch=true&fh_search=blezer

Masz przykłady :diabloti:
Widziałam te blezery ale ciekawiło mnie o co chodzi w tym słowie "blezer" bo właśnie tam były krótkie żakiety, dłuższe, kurtki, na zamki, guziki .. różnic wiele :roll:

[quote name='Kincia']Psiaki jak zwykle cudowne ;D
Kincia :crazyeye::crazyeye:
Ale dawno Cię dziewczyno nie było .. oczom nie wierze :loveu: Co u Twojej ekipy? :loveu:

Posted

Kincia :crazyeye::crazyeye:
Ale dawno Cię dziewczyno nie było .. oczom nie wierze :loveu: Co u Twojej ekipy? :loveu:[/QUOTE]

No troszkę mnie tutaj nie było :D
U mojej ekipy wszystko w porządku ;)

Posted

karkakarka napisał(a):
A niech no teraz przeczytam gdzieś że Buff jest brzydka:mad:

A skoro Cleosia i Carmen też są podobne (na żywo jeszcze bardziej niż na fotach, mam racje Karinka ? ) to ja też sobie nie życzę obrażania Buff :mad:

Posted

Kincia napisał(a):

No troszkę mnie tutaj nie było :D
U mojej ekipy wszystko w porządku ;)

Muszę zajrzeć tam do Ciebie.. :loveu:
Marzena* napisał(a):
A skoro Cleosia i Carmen też są podobne (na żywo jeszcze bardziej niż na fotach, mam racje Karinka ? ) to ja też sobie nie życzę obrażania Buff :mad:

Wytłumaczę wam jedno dziewczyny - Buff jest podobna tylko z wyrazu pyska wg mnie no i tej drobnej budowy może. Ot co ;) Nie ma co mi tu pałą wymachiwać :evil_lol:

A ja drugi dzień leniuchuję w domu .. :roll: Niby fajnie ale wolałabym chorować kiedy mam na rano a nie na 10.. :eviltong:

Posted

Be też chorujesz? ja dziś zawlokłam sie do pracy żeby sie nie okazało że juz tam nie pracuje hihihi ale jeszcze katar mnie nie opuszcza
A czemu tak głośno o Buffince??!! co ona takiego zrobiłą?
jakoś temat mi uleciał a coś chyba jest na rzeczy

Posted

Marzena* napisał(a):

na żywo to jak siostry miotowe :) serio:)

Z pycholka i z budowy - czyli całe sa podobne z Buff:eviltong:
hej Be

Posted

dysia-u napisał(a):
Be też chorujesz? ja dziś zawlokłam sie do pracy żeby sie nie okazało że juz tam nie pracuje hihihi ale jeszcze katar mnie nie opuszcza
A czemu tak głośno o Buffince??!! co ona takiego zrobiłą?
jakoś temat mi uleciał a coś chyba jest na rzeczy

Nio choruję.. Pamiętam, że w zeszłym roku na wystawie też byłam zakatarzona :roll:
karkakarka napisał(a):
na żywo to jak siostry miotowe :) serio:)

Z pycholka i z budowy - czyli całe sa podobne z Buff:eviltong:
hej Be

By koło nich Buff stanęła to zauważyłybyście różnicę ;)

Ojj Karina aleś Ty uparta - ja tam swoje wiem :p
agamewa napisał(a):
A mi się Buff bardzo podoba,a może z czasem tego ciałka nabierze co??
Wpadnij na foty do mnie ,takie podwórkowe z gonitw moich dwóch oszołomów:)

Ale po co ? Budowę ma jaką ma i tego się nie zmieni. Jak ją babcia karmi kiełbaskami, serkami, parówkami to przytyje do 2,2 kg no ale co z tego? I tak i tak jest drobniutka. Przy kolejnym Jessikowym miocie poważnie zastanowię się nad zostawieniem sobie suczki. I nic mnie nie powstrzyma :diabloti: Za bardzo mi brakuje wystaw ..
Zaraz zajrzę ;)

Posted

tigrunia napisał(a):
Nio choruję.. Pamiętam, że w zeszłym roku na wystawie też byłam zakatarzona :roll:

By koło nich Buff stanęła to zauważyłybyście różnicę ;)

Ojj Karina aleś Ty uparta - ja tam swoje wiem :p

Ale po co ? Budowę ma jaką ma i tego się nie zmieni. Jak ją babcia karmi kiełbaskami, serkami, parówkami to przytyje do 2,2 kg no ale co z tego? I tak i tak jest drobniutka. Przy kolejnym Jessikowym miocie poważnie zastanowię się nad zostawieniem sobie suczki. I nic mnie nie powstrzyma :diabloti: Za bardzo mi brakuje wystaw ..
Zaraz zajrzę ;)

No nie wiem widocznie jak tak mówisz sama wiesz najlepiej co i jak;)z tym że że nikt Cię nie powstrzyma od maluszka masz rację..popieram!!!!!!!!

Posted

[quote name='*Jot*']Cześć Be !!
Zdrówka życzę
Cze Jolka ;)
Dzięki :loveu:

Pieski dwa dni karmy nie miały przez tą moją chorobę to sobie wreszcie porządnie pojadły - kiełbaski z puszeczkami :loveu: Ale niedawno Pan przywiózł i od jutra znów dieta :multi: :evil_lol:
A jutro przyjeżdża Pan wymierzyć mi okienka i będą superanckie roletki :multi: :multi: Znaczy się normalne takie w kasecie ale cieszę się bo mieszkam na parterze i wszyscy mnie oglądają :roll: W pokoju mam jedną zasłonę na całe balkonowe okno więc w sumie starcza tylko na pół i do tego zieloną więc w ogóle nie pasuje a w kuchni dopiero w sobotę Łuki powiesił nowy karnisz i od tamtego czasu mam roletę rzymską ale nie podoba mi się i tam też chyba rolety w kasecie zamówię. Nie wiem tylko jaki kolor do kuchni :niewiem: Jakie są teraz modne kolory? Nie musi mi do niczego pasować bo szafki są białe a ściany do malowania i tak. Kafelki tylko takie jakieś różowawe brzydkie :shake:

Posted

Cześć Be wracaj szybko do zdrowia, w końcu na weekend musisz być zdrowa;) za mna chodzą fioletowawe roletki i na wiosnę sobie sprawię:)

aaaa i jeszcze nie bardzo rozumiem dlaczego "czepiasz się" Buffinki:) taka śliczna z niej panienka:), może jakieś foteczki sunieczek byś nam pokazała????

Posted

Do kuchni wzięłabym albo żółte albo pomarańczowe .Jak świeci słońce to tak ładnie wygląda :lol:
A fioletu nie lubie,nie znoszę po poprostu :angryy:

Posted

Yoko2009 napisał(a):
Cześć Be wracaj szybko do zdrowia, w końcu na weekend musisz być zdrowa;) za mna chodzą fioletowawe roletki i na wiosnę sobie sprawię:)

aaaa i jeszcze nie bardzo rozumiem dlaczego "czepiasz się" Buffinki:) taka śliczna z niej panienka:), może jakieś foteczki sunieczek byś nam pokazała????

No właśnie.. jutro jeszcze zostaję w domu i mam nadzieję, że mi wreszcie przejdzie :roll:
Fioletowe do pokoju sobie właśnie sprawiam ale trochę za jasny mają kolor. Wolałabym taką oberżynę bardziej ale z braku laku.. i kasy ;)

Ojj Aśka - następna :mad: Buff to nie jest suka do hodowli ani na wystawy po prostu i tyle. Na kolanka jako przytulanka jak najbardziej i nic poza tym. A inne były plany jak ją kupowałam dlatego mam żal.. ot co.
Fotek nie mam, jutro będę czesać Buff więc coś może zrobię ;)

Posted

tigrunia napisał(a):
No właśnie.. jutro jeszcze zostaję w domu i mam nadzieję, że mi wreszcie przejdzie :roll:
Fioletowe do pokoju sobie właśnie sprawiam ale trochę za jasny mają kolor. Wolałabym taką oberżynę bardziej ale z braku laku.. i kasy ;)

Ojj Aśka - następna :mad: Buff to nie jest suka do hodowli ani na wystawy po prostu i tyle. Na kolanka jako przytulanka jak najbardziej i nic poza tym. A inne były plany jak ją kupowałam dlatego mam żal.. ot co.
Fotek nie mam, jutro będę czesać Buff więc coś może zrobię ;)

I faktycznie człowiek ma żal jeszcze większy co?co innego kupić od razu na kolanka a co innego odwrotnie..oj Be doczekasz się jeszcze dzieciaczka swojego i dopiero wtedy poczujesz radość że nie tylko pięknotka wystawowa ale i Twoje dziecię:)Trzymam kciuki za szybkie spełnienie marzeń związanych z yoraskami.

Posted

agamewa napisał(a):
I faktycznie człowiek ma żal jeszcze większy co?co innego kupić od razu na kolanka a co innego odwrotnie..oj Be doczekasz się jeszcze dzieciaczka swojego i dopiero wtedy poczujesz radość że nie tylko pięknotka wystawowa ale i Twoje dziecię:)Trzymam kciuki za szybkie spełnienie marzeń związanych z yoraskami.

Nie ważne, koniec tematu ;) Kiedyś jakieś cudo na pewno zawita w moim domu .. prędzej czy później :loveu:
Yoko2009 napisał(a):
Oj nie gniewaj się :):)
To w takim razie czekam na foteczki Buff:) i nie może tylko na pewno:)

Nie gniewam się absolutnie ;)
Postaram się :cool3:

W dalszym ciągu czekam na propozycje kolory do kuchni.. tylko nie zielony! Pewnie stanie na jakimś żółtym albo pomarańczu no ale może macie lepszy pomysł? No i nie niebieski..

Posted

[quote name='*Jot*']Ja dałam propozycje,ale nie widziałaś mojego postu.
A jak to się stało? :crazyeye:

[quote name='*Jot*']Do kuchni wzięłabym albo żółte albo pomarańczowe .Jak świeci słońce to tak ładnie wygląda :lol:
A fioletu nie lubie,nie znoszę po poprostu :angryy:
Ty no patrz.. faktycznie Cię nie zauważyłam :oops:
Hmm.. właśnie - może to ładnie wyglądać ale słońca z tamtej strony to ja nie mam . W salonie mam za to cały dzień :loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']A jak to się stało? :crazyeye:

Ty no patrz.. faktycznie Cię nie zauważyłam :oops:
Hmm.. właśnie - może to ładnie wyglądać ale słońca z tamtej strony to ja nie mam . W salonie mam za to cały dzień :loveu:

No stało się,stało :placz:
Pewnie dlatego,że ja taka skromna zawsze i cichutka i mało się wypowiadam.Taka mysz pod miotłą.Malutka i nieśmiała zawsze jestem.

A żółty i pomarańcz i bez słońca ładnie wygląda :p