*Jot* Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Śliczna kartka :loveu::loveu: Cześć Be jeszcze świątecznie :loveu: Quote
Pegaza Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 A Baffy to tam jeszcze taka malutka byla:loveu: pozdrowienia :) Quote
tigrunia Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Cześć wam po świętach :multi: Co sie z emotkami porobiło? Jakaś mega wielka mi wyszła ;| Mam dziś ciut więcej czasu więc może uda mi się do was zajrzeć :eviltong: Mam nadzieję, że za wiele nie nagadałyście :p Quote
*kleo* Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Zaglądaj, zaglądaj i pisaj jak Ci się moje poprzednie cudeńka podobają :) Quote
Pegaza Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 A gdzie tam malutko pisalysmy:D wiec szybko nadrobisz:eviltong: Quote
ewa2909 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Wpadliśmy zobaczyć co tu się dzieje po świątecznie:multi: Quote
tigrunia Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 [quote name='*kleo*']Zaglądaj, zaglądaj i pisaj jak Ci się moje poprzednie cudeńka podobają :)[/QUOTE] Które cudeńka? [quote name='Pegaza']A gdzie tam malutko pisalysmy:D wiec szybko nadrobisz:eviltong:[/QUOTE] No i chyba dopiero jutro za Yorcze galerie się zabiorę :roll: Siedzę i siedzę na tym dogo i do Yorków nawet dojść nie mogę.. :shake: [quote name='ewa2909']Wpadliśmy zobaczyć co tu się dzieje po świątecznie:multi:[/QUOTE] Cześć Ewka :multi: [quote name='Yoko2009']Wiatmy poświątecznie:)[/QUOTE] Cześć :multi: Wy też macie takie mega emoty jak posta piszecie? :roll: Quote
ladyyork Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Witaj tigrunia co u ciebie ,będziesz w Rzeszowie na międzynarodówce?, bo ja zabieram tam Cessiego i Afrodyte. Afrunia będzie wystawiana w klasie Baby ( do 6 miesiąca):lol: Quote
tigrunia Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 [quote name='ladyyork']Witaj tigrunia co u ciebie ,będziesz w Rzeszowie na międzynarodówce?, bo ja zabieram tam Cessiego i Afrodyte. Afrunia będzie wystawiana w klasie Baby ( do 6 miesiąca):lol:[/QUOTE] Nie, nie - za daleko zresztą Rzeszów jest w tych samych dniach co Walentynkowa w Bydgoszczy ;) Tylko, że niestety ja co wystawiać nie mam więc jadę bez psów. Quote
Pegaza Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Ja mam normalne emoty... jak to nie masz co wystawiac? Quote
tigrunia Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 [quote name='Pegaza']Ja mam normalne emoty... jak to nie masz co wystawiac?[/QUOTE] Ja tu u siostry mam głupiego Explorera :mad: Ano nie mam .. Jess jest za leniwa na wystawy a Buff z innych powodów się nie nadaje.. :shake: Chciałam jej zrobić hodowlankę w razie co, ale jestem raczej na 99% pewna, że szczeniaków mieć nie będzie nigdy więc szkoda kasy na wystawy - trzeba odkładać na następnego psa ale tym razem wybiorę go sobie sama :p Quote
Pegaza Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 A to Ty nadal u mamci jestes:) no nie mow ze az tak zle z Baffy..szkoda no..za mala na maluchy jest? teraz spogladam w okno a tam snieg leci a mial nie leciec..eh ta pogoda lepiej im nie wierzyc.. Quote
tigrunia Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 [quote name='Pegaza']A to Ty nadal u mamci jestes:) no nie mow ze az tak zle z Baffy..szkoda no..za mala na maluchy jest? teraz spogladam w okno a tam snieg leci a mial nie leciec..eh ta pogoda lepiej im nie wierzyc..[/QUOTE] Jestem, jestem bo mam dzisiaj wolne jeszcze :multi: I chyba do końca tygodnia zostanę w sumie bo Łuki ma nocki to mi się wcale nie płaca do domu jechać.. Za mała? Zdecydowanie też.. Co do śniegu to trza było DDTVN oglądać tam mówili, że w całej Polsce będzie padać.. :roll: Do mnie już doszedł śnieżek :loveu: Quote
Pegaza Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 No mam wlaczone ale ich nie slucham heh wczoraj patrzylam na pogode na caly tydzien.. no wiesz co samiutkiego go zostawiasz w domku:evil_lol: Quote
*kleo* Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 [quote name='tigrunia']Które cudeńka?[/QUOTE] A wstawiłam do galerii kilka fotek, obacz :) [quote name='tigrunia']Nie, nie - za daleko zresztą Rzeszów jest w tych samych dniach co Walentynkowa w Bydgoszczy ;) Tylko, że niestety ja co wystawiać nie mam więc jadę bez psów.[/QUOTE] No się zobaczymy na Walentynkowej, ja też się wybieram, i też bez młodej. Quote
tigrunia Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 [quote name='Pegaza']No mam wlaczone ale ich nie slucham heh wczoraj patrzylam na pogode na caly tydzien.. no wiesz co samiutkiego go zostawiasz w domku:evil_lol:[/QUOTE] On też u mamusi :p [quote name='*kleo*']A wstawiłam do galerii kilka fotek, obacz :) No się zobaczymy na Walentynkowej, ja też się wybieram, i też bez młodej.[/QUOTE] Cześć Klaudia ;) Jeszcze do Ciebie nie dotarłam, ale zmierzam, zmierzam.. :evil_lol: Quote
*Jot* Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Cześć Be :multi: U nas sniegowo.Rano padało,przestało i teraz znowu pada.Super :lol: Quote
Pegaza Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 A u nas co napada to zaraz znika..wiec nie podoba mi sie taka pogoda bo jest mokro i zimno brr aa czyli teraz odpoczywacie od siebie hehe Quote
Katie Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Hej Be :lol: jak tylko bedziesz w swoim domu, to ja zaczne Cie motywowac do dodania fotek :diabloti: Quote
karkakarka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Hej :) Przyszłam, zdjęć nie zobaczyłam :eviltong: i lecę dalej :D Quote
...::Basia::... Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Hej Be:* U nas też snieg ;( cały czas jest a na święta nie było:( Quote
karkakarka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Przyszłam się pochwalić - mamy już nowego domownika :D Quote
Pegaza Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Be daj fotki Twoich dziewczyn no bo juz zapomne jak wygladają:) Quote
Recommended Posts