tigrunia Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [quote name='*kleo*']Ale to nowe też wygląda na zadbane :p Ja to mam trochę hopla na autka, ale delikatnego. Chociaż jakbym miała swoją wymarzoną Hondzię to byłaby pewnie moim trzecim dzieckiem :loveu:[/QUOTE] No jest zadbane a jeszcze lepiej będzie wyglądać po weekendzie który Ł w nim spędzi przy polerowaniu jak znam życie.. :mad: Quote
*kleo* Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='tigrunia']No jest zadbane a jeszcze lepiej będzie wyglądać po weekendzie który Ł w nim spędzi przy polerowaniu jak znam życie.. :mad:[/QUOTE] Oj Be, daj się chłopu wykazać ;) i się ciesz, że ma zajęcie, a nie siedzi w domu i marudzi :eviltong: Quote
tigrunia Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Cześć Aniu :multi: Dorosłych fotek nie mam :eviltong: W weekend coś zrobię ;) Quote
Pegaza Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Be przynajmniej wsiadasz do czystego auta..bo u mnie to roznie bywa jak M wozi materialy;) Quote
tigrunia Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Cze Jolka, Daria, Asia :multi: D-E Ł jak ma coś wieźć swoim autem to całego folią obkłada :roll: Dlatego tak nie lubi remontów :diabloti: Po choinkę jechaliśmy moim autem np. :mad: Quote
*Agnieszka* Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Przyszłam do Ciebie bo tak wszędzie pusto,wszyscy się wynieśli z tąd,to może na jakąś herbatkę się załapię? Quote
tigrunia Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 O kurcze długo ta herbatka się robiła :oops: Ale już jest :multi: Świeżutka i pachnąca :kaffee_2: :loveu: Chciałam Ci Aga pokazać Lulkę bo zgrałam w pracy fotki z aparatu ale teraz fotosik ich nie chce :angryy: Quote
*Jot* Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Be ja też jestem na dogo.Nie widzisz mnie? :crazyeye: I Marzenka też jest.:multi: Quote
*Jot* Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Jak mam już wybór to wolę kawkę.I tort bezowy z bitą śmietaną poproszę.Marzka na pewno herbatkę zechce.:lol: Quote
tigrunia Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 [quote name='jot11']Jak mam już wybór to wolę kawkę.I tort bezowy z bitą śmietaną poproszę.Marzka na pewno herbatkę zechce.:lol:[/QUOTE] Kawkę? Nie ma mowy - na noc kawką Cię nie będę faszerować :eviltong: Tort mam tylko serowo-cynamonowy ale też dobry :loveu: Baaa - nawet lepszy :loveu: Ostatni kawałek to jak - kroić na 4 ? :diabloti: Quote
*Agnieszka* Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='tigrunia']Kawkę? Nie ma mowy - na noc kawką Cię nie będę faszerować :eviltong: Tort mam tylko serowo-cynamonowy ale też dobry :loveu: Baaa - nawet lepszy :loveu: Ostatni kawałek to jak - kroić na 4 ? :diabloti:[/QUOTE] Co Ty masz?????tort!!!!Be jadę do Ciebie to jakieś tylko 300 km:)heh,ale mi narobiłaś tym tortem smaku.... Quote
*Agnieszka* Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='tigrunia']O kurcze długo ta herbatka się robiła :oops: Ale już jest :multi: Świeżutka i pachnąca :kaffee_2: :loveu: Chciałam Ci Aga pokazać Lulkę bo zgrałam w pracy fotki z aparatu ale teraz fotosik ich nie chce :angryy:[/QUOTE] O szkoda chętnie bym ją obejrzała:) Quote
*Jot* Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='tigrunia']Kawkę? Nie ma mowy - na noc kawką Cię nie będę faszerować :eviltong: Tort mam tylko serowo-cynamonowy ale też dobry :loveu: Baaa - nawet lepszy :loveu: Ostatni kawałek to jak - kroić na 4 ? :diabloti:[/QUOTE] Ja tam mogę o 12 w nocy kawę pić.Więc poproszę.Z cynamonem? No nie wiem za bardzo nie lubię.Może zdążysz coś upichcić zanim dojadę.:evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='jot11']Ja tam mogę o 12 w nocy kawę pić.Więc poproszę.Z cynamonem? No nie wiem za bardzo nie lubię.Może zdążysz coś upichcić zanim dojadę.:evil_lol:[/QUOTE] Oj kiedyś wypróbowałam wypicie kawy o 20....to spanko dopiero przyszło o 3 nad ranem!!!!nie wiem czy rzeczywiście tak było że przez kawę nie mogłam usnąć czy po prostu sobie to w mówiłam???? Quote
tigrunia Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 No prosze jakie chętne na tort :evil_lol: Nie no przecież wam nie żałują ale mówię - mam tylko 1 kawałek :diabloti: Uporałam się z Lulą - brzydulą :loveu: :evil_lol: Zdjęcia z kom.. w nowym domku - tylko 2 :oops: [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images47.fotosik.pl/299/9d4ea10ab972c1a6med.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images43.fotosik.pl/298/1f2dc71ca50e997bmed.jpg[/IMG][/URL] Mam jeszcze jedno fajne na kom ale to dopiero w poniedziałek zgram.. Quote
Yoko2009 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 hej hej a czy i ja na kawusię się załapię???? Muszędotrwać do ok 24:30 żeby synusia z wycieczkii odebrać Quote
tigrunia Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Jasne Aśka :multi: Kawka raz! :morning: A ja tymczasem czmycham z niuńkami na siusiu i spać :loveu: paaa Quote
Yoko2009 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Mmmmm jaka pyszna kawusia:), zmykaj na spacerek i dobrej nocki życzę Quote
Marzena* Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='jot11']Jak mam już wybór to wolę kawkę.I tort bezowy z bitą śmietaną poproszę.Marzka na pewno herbatkę zechce.:lol:[/QUOTE] Pewnie, że herbatkę :) Taką gorącą, mocną, czarną i lekko słodką :evil_lol: Cze Be :) Quote
tigrunia Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Cześć laski :multi: No dziś juz przyszłam z poranną kawą - herbaty nie ma :eviltong: Łaciaty się pochorował biedak :shake: Siusiać nie może :oops: Właśnie go uśpili i będą USG robić i cewnik zakładać :oops: Quote
Marzena* Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 [quote name='tigrunia']Cześć laski :multi: No dziś juz przyszłam z poranną kawą - herbaty nie ma :eviltong: Łaciaty się pochorował biedak :shake: Siusiać nie może :oops: Właśnie go uśpili i będą USG robić i cewnik zakładać :oops:[/QUOTE] To jak herbaty nie ma to ja innym razem przyjdę :( Kurcze chyba nie w temacie jestem, co to za Łaciaty ??? Quote
Yoko2009 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 A ja przyszłam ze swoją kawusią:) Pozdrawiam słonecznie Quote
Recommended Posts