Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

[quote name='*kleo*']Ale to nowe też wygląda na zadbane :p

Ja to mam trochę hopla na autka, ale delikatnego. Chociaż jakbym miała swoją wymarzoną Hondzię to byłaby pewnie moim trzecim dzieckiem :loveu:[/QUOTE]
No jest zadbane a jeszcze lepiej będzie wyglądać po weekendzie który Ł w nim spędzi przy polerowaniu jak znam życie.. :mad:

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='tigrunia']No jest zadbane a jeszcze lepiej będzie wyglądać po weekendzie który Ł w nim spędzi przy polerowaniu jak znam życie.. :mad:[/QUOTE]
Oj Be, daj się chłopu wykazać ;) i się ciesz, że ma zajęcie, a nie siedzi w domu i marudzi :eviltong:

Posted

Cze Jolka, Daria, Asia :multi:

D-E Ł jak ma coś wieźć swoim autem to całego folią obkłada :roll: Dlatego tak nie lubi remontów :diabloti: Po choinkę jechaliśmy moim autem np. :mad:

Posted

O kurcze długo ta herbatka się robiła :oops:
Ale już jest :multi: Świeżutka i pachnąca :kaffee_2: :loveu:

Chciałam Ci Aga pokazać Lulkę bo zgrałam w pracy fotki z aparatu ale teraz fotosik ich nie chce :angryy:

Posted

[quote name='jot11']Jak mam już wybór to wolę kawkę.I tort bezowy z bitą śmietaną poproszę.Marzka na pewno herbatkę zechce.:lol:[/QUOTE]
Kawkę? Nie ma mowy - na noc kawką Cię nie będę faszerować :eviltong:
Tort mam tylko serowo-cynamonowy ale też dobry :loveu: Baaa - nawet lepszy :loveu: Ostatni kawałek to jak - kroić na 4 ? :diabloti:

Posted

[quote name='tigrunia']Kawkę? Nie ma mowy - na noc kawką Cię nie będę faszerować :eviltong:
Tort mam tylko serowo-cynamonowy ale też dobry :loveu: Baaa - nawet lepszy :loveu: Ostatni kawałek to jak - kroić na 4 ? :diabloti:[/QUOTE]

Co Ty masz?????tort!!!!Be jadę do Ciebie to jakieś tylko 300 km:)heh,ale mi narobiłaś tym tortem smaku....

Posted

[quote name='tigrunia']O kurcze długo ta herbatka się robiła :oops:
Ale już jest :multi: Świeżutka i pachnąca :kaffee_2: :loveu:

Chciałam Ci Aga pokazać Lulkę bo zgrałam w pracy fotki z aparatu ale teraz fotosik ich nie chce :angryy:[/QUOTE]

O szkoda chętnie bym ją obejrzała:)

Posted

[quote name='tigrunia']Kawkę? Nie ma mowy - na noc kawką Cię nie będę faszerować :eviltong:
Tort mam tylko serowo-cynamonowy ale też dobry :loveu: Baaa - nawet lepszy :loveu: Ostatni kawałek to jak - kroić na 4 ? :diabloti:[/QUOTE]

Ja tam mogę o 12 w nocy kawę pić.Więc poproszę.Z cynamonem? No nie wiem za bardzo nie lubię.Może zdążysz coś upichcić zanim dojadę.:evil_lol:

Posted

[quote name='jot11']Ja tam mogę o 12 w nocy kawę pić.Więc poproszę.Z cynamonem? No nie wiem za bardzo nie lubię.Może zdążysz coś upichcić zanim dojadę.:evil_lol:[/QUOTE]

Oj kiedyś wypróbowałam wypicie kawy o 20....to spanko dopiero przyszło o 3 nad ranem!!!!nie wiem czy rzeczywiście tak było że przez kawę nie mogłam usnąć czy po prostu sobie to w mówiłam????

Posted

No prosze jakie chętne na tort :evil_lol: Nie no przecież wam nie żałują ale mówię - mam tylko 1 kawałek :diabloti:

Uporałam się z Lulą - brzydulą :loveu: :evil_lol:

Zdjęcia z kom.. w nowym domku - tylko 2 :oops:

[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images47.fotosik.pl/299/9d4ea10ab972c1a6med.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images43.fotosik.pl/298/1f2dc71ca50e997bmed.jpg[/IMG][/URL]

Mam jeszcze jedno fajne na kom ale to dopiero w poniedziałek zgram..

Posted

[quote name='jot11']Jak mam już wybór to wolę kawkę.I tort bezowy z bitą śmietaną poproszę.Marzka na pewno herbatkę zechce.:lol:[/QUOTE]

Pewnie, że herbatkę :)
Taką gorącą, mocną, czarną i lekko słodką :evil_lol:

Cze Be :)

Posted

Cześć laski :multi:
No dziś juz przyszłam z poranną kawą - herbaty nie ma :eviltong:

Łaciaty się pochorował biedak :shake: Siusiać nie może :oops: Właśnie go uśpili i będą USG robić i cewnik zakładać :oops:

Posted

[quote name='tigrunia']Cześć laski :multi:
No dziś juz przyszłam z poranną kawą - herbaty nie ma :eviltong:

Łaciaty się pochorował biedak :shake: Siusiać nie może :oops: Właśnie go uśpili i będą USG robić i cewnik zakładać :oops:[/QUOTE]

To jak herbaty nie ma to ja innym razem przyjdę :(

Kurcze chyba nie w temacie jestem, co to za Łaciaty ???