Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='karkakarka']Ja też życzę aby ci się udało :)
Ja miałam linee ale na mnie działała...[/QUOTE]

Na mnie dokładnie tak samo linea nie zadziałała ale za to Bio-chrom pomógł mi kiedys schudnąć 15 kilogramów:)

Posted

Macie kobitki samo zaparcie z tym odchudzaniem...ja też kiedyś miałam...ale po kuracji sterydowej na kolano odechciało mi się odchudzania i tak wyglądam jak jedna wielka opona...:(

Posted

[quote name='Pegaza']Myslalam o Dadze ale ja tam u niej sie malo udzielalam..wymienilam tych ktorzy zagladali do mnie..;)

hehe no ja poczatkowo tez sie pilnowalam do czasu..a teraz znow mam piekne dwie opony po bokach buuu
wychodza batony, lody z polewami..bym musiala slodycze odstawic..a juz bylo tak dobrze..na slodkie mnie nie ruszalo..a potem buch i zre te slodkie codziennie buu a opony rosną buu
powodzenia Be:)[/QUOTE]

Ja się pierwszy raz w życiu odchudzam :crazyeye: I to tylko 5 kg mam do zrzucenia a i tak o 2 kg za dużo bym chciała bo vitalia mi na tyle nie pozwala i musiałam deczko skłamać z wagą żeby mi dali dietę na -5 kg :-( Wykupiłam sobie dziś dietę na miesiąc i wg prognoz do maja zrzucę :multi:
[quote name='karkakarka']Ja też życzę aby ci się udało :)
Ja miałam linee ale na mnie działała...[/QUOTE]
No cóż.. nie zaszkodzi spróbować ale czytałam dużo opinii i na jedną działa, na drugą nie.. zobaczymy ;)
[quote name='Doti1986']Na mnie dokładnie tak samo linea nie zadziałała ale za to Bio-chrom pomógł mi kiedys schudnąć 15 kilogramów:)[/QUOTE]
Kiedyś sobie kupiłam Bio chrom z zamiarem odchudzania ale szybko mi ten pomysł wyleciał z głowy - teraz pewnie leży gdzieś w szafce przeterminowany :eviltong:
[quote name='jot11']Cześć Beatrycze :multi:
A ja się nie odchudzam i tylko patrzę co by tu zjeść :sabber: Nawet nie wiem co to linea :oops:[/QUOTE]
Cze Jolka :multi:
Ja też tak miałam - do wczoraj :diabloti:
[quote name='dzasta']Macie kobitki samo zaparcie z tym odchudzaniem...ja też kiedyś miałam...ale po kuracji sterydowej na kolano odechciało mi się odchudzania i tak wyglądam jak jedna wielka opona...:([/QUOTE]
Trzeba się wziąć za siebie - wiosna idzie :multi:

No więc diety dzień 2 :razz:
Zielona herbatka działa na mnie rewelacyjnie , mam więcej energii, wcześniej wstaję i ogólnie jakoś tak.. fajnie jest :cool3: Zero cukru też robi swoje :multi: Z rana trochę ćwiczyłam, za godzinkę znów tym razem trochę dłużej czekam tylko aż obiadek mi się ułoży :razz: Wody już dzienny limit dawno wypiłam a wciąż mi mało :shake: Zbankrutuje na tej diecie :eviltong:

No a co do zdjęć to pojechałam dziś do domu po pracy i co się okazało - nie miałam ze sobą kluczy :angryy: Już mi się nie chce jechać drugi raz więc pewnie dopiero jutro po lub przed pracą pojadę naładować baterie..

Posted

[quote name='Pegaza']Ty to ta dieta dziala na Twoją pamiec..jakos niekorzystnie:eviltong:[/QUOTE]
Z pamięcią u mnie zawsze cienko było :eviltong:

No i masz.. zjadłam 4 kostki czekolady :placz: Boszzz... dlaczego ona była w domu? Wskakuję na mój przyrząd do ćwiczeń :mad:

Posted

Cześć Be , co ty !!!! po 4 kostkaxch chcesz się katować ??!! to co ja powiem jak zjadłam 40 dkg cukierków "kapitańskich" pirońsko dobre i zaś były w domu buuuu

Posted

[quote name='dysia-u']Cześć Be , co ty !!!! po 4 kostkaxch chcesz się katować ??!! to co ja powiem jak zjadłam 40 dkg cukierków "kapitańskich" pirońsko dobre i zaś były w domu buuuu[/QUOTE]
Cze Ulka :multi: No ćwiczyłam 20 minut - spaliłam tą czekolade ? :oops:
[quote name='Pegaza']Ile 40 dk nono Ula to nie zemdlilo cie po nich? hihi
Be no wez przestan 4 kosteczki tycie..nawet zoladek ich nie poczuje..;)[/QUOTE]
Weź tak nie gadaj bo sięgnę po nastepne 4 :evil_lol:

Posted

Cześć Be :) Ja też bym musiała się wziąć za siebie i zrzucić z 4-5 kg, ale coś na razie nie mam weny i ruchu za mało... Ale cieplej się zrobi to na spacery z dziewuchami zacznę śmigać to może się coś zadziała ;)

Posted

[quote name='dzasta']Macie kobitki samo zaparcie z tym odchudzaniem...ja też kiedyś miałam...ale po kuracji sterydowej na kolano odechciało mi się odchudzania i tak wyglądam jak jedna wielka opona...:([/QUOTE]

Boszsz Justynka jak miło się czyta, że jest tu jeszcze ktoś poza mną kto wyglada jak wielka opona :evil_lol:
Ja już myślałam, że tu chudzielce same :(

Posted

Hehehe Daria masz zachciewajki reklamowe jak ja ale ja jak zobaczę takie piękne wyeksponowane owoce to też bym zjadła :D
Marzka nie przesadzaj na pewno do mnie Ci jeszcze dużo brakuje w sensie że masz mniejsze oponki..
BE ja to tam nie wiem ale z godzinę trzeba na maszynach zapinać ;)

Posted

Cze dziołszki :multi:
Ależ dziś piękna pogoda :loveu: Jutro myję okna tylko nie wiem za bardzo jak i kiedy :roll: Idę do pracy od 9-15 :angryy: Rano sobie chyba umyję 2 małe a popołudniu balkonowe i będzie z głowy :multi:
Nie wiem tylko kiedy posprzątam w "letniej rezydencji" :placz: Chyba przed świętami nie dam rady :shake::oops:

Posted

[quote name='dzasta'] Marzka nie przesadzaj na pewno do mnie Ci jeszcze dużo brakuje w sensie że masz mniejsze oponki..
[/QUOTE]

:evil_lol: Zakładów to bym na Twoim miejscu nie ryzykowała ;) Pewnie byś przegrała :evil_lol:

Posted

Ojj laski - zamiast narzekać za dietę byście się wzięły o ! Tak jak ja:megagrin:

Wstałam wcześnie, miałam myć okna i wielka doopa :angryy: Nie mam płynu do okien :angryy: Muszę podjechać do letniej rezydencji przed pracą .. yhh ale mi to plany pokrzyżowało :mad:

Aaaa muszę wam powiedzieć, że kluchy nieźle brykają :loveu: Biegają po maminym brzuszku jak trza :multi: Jakbym miała naladowane baterie to bym wam filmik nagrała bo ubaw miałam nieziemski wczoraj :evil_lol: Czesałam Jessinkowe łapki do góry nogami no i co chwilę coś skakało po tym jej brzuchu ale jak :crazyeye: Aż jej cycki skakały :evil_lol: Kurde coś czuje że rojbry będą :evil_lol: Już wet na USG mówił, że bardzo ruchliwe :loveu:

Posted

Cześć Be słoneczko [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/bravojs0.gif[/IMG]
Śniadanko Ci szykuję [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/refrigerator.gif[/IMG] Miła jestem prawda? Tym bardziej,że na diecie Jesteś :diabloti:

No to wesolutko będziesz miała z takimi małymi,pięknymi chuliganami [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/chytry.gif[/IMG]
Jessi dobrze znosi te harce w jej brzuszku?