Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

[quote name='Viky i Ja']To jak herbaty nie ma to ja innym razem przyjdę :(

Kurcze chyba nie w temacie jestem, co to za Łaciaty ???[/QUOTE]
No dobra - masz :kaffee_2: :eviltong:

Łaciaty to kot mojej siostry - gdzieś jest tu na fotkach..
[quote name='Yoko2009']A ja przyszłam ze swoją kawusią:) Pozdrawiam słonecznie[/QUOTE]
Cześć Asiu :multi:
Faktycznie pogoda super :loveu:

A ja siedzę i allegro męczę :diabloti:

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Macie dwie fotki Buenki (zrobiłam na potrzeby aukcji :cool3:)
:loveu:
[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images43.fotosik.pl/299/1b2021b2e5be7b82med.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images45.fotosik.pl/299/8f53613efd88cc80med.jpg[/IMG][/URL]
Mała nie chciała zbytnio pozować więc foty w sumie takie same.. :evil_lol:

Babcia zabrała dziś Buff na działkę więc jej na fotach nie będzie :roll: Mi za to przywiozła siostrę i czeka u mnie aż skończą kota cewnikować :roll: Muszę jechać z nią po niego :mad:

Posted

Dzięki za herbatkę :)

[URL]http://images43.fotosik.pl/299/1b2021b2e5be7b82med.jpg[/URL] śliczne maleństwo :loveu:

O widzisz jaka gapa ze mnie bo jakoś nie zauważyłam kocurka wczesniej :oops:

Posted

Dzięki dziewczyny , milo, ze niuńka się podoba ale .. zdjęć więcej nie będzie :-( Właśnie Buenka pojechała do nowego domku :placz: Smutno się robi... :shake:

Posted

[quote name='FREDZIU']Cześć witamy, podziwiamy i do nas zapraszamy:lol:[/QUOTE]
Cześć :multi:
Zaraz wpadniemy ;)
[quote name='agamewa']Witamy:)oj to już pojechała????oby kochaniutkiej tam dobrze w nowym domku było:)Zapraszamy na fotki.[/QUOTE]
Nio pojechała.. :-( Moja gwiazdeczka kochana :-(
Domek bardzo podobny do poprzednich znaczy się Lulkowego i Pudziowego :lol: Bezdzietny, u młodej pary.. fajnie. I Buenka będzie miała koleżankę bo siostra nowej Pańci Buenki też ma Yoreczkę 8-mio miesięczną :multi:
Byłam u Ciebie tak przelotem - widziałam śliczne fotki :loveu:

Kurcze czekam głupia aż się TZG skończy żeby z psami wyjść a tu jak lunęło :crazyeye: Nie wiem jak ja teraz z nimi wyjdę :crazyeye::shake:

Posted

[quote name='tigrunia']Cześć :multi:
Zaraz wpadniemy ;)

Nio pojechała.. :-( Moja gwiazdeczka kochana :-(
Domek bardzo podobny do poprzednich znaczy się Lulkowego i Pudziowego :lol: Bezdzietny, u młodej pary.. fajnie. I Buenka będzie miała koleżankę bo siostra nowej Pańci Buenki też ma Yoreczkę 8-mio miesięczną :multi:
Byłam u Ciebie tak przelotem - widziałam śliczne fotki :loveu:

Kurcze czekam głupia aż się TZG skończy żeby z psami wyjść a tu jak lunęło :crazyeye: Nie wiem jak ja teraz z nimi wyjdę :crazyeye::shake:[/QUOTE]
U mnie to już pada od 18!!!z małymi przerwami no i znów mi zaczął przeciekać sufit!!!! a do tego jak przed chwilą walnęło-burza jest:(nie lubię takich większych burza zwłaszcza nocą,kiedy to tak widać jak się błyska brrrrr.....

Posted

[quote name='agamewa']U mnie to już pada od 18!!!z małymi przerwami no i znów mi zaczął przeciekać sufit!!!! a do tego jak przed chwilą walnęło-burza jest:(nie lubię takich większych burza zwłaszcza nocą,kiedy to tak widać jak się błyska brrrrr.....[/QUOTE]
No u mnie też w dzień padało ale potem był długo spokój..
[quote name='*kleo*']To teraz już jedna mała Ci została w domu?

Moje lasencje dziś zmokły na działce, więc jak wróciliśmy to od razu było pranie...[/QUOTE]
No jedna.. ale fajna jest i w sumie nie wiem czy sprzedam :evil_lol: Zobaczymy :eviltong:

Jess miała wczoraj z rana pranie - przed deszczem :angryy: A Buff właśnie mam w ręczniku bo niedługo do Pana doktora idziemy więc musi być pachnąca :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Jess miała wczoraj z rana pranie - przed deszczem :angryy: A Buff właśnie mam w ręczniku bo niedługo do Pana doktora idziemy więc musi być pachnąca :evil_lol:[/QUOTE]
Gracka była prana raz, że zmokła, a dwa - żeby była ładna na wyjazd ;)

Posted

[quote name='Nati28']Witamy :) ale sie te Twoje male szybko rozeszly ;) ale jak ta fajna to zostaw sobie :loveu:[/QUOTE]
No szybko ale dla mnie to lepiej bo nie przeżyłam tak bardzo rozstania.. ;)
[quote name='*kleo*']Gracka była prana raz, że zmokła, a dwa - żeby była ładna na wyjazd ;)[/QUOTE]
No no teraz Ci tam ładnie pachnie przy nauce:evil_lol:
[quote name='Princess_York']Buenka jest śliczna ! :loveu: Ten ryjek :-D .
-------------------
Juz tylko jedna jest .. Szybko czas mija :lol: .
Zostaw sobie ją ,zostaw !! :p[/QUOTE]
Dziękujemy :loveu: Buźkę faktycznie ma przekochaną :loveu:

Mam wieści od Lulki :
"Lulcia ma się wspaniale!Śpi w łóżku, bawi się z kotem, całuje go na dzień dobry a on jej główkę wylizuje. Rośnie jak na drożdżach ;) i chodzi przy nodze swojej mamusi. Jest słodka."
:loveu:
A Buenka dziś się nie odezwała ale zaraz ja zadzwonię .. martwię się o malutką jak tam nockę przeżyła.. :roll:

Posted

[quote name='Princess_York']Ja też bym się martwiła ;) .To dzwoń .[/QUOTE]

[quote name='laurin']Hey :multi: Wpadłam Cię na zdjęcia zaprosić ;)
Dobrze że masz wieści od nowych rodziców Lulci:loveu:
A jak u Buenki? Dwoniłaś?[/QUOTE]

[quote name='agamewa']Becia ja też jestem ciekawa co tam u kochanej mordeczki????jak spędziła nockę????najważniejsze żeby kochała i była kochana![/QUOTE]

Cześć dziewczyny :multi:
U Buenki wszystko ok, noc spędziła z nową koleżanką i w ogóle nie tęskniła :loveu: Dzielne te moje maluchy :loveu:

A Bellusia uczy się załatwiać na dworku :loveu: Tylko Ł mi nie pozwala z nią wychodzić :mad:
Mówię; "Idę z Pyśką" On: "Ty lepiej z tą Pyśką nie wychodź bo pomyślą, ze jakąś psiarnie mamy" :evil_lol:
Ale ja tam się nie przejmuję :eviltong:
Belcia kocha dworek, kocha obgryzać trawkę i biegać za mamusią ewentualnie ciocią Buffy :loveu: Dziś było pierwsze siusiu :multi: Co prawda na chodnik :oops: no ale zawsze :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']A Bellusia uczy się załatwiać na dworku :loveu: Tylko Ł mi nie pozwala z nią wychodzić :mad:
Mówię; "Idę z Pyśką" On: "Ty lepiej z tą Pyśką nie wychodź bo pomyślą, ze jakąś psiarnie mamy" :evil_lol:
Ale ja tam się nie przejmuję :eviltong:[/QUOTE]
A ja mogę się założyć, że jak wychodzisz z jedną czy dwoma to i tak ludzie nie wiedzą, która jest która. U mnie zajarzyli że mamy nowego psa, jak zaczęłam brać wszystkie trzy panny. A przy kombinacji Tina-Gracja albo Tina-Ula w ogóle nie wiedzieli, że to dwie inne yorki (chociaż Gracja jeszcze wtedy w papilotach, a Ula krótkie włosy i bez). Jak szłam z samą Ulką, to ktoś się mnie pytał, czy to ta co ma szczeniaki. A nawet jak idę z dwiema yorkami to ich nie odróżniają i mylą :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']No tylko, że ja wychodzę z 3 naraz :eviltong:[/QUOTE]
To tak jak i ja hehe
tylko u nas to wyglada na polu tak, ze ja z Liv na poczatku peletonu potem Soma a na koncu Pipi bo ona ma najwiecej do obwachania po drodze:mad:czasem Soma jest na koncu bo jej sie juz chodzic nie chce..:roll: i spacery mamy coraz krotsze...