Princess_York Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 O matko a na co jej aż 3 samochody :o . Wiem ! Jeden terenowy na wyjazdy drugi na duże zakupy a ten trzeci dla szpanu :evil_lol: :diabloti: . No ja też bym dziewczyny pooglądała :lol: ;) Quote
tigrunia Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='Doti1986']Mieszkam na 4 piętrze i kiedyś jak mi się nudziło to policzyłam wszystkie auta jakie mamy pod blokiem:) a denerwuje mnie fakt że ludzie mają w jednym domu po 3 samochody trzymają je nieruszane i jeżdżą służbowymi i też je parkują pod domem:( od godziny 16 nie ma po co podjeżdżać pod blok bo tak jest naustawiane samochodów że nawet nie ma jak zawrócić jakby się chciało wyjechać:([/QUOTE] Ojj to musiało Ci się faktycznie bardzo nudzić :evil_lol: [quote name='jot11']Cześć Be uparciuchu [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/23_129_8.gif[/IMG] Ja bym babie też nie popuściła.......[IMG]http://emoty.blox.pl/resource/bandit.gif[/IMG] :evil_lol: Daj dziewczynki [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/pray.gif[/IMG][/QUOTE] Cześć Jolka :multi: Ta baba właśnie na naszym wjeździe do garażu stanęła :crazyeye: Porobiłam fotki to jak wezme kiedyś kabel do pracy, zgram i wam pokaże :razz: Łuki chciał iść teraz do niej, żeby przestawiła bo za kija nie ma jak wyjechać ale kazałam mu się wstrzymać do rana :diabloti: Jak do rana się nie przeparkuje to będzie miała pecha - pobudkę o 4 :diabloti: A jak się nie obudzi to jej auto laweta zabierze :diabloti: [quote name='Princess_York']O matko a na co jej aż 3 samochody :o . Wiem ! Jeden terenowy na wyjazdy drugi na duże zakupy a ten trzeci dla szpanu :evil_lol: :diabloti: . No ja też bym dziewczyny pooglądała :lol: ;)[/QUOTE] Męża, jej i syna :razz: Mąż faktycznie ma terenowy :evil_lol: Ona na zakupy bo Yaris a syn to fakt dla szpanu przed kolegami, że w ogóle ma auto bo takim autem nie ma co szpanować :p [quote name='karkakarka']Zdjęcia zdjęcia :)[/QUOTE] Zdjęć nie ma bo w przeprowadzce zgubiłam aparat :crazyeye: Szukałam wczoraj bo samolot mi nad głową latał dokładniej CASA a takiego dawno tu nie widziałam i chciałam zrobic foto no i doopa .. zrobiłam tylko telefonem :oops: Quote
Pegaza Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Be jak czytam te Wasze hece z parkowaniem to jakbym to u siebie widziala z tym ze pod blokiem, rowniez nam samochod blokują stanie taki w poprzek i potem trzeba szorowac na ktores pietro i prosic by auto przestawil bo wyjechac nie idzie :angryy: dlatego ja jako nowa jezdzaca;) specjalnie stawalam za blokiem by komus nie wjechac bo wasko i ciasno.. to jak na zlosc mi tam mi tam auto stukli :placz: ale u nas tez po 3 auta mają a miejsc malutko, kazdy walczy o kawalek miejsca..:cool1: Quote
Pegaza Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Be wlasnie czytam o tej babie hehe no to ją urzadzisz.. a mowie to mojemu m i on mowi ze by zrobil takie ruchome "hopki" czy jak to sie tam u Was nazywa ze nikt by autem juz nie stanal.. Quote
tigrunia Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='Pegaza']Be jak czytam te Wasze hece z parkowaniem to jakbym to u siebie widziala z tym ze pod blokiem, rowniez nam samochod blokują stanie taki w poprzek i potem trzeba szorowac na ktores pietro i prosic by auto przestawil bo wyjechac nie idzie :angryy: dlatego ja jako nowa jezdzaca;) specjalnie stawalam za blokiem by komus nie wjechac bo wasko i ciasno.. to jak na zlosc mi tam mi tam auto stukli :placz: ale u nas tez po 3 auta mają a miejsc malutko, kazdy walczy o kawalek miejsca..:cool1:[/QUOTE] No tutaj też coraz więcej aut się robi bo dzieci dorastają :razz: Ci co mieszkają po mojej stronie już dzieci mają dawno poza domem a po stronie przeciwnej akurat teraz wysyp aut i nadrabiają :mad: Jakby ktoś pomyślał i szerszą ulicę zrobił to nie było by problemu a tak.. :shake: Właśnie przed chwilą miałam konfrontację z tą szanowną z naprzeciwka :p Bo stanęłam na JEJ miejscu :crazyeye: Się pytam czy je wykupiła ? Ona, że nie - no to o co chodzi ? :p Jej syn już się chciał z Łukim bić :crazyeye: :evil_lol: Jaja tu są nieziemskie :diabloti: Quote
tigrunia Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='Pegaza']Be wlasnie czytam o tej babie hehe no to ją urzadzisz.. a mowie to mojemu m i on mowi ze by zrobil takie ruchome "hopki" czy jak to sie tam u Was nazywa ze nikt by autem juz nie stanal..[/QUOTE] Nie da rady :shake: Tu się staje równolegle do płotu na drodze .. droga nie wiem do kogo należy ale na pewno nie do mnie :eviltong: Nie mogę na drodze postawić "hopków" :shake: Quote
Pegaza Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Nie na drodze tylko na tym podjezdzie..zreszta zrob no fote tej ulicy bom ciekawa;) Quote
Pegaza Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Cieniu mieszkac z takimi czy obok to az wspolczuje:roll: poka tych wariatow:diabloti: Quote
tigrunia Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Daria jak zgram foty z telefonu to Ci pokaże bo tu nie moge zgrać bo sterowniki nie pasują do windowsa :mad: Quote
Pegaza Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Wlasnie podeszlam do okna i co widze ha zara zrobie foty i Wam pokaze jak to u nas jest..mam nadzieje ze wyjda chociaz ciemno za oknem:) Quote
Pegaza Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Be nie wiem gdzie te fotki wstawic bo temat parkingowy u Ciebie to narazie je daje tutaj ale jutro je moge przeniesc do siebie;) tak to wyglada u nas..co do wlascicieli aut to ten pierwszy co stoi od schodow kiedys nas tak zablokowal i zostawil kartke z telefonem za wycieraczką ze jak co mamy dzwonic:roll: a on w tym czasie se poszedl na piwko.. a ten drugi co stoi, to ten nam dwa lata temu wlasnie na tym parkingu wjechal w drzwi, chcial zaparakowac na tym samym miejscu co i my..rok czasu sie sprawa sadowa toczyla bo najpierw ze ich wina ze oki dadza polise a potem poleciala na policje i powiedziala ze to nasza wina itp..oczywiscie po roku czasu wygralismy sprawe i w koncu moglismy z jej polisy odebrac kase za naprawe drzwi.. [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/022-4.jpg[/IMG] od jakiegos czasu maja zakaz wjazdu samochody powyzej 2 T bo i takie nam stawaly..:roll: Quote
*kleo* Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 A to u nas też są przeboje, jak się ludzie nieraz zjadą do rodzinki na weekend to cały parking na podwórku zapchany. Czasem chciałam gdzieś jechać, patrzę, a centralnie za naszym autem stoi auto sąsiadów. Pół biedy, że się wszyscy znamy, to zawsze się idzie albo zadzwoni, żeby wyjechali. Ale potem z parkowaniem po powrocie ciężko :roll: Quote
Princess_York Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 U nas tak samo ... nie raz trzeba kilka razy objechać ulice żeby znaleźć miejsce .. Hej Be ;) Quote
laurin Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 W takich przypadkach chyba najlepiej jest mieć własne podwórko ;) hehe dobrze powiedziałaś tej babie czy se miejsce wykupiła hahaha synuś agresor hihi, ale Twojemu Ł to by chyba rady nie dał ;) (tak ze zdjęć wnioskuję) Cześć tak poza tematem :) Quote
Princess_York Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Ja też to zauważyłam :) . Jak Pudzian ten Twój Łuki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
tigrunia Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Daria też widzę, że macie przekichane :shake: Fotka mi nie przeszkadza - niech sobie będzie ;) Klaudia u Ciebie to od święta się zdarza a ja bym musiała codziennie do nich łazić, żeby przestawiali. Trochę to upierdliwe :angryy: Martyna jeszcze trochę i będziecie miały nowy parking wiec możesz zacząć się odzwyczajać :eviltong: Anka, Martyna - nie przesadzajcie z tym Pudzianem :eviltong: Synuś jednak troche od Łukiego wyższy jest :cool1: Dziś jest spokój póki co :crazyeye: Zapomniałam.. Dostałam dziś fotkę Belli z okazji "małych urodzinek" (3m-ce) a Bella dostała mały gift :eviltong: Wstawię wam tylko linka bo nie chce mi się na fotosik wgrywać : [url]https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=61284fed19&view=att&th=1296a9886671e1dc&attid=0.1&disp=inline&zw[/url] :loveu: Quote
laurin Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Be nie ma zdjęcia:shake: albo tylko ja nie widzę:roll: Quote
karkakarka Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 buuu ja też nie widzę zdjęć - otwiera mi się strona z gmailem :( Quote
tigrunia Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 [quote name='laurin']Be nie ma zdjęcia:shake: albo tylko ja nie widzę:roll:[/QUOTE] [quote name='karkakarka']buuu ja też nie widzę zdjęć - otwiera mi się strona z gmailem :([/QUOTE] Faktycznie dziewczyny.. a ja myślałam, że na łatwiznę pójdę :evil_lol: Tadam: [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images49.fotosik.pl/308/46d9849dfe5be050med.jpg[/IMG][/URL] Quote
dysia-u Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 a ja zdjęcie widze , hahahhaa i jest śliczne czść Be Quote
laurin Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='dysia-u']a ja zdjęcie widze , hahahhaa i jest śliczne czść Be[/QUOTE] no bo teraz to widać Ula:eviltong: Fajowy róziowy prezencik:loveu: ciekawe jak szybko go załatwi:evil_lol: Cześć Be:multi: Quote
tigrunia Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 [quote name='dysia-u']a ja zdjęcie widze , hahahhaa i jest śliczne czść Be[/QUOTE] Dzięki Ulka :loveu: Cześć ;) [quote name='*kleo*']A w pycholu to ten prezent? ;)[/QUOTE] Nie - pod pycholkiem :loveu: [quote name='laurin']no bo teraz to widać Ula:eviltong: Fajowy róziowy prezencik:loveu: ciekawe jak szybko go załatwi:evil_lol: Cześć Be:multi:[/QUOTE] Rozpieszczają ją tam :eviltong: Cześć Anula :loveu: Quote
Recommended Posts