Pegaza Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='Aga76']W kartonik zapakowałam, słomkę dołączyłam i poleciała :evil_lol:[/quote] Od rana kurierzy maja robote :evil_lol: cze Be :multi: Quote
Mała Rita Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Cze Be :loveu: Mam dzis pomidorówe chcesz troche? Quote
Pegaza Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='Mała Rita']Cze Be :loveu: Mam dzis pomidorówe chcesz troche?[/quote] nie pytaj tylko jej poslij bo boroczka zas pewno glodna:evil_lol: Quote
tigrunia Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 [quote name='Mała Rita']Cze Be :loveu: Mam dzis pomidorówe chcesz troche?[/quote] Nie lubie pomidorówki :eviltong: [quote name='Pegaza']nie pytaj tylko jej poslij bo boroczka zas pewno glodna:evil_lol:[/quote] Zaś pizze sobiem kupiłam o ! Mrożonom o ! :evil_lol: Sąsiad podlewał kwiatki przed chwilą .. mysle se też sie wezmę może za moje tujki :cool1: A tu co ? Pada :multi: :evil_lol: Ide pizze wyciągnąć bo się zjara.. :-o Quote
Aga76 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='tigrunia'] Ide pizze wyciągnąć bo się zjara.. :-o[/quote] A z czym masz pizzę? Mam truskawki :multi: mniamuśne smakowe Quote
Mała Rita Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='Aga76']A z czym masz pizzę? Mam truskawki :multi: mniamuśne smakowe[/quote] ja tyż mam truskawy, kupilam se :loveu: Quote
Aga76 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='Mała Rita']ja tyż mam truskawy, kupilam se :loveu:[/quote] :evil_lol: :loveu: też masz takie dobre jak moje? Quote
Mała Rita Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='Aga76']:evil_lol: :loveu: też masz takie dobre jak moje?[/quote] tak, pyszne są :loveu: Quote
Aga76 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='Mała Rita']tak, pyszne są :loveu:[/quote] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20dance/3155.gif[/IMG] Nie wiem czy coś dla TK zostanie zanim wróci do domu :roll: :evil_lol: Quote
Aga76 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='Pegaza']a ja tez sie ide zrobic a co:cool3:[/quote] Truskawki produkujesz? :evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='Mała Rita']ja tyż mam truskawy, kupilam se :loveu:[/quote] a ja tez sie ide zrobic a co:cool3: Quote
Katie Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 kupilam olej kokosowy, tylko teraz prosze o..... instrukcje obslugi:evil_lol: nie wiem, co mam z tym zrobic, bo to jest stale...... Quote
ladyyork Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='Katie']kupilam olej kokosowy, tylko teraz prosze o..... instrukcje obslugi:evil_lol: nie wiem, co mam z tym zrobic, bo to jest stale......[/quote] Wystarczy że włożysz pojemniczek do wody z dość ciepłą wodą na 5 minut i zrobi się ciekły:lol: Quote
tigrunia Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 [quote name='Aga76']A z czym masz pizzę? Mam truskawki :multi: mniamuśne smakowe[/quote] Serowa lova :loveu: :cool3: Ja też chce :mad: [quote name='Mała Rita']ja tyż mam truskawy, kupilam se :loveu:[/quote] A mi też kupiłaś ?>? :-o :mad: [quote name='Katie']kupilam olej kokosowy, tylko teraz prosze o..... instrukcje obslugi:evil_lol: nie wiem, co mam z tym zrobic, bo to jest stale......[/quote] Podgrzać :razz: Pozdrawiamy w czwartek chyba :hmmmm: Nasz grubasek waży już 156 gram :multi: Ładnie uczy się pełzać ... zatacza coraz większe koła :crazyeye: :evil_lol: :loveu: Quote
Aga76 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='tigrunia']Nasz grubasek waży już 156 gram :multi: Ładnie uczy się pełzać ... zatacza coraz większe koła :crazyeye: :evil_lol: :loveu:[/quote] :loveu: pełzaczek robaczek :evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Cze Be :multi: ucaluj Pudzianka od cioci:loveu: kuna tez musze w ten olej zainwestowac..poki aukcja trwa:p Quote
Kasia Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 cze Be :lol: smaka narobiłyście tymi truskawkami :loveu: a Pudzian pojedzony wyśmienicie wyglada! te łapinki z tym brzusiem :loveu: Quote
tigrunia Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 [quote name='Aga76']:loveu: pełzaczek robaczek :evil_lol:[/quote] :loveu: [quote name='Pegaza']Cze Be :multi: ucaluj Pudzianka od cioci:loveu: kuna tez musze w ten olej zainwestowac..poki aukcja trwa:p[/quote] Jasna sprawa ! :loveu: mirka ma cały czas te oleje.. także jak się skończy na pewno wystawi nową ;) [quote name='Kasia']cze Be :lol: smaka narobiłyście tymi truskawkami :loveu: a Pudzian pojedzony wyśmienicie wyglada! te łapinki z tym brzusiem :loveu:[/quote] Cze Kaś :multi: No ja też jeszcze nie kupiłam :cool1: Ale za to młode ziemniaczki były na obiadek :loveu: No nie ? :loveu: Coraz fajniejszy się robi :loveu: Kupiłam kiecke na ślub :multi: Znaczy sie poprawiny i to takie domowe ale nie wiem czym się poprawiny od ślubu różnią :hmmmm: Quote
PositiveThought Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [url]http://images47.fotosik.pl/128/16ad1a9c7710f2cdmed.jpg[/url] łiiii :loveu: mały pakerek :loveu: truskawki mrożone dobra rzecz :loveu: jaką kieckę? ;) Quote
Pegaza Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Be tak sie ino gada..poprawiny sie na drugi dzien urzadza po weselu..:p Quote
tigrunia Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 [quote name='PositiveThought'][URL]http://images47.fotosik.pl/128/16ad1a9c7710f2cdmed.jpg[/URL] łiiii :loveu: mały pakerek :loveu: truskawki mrożone dobra rzecz :loveu: jaką kieckę? ;)[/quote] :loveu: Właśnie znów jakieś wygibasy trenuje do góry brzuchem :loveu: :evil_lol: Gdzie tam mrożone.. nie ma to jak świeże :loveu: Ano a taką : [url]http://images32.fotosik.pl/438/c2794bfc54507837.jpg[/url] [url]http://images31.fotosik.pl/372/5a4cd397bfa3ceba.jpg[/url] [quote name='Pegaza']Be tak sie ino gada..poprawiny sie na drugi dzien urzadza po weselu..:p[/quote] No ta tyle wiem ale nigdy nie byłam na poprawinach więc nei wiem czy to sie czymś różni :cool1: Wesele jest w domu i poprawiny też w domu .. to jest drugie wesele w sumie bo inni goście :evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Be rozni sie tym ze zmieniaja kreacje i bardziej se wlewaja za kark:evil_lol: i krocej trwa..i menu czasem jest inne... Quote
Pegaza Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Be ja tak popatrzylam co ta Mirka ma i widze ze olej kokosowy tez ma..wiec polecasz mi ten kokos czy ten palma? kuna ino nie widze ubranek na papiloty...bo moze na jesien bym ja cala zapapilotowala przynamniej by mi smieci nie znosila do domu:evil_lol: a jeszcze mi powiedz co ile dni mam ja odwijac z tych papilotow? i po kapieli nie bedzie tlusta?czy mi posciel nie potlusci?;) Quote
Recommended Posts