Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

No ja już długo czekam na ten słoneczny dzień bo i nasłonecznienie musi być odpowiednie nie ma to jak wymówki hehehe

O a tu też akcent Mikołajkowy tylko u mnie takie pustki hehe ;) Ale chora jestem to mam wytłumaczenie ;0

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='jot11']Już wiem dlaczego Mikołaj do nas nie przyszedł :angryy:

Proszę,oto co robił..... [IMG]http://img349.imageshack.us/img349/2088/letsdrink7xo.gif[/IMG][/QUOTE]
Jola gdzies Ty tego Mikolaja wytrzasnela z klubu AA?:evil_lol:

Posted

Witam się po przerwie :p
Ty kozaczki kupiłaś, a ja do szewca oddałam i teraz nie mam w czym chodzić :angryy: Bo do odbioru dopiero jutro a ja już dziś musiałam się do Olsztyna zwinąć, a facet nie dał się uprosić żeby były szybciej i jeszcze marudził, że brudne. Jutro jadę do centrum poszukać drugiej pary, nie uśmiecha mi się chodzić do świąt w adidasach :roll:

Posted

[quote name='Pegaza']Jola gdzies Ty tego Mikolaja wytrzasnela z klubu AA?:evil_lol:[/QUOTE]

No chyba tam te wszystkie prezenty oddał w zamian za flaszkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Cześć laski :multi:
No czasu jakoś mam mało :shake: A remont się nie posuwa :p Jutro myślę, że będzie szlifowane wreszcie i koniec .. póki co. Malować pewnie po świętach będziemy bo nawet na kolor nie mam pomysłu :roll:

Posted

[quote name='Princess_York']wrzosowy poranek odrazu tak kolorowo się robi :) , dobry pomysł :lol:
A jutro Rescue kończy 7 miesięcy , Arwena jest starsza aż o 2 dni :loveu: hihi .
pozdrawiamy ;) .[/QUOTE]
Oooo jak miło, że ktoś o Pudziu pamięta :loveu:

Dziś miałam szlifowanie :angryy: Cały dzień sprzątam :shake: Jeszcze musiałam jechać OC zapłacić, zapłacić robotnikowi bo skończył robotę, u weta 100 zł znów wydałam i mam 20 zł w portfelu :placz: No ale jutro powinnam wypłatę dostać :multi:
Oblecę szybko wasze galeryjki i idę spać - padam na twarz :shake:

Posted

[quote name='tigrunia']Oooo jak miło, że ktoś o Pudziu pamięta :loveu:

Dziś miałam szlifowanie :angryy: Cały dzień sprzątam :shake: Jeszcze musiałam jechać OC zapłacić, zapłacić robotnikowi bo skończył robotę, u weta 100 zł znów wydałam i mam 20 zł w portfelu :placz: No ale jutro powinnam wypłatę dostać :multi:
Oblecę szybko wasze galeryjki i idę spać - padam na twarz :shake:[/QUOTE]

To do mnie cos mialas wyjatkowo nie po drodze:razz:

Posted

Oj zwolnij tempo BE bo się wykończysz ale ja ostatnio też mam latania po urzędach i innych i mam dość :D
Ja też chcę foty z remontu pooglądam sobie u kogoś bo u siebie nie lubię remontów :D