*Jot* Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Be,blezer to jest taki rodzaj kurtki lub krótkiego żakietu.Czasami bluzy też się określa mianem blezeru. Edit: http://www.otto.de/Blazer/shop-de_dpip_AKL8401018/?expId=6001&ArticleRef=735006R-44-6001&imageToDisplay=3634943.jpg&FromSearch=true&fh_search=blezer http://www.otto.de/Kurzblazer-FLG-Flashlights/shop-de_dpip_AKL5983336/?expId=3001&ArticleRef=24680090-38-3001&imageToDisplay=4056882.jpg&FromSearch=true&fh_search=blezer http://www.otto.de/Blazer/shop-de_dpip_AKL5863005/?expId=5001&ArticleRef=59188285-56-5001&imageToDisplay=3381911.jpg&FromSearch=true&fh_search=blezer Masz przykłady :diabloti: Quote
tigrunia Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 [quote name='*Jot*']Be,blezer to jest taki rodzaj kurtki lub krótkiego żakietu.Czasami bluzy też się określa mianem blezeru. Edit: http://www.otto.de/Blazer/shop-de_dpip_AKL8401018/?expId=6001&ArticleRef=735006R-44-6001&imageToDisplay=3634943.jpg&FromSearch=true&fh_search=blezer http://www.otto.de/Kurzblazer-FLG-Flashlights/shop-de_dpip_AKL5983336/?expId=3001&ArticleRef=24680090-38-3001&imageToDisplay=4056882.jpg&FromSearch=true&fh_search=blezer http://www.otto.de/Blazer/shop-de_dpip_AKL5863005/?expId=5001&ArticleRef=59188285-56-5001&imageToDisplay=3381911.jpg&FromSearch=true&fh_search=blezer Masz przykłady :diabloti: Widziałam te blezery ale ciekawiło mnie o co chodzi w tym słowie "blezer" bo właśnie tam były krótkie żakiety, dłuższe, kurtki, na zamki, guziki .. różnic wiele :roll: [quote name='Kincia']Psiaki jak zwykle cudowne ;D Kincia :crazyeye::crazyeye: Ale dawno Cię dziewczyno nie było .. oczom nie wierze :loveu: Co u Twojej ekipy? :loveu: Quote
Kincia Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Kincia :crazyeye::crazyeye: Ale dawno Cię dziewczyno nie było .. oczom nie wierze :loveu: Co u Twojej ekipy? :loveu:[/QUOTE] No troszkę mnie tutaj nie było :D U mojej ekipy wszystko w porządku ;) Quote
Marzena* Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 karkakarka napisał(a):A niech no teraz przeczytam gdzieś że Buff jest brzydka:mad: A skoro Cleosia i Carmen też są podobne (na żywo jeszcze bardziej niż na fotach, mam racje Karinka ? ) to ja też sobie nie życzę obrażania Buff :mad: Quote
tigrunia Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Kincia napisał(a): No troszkę mnie tutaj nie było :D U mojej ekipy wszystko w porządku ;) Muszę zajrzeć tam do Ciebie.. :loveu: Marzena* napisał(a):A skoro Cleosia i Carmen też są podobne (na żywo jeszcze bardziej niż na fotach, mam racje Karinka ? ) to ja też sobie nie życzę obrażania Buff :mad: Wytłumaczę wam jedno dziewczyny - Buff jest podobna tylko z wyrazu pyska wg mnie no i tej drobnej budowy może. Ot co ;) Nie ma co mi tu pałą wymachiwać :evil_lol: A ja drugi dzień leniuchuję w domu .. :roll: Niby fajnie ale wolałabym chorować kiedy mam na rano a nie na 10.. :eviltong: Quote
dysia-u Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Be też chorujesz? ja dziś zawlokłam sie do pracy żeby sie nie okazało że juz tam nie pracuje hihihi ale jeszcze katar mnie nie opuszcza A czemu tak głośno o Buffince??!! co ona takiego zrobiłą? jakoś temat mi uleciał a coś chyba jest na rzeczy Quote
karkakarka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Marzena* napisał(a):A skoro Cleosia i Carmen też są podobne (na żywo jeszcze bardziej niż na fotach, mam racje Karinka ? ) to ja też sobie nie życzę obrażania Buff :mad: na żywo to jak siostry miotowe :) serio:) Z pycholka i z budowy - czyli całe sa podobne z Buff:eviltong: hej Be Quote
*Agnieszka* Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 A mi się Buff bardzo podoba,a może z czasem tego ciałka nabierze co?? Wpadnij na foty do mnie ,takie podwórkowe z gonitw moich dwóch oszołomów:) Quote
tigrunia Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 dysia-u napisał(a):Be też chorujesz? ja dziś zawlokłam sie do pracy żeby sie nie okazało że juz tam nie pracuje hihihi ale jeszcze katar mnie nie opuszcza A czemu tak głośno o Buffince??!! co ona takiego zrobiłą? jakoś temat mi uleciał a coś chyba jest na rzeczy Nio choruję.. Pamiętam, że w zeszłym roku na wystawie też byłam zakatarzona :roll: karkakarka napisał(a):na żywo to jak siostry miotowe :) serio:) Z pycholka i z budowy - czyli całe sa podobne z Buff:eviltong: hej Be By koło nich Buff stanęła to zauważyłybyście różnicę ;) Ojj Karina aleś Ty uparta - ja tam swoje wiem :p agamewa napisał(a):A mi się Buff bardzo podoba,a może z czasem tego ciałka nabierze co?? Wpadnij na foty do mnie ,takie podwórkowe z gonitw moich dwóch oszołomów:) Ale po co ? Budowę ma jaką ma i tego się nie zmieni. Jak ją babcia karmi kiełbaskami, serkami, parówkami to przytyje do 2,2 kg no ale co z tego? I tak i tak jest drobniutka. Przy kolejnym Jessikowym miocie poważnie zastanowię się nad zostawieniem sobie suczki. I nic mnie nie powstrzyma :diabloti: Za bardzo mi brakuje wystaw .. Zaraz zajrzę ;) Quote
*Agnieszka* Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 tigrunia napisał(a):Nio choruję.. Pamiętam, że w zeszłym roku na wystawie też byłam zakatarzona :roll: By koło nich Buff stanęła to zauważyłybyście różnicę ;) Ojj Karina aleś Ty uparta - ja tam swoje wiem :p Ale po co ? Budowę ma jaką ma i tego się nie zmieni. Jak ją babcia karmi kiełbaskami, serkami, parówkami to przytyje do 2,2 kg no ale co z tego? I tak i tak jest drobniutka. Przy kolejnym Jessikowym miocie poważnie zastanowię się nad zostawieniem sobie suczki. I nic mnie nie powstrzyma :diabloti: Za bardzo mi brakuje wystaw .. Zaraz zajrzę ;) No nie wiem widocznie jak tak mówisz sama wiesz najlepiej co i jak;)z tym że że nikt Cię nie powstrzyma od maluszka masz rację..popieram!!!!!!!! Quote
tigrunia Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 [quote name='*Jot*']Cześć Be !! Zdrówka życzę Cze Jolka ;) Dzięki :loveu: Pieski dwa dni karmy nie miały przez tą moją chorobę to sobie wreszcie porządnie pojadły - kiełbaski z puszeczkami :loveu: Ale niedawno Pan przywiózł i od jutra znów dieta :multi: :evil_lol: A jutro przyjeżdża Pan wymierzyć mi okienka i będą superanckie roletki :multi: :multi: Znaczy się normalne takie w kasecie ale cieszę się bo mieszkam na parterze i wszyscy mnie oglądają :roll: W pokoju mam jedną zasłonę na całe balkonowe okno więc w sumie starcza tylko na pół i do tego zieloną więc w ogóle nie pasuje a w kuchni dopiero w sobotę Łuki powiesił nowy karnisz i od tamtego czasu mam roletę rzymską ale nie podoba mi się i tam też chyba rolety w kasecie zamówię. Nie wiem tylko jaki kolor do kuchni :niewiem: Jakie są teraz modne kolory? Nie musi mi do niczego pasować bo szafki są białe a ściany do malowania i tak. Kafelki tylko takie jakieś różowawe brzydkie :shake: Quote
Yoko2009 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Cześć Be wracaj szybko do zdrowia, w końcu na weekend musisz być zdrowa;) za mna chodzą fioletowawe roletki i na wiosnę sobie sprawię:) aaaa i jeszcze nie bardzo rozumiem dlaczego "czepiasz się" Buffinki:) taka śliczna z niej panienka:), może jakieś foteczki sunieczek byś nam pokazała???? Quote
*Jot* Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Do kuchni wzięłabym albo żółte albo pomarańczowe .Jak świeci słońce to tak ładnie wygląda :lol: A fioletu nie lubie,nie znoszę po poprostu :angryy: Quote
tigrunia Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Yoko2009 napisał(a):Cześć Be wracaj szybko do zdrowia, w końcu na weekend musisz być zdrowa;) za mna chodzą fioletowawe roletki i na wiosnę sobie sprawię:) aaaa i jeszcze nie bardzo rozumiem dlaczego "czepiasz się" Buffinki:) taka śliczna z niej panienka:), może jakieś foteczki sunieczek byś nam pokazała???? No właśnie.. jutro jeszcze zostaję w domu i mam nadzieję, że mi wreszcie przejdzie :roll: Fioletowe do pokoju sobie właśnie sprawiam ale trochę za jasny mają kolor. Wolałabym taką oberżynę bardziej ale z braku laku.. i kasy ;) Ojj Aśka - następna :mad: Buff to nie jest suka do hodowli ani na wystawy po prostu i tyle. Na kolanka jako przytulanka jak najbardziej i nic poza tym. A inne były plany jak ją kupowałam dlatego mam żal.. ot co. Fotek nie mam, jutro będę czesać Buff więc coś może zrobię ;) Quote
*Agnieszka* Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 tigrunia napisał(a):No właśnie.. jutro jeszcze zostaję w domu i mam nadzieję, że mi wreszcie przejdzie :roll: Fioletowe do pokoju sobie właśnie sprawiam ale trochę za jasny mają kolor. Wolałabym taką oberżynę bardziej ale z braku laku.. i kasy ;) Ojj Aśka - następna :mad: Buff to nie jest suka do hodowli ani na wystawy po prostu i tyle. Na kolanka jako przytulanka jak najbardziej i nic poza tym. A inne były plany jak ją kupowałam dlatego mam żal.. ot co. Fotek nie mam, jutro będę czesać Buff więc coś może zrobię ;) I faktycznie człowiek ma żal jeszcze większy co?co innego kupić od razu na kolanka a co innego odwrotnie..oj Be doczekasz się jeszcze dzieciaczka swojego i dopiero wtedy poczujesz radość że nie tylko pięknotka wystawowa ale i Twoje dziecię:)Trzymam kciuki za szybkie spełnienie marzeń związanych z yoraskami. Quote
Yoko2009 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Oj nie gniewaj się :):) To w takim razie czekam na foteczki Buff:) i nie może tylko na pewno:) Quote
tigrunia Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 agamewa napisał(a):I faktycznie człowiek ma żal jeszcze większy co?co innego kupić od razu na kolanka a co innego odwrotnie..oj Be doczekasz się jeszcze dzieciaczka swojego i dopiero wtedy poczujesz radość że nie tylko pięknotka wystawowa ale i Twoje dziecię:)Trzymam kciuki za szybkie spełnienie marzeń związanych z yoraskami. Nie ważne, koniec tematu ;) Kiedyś jakieś cudo na pewno zawita w moim domu .. prędzej czy później :loveu: Yoko2009 napisał(a):Oj nie gniewaj się :):) To w takim razie czekam na foteczki Buff:) i nie może tylko na pewno:) Nie gniewam się absolutnie ;) Postaram się :cool3: W dalszym ciągu czekam na propozycje kolory do kuchni.. tylko nie zielony! Pewnie stanie na jakimś żółtym albo pomarańczu no ale może macie lepszy pomysł? No i nie niebieski.. Quote
*Jot* Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Ja dałam propozycje,ale nie widziałaś mojego postu. Quote
tigrunia Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 [quote name='*Jot*']Ja dałam propozycje,ale nie widziałaś mojego postu. A jak to się stało? :crazyeye: [quote name='*Jot*']Do kuchni wzięłabym albo żółte albo pomarańczowe .Jak świeci słońce to tak ładnie wygląda :lol: A fioletu nie lubie,nie znoszę po poprostu :angryy: Ty no patrz.. faktycznie Cię nie zauważyłam :oops: Hmm.. właśnie - może to ładnie wyglądać ale słońca z tamtej strony to ja nie mam . W salonie mam za to cały dzień :loveu: Quote
*Jot* Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='tigrunia']A jak to się stało? :crazyeye: Ty no patrz.. faktycznie Cię nie zauważyłam :oops: Hmm.. właśnie - może to ładnie wyglądać ale słońca z tamtej strony to ja nie mam . W salonie mam za to cały dzień :loveu: No stało się,stało :placz: Pewnie dlatego,że ja taka skromna zawsze i cichutka i mało się wypowiadam.Taka mysz pod miotłą.Malutka i nieśmiała zawsze jestem. A żółty i pomarańcz i bez słońca ładnie wygląda :p Quote
tigrunia Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Jola nie rycz.. kto będzie podłogę zmywał? Tia.. ta co jej najwięcej na dogo powiedziała :eviltong: No ale to takie pospolite kolory.. Idę spać! Branocka :loveu: Quote
Marzena* Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='tigrunia'] (...) A inne były plany jak ją kupowałam dlatego mam żal.. ot co. Oj Be jak ja Cię dobrze rozumiem ... Znam to z własnego doświadczenia :shake: Quote
dysia-u Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 może i pospolite te kolory ale czy jest słońce czy go nie ma fajnie wyglądają a jak słonca nie ma to jeszcze fajniej, rozjaśnią , depreche przepędzą Quote
Recommended Posts