tigrunia Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 [quote name='Viky i Ja']To jak herbaty nie ma to ja innym razem przyjdę :( Kurcze chyba nie w temacie jestem, co to za Łaciaty ???[/QUOTE] No dobra - masz :kaffee_2: :eviltong: Łaciaty to kot mojej siostry - gdzieś jest tu na fotkach.. [quote name='Yoko2009']A ja przyszłam ze swoją kawusią:) Pozdrawiam słonecznie[/QUOTE] Cześć Asiu :multi: Faktycznie pogoda super :loveu: A ja siedzę i allegro męczę :diabloti: Quote
tigrunia Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Macie dwie fotki Buenki (zrobiłam na potrzeby aukcji :cool3:) :loveu: [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images43.fotosik.pl/299/1b2021b2e5be7b82med.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images45.fotosik.pl/299/8f53613efd88cc80med.jpg[/IMG][/URL] Mała nie chciała zbytnio pozować więc foty w sumie takie same.. :evil_lol: Babcia zabrała dziś Buff na działkę więc jej na fotach nie będzie :roll: Mi za to przywiozła siostrę i czeka u mnie aż skończą kota cewnikować :roll: Muszę jechać z nią po niego :mad: Quote
laurin Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Cześć Be :) Śliczna jest:loveu: Ale dobra z Ciebie siostrzyczka :evil_lol:;) Quote
Marzena* Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Dzięki za herbatkę :) [URL]http://images43.fotosik.pl/299/1b2021b2e5be7b82med.jpg[/URL] śliczne maleństwo :loveu: O widzisz jaka gapa ze mnie bo jakoś nie zauważyłam kocurka wczesniej :oops: Quote
*Jot* Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Cześć Be !! [url]http://images43.fotosik.pl/299/1b2021b2e5be7b82med.jpg[/url] śliczna kruszynka :loveu::loveu: Jak tam kotek? Dobrze już? Quote
*kleo* Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Mój Tutek też był kiedyś cewnikowany , nie zazdroszczę... A malutka ma sympatyczny ryjek :loveu: Quote
Yoko2009 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 A my dzisiaj po galeriach biegamy i wszystkich na dużo fotek zapraszamy:):) Malutka piękniutka jest:) Quote
tigrunia Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Dzięki dziewczyny , milo, ze niuńka się podoba ale .. zdjęć więcej nie będzie :-( Właśnie Buenka pojechała do nowego domku :placz: Smutno się robi... :shake: Quote
FREDZIU Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Cześć witamy, podziwiamy i do nas zapraszamy:lol: Quote
*Agnieszka* Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Witamy:)oj to już pojechała????oby kochaniutkiej tam dobrze w nowym domku było:)Zapraszamy na fotki. Quote
tigrunia Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 [quote name='FREDZIU']Cześć witamy, podziwiamy i do nas zapraszamy:lol:[/QUOTE] Cześć :multi: Zaraz wpadniemy ;) [quote name='agamewa']Witamy:)oj to już pojechała????oby kochaniutkiej tam dobrze w nowym domku było:)Zapraszamy na fotki.[/QUOTE] Nio pojechała.. :-( Moja gwiazdeczka kochana :-( Domek bardzo podobny do poprzednich znaczy się Lulkowego i Pudziowego :lol: Bezdzietny, u młodej pary.. fajnie. I Buenka będzie miała koleżankę bo siostra nowej Pańci Buenki też ma Yoreczkę 8-mio miesięczną :multi: Byłam u Ciebie tak przelotem - widziałam śliczne fotki :loveu: Kurcze czekam głupia aż się TZG skończy żeby z psami wyjść a tu jak lunęło :crazyeye: Nie wiem jak ja teraz z nimi wyjdę :crazyeye::shake: Quote
*Agnieszka* Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='tigrunia']Cześć :multi: Zaraz wpadniemy ;) Nio pojechała.. :-( Moja gwiazdeczka kochana :-( Domek bardzo podobny do poprzednich znaczy się Lulkowego i Pudziowego :lol: Bezdzietny, u młodej pary.. fajnie. I Buenka będzie miała koleżankę bo siostra nowej Pańci Buenki też ma Yoreczkę 8-mio miesięczną :multi: Byłam u Ciebie tak przelotem - widziałam śliczne fotki :loveu: Kurcze czekam głupia aż się TZG skończy żeby z psami wyjść a tu jak lunęło :crazyeye: Nie wiem jak ja teraz z nimi wyjdę :crazyeye::shake:[/QUOTE] U mnie to już pada od 18!!!z małymi przerwami no i znów mi zaczął przeciekać sufit!!!! a do tego jak przed chwilą walnęło-burza jest:(nie lubię takich większych burza zwłaszcza nocą,kiedy to tak widać jak się błyska brrrrr..... Quote
*kleo* Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 To teraz już jedna mała Ci została w domu? Moje lasencje dziś zmokły na działce, więc jak wróciliśmy to od razu było pranie... Quote
tigrunia Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 [quote name='agamewa']U mnie to już pada od 18!!!z małymi przerwami no i znów mi zaczął przeciekać sufit!!!! a do tego jak przed chwilą walnęło-burza jest:(nie lubię takich większych burza zwłaszcza nocą,kiedy to tak widać jak się błyska brrrrr.....[/QUOTE] No u mnie też w dzień padało ale potem był długo spokój.. [quote name='*kleo*']To teraz już jedna mała Ci została w domu? Moje lasencje dziś zmokły na działce, więc jak wróciliśmy to od razu było pranie...[/QUOTE] No jedna.. ale fajna jest i w sumie nie wiem czy sprzedam :evil_lol: Zobaczymy :eviltong: Jess miała wczoraj z rana pranie - przed deszczem :angryy: A Buff właśnie mam w ręczniku bo niedługo do Pana doktora idziemy więc musi być pachnąca :evil_lol: Quote
Nati28 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Witamy :) ale sie te Twoje male szybko rozeszly ;) ale jak ta fajna to zostaw sobie :loveu: Quote
*kleo* Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='tigrunia']Jess miała wczoraj z rana pranie - przed deszczem :angryy: A Buff właśnie mam w ręczniku bo niedługo do Pana doktora idziemy więc musi być pachnąca :evil_lol:[/QUOTE] Gracka była prana raz, że zmokła, a dwa - żeby była ładna na wyjazd ;) Quote
Princess_York Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Buenka jest śliczna ! :loveu: Ten ryjek :-D . ------------------- Juz tylko jedna jest .. Szybko czas mija :lol: . Zostaw sobie ją ,zostaw !! :p Quote
tigrunia Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 [quote name='Nati28']Witamy :) ale sie te Twoje male szybko rozeszly ;) ale jak ta fajna to zostaw sobie :loveu:[/QUOTE] No szybko ale dla mnie to lepiej bo nie przeżyłam tak bardzo rozstania.. ;) [quote name='*kleo*']Gracka była prana raz, że zmokła, a dwa - żeby była ładna na wyjazd ;)[/QUOTE] No no teraz Ci tam ładnie pachnie przy nauce:evil_lol: [quote name='Princess_York']Buenka jest śliczna ! :loveu: Ten ryjek :-D . ------------------- Juz tylko jedna jest .. Szybko czas mija :lol: . Zostaw sobie ją ,zostaw !! :p[/QUOTE] Dziękujemy :loveu: Buźkę faktycznie ma przekochaną :loveu: Mam wieści od Lulki : "Lulcia ma się wspaniale!Śpi w łóżku, bawi się z kotem, całuje go na dzień dobry a on jej główkę wylizuje. Rośnie jak na drożdżach ;) i chodzi przy nodze swojej mamusi. Jest słodka." :loveu: A Buenka dziś się nie odezwała ale zaraz ja zadzwonię .. martwię się o malutką jak tam nockę przeżyła.. :roll: Quote
laurin Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Hey :multi: Wpadłam Cię na zdjęcia zaprosić ;) Dobrze że masz wieści od nowych rodziców Lulci:loveu: A jak u Buenki? Dwoniłaś? Quote
*Agnieszka* Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Becia ja też jestem ciekawa co tam u kochanej mordeczki????jak spędziła nockę????najważniejsze żeby kochała i była kochana! Quote
tigrunia Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 [quote name='Princess_York']Ja też bym się martwiła ;) .To dzwoń .[/QUOTE] [quote name='laurin']Hey :multi: Wpadłam Cię na zdjęcia zaprosić ;) Dobrze że masz wieści od nowych rodziców Lulci:loveu: A jak u Buenki? Dwoniłaś?[/QUOTE] [quote name='agamewa']Becia ja też jestem ciekawa co tam u kochanej mordeczki????jak spędziła nockę????najważniejsze żeby kochała i była kochana![/QUOTE] Cześć dziewczyny :multi: U Buenki wszystko ok, noc spędziła z nową koleżanką i w ogóle nie tęskniła :loveu: Dzielne te moje maluchy :loveu: A Bellusia uczy się załatwiać na dworku :loveu: Tylko Ł mi nie pozwala z nią wychodzić :mad: Mówię; "Idę z Pyśką" On: "Ty lepiej z tą Pyśką nie wychodź bo pomyślą, ze jakąś psiarnie mamy" :evil_lol: Ale ja tam się nie przejmuję :eviltong: Belcia kocha dworek, kocha obgryzać trawkę i biegać za mamusią ewentualnie ciocią Buffy :loveu: Dziś było pierwsze siusiu :multi: Co prawda na chodnik :oops: no ale zawsze :evil_lol: Quote
*kleo* Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='tigrunia']A Bellusia uczy się załatwiać na dworku :loveu: Tylko Ł mi nie pozwala z nią wychodzić :mad: Mówię; "Idę z Pyśką" On: "Ty lepiej z tą Pyśką nie wychodź bo pomyślą, ze jakąś psiarnie mamy" :evil_lol: Ale ja tam się nie przejmuję :eviltong:[/QUOTE] A ja mogę się założyć, że jak wychodzisz z jedną czy dwoma to i tak ludzie nie wiedzą, która jest która. U mnie zajarzyli że mamy nowego psa, jak zaczęłam brać wszystkie trzy panny. A przy kombinacji Tina-Gracja albo Tina-Ula w ogóle nie wiedzieli, że to dwie inne yorki (chociaż Gracja jeszcze wtedy w papilotach, a Ula krótkie włosy i bez). Jak szłam z samą Ulką, to ktoś się mnie pytał, czy to ta co ma szczeniaki. A nawet jak idę z dwiema yorkami to ich nie odróżniają i mylą :evil_lol: Quote
tigrunia Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 No tylko, że ja wychodzę z 3 naraz :eviltong: Quote
Pegaza Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='tigrunia']No tylko, że ja wychodzę z 3 naraz :eviltong:[/QUOTE] To tak jak i ja hehe tylko u nas to wyglada na polu tak, ze ja z Liv na poczatku peletonu potem Soma a na koncu Pipi bo ona ma najwiecej do obwachania po drodze:mad:czasem Soma jest na koncu bo jej sie juz chodzic nie chce..:roll: i spacery mamy coraz krotsze... Quote
Recommended Posts