Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

No ciut się przedłużyło :oops:
Ale już mamy ... nowego pieska :multi: :multi:
[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images38.fotosik.pl/315/44774349d5c2e572med.jpg[/IMG][/URL]
:loveu:

Jutro dam wam więcej fotek bo dziś już mykam spać.. za 5 godzin pobudka :angryy: A dzień był pełen wrażeń :cool3:

Posted

[quote name='Viky i Ja']Wstyd się przyznać,ale nie wiem która to z Twoich dziewczynek zaszalała z nową fryzurką :oops:

Wygląda ślicznie :)[/QUOTE]
Żartujesz ?? :crazyeye::crazyeye:

:loveu:
[quote name='karkakarka']A ja wiem - to Jess :D Ale wygląda inaczej :) Tak szczenięco :loveu:[/QUOTE]
No pewnie, że Jess :loveu:
[quote name='agamewa']O jaaaa!!!!ale super!!!![/QUOTE]
:cool3:
[quote name='Viky i Ja']Zupełnie inaczej :crazyeye:
Nie poznałabym ...[/QUOTE]
No pewnie, że inaczej.. jutro będę miała więcej czasu to pokażę wam zdjęcia sprzed i po ;)
[quote name='*kleo*']O ja, ale zmiana!!! Brawo za odwagę, ja się boję Grackę obciąć :eviltong:[/QUOTE]
Zapisałam ją prawie miesiąc temu no i cały czas się wahałam.. :shake:
[quote name='agamewa']Ja też myślałam żeby obciąć Westerna,ale brak mi odwagi...[/QUOTE]
Mnie przekonało to jak Jess zdychała w upały w tym swoim gęstym, grubym, czarnym włosie. Teraz ma looz i swobodę, mniej stresu przy kąpielach i czesaniu ;)
[quote name='Princess_York']:o Jess ? :o
Śliczna :loveu: ! ,ale ja wole nasze długowłose Yorkasy :lol:

Ale nam niespodzianke zrobiłaś :p[/QUOTE]
A kto nie woli? :p Chyba tylko te nasze Yorkasy dlatego podjęłam taką a nie inną decyzję ;) Z Buff to co innego. Ma 5 włosów na krzyż więc jej to wisi czy ma długie czy nie bo jej nie grzeją tak jak Jess ;)
Aśka Pudzianoska i moja mama były największymi przeciwniczkami ścięcia Jess :eviltong: No ale cóż.. już po ptakach jak to się mówi :evil_lol:
Ale wiecie co ? Jess jest makabrycznie gruba :crazyeye: Od dziś ma dietę MŻ :diabloti: Wygląda po tym ścięciu jak baleron :oops: Miałam z nią jechać do weta na szczepienie ale wstyd mi z takim grubasem :evil_lol: Tak więc odchudzanko najpierw :eviltong:

Posted

Cześć Be:)Mój West to też taki grubas,boki wypchane ma jak chomik a waga przekracza już 3600!!!ale on chodzi wszędzie i podżera wtedy kiedy ja nie patrzę,bo u mnie to już ma MŻ:)ale dziadek i babcia???....no to jak dziadek i babcia jak dzieci nie posłuchane!!!!ale wydaje mi się że on już tak ma,taka przemiana,krępa budowa i to tak wygląda.Także już nie wiem jak go odchudzić,bieganie,mż- nic nie daje:(

Posted

[quote name='agamewa']Cześć Be:)Mój West to też taki grubas,boki wypchane ma jak chomik a waga przekracza już 3600!!!ale on chodzi wszędzie i podżera wtedy kiedy ja nie patrzę,bo u mnie to już ma MŻ:)ale dziadek i babcia???....no to jak dziadek i babcia jak dzieci nie posłuchane!!!!ale wydaje mi się że on już tak ma,taka przemiana,krępa budowa i to tak wygląda.Także już nie wiem jak go odchudzić,bieganie,mż- nic nie daje:([/QUOTE]
mam tak samo z babcią, nie rozumie że nie wolno u nic dawać... tyle tłumacze, a to jak do ściany :roll: dlatego za bardzo Jazzia do babci nie puszczam, ale też ma tak że chodzi i szuka nawet liścia zje.. i trzeba go pilnować też. a karmy czasami cały dzień nie tknie:roll: a waży jak na razie 2.550kg

Witam:) zagladam często i oglądam zdjęcia, czytam co się dzieje, ale się nie ukazałam jakoś:p

Posted

[quote name='agamewa']Cześć Be:)Mój West to też taki grubas,boki wypchane ma jak chomik a waga przekracza już 3600!!!ale on chodzi wszędzie i podżera wtedy kiedy ja nie patrzę,bo u mnie to już ma MŻ:)ale dziadek i babcia???....no to jak dziadek i babcia jak dzieci nie posłuchane!!!!ale wydaje mi się że on już tak ma,taka przemiana,krępa budowa i to tak wygląda.Także już nie wiem jak go odchudzić,bieganie,mż- nic nie daje:([/QUOTE]
mam tak samo z babcią, nie rozumie że nie wolno u nic dawać... tyle tłumacze, a to jak do ściany :roll: dlatego za bardzo Jazzia do babci nie puszczam, ale też ma tak że chodzi i szuka nawet liścia zje.. i trzeba go pilnować też. a karmy czasami cały dzień nie tknie:roll: a waży jak na razie 2.550kg

Witam:) zagladam często i oglądam zdjęcia, czytam co się dzieje, ale się nie ukazałam jakoś:p

Posted

[quote name='Princess_York']Moja babcia taka sama jest :p . Chyba wszystkie takie są :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

no niestety!!!!najlepiej utuczyć jak prosiaczka i cieszyć się że piesek zdrowy bo je!!!aj.

Posted

Hej hej, jak przemiana dostojnej panny w pieknej "sukni" na wyluzowaną kobitkę w sportowym stroju:):) ślicznie Jess wyglada. Moja Yoko prawdopodobnie jutro wpadnie pod maszynke Nati i wyjdzie łysolek:)
Pozdrawiam

Posted

:loveu:Cześć Jass ślicznie wygląda, ja wolę yorki w długich włoskach, ale Jass wygląda super:loveu:
Moja Fredziola była na diecie zażywała ruchu:evil_lol:a waga skoczyła do góry:diabloti:zupełnie jak u mnie:angryy:. Jest malutka a waży 2.800:crazyeye:. Szczególnie mój m ją dokarmia skaranie z nim.:diabloti:

Posted

Cześć laski :multi:
Trochu mnie nie było ale jakoś tak czasu przed urlopem nie mam.. za dużo spraw do załatwienia no i i tak się nie wyrobiliśmy. Wyjazd miał byc jutro a pewnie przesunie się do środy :roll: Muszę zacząć Ł przekonywać, żeby laptopa zabrał na wakacje bo z nim to różnie :shake:
No.. dziewczyny mają się dobrze, Jess wczoraj pół dnia na działce spędziła ale na moich kolanach zamiast gamoń sobie pobiegać trochę :shake: Buff miała wczoraj karę i została w domu.. :eviltong: Muszę ją dziś wykąpać :shake: Idę zaraz pranie wstawię i się za nią wezmę na razie korzystam z neta dopóki bateria się nie wyładuje bo nie wiem gdzie jest zasilacz :eviltong:
Aaa... przyszedł gorset ale.. nie wiem jak to zrobiłam, że zamówiłam L :shake: Musiałam odesłać z prośbą o wymianę na M .. Ale przynajmniej wiem, że jest prześliczny i to w nim się na wesele wybiorę :loveu: (chodzi o różowy).
Miałam dać wam zdjęcia Jess ale nie było czasu no a teraz nie zdążę więc jakoś później będą ;)
Zmykam teraz poczytać co tam u was i pędzę porządki robić, prać, kąpać..

Posted

[quote name='tigrunia']Cześć laski :multi:
Trochu mnie nie było ale jakoś tak czasu przed urlopem nie mam.. za dużo spraw do załatwienia no i i tak się nie wyrobiliśmy. Wyjazd miał byc jutro a pewnie przesunie się do środy :roll: Muszę zacząć Ł przekonywać, żeby laptopa zabrał na wakacje bo z nim to różnie :shake:
No.. dziewczyny mają się dobrze, Jess wczoraj pół dnia na działce spędziła ale na moich kolanach zamiast gamoń sobie pobiegać trochę :shake: Buff miała wczoraj karę i została w domu.. :eviltong: Muszę ją dziś wykąpać :shake: Idę zaraz pranie wstawię i się za nią wezmę na razie korzystam z neta dopóki bateria się nie wyładuje bo nie wiem gdzie jest zasilacz :eviltong:
Aaa... przyszedł gorset ale.. nie wiem jak to zrobiłam, że zamówiłam L :shake: Musiałam odesłać z prośbą o wymianę na M .. Ale przynajmniej wiem, że jest prześliczny i to w nim się na wesele wybiorę :loveu: (chodzi o różowy).
Miałam dać wam zdjęcia Jess ale nie było czasu no a teraz nie zdążę więc jakoś później będą ;)
Zmykam teraz poczytać co tam u was i pędzę porządki robić, prać, kąpać..[/QUOTE]
Hej Be :)
U mnie też jest tak na działce ,że Luckuś leży cały czas na kolankach lub na łóżku wypoczywa ,a Grey szaleje w najlepsze :eviltong:
Po przyjeździe z działki chłopaki mają oczywiście zawsze obowiązkową kąpiel ;)