karkakarka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Ja też życzę aby ci się udało :) Ja miałam linee ale na mnie działała... Quote
Doti1986 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='karkakarka']Ja też życzę aby ci się udało :) Ja miałam linee ale na mnie działała...[/QUOTE] Na mnie dokładnie tak samo linea nie zadziałała ale za to Bio-chrom pomógł mi kiedys schudnąć 15 kilogramów:) Quote
*Jot* Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Cześć Beatrycze :multi: A ja się nie odchudzam i tylko patrzę co by tu zjeść :sabber: Nawet nie wiem co to linea :oops: Quote
dzasta Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Macie kobitki samo zaparcie z tym odchudzaniem...ja też kiedyś miałam...ale po kuracji sterydowej na kolano odechciało mi się odchudzania i tak wyglądam jak jedna wielka opona...:( Quote
tigrunia Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 [quote name='Pegaza']Myslalam o Dadze ale ja tam u niej sie malo udzielalam..wymienilam tych ktorzy zagladali do mnie..;) hehe no ja poczatkowo tez sie pilnowalam do czasu..a teraz znow mam piekne dwie opony po bokach buuu wychodza batony, lody z polewami..bym musiala slodycze odstawic..a juz bylo tak dobrze..na slodkie mnie nie ruszalo..a potem buch i zre te slodkie codziennie buu a opony rosną buu powodzenia Be:)[/QUOTE] Ja się pierwszy raz w życiu odchudzam :crazyeye: I to tylko 5 kg mam do zrzucenia a i tak o 2 kg za dużo bym chciała bo vitalia mi na tyle nie pozwala i musiałam deczko skłamać z wagą żeby mi dali dietę na -5 kg :-( Wykupiłam sobie dziś dietę na miesiąc i wg prognoz do maja zrzucę :multi: [quote name='karkakarka']Ja też życzę aby ci się udało :) Ja miałam linee ale na mnie działała...[/QUOTE] No cóż.. nie zaszkodzi spróbować ale czytałam dużo opinii i na jedną działa, na drugą nie.. zobaczymy ;) [quote name='Doti1986']Na mnie dokładnie tak samo linea nie zadziałała ale za to Bio-chrom pomógł mi kiedys schudnąć 15 kilogramów:)[/QUOTE] Kiedyś sobie kupiłam Bio chrom z zamiarem odchudzania ale szybko mi ten pomysł wyleciał z głowy - teraz pewnie leży gdzieś w szafce przeterminowany :eviltong: [quote name='jot11']Cześć Beatrycze :multi: A ja się nie odchudzam i tylko patrzę co by tu zjeść :sabber: Nawet nie wiem co to linea :oops:[/QUOTE] Cze Jolka :multi: Ja też tak miałam - do wczoraj :diabloti: [quote name='dzasta']Macie kobitki samo zaparcie z tym odchudzaniem...ja też kiedyś miałam...ale po kuracji sterydowej na kolano odechciało mi się odchudzania i tak wyglądam jak jedna wielka opona...:([/QUOTE] Trzeba się wziąć za siebie - wiosna idzie :multi: No więc diety dzień 2 :razz: Zielona herbatka działa na mnie rewelacyjnie , mam więcej energii, wcześniej wstaję i ogólnie jakoś tak.. fajnie jest :cool3: Zero cukru też robi swoje :multi: Z rana trochę ćwiczyłam, za godzinkę znów tym razem trochę dłużej czekam tylko aż obiadek mi się ułoży :razz: Wody już dzienny limit dawno wypiłam a wciąż mi mało :shake: Zbankrutuje na tej diecie :eviltong: No a co do zdjęć to pojechałam dziś do domu po pracy i co się okazało - nie miałam ze sobą kluczy :angryy: Już mi się nie chce jechać drugi raz więc pewnie dopiero jutro po lub przed pracą pojadę naładować baterie.. Quote
Pegaza Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Ty to ta dieta dziala na Twoją pamiec..jakos niekorzystnie:eviltong: Quote
tigrunia Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 [quote name='Pegaza']Ty to ta dieta dziala na Twoją pamiec..jakos niekorzystnie:eviltong:[/QUOTE] Z pamięcią u mnie zawsze cienko było :eviltong: No i masz.. zjadłam 4 kostki czekolady :placz: Boszzz... dlaczego ona była w domu? Wskakuję na mój przyrząd do ćwiczeń :mad: Quote
dysia-u Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Cześć Be , co ty !!!! po 4 kostkaxch chcesz się katować ??!! to co ja powiem jak zjadłam 40 dkg cukierków "kapitańskich" pirońsko dobre i zaś były w domu buuuu Quote
Pegaza Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Ile 40 dk nono Ula to nie zemdlilo cie po nich? hihi Be no wez przestan 4 kosteczki tycie..nawet zoladek ich nie poczuje..;) Quote
dysia-u Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 a wiesz że po nich nie mdli , jeszcze bym zjadła, może tasiemiec mnie dopadł hmhm Quote
tigrunia Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 [quote name='dysia-u']Cześć Be , co ty !!!! po 4 kostkaxch chcesz się katować ??!! to co ja powiem jak zjadłam 40 dkg cukierków "kapitańskich" pirońsko dobre i zaś były w domu buuuu[/QUOTE] Cze Ulka :multi: No ćwiczyłam 20 minut - spaliłam tą czekolade ? :oops: [quote name='Pegaza']Ile 40 dk nono Ula to nie zemdlilo cie po nich? hihi Be no wez przestan 4 kosteczki tycie..nawet zoladek ich nie poczuje..;)[/QUOTE] Weź tak nie gadaj bo sięgnę po nastepne 4 :evil_lol: Quote
*Jot* Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Be,przecież czekolada jest pyszna.Zaraz polecę do lodówki se przynieść.Sama zjem :diabloti: CAŁĄ :diabloti: Quote
Pegaza Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 A wiecie na co ja mam ochote heh na winogrono wlasnie w reklamie widzialam i je tez chce!!! :) Quote
*kleo* Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Cześć Be :) Ja też bym musiała się wziąć za siebie i zrzucić z 4-5 kg, ale coś na razie nie mam weny i ruchu za mało... Ale cieplej się zrobi to na spacery z dziewuchami zacznę śmigać to może się coś zadziała ;) Quote
Marzena* Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='dzasta']Macie kobitki samo zaparcie z tym odchudzaniem...ja też kiedyś miałam...ale po kuracji sterydowej na kolano odechciało mi się odchudzania i tak wyglądam jak jedna wielka opona...:([/QUOTE] Boszsz Justynka jak miło się czyta, że jest tu jeszcze ktoś poza mną kto wyglada jak wielka opona :evil_lol: Ja już myślałam, że tu chudzielce same :( Quote
dzasta Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Hehehe Daria masz zachciewajki reklamowe jak ja ale ja jak zobaczę takie piękne wyeksponowane owoce to też bym zjadła :D Marzka nie przesadzaj na pewno do mnie Ci jeszcze dużo brakuje w sensie że masz mniejsze oponki.. BE ja to tam nie wiem ale z godzinę trzeba na maszynach zapinać ;) Quote
*Jot* Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Cześć Be :multi: Na rowerku pewnie jeździsz ?:-D:-D Quote
karkakarka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Hej :) Ciepło się robi, więcej się będzie spacerowało to i kondycja i figura będą lepsze :D Quote
tigrunia Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Cze dziołszki :multi: Ależ dziś piękna pogoda :loveu: Jutro myję okna tylko nie wiem za bardzo jak i kiedy :roll: Idę do pracy od 9-15 :angryy: Rano sobie chyba umyję 2 małe a popołudniu balkonowe i będzie z głowy :multi: Nie wiem tylko kiedy posprzątam w "letniej rezydencji" :placz: Chyba przed świętami nie dam rady :shake::oops: Quote
karkakarka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Ja wracam z turnusu w Wielki Czwartek, więc na pewno z porządkami nie zdążę, a ty się przejmujesz hihi Dasz radę BE Quote
Marzena* Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [quote name='dzasta'] Marzka nie przesadzaj na pewno do mnie Ci jeszcze dużo brakuje w sensie że masz mniejsze oponki.. [/QUOTE] :evil_lol: Zakładów to bym na Twoim miejscu nie ryzykowała ;) Pewnie byś przegrała :evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Ojj laski - zamiast narzekać za dietę byście się wzięły o ! Tak jak ja:megagrin: Wstałam wcześnie, miałam myć okna i wielka doopa :angryy: Nie mam płynu do okien :angryy: Muszę podjechać do letniej rezydencji przed pracą .. yhh ale mi to plany pokrzyżowało :mad: Aaaa muszę wam powiedzieć, że kluchy nieźle brykają :loveu: Biegają po maminym brzuszku jak trza :multi: Jakbym miała naladowane baterie to bym wam filmik nagrała bo ubaw miałam nieziemski wczoraj :evil_lol: Czesałam Jessinkowe łapki do góry nogami no i co chwilę coś skakało po tym jej brzuchu ale jak :crazyeye: Aż jej cycki skakały :evil_lol: Kurde coś czuje że rojbry będą :evil_lol: Już wet na USG mówił, że bardzo ruchliwe :loveu: Quote
*Jot* Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Cześć Be słoneczko [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/bravojs0.gif[/IMG] Śniadanko Ci szykuję [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/refrigerator.gif[/IMG] Miła jestem prawda? Tym bardziej,że na diecie Jesteś :diabloti: No to wesolutko będziesz miała z takimi małymi,pięknymi chuliganami [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/chytry.gif[/IMG] Jessi dobrze znosi te harce w jej brzuszku? Quote
Recommended Posts