Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='jot11'][B][I][COLOR=#ff0000]Gratulacje dla Jessuni.[/COLOR][/I][/B] :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:

Same dziewczyneczki,cieszysz się Be? ;)[/QUOTE]
Dzięki Jolka :loveu:

Pewnie, że się cieszę :loveu:
A tymczasem.. bąbelki znów zaczynają popiskiwać :mad:

Posted

[quote name='jot11'][B][I][COLOR="#ff0000"]Gratulacje dla Jessuni.[/COLOR][/I][/B] :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:

Same dziewczyneczki,cieszysz się Be? ;)[/QUOTE]

Ja też przyłączam się do gratulacji :):):)

Posted

[quote name='Liszka']Tyle dziewczynek :loveu: Super! Od nas też wielkie gratulacje i głaski dla dzielnej mamusi.[/QUOTE]
Dziękuję bardzo :loveu:
[quote name='*kleo*']Be gratuluję dziewczyn :multi: Mam nadzieję, że wśród nich będzie ta Twoja wymarzona ;) Trzymajcie się cieplutko :)[/QUOTE]
Dzięki Klaudia :loveu: Też mam taką nadzieję :diabloti:
[quote name='Viky i Ja']Ja też przyłączam się do gratulacji :):):)[/QUOTE]
Dzięki Marzenka :loveu:
[quote name='Yoko2009']Witaamy i mizianka przesyłamy dla dzielnej mamusi i maluszków i czekamy z niecierpliwością na foteczki[/QUOTE]
Cześć Asiu :multi: Foteczki zaraz zrobię :loveu:
[quote name='dzasta']Be jak tam żyjesz? Pewnie w pracy jesteś :D Bo coś tam[IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/love.gif[/IMG] pisałaś że idziesz jutro...
To pewnie na rzęsach...
Napisz jak tam maluszki i Mamcia :)[/QUOTE]
O 10 kończyłam pracę ;)
Dziewczyny tak jak chłopaki Klaudii- bezobsługowe :loveu: Grzeczne takie maluńki kochane :loveu: Ciągną te cyce ale coś marnie z tym mlekiem .. :shake: Ale dajemy radę :multi: W nocy obudziły mnie tylko raz :crazyeye::loveu:
[quote name='Pegaza']No i fotki bys dala pieknotek:)[/QUOTE]
Dam, jak zrobię :eviltong:

Posted

Nie martw się mlekiem Be, niech będą ciągle przy cycu to będzie go więcej. Nie na darmo na studiach nam powtarzali że "samica jest w stanie wytworzyć tyle mleka, ile młode są w stanie pobrać, a im więcej młode piją, tym więcej samica wytwarza".
I wpadaj spojrzeć moim bączkom w oczy ;)

Posted

[quote name='dzasta']Widziałam już na porodówce :D
Super widok :)[/QUOTE]
Szybka jesteś :eviltong:
[quote name='jot11']Jakie śliczne i jakie maleńkie dziewczynki :loveu::loveu:
Co to jest ta "porodówka"? Gdzie ?Dajcie linka :roll:[/QUOTE]
:loveu:
Justa zaraz da pewnie :evil_lol: Mi się nie chce szukać znów :eviltong:
[quote name='*kleo*']No w końcu :)
Ile dziewuchy ważyły?
Be nie boisz się, że wejdą Jess pod ubranko? :razz:[/QUOTE]
Dwie po 120 i jedna 140 :multi: Na porodówce napisałam, że pierwsza dziunia miała 80 gram ale coś chyba ją źle zważyłam bo jak wróciła po całej akcji od weta to już 120 ważyła :evil_lol:
Pod ubranko nie wchodzą ;) W sumie cały dzień go nie miała tylko teraz do weta ją ubrałam ale już w nim zostanie :lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Dwie po 120 i jedna 140 :multi: Na porodówce napisałam, że pierwsza dziunia miała 80 gram ale coś chyba ją źle zważyłam bo jak wróciła po całej akcji od weta to już 120 ważyła :evil_lol:
Pod ubranko nie wchodzą ;) W sumie cały dzień go nie miała tylko teraz do weta ją ubrałam ale już w nim zostanie :lol:[/QUOTE]
No to ładnie, właśnie tak się zastanawiałam, bo napisałaś 80, a one na tym zdjęciu wcale na takie malizny nie wyglądają, prawie jak moje chłopaki na pierwszych zdjęciach :)
Mnie tak nastraszyli tymi koszulkami, że szczeniaki wchodzą i się duszą, że nawet nie szukałam. Poszukam jak dla Ulci będzie mi potrzebna, bo gdzieś czeka na nią śliczna czerwona koszulinka :)

Posted

Jessinka też ma czerwoną i tą niebieską w której miała zdjęcia brzucha a ta panterka była kupiona dla Buff ale już jej nie będzie potrzebować więc Jess ją odziedziczyła:multi: