Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pudzianuś już parę razy lądował tu na fotkach ;) Z nim akurat mam najczęstszy kontakt a skoro wam dzieci brakuje to o :
[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images43.fotosik.pl/408/407588947405ce1e.jpg[/IMG][/URL]
Może tą paskudę ktoś pozna? :eviltong:
Dostałam dziś wiadomość - aż serce się raduje czytając takie maile :loveu: :

"witam! wlasnie wczoraj myslalam o pani! lulka ma sie swietnie, wazy 1,8kg i jest zjawiskowa! najpiekniejszy york swiata! wzorcowa, idealnie proporcjonalna i na dodatek grzeczna i kochana. nie ma osoby, ktora nie chcialaby mi jej ukrasc. zgubila wszystkie (!) zeby, ma piekny zgryz i sliczne wlosy. uwielbia jezdzic samochodem. z kotem dogaduje sie swietnie, szefuje w calym domu. to jej warczenie zostalo do dzis- charakterna bestia ;) musi ja pani koniecznie zobaczyc na zywo, jest boska. w zalaczniku zdjecie z wrzesnia z sopotu :)
pozdrawiamy!!!"

Posted

[quote name='Princess_York']Ale się zmieniła no . Jak patrze na tamto zdjęcie jak odchodziła od Ciebie i to teraz :)

A na wystawach tylko będzie można zobaczyć Bellę ? Pudzianek kiedyś wystartuje może ?[/QUOTE]
Noo.. dorosła :eviltong:

Pudzianek nie wystartuje bo Pudzianek jajka nie ma :oops: ;)

Posted

[quote name='Princess_York']Oo .
Szkoda ,ciekawa jestem jakby mu poszło :) .

A suńki ?[/QUOTE]
On jest nieokrzesany :evil_lol: Nie nadaje się :eviltong: Dzikus jeden :shake: Na wszystkich szczeka, warczy i gryzie :diabloti:

Z suniek tyko Belluśka wystawiana i tak raczej zostanie. Z Abisią (Buenką) nie mam kontaktu :shake:
[quote name='*kleo*']Cześć Be :p
Ale super wiadomość od Lulki dostałaś, aż się skrzydeł dostaje jak się widzi że 'dzieci' dobrze trafiły i są kochane nie? :p[/QUOTE]
Cześć Klaudia :multi:
No na prawdę.. cieszę się ogromnie :loveu: Marzenka od początku była Lulką zachwycona tym bardziej mnie to cieszy, że nic się nie zmieniło :evil_lol: :loveu: No i fajnie, że mam ją blisko i nie ma problemu żeby się spotkać :multi:

Posted

[quote name='tigrunia']Cześć Klaudia :multi:
No na prawdę.. cieszę się ogromnie :loveu: Marzenka od początku była Lulką zachwycona tym bardziej mnie to cieszy, że nic się nie zmieniło :evil_lol: :loveu: No i fajnie, że mam ją blisko i nie ma problemu żeby się spotkać :multi:[/QUOTE]
To tak samo jak u nas, Emila od początku sobie Alusia upatrzyła i do teraz ma wprost bzika na jego punkcie :p

Posted

[quote name='*kleo*']To tak samo jak u nas, Emila od początku sobie Alusia upatrzyła i do teraz ma wprost bzika na jego punkcie :p[/QUOTE]
W wypadku Lulki to mąż Marzenki ją sobie wybrał a raczej ona jego :loveu: Zakochali się w sobie od pierwszego wejrzenia :loveu: Marzena chciała Buenkę no ale pochorowało się biedactwo po szczepieniu no i zostało ;)
[quote name='Princess_York']Czyli mały wariat z Pudzianka :p .

Wiadomość super ! .[/QUOTE]
Wariat to mało powiedziane :diabloti:

Dziś dostałam też wieści od Belluśki i też bardzo cieszą :loveu: No i nikt nie poznał, że na fotce jest ta mała, niegrzeczna Belka!! :evil_lol: Ni to Jessi, ni to Pudzian tylko Bellusia we własnej psiej osobistości :multi: Włos rośnie jak szalony - sama ledwo ją poznałam :p
[quote name='jot11']Cześć Be!!
[URL]http://images43.fotosik.pl/408/407588947405ce1e.jpg[/URL] śliczna dziewczynka :loveu:
Szkoda,że z trzecią nie ma kontaktu :-([/QUOTE]
Cześć Jolka :multi:
Dziękujemy :loveu:
Nio szkoda.. w sumie trochę z mojej winy bo nie naciskam jakoś tam szczególnie. Dawno nie dzwoniłam dlatego tak.. ale prosiłam , żeby dali znać od czasu do czasu no i nic :niewiem:

Posted

[quote name='tigrunia'] Ni to Jessi, ni to Pudzian tylko Bellusia we własnej psiej osobistości :multi: Włos rośnie jak szalony - sama ledwo ją poznałam :p[/QUOTE]

No piękna jest Bella.A włos rzeczywiście ma wspaniały.Niektóre o wiele starsze psy takiego nie mają.Tylko się cieszyć. :loveu::loveu:
Udały się dzieciaczki,oj udały. :loveu:

Posted

O kurczaku, to Bellusia na tej fotce była? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Długaśny już ma ten włos i wygląda, że gatunkowo też ładny :p
Teraz to już panna z niej, a ja cały czas pamiętam ją jako czarną kulkę z Sopotu :eviltong:

Posted

[quote name='jot11']Przecież wszystkie wiemy,że nie ma idealnych psów !
No musisz mieć nadzieję,że wiadomości o Abisi też bedziesz miała. :loveu:[/QUOTE]
No mam nadzieję.. wezmę telefon i zadzwonię w końcu :eviltong:
[quote name='*kleo*']O kurczaku, to Bellusia na tej fotce była? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Długaśny już ma ten włos i wygląda, że gatunkowo też ładny :p
Teraz to już panna z niej, a ja cały czas pamiętam ją jako czarną kulkę z Sopotu :eviltong:[/QUOTE]
No wyrosła pannica :loveu:
Fakt - w gatunku włos jest rewelacyjny :loveu: Na pewno jeszcze kiedyś będę Babilonem kryła! :loveu:
[quote name='Viky i Ja'][URL]http://images39.fotosik.pl/404/10962c0d2690867fmed.jpg[/URL] śliczna dziewczynka :)

Be udały Ci się dzieciaczki ;)[/QUOTE]
Dziękujemy :loveu:

No wiem , wiem :evil_lol:
[quote name='Paaula']Witamy z rana :) Zgadzam się, śliczna dziewczynka ;)[/QUOTE]
Cześć Paula ;)

Dzięki dziewczyny za miłe słowa :loveu: Do tego wszystkiego dochodzi też wiadomość od Belli, że i jej wszystkie ząbki wypadły same :multi:
A ja zmykam sobie tymczasem na paznokietki :loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']No mam nadzieję.. wezmę telefon i zadzwonię w końcu :eviltong:

No wyrosła pannica :loveu:
(...)[/QUOTE]

Be nie dzwoń i nie pytaj - jakiś zabobon słyszałam, że się nie dzwoni ;)

Belcia śliczna jesst - no i ten włos! Ale podobna do mamy :)

Posted

Be, koniecznie zadzwoń;), mnie teraz każdy sms bardzo cieszy, to jest bardzo ważne dla nowego właściciela,
po kupnie Luśki bardzo mi tego brakowało:shake:

Posted

[quote name='karkakarka']Be nie dzwoń i nie pytaj - jakiś zabobon słyszałam, że się nie dzwoni ;)

Belcia śliczna jesst - no i ten włos! Ale podobna do mamy :)[/QUOTE]
A tam zabobon - nie wierzę w takie rzeczy ;)

Noo.. jak dwie krople wody :loveu: Tylko kufę ma dłuższą ;)
[quote name='slawi']Be, koniecznie zadzwoń;), mnie teraz każdy sms bardzo cieszy, to jest bardzo ważne dla nowego właściciela,
po kupnie Luśki bardzo mi tego brakowało:shake:[/QUOTE]
Wiem, wiem .. Pan Arek (od Belki) też zadowolony, że mamy kontakt na bieżąco ;) Już nie wspomnę o Asi od Pudziana :evil_lol: :loveu: