tigrunia Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Nastała cisza :crazyeye: Chyba wreszcie się najadły :multi: Jess je tam troszkę karmi ale malutko :roll: Quote
*Jot* Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [B][I][COLOR="#ff0000"]Gratulacje dla Jessuni.[/COLOR][/I][/B] :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: Same dziewczyneczki,cieszysz się Be? ;) Quote
tigrunia Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [quote name='jot11'][B][I][COLOR=#ff0000]Gratulacje dla Jessuni.[/COLOR][/I][/B] :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: Same dziewczyneczki,cieszysz się Be? ;)[/QUOTE] Dzięki Jolka :loveu: Pewnie, że się cieszę :loveu: A tymczasem.. bąbelki znów zaczynają popiskiwać :mad: Quote
Liszka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Tyle dziewczynek :loveu: Super! Od nas też wielkie gratulacje i głaski dla dzielnej mamusi. Quote
*kleo* Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Be gratuluję dziewczyn :multi: Mam nadzieję, że wśród nich będzie ta Twoja wymarzona ;) Trzymajcie się cieplutko :) Quote
Marzena* Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='jot11'][B][I][COLOR="#ff0000"]Gratulacje dla Jessuni.[/COLOR][/I][/B] :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: Same dziewczyneczki,cieszysz się Be? ;)[/QUOTE] Ja też przyłączam się do gratulacji :):):) Quote
Yoko2009 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Witaamy i mizianka przesyłamy dla dzielnej mamusi i maluszków i czekamy z niecierpliwością na foteczki Quote
dzasta Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Be jak tam żyjesz? Pewnie w pracy jesteś :D Bo coś tam pisałaś że idziesz jutro... To pewnie na rzęsach... Napisz jak tam maluszki i Mamcia :) Quote
tigrunia Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 [quote name='Liszka']Tyle dziewczynek :loveu: Super! Od nas też wielkie gratulacje i głaski dla dzielnej mamusi.[/QUOTE] Dziękuję bardzo :loveu: [quote name='*kleo*']Be gratuluję dziewczyn :multi: Mam nadzieję, że wśród nich będzie ta Twoja wymarzona ;) Trzymajcie się cieplutko :)[/QUOTE] Dzięki Klaudia :loveu: Też mam taką nadzieję :diabloti: [quote name='Viky i Ja']Ja też przyłączam się do gratulacji :):):)[/QUOTE] Dzięki Marzenka :loveu: [quote name='Yoko2009']Witaamy i mizianka przesyłamy dla dzielnej mamusi i maluszków i czekamy z niecierpliwością na foteczki[/QUOTE] Cześć Asiu :multi: Foteczki zaraz zrobię :loveu: [quote name='dzasta']Be jak tam żyjesz? Pewnie w pracy jesteś :D Bo coś tam[IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/love.gif[/IMG] pisałaś że idziesz jutro... To pewnie na rzęsach... Napisz jak tam maluszki i Mamcia :)[/QUOTE] O 10 kończyłam pracę ;) Dziewczyny tak jak chłopaki Klaudii- bezobsługowe :loveu: Grzeczne takie maluńki kochane :loveu: Ciągną te cyce ale coś marnie z tym mlekiem .. :shake: Ale dajemy radę :multi: W nocy obudziły mnie tylko raz :crazyeye::loveu: [quote name='Pegaza']No i fotki bys dala pieknotek:)[/QUOTE] Dam, jak zrobię :eviltong: Quote
*kleo* Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Nie martw się mlekiem Be, niech będą ciągle przy cycu to będzie go więcej. Nie na darmo na studiach nam powtarzali że "samica jest w stanie wytworzyć tyle mleka, ile młode są w stanie pobrać, a im więcej młode piją, tym więcej samica wytwarza". I wpadaj spojrzeć moim bączkom w oczy ;) Quote
Marzena* Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Cze Be :) Czekamy na pierwsze focie dziewczynek i mamusi :) Quote
*Jot* Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Cześć zmęczona Be :loveu: Pokaż nam dziewczyneczki i mamuśkę [IMG]http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/love_15.GIF[/IMG] Quote
Katie Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Hejo Be :loveu: gratulacje :loveu: czekamy na foteczki dziewczynek :loveu: :loveu: Quote
tigrunia Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Macie na zachętę : :loveu: [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images48.fotosik.pl/276/158ee42ca2c565d6med.jpg[/IMG][/URL] Quote
dzasta Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Widziałam już na porodówce :D Super widok :) Quote
*Jot* Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Jakie śliczne i jakie maleńkie dziewczynki :loveu::loveu: Co to jest ta "porodówka"? Gdzie ?Dajcie linka :roll: Quote
*kleo* Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 No w końcu :) Ile dziewuchy ważyły? Be nie boisz się, że wejdą Jess pod ubranko? :razz: Quote
dzasta Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [url]http://www.dogomania.pl/threads/19690-PorodA-wka?p=14359361#post14359361[/url] To link do porodóweczki Jolu :D Quote
tigrunia Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 [quote name='dzasta']Widziałam już na porodówce :D Super widok :)[/QUOTE] Szybka jesteś :eviltong: [quote name='jot11']Jakie śliczne i jakie maleńkie dziewczynki :loveu::loveu: Co to jest ta "porodówka"? Gdzie ?Dajcie linka :roll:[/QUOTE] :loveu: Justa zaraz da pewnie :evil_lol: Mi się nie chce szukać znów :eviltong: [quote name='*kleo*']No w końcu :) Ile dziewuchy ważyły? Be nie boisz się, że wejdą Jess pod ubranko? :razz:[/QUOTE] Dwie po 120 i jedna 140 :multi: Na porodówce napisałam, że pierwsza dziunia miała 80 gram ale coś chyba ją źle zważyłam bo jak wróciła po całej akcji od weta to już 120 ważyła :evil_lol: Pod ubranko nie wchodzą ;) W sumie cały dzień go nie miała tylko teraz do weta ją ubrałam ale już w nim zostanie :lol: Quote
*kleo* Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='tigrunia']Dwie po 120 i jedna 140 :multi: Na porodówce napisałam, że pierwsza dziunia miała 80 gram ale coś chyba ją źle zważyłam bo jak wróciła po całej akcji od weta to już 120 ważyła :evil_lol: Pod ubranko nie wchodzą ;) W sumie cały dzień go nie miała tylko teraz do weta ją ubrałam ale już w nim zostanie :lol:[/QUOTE] No to ładnie, właśnie tak się zastanawiałam, bo napisałaś 80, a one na tym zdjęciu wcale na takie malizny nie wyglądają, prawie jak moje chłopaki na pierwszych zdjęciach :) Mnie tak nastraszyli tymi koszulkami, że szczeniaki wchodzą i się duszą, że nawet nie szukałam. Poszukam jak dla Ulci będzie mi potrzebna, bo gdzieś czeka na nią śliczna czerwona koszulinka :) Quote
tigrunia Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Jessinka też ma czerwoną i tą niebieską w której miała zdjęcia brzucha a ta panterka była kupiona dla Buff ale już jej nie będzie potrzebować więc Jess ją odziedziczyła:multi: Quote
Pegaza Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Jedna fotka ales dala.:razz:. Ja chce widziec takie z bliska:loveu: Quote
Yoko2009 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Zgadzam się z moją przedmówczynią...jedna fotka nas nie zadawala i to w dodatku z daleka:(:( Pozdrawiamy kawowo i czekamy dalej na foty Quote
dzasta Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Ja też pozdrawiam Kawowo jak moja przedmówczyni i domagam się fotek :D Quote
Recommended Posts