Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cześć wam po świętach :multi:
Co sie z emotkami porobiło? Jakaś mega wielka mi wyszła ;|

Mam dziś ciut więcej czasu więc może uda mi się do was zajrzeć :eviltong: Mam nadzieję, że za wiele nie nagadałyście :p

Posted

[quote name='*kleo*']Zaglądaj, zaglądaj i pisaj jak Ci się moje poprzednie cudeńka podobają :)[/QUOTE]
Które cudeńka?

[quote name='Pegaza']A gdzie tam malutko pisalysmy:D
wiec szybko nadrobisz:eviltong:[/QUOTE]
No i chyba dopiero jutro za Yorcze galerie się zabiorę :roll: Siedzę i siedzę na tym dogo i do Yorków nawet dojść nie mogę.. :shake:

[quote name='ewa2909']Wpadliśmy zobaczyć co tu się dzieje po świątecznie:multi:[/QUOTE]
Cześć Ewka :multi:

[quote name='Yoko2009']Wiatmy poświątecznie:)[/QUOTE]

Cześć :multi:

Wy też macie takie mega emoty jak posta piszecie? :roll:

Posted

[quote name='ladyyork']Witaj tigrunia co u ciebie ,będziesz w Rzeszowie na międzynarodówce?, bo ja zabieram tam Cessiego i Afrodyte.
Afrunia będzie wystawiana w klasie Baby ( do 6 miesiąca):lol:[/QUOTE]

Nie, nie - za daleko zresztą Rzeszów jest w tych samych dniach co Walentynkowa w Bydgoszczy ;) Tylko, że niestety ja co wystawiać nie mam więc jadę bez psów.

Posted

[quote name='Pegaza']Ja mam normalne emoty...
jak to nie masz co wystawiac?[/QUOTE]
Ja tu u siostry mam głupiego Explorera :mad:
Ano nie mam .. Jess jest za leniwa na wystawy a Buff z innych powodów się nie nadaje.. :shake: Chciałam jej zrobić hodowlankę w razie co, ale jestem raczej na 99% pewna, że szczeniaków mieć nie będzie nigdy więc szkoda kasy na wystawy - trzeba odkładać na następnego psa ale tym razem wybiorę go sobie sama :p

Posted

A to Ty nadal u mamci jestes:)
no nie mow ze az tak zle z Baffy..szkoda no..za mala na maluchy jest?
teraz spogladam w okno a tam snieg leci a mial nie leciec..eh ta pogoda lepiej im nie wierzyc..

Posted

[quote name='Pegaza']A to Ty nadal u mamci jestes:)
no nie mow ze az tak zle z Baffy..szkoda no..za mala na maluchy jest?
teraz spogladam w okno a tam snieg leci a mial nie leciec..eh ta pogoda lepiej im nie wierzyc..[/QUOTE]

Jestem, jestem bo mam dzisiaj wolne jeszcze :multi: I chyba do końca tygodnia zostanę w sumie bo Łuki ma nocki to mi się wcale nie płaca do domu jechać..
Za mała? Zdecydowanie też..

Co do śniegu to trza było DDTVN oglądać tam mówili, że w całej Polsce będzie padać.. :roll: Do mnie już doszedł śnieżek :loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']Które cudeńka?[/QUOTE]
A wstawiłam do galerii kilka fotek, obacz :)
[quote name='tigrunia']Nie, nie - za daleko zresztą Rzeszów jest w tych samych dniach co Walentynkowa w Bydgoszczy ;) Tylko, że niestety ja co wystawiać nie mam więc jadę bez psów.[/QUOTE]
No się zobaczymy na Walentynkowej, ja też się wybieram, i też bez młodej.

Posted

[quote name='Pegaza']No mam wlaczone ale ich nie slucham heh
wczoraj patrzylam na pogode na caly tydzien..

no wiesz co samiutkiego go zostawiasz w domku:evil_lol:[/QUOTE]
On też u mamusi :p

[quote name='*kleo*']A wstawiłam do galerii kilka fotek, obacz :)

No się zobaczymy na Walentynkowej, ja też się wybieram, i też bez młodej.[/QUOTE]
Cześć Klaudia ;) Jeszcze do Ciebie nie dotarłam, ale zmierzam, zmierzam.. :evil_lol: