Nati28 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [quote name='karkakarka']A ja nie lubię gór, wolę morze, a tak daleko od niego mieszkam:placz:[/QUOTE] A ja przez to ze mieszkam blisko morza wole gory ;) Czesc dzewczyny :loveu: Quote
Natalia&Lola Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [quote name='karkakarka']A ja nie lubię gór, wolę morze, a tak daleko od niego mieszkam:placz:[/QUOTE] No i ja się pod tym podpisuję, tez wolę morze niż góry. Pozdrawiamy:) Quote
tigrunia Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 [quote name='karkakarka']mniam, na grzańca :D Ja też lubię :) A dawno nie piłam, ale jak jest śnieg to można i o grzańcu już pomyśleć :lol:[/QUOTE] Kto nie lubi? :evil_lol: [quote name='dzasta']A ja już po pierwszym tej zimy grzańcu ale nie smakował tak jak w górach ale narazie o górach mogę zapomnieć ze względu na moje kolanko biedne :( A dziewczynki jadą czy zostają?[/QUOTE] Ojj biednaś Ty :shake: Zostają z babcią .. [quote name='iwa63']Ale Ci zazdroszczę tego wyjazdu ja teraz to mogę sobie pomarzyć o jakimś kolwiek wypadzie nawet latem (teściowa) Dzięki za odwiedzinki:)[/QUOTE] Nam to już chyba wejdzie w nawyk i co roku w styczniu wyruszymy :loveu: :multi: [quote name='madziasto4']Ale Ci zazdroszczę tego Zakopcja i gór w śniegu...... I grzańca w zasadzie też, bo co prawda mogę sobie sama zrobić, ale wiadomo, że w miłych okolicznościach smakuje lepiej :p[/QUOTE] Ojj nigdzie nie smakuje tak jak w barze na Krupówkach :loveu: Robiliśmy sobie na kwaterze taki z kartonika w mikrofalówce .. smak ten sam ale jednak nie taki sam :p [quote name='Pegaza']Be ja tez chce w gory zabierz mnie z sobą nie bede Wam przeszkadzac:diabloti:[/QUOTE] Jasne :multi: Gdzie po Ciebie podjechać? :diabloti: [quote name='karkakarka']A ja nie lubię gór, wolę morze, a tak daleko od niego mieszkam:placz:[/QUOTE] Ja też nie lubię gór :evil_lol: Znaczy się ja jestem leń i wolę legnąć na olaży i zażywać słonecznych promieni aczkolwiek krajobraz górski zimą jest przepiękny i warto się poświęcić aby widoczki choć pooglądać :loveu: Oby pogoda dopisała.. [quote name='Nati28']A ja przez to ze mieszkam blisko morza wole gory ;) Czesc dzewczyny :loveu:[/QUOTE] Też mam bliżej morze od gór o jakieś 400 km :eviltong: Ale wolę morze :loveu: Tylko co tam robić zimą.. [quote name='Natalia&Lola']No i ja się pod tym podpisuję, tez wolę morze niż góry. Pozdrawiamy:)[/QUOTE] Cześć Natalia :multi: No to się nasprzątałam..mam korytarz u góry ogarnięty, łazienkę i kibel po raz drugi. Jutro salon i pierniki robić będę :loveu: Quote
Pegaza Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 No jak gdzie pod blok przeca tobolow nie byda taszczyc z sobą :eviltong: Quote
Marzena* Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='karkakarka']A ja nie lubię gór, wolę morze, a tak daleko od niego mieszkam:placz:[/QUOTE] Ja też wolę morze, uwielbiam jego zapach. Za górami nie przepadam bo całe życie mieszkałam pomiędzy górami Sowimi a Stołowymi ;) Dopiero jak się wyprowadziłam to doceniłam ich urok :) Quote
tigrunia Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 [quote name='Pegaza']No jak gdzie pod blok przeca tobolow nie byda taszczyc z sobą :eviltong:[/QUOTE] No taa ale dzie ten blok :evil_lol: Zrobiłam pierniki :roll: Quote
karkakarka Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Hej, a co z twoim banerem?[IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/icon_rolleyes.gif[/IMG] A pierniczki się udały?:cool3: Quote
*Jot* Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='tigrunia']No taa ale dzie ten blok :evil_lol: Zrobiłam pierniki :roll:[/QUOTE] Smacznego :lol: Cześć zimowo-wieczorowo :multi: Quote
Pegaza Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Dzie no dzie u mnie..:evil_lol: w Rudzie... Quote
*Jot* Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Pada dzisiaj w Bydzi? Moja siostra mi dzisiaj nie napisała ;) U nas jakoś tak nieśmiało mini płatki śniegowe pdają :roll: Cześć zimowo-niedzielnie :multi: Quote
tigrunia Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 [quote name='karkakarka']Hej, a co z twoim banerem?:roll: A pierniczki się udały?:cool3:[/QUOTE] Zniknął :niewiem: Czy się udały też nie wiem :niewiem: Póki co twarde jak kamień :siara: [quote name='Pegaza']Dzie no dzie u mnie..:evil_lol: w Rudzie...[/QUOTE] Te.. ale mi nie po drodze :roll: [quote name='jot11']Pada dzisiaj w Bydzi? Moja siostra mi dzisiaj nie napisała ;) U nas jakoś tak nieśmiało mini płatki śniegowe pdają :roll: Cześć zimowo-niedzielnie :multi:[/QUOTE] Ale co pada? :evil_lol: Nie wiem - nie byłam jeszcze na dworze a okna mi zamarzły i nic nie widzę :evil_lol: Nie no teraz chyba nie pada ale nie wiem czy w nocy nie napadało.. Psy tylko wypuszczałam z rana ale tylko taką szparką, żeby się przecisnęły i zaraz zamykałam drzwi :evil_lol: Kurde powiem wam, ze Jess ma niesamowitą radochę ze śniegu :crazyeye: Tak jak Buff zawsze latała jak szalona po podwórku a Jess na loozaku tak teraz się rolami zamieniły :lol: Jess ma motorek w tyłku i lata wkoło zmarzniętej na amen Buff zachęcając do zabawy :loveu: :evil_lol: Właśnie.. zamówię zaraz na allegro sweterek dla Buff bo ma taki polarek ciut nie pod wymiar :roll: Quote
Princess_York Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 o wy to macie fajnie bo jak ja z Arwi wychodzę to chwilę jest okej polata a za moment wielki płacz i wycie .i to tak przeraźliwe jakby jej skóre zdzierali ... cześć w Niedziele tak wogóle ;) Quote
*kleo* Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Moje nie latają, Tinie łapy marzną i się przewraca, a Gracja już trzeci czy czwarty dzień nie wychodzi, chciałam z nią dziś wyjść, ale znowu zimno jak w du... A w ogóle to cześć :multi: Quote
dysia-u Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 cześć ale u nas nadal zimnoooo, śniegu napadało i nawet garażu nie szło rano otworzyć Quote
tigrunia Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 [quote name='Princess_York']o wy to macie fajnie bo jak ja z Arwi wychodzę to chwilę jest okej polata a za moment wielki płacz i wycie .i to tak przeraźliwe jakby jej skóre zdzierali ... cześć w Niedziele tak wogóle ;)[/QUOTE] Buff siada na tyłku jak jej nogi za bardzo zmarzną i stara się jakoś tylne w powietrzu trzymać :evil_lol: [quote name='*kleo*']Moje nie latają, Tinie łapy marzną i się przewraca, a Gracja już trzeci czy czwarty dzień nie wychodzi, chciałam z nią dziś wyjść, ale znowu zimno jak w du... A w ogóle to cześć :multi:[/QUOTE] Cześć Klaudia :multi: Kurde aleś wygodnicka :evil_lol: Dobrze, że ja jeszcze na taki pomysł nie wpadłam, żeby podkład rozłożyć :eviltong: Quote
tigrunia Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 [quote name='dysia-u']cześć ale u nas nadal zimnoooo, śniegu napadało i nawet garażu nie szło rano otworzyć[/QUOTE] Cześć Ula :multi: Odśnieżyłaś ładnie? :loveu: :diabloti: Quote
dysia-u Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='tigrunia']Cześć Ula :multi: Odśnieżyłaś ładnie? :loveu: :diabloti:[/QUOTE] synul stanął na wysokości zadania i nieżle się spisał , ale przyszedł do domu zziajany i mokry. Na obiadek był rosół taki z oczkami hihi to sie zarazz rozpogodził Quote
*kleo* Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='tigrunia']Buff siada na tyłku jak jej nogi za bardzo zmarzną i stara się jakoś tylne w powietrzu trzymać :evil_lol: Cześć Klaudia :multi: Kurde aleś wygodnicka :evil_lol: Dobrze, że ja jeszcze na taki pomysł nie wpadłam, żeby podkład rozłożyć :eviltong:[/QUOTE] Oj bo jo, nie dość, że zimno, to jeszcze z 4 piętra trzeba zejść i się wtaszczyć z powrotem :evil_lol: Po choinkę zaraz jedziemy :multi: Quote
tigrunia Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 [quote name='dysia-u']synul stanął na wysokości zadania i nieżle się spisał , ale przyszedł do domu zziajany i mokry. Na obiadek był rosół taki z oczkami hihi to sie zarazz rozpogodził[/QUOTE] Rosół z okami :crazyeye: Ja też chcę :placz: Mogę odśnieżać!! :evil_lol: [quote name='*kleo*']Oj bo jo, nie dość, że zimno, to jeszcze z 4 piętra trzeba zejść i się wtaszczyć z powrotem :evil_lol: Po choinkę zaraz jedziemy :multi:[/QUOTE] Łe to faktycznie tragedia :evil_lol: Ja właśnie przywlokłam choinkę :loveu: Mamy świerk syberyjski :cool3: Łuki się na jodłę nie chciał zgodzić bo najmniej kosztowała 120 zł taka do 2 m :mad: Ale świerk też fajny :loveu: Takii srebrzysty :multi: Ale ubierzemy go pewnie dopiero we wtorek, środę.. Quote
*kleo* Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='tigrunia']Ja właśnie przywlokłam choinkę :loveu: Mamy świerk syberyjski :cool3: Łuki się na jodłę nie chciał zgodzić bo najmniej kosztowała 120 zł taka do 2 m :mad: Ale świerk też fajny :loveu: Takii srebrzysty :multi: Ale ubierzemy go pewnie dopiero we wtorek, środę..[/QUOTE] A my w końcu nie pojechaliśmy, moja babcia nam kupiła i teraz trzeba tylko do niej podjechać, więc nawet nie wiem co tam wymodziła za krzaka :eviltong: Quote
AmiX Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='tigrunia']Ja właśnie przywlokłam choinkę :loveu: Mamy świerk syberyjski :cool3: Łuki się na jodłę nie chciał zgodzić bo najmniej kosztowała 120 zł taka do 2 m :mad: Ale świerk też fajny :loveu: Takii srebrzysty :multi: Ale ubierzemy go pewnie dopiero we wtorek, środę..[/QUOTE] Cześć :) Ja dzisiaj ubrałam.... ale sztuczną ;) i wszystkie ozdoby [FONT=Tahoma]wyciągnęłam [/FONT] :) więc u mnie już świątecznie :) Quote
Doti1986 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 U mnie atmosfera świąteczna od środy:evil_lol: jak dla mnie choinka mogłaby stać cały rok:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 [quote name='*kleo*']A my w końcu nie pojechaliśmy, moja babcia nam kupiła i teraz trzeba tylko do niej podjechać, więc nawet nie wiem co tam wymodziła za krzaka :eviltong:[/QUOTE] O widzisz.. kłopot się sam rozwiązał :eviltong: [quote name='AmiX']Cześć :) Ja dzisiaj ubrałam.... ale sztuczną ;) i wszystkie ozdoby [FONT=Tahoma]wyciągnęłam [/FONT] :) więc u mnie już świątecznie :)[/QUOTE] Ja tylko w kuchni sobie okno przystroiłam, wyciągnęłam też lampki ale jedne na balkon nie palą wcale (sople) a w zeszłym roku tylko parę sopli nie paliło :angryy: a drugie na balustradę palą co drugie :placz: [quote name='Doti1986']U mnie atmosfera świąteczna od środy:evil_lol: jak dla mnie choinka mogłaby stać cały rok:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] U mnie od tygodnia stoi tylko mikołaj z choinką na podgrzewacze :eviltong: Quote
karkakarka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Be zrób zdjęcie choinki - może w końcu zacznę rozróżniać te drzewka ;) Quote
Pegaza Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Tez chce choinke juz zywa miec..:placz:. jak tak dalej pojdzie to chyba m przyniesie z piwnicy sztuczna :roll: Quote
Recommended Posts