Pegaza Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Nie znam tego kosciola bo ja takich miejsc nie zwiedzam;) i miasta tez nie kojarze.. oo jest i koopa:evil_lol: ciekawe czyja:evil_lol: [URL]http://images40.fotosik.pl/207/b5090a4cb41c3564med.jpg[/URL] Quote
tigrunia Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 [quote name='...::Basia::...']Noo to wstawiaj wstawiaj a nie tyliko świnki:evil_lol: nawet uczesane być nie musza:eviltong:[/quote] Może jutro coś zrobie :eviltong: [quote name='Pegaza']Nie znam tego kosciola bo ja takich miejsc nie zwiedzam;) i miasta tez nie kojarze.. oo jest i koopa:evil_lol: ciekawe czyja:evil_lol: [URL]http://images40.fotosik.pl/207/b5090a4cb41c3564med.jpg[/URL][/quote] Ja tam też nadgorliwa nie jestem ani moja mama no ale pozwiedzać sobie można a miejsce robi wrażenie ;) No przecie nie moja :eviltong: Kurde mam talent nie obejrzałam :-( Musiałam takiego jednego zawieźć do domu i doopa .. na końcówke przyjechałam :placz: Quote
Pegaza Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Ja wiecej pisalam niz patrzylam :cool1: galeryjki podowiedzalam zalegle.. Quote
karkakarka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Ha, to tak jak ja :) Czytałam i co chwila zaglądałam na TV czy ktoś ciekawy występuje :) Quote
tigrunia Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 No widzisz Daria - przyjemne z pożytecznym :eviltong: Przełączyłam na polsat - zaraz Gotowe na wszystko będą :loveu::loveu: Quote
karkakarka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 A!!! To ja spadam :D Bo to mój serial :loveu: Quote
tigrunia Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 [quote name='karkakarka']A!!! To ja spadam :D Bo to mój serial :loveu:[/quote] hehe mój też :loveu: :eviltong: Jeszcze Jak oni spiewają leci .. :cool1: Quote
tigrunia Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 [quote name='Pegaza']Maniaki filmowe:evil_lol:[/quote] Serialowe :eviltong: Mam Advocat i chipsy :cool1: Cos nie bardzo pasują :cool1: Quote
Pegaza Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='tigrunia']Serialowe :eviltong: Mam Advocat i chipsy :cool1: Cos nie bardzo pasują :cool1:[/quote] hehe tez mam taki zestaw w domu ale razem nie probowalam:evil_lol: Quote
tigrunia Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 [quote name='Pegaza']hehe tez mam taki zestaw w domu ale razem nie probowalam:evil_lol:[/quote] Radzę nie próbować :eviltong: Kurde no nie mam czym tego zagryźć :cool1: Quote
Pegaza Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='tigrunia']Radzę nie próbować :eviltong: Kurde no nie mam czym tego zagryźć :cool1:[/quote] to popij woda:evil_lol: a mnie suszy po leczo na obiad je jadlam i na kolacje tez mialam smaka na nie..i teraz skutki..:cool1: Quote
tigrunia Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 [quote name='Pegaza']to popij woda:evil_lol: a mnie suszy po leczo na obiad je jadlam i na kolacje tez mialam smaka na nie..i teraz skutki..:cool1:[/quote] Fajny jest efekt jak się ciepłą herbatą popija :loveu: :evil_lol: Ups.. zrób sobie herbaty w termos :diabloti: Quote
Pegaza Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='tigrunia']Fajny jest efekt jak się ciepłą herbatą popija :loveu: :evil_lol: Ups.. zrób sobie herbaty w termos :diabloti:[/quote] cola popilam..ide pod prysznic i biore sie za testy..choc nie bardzo mi sie chce:roll: ale nie ma co robic wiec to wykorzystam.. to milego ogladania i chrupania oraz picia:P pa Quote
tigrunia Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 [quote name='Pegaza']cola popilam..ide pod prysznic i biore sie za testy..choc nie bardzo mi sie chce:roll: ale nie ma co robic wiec to wykorzystam.. to milego ogladania i chrupania oraz picia:P pa[/quote] No to miłego wieczorku :loveu: pa pa Quote
laurin Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Cześć:loveu: Wpadłam wieczorkiem na chwilkę:loveu: Pokaż swoje dziewczynki:multi: Quote
Doti1986 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Witamy się gorąco w chłodny niedzielny poranek:loveu: Quote
tigrunia Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 [quote name='laurin']Cześć:loveu: Wpadłam wieczorkiem na chwilkę:loveu: Pokaż swoje dziewczynki:multi:[/quote] Cześć Ania :multi: Nooo coś by się przydało wstawić :oops: Może coś dziś zrobię .. ;) [quote name='Doti1986']Witamy się gorąco w chłodny niedzielny poranek:loveu:[/quote] Oj kurcze paskudna pogoda :angryy: Idę śniadanie robić - gościa dziś mamy :cool1: Quote
dzasta Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 No właśnie BE może zebrałabyś się w sobie i coś wstawiła :mad: Ja się w końcu zmobilizowałam do zdjęć chociaż ciężko było bo brak weny :shake: Quote
...::Basia::... Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='tigrunia']Cześć Ania :multi: Nooo coś by się przydało wstawić :oops: Może coś dziś zrobię .. ;) Oj kurcze paskudna pogoda :angryy: Idę śniadanie robić - gościa dziś mamy :cool1:[/QUOTE] Noo wstawiaj wstawiaj:eviltong: U mnie też pogoda koszmarna:mad::angryy: Quote
tigrunia Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Później :eviltong: Na razie mamy gościa i zaraz za obiadek się będę zabierać :cool1: Mięsko się piecze :cool3: Quote
...::Basia::... Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='tigrunia']Później :eviltong: Na razie mamy gościa i zaraz za obiadek się będę zabierać :cool1: Mięsko się piecze :cool3:[/QUOTE] Och a u mnie tylko fasolowa bo nic innego nie chciało mi sie robić:evil_lol: No to smacznego:loveu: Quote
ewa2909 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 A może chorowitek coś wyżebrze:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wpadliśmy sie przywitać:multi: Quote
Pegaza Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='ewa2909']A może chorowitek coś wyżebrze:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wpadliśmy sie przywitać:multi:[/quote] Ewa zebrze o foty a ja o jedzenie nie masz czegos dobrego:evil_lol: glodna wpadlam na dogo:roll::eating: a skoro dzis gotowalas to chyba jadalne to bedzie:evil_lol: lece z psami a pogoda sie popsula..nie dosc ze ciemno to jeszcze zaczelo padac:mad: Quote
dysia-u Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 chodżcie do mnie na spagetti , gośćie wszystkiego nie zjedli :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts