tigrunia Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 [quote name='Pegaza']Jo je od wczora tako robotno ze i na galeriach zrobia porzadki przedswiateczne:evil_lol: Be nie uciekej :evil_lol:[/quote] A moze przyjedziesz mi okna umyć ? :loveu: :diabloti: [quote name='Kasia']bo dżinsy to trza takie obściślaki brać, one w trakcie chodzenia sie rozciągają...[/quote] No jak brałam obściślaki to mi guziki odpadały :cool1: :evil_lol: Quote
Kasia Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [quote name='tigrunia'] No jak brałam obściślaki to mi guziki odpadały :cool1: :evil_lol: [/QUOTE] to po coś je zapinała w sklepie? trza było godzine pochodzić i dopiero potem zapiać :evil_lol: Quote
Pegaza Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [quote name='tigrunia']A moze przyjedziesz mi okna umyć ? :loveu: :diabloti: No jak brałam obściślaki to mi guziki odpadały :cool1: :evil_lol:[/quote] Mam juz taka wprawe heh moge przyjsc ale odplatnie:cool1: 3 raz mnie wywalilo z dogo Be Tys mnie zarazila:mad: Quote
tigrunia Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 [quote name='Kasia']to po coś je zapinała w sklepie? trza było godzine pochodzić i dopiero potem zapiać :evil_lol:[/quote] Dzie w sklepie .. miałam jedne dżinsy, ulubione zresztą :loveu: Często je nosiłam chociaż ledwo w nich oddychałam no i się doigrałam.. jakiś miesiąc temu odpadł guzik :evil_lol: [quote name='Pegaza']Mam juz taka wprawe heh moge przyjsc ale odplatnie:cool1: 3 raz mnie wywalilo z dogo Be Tys mnie zarazila:mad:[/quote] Dobra.. daje 10 zł od okna :cool3: Ino nie wiem kto Ci przejazd fundnie bo to już nie do mnie :shake: :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [quote name='tigrunia']No tak jakoś .. fajne sobie ostatnio kupiłam w New Yorker'ze no i doopa .. troch ponosiłam i się okazało, że są za duże :cool1:[/quote] Ja też :p Jak mierzyłam były OK, później się za duże zrobiły :cool1: Quote
tigrunia Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 [quote name='Sara_i_Aris']Ja też :p Jak mierzyłam były OK, później się za duże zrobiły :cool1:[/quote] Sara - też w New Yorker'ze? Chciałam się dziś wybrać ale Ł jakiś taki niemrawy :cool1: Pono mu sie nie chce :cool1: Quote
PositiveThought Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Ja tyż mam problem - nie mogę żyć bez czarnych rurek, a ostatnio mi na dupie się przetarły, więc musiałam kupić nowe. Przymierzałam w H&Mie dwie pary, takie same, w sensie dwa rozmiary. Mniejsze były fajne, przylegające, większe luźniejsze, stwierdziłam że większe będą lepsze - wygodniejsze na koncerty, w pogo, i ogólnie, że najwyżej pasek załozę... A teraz mi spadają z tyłka i wyglądają cholernie niezgrabnie :cool1: Quote
tigrunia Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Jutro się planuję wybrać po spodnie jakieś... Właśnie z Kochaj i tańcz wróciłam :loveu: Ale czad !! :loveu: Ide spić redds'a co by emocje opadły :diabloti: Quote
Sara_i_Aris Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='tigrunia']Sara - też w New Yorker'ze? [/quote] Nie, w Big Starze :cool1: Quote
Pegaza Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Ty sobie zartujesz az 10 zl :cool1: heh sama se je myj... Quote
madziasto4 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='PositiveThought']Ja tyż mam problem - nie mogę żyć bez czarnych rurek, a ostatnio mi na dupie się przetarły, więc musiałam kupić nowe. Przymierzałam w H&Mie dwie pary, takie same, w sensie dwa rozmiary. Mniejsze były fajne, przylegające, większe luźniejsze, stwierdziłam że większe będą lepsze - wygodniejsze na koncerty, w pogo, i ogólnie, że najwyżej pasek załozę... A teraz mi spadają z tyłka i wyglądają cholernie niezgrabnie :cool1:[/QUOTE] To teraz musisz przytyć :evil_lol: Cze 2 Beeeeeeeeeeeeeeeeeee :loveu: Quote
Aga76 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='Pegaza']Ty sobie zartujesz az 10 zl :cool1: heh sama se je myj...[/quote] :evil_lol: i po oknach, hihihi Cześć Be [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20happy/809.gif[/IMG] Quote
tigrunia Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 [quote name='Pegaza']Ty sobie zartujesz az 10 zl :cool1: heh sama se je myj...[/quote] Nie to nie :obrazic: [quote name='madziasto4'] Cze 2 Beeeeeeeeeeeeeeeeeee :loveu:[/quote] A Ty gdzieś była jak Cie nie było? :cool1: Czeeeeeeeeeeeeeeee :loveu: [quote name='Aga76']:evil_lol: i po oknach, hihihi Cześć Be [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20happy/809.gif[/IMG][/quote] :-( :evil_lol: Cze Aga :multi: Ależ wiosennie się zrobiło :loveu: Zablokowali mi w pracy gg, nk, dgm :cool1: Zwalniam się :cool1: :diabloti: Quote
madziasto4 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='tigrunia'] A Ty gdzieś była jak Cie nie było? :cool1: Zablokowali mi w pracy gg, nk, dgm :cool1: Zwalniam się :cool1: :diabloti:[/QUOTE] Tu i tam...:evil_lol: :roflt: Quote
Aga76 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='tigrunia']Cze Aga :multi: Ależ wiosennie się zrobiło :loveu: Zablokowali mi w pracy gg, nk, dgm :cool1: Zwalniam się :cool1: :diabloti:[/quote] [COLOR=paleturquoise]Ćwiniaki[/COLOR] :roll: Nio, piknie jest :loveu: Quote
tigrunia Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 [quote name='madziasto4']Tu i tam...:evil_lol: :roflt:[/quote] Kurka no długo Cię nie było .. :roll: Ale mi też śmieszne :cool1: :placz: Quote
tigrunia Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 [quote name='Aga76'][COLOR=paleturquoise]Ćwiniaki[/COLOR] :roll: Nio, piknie jest :loveu:[/quote] [COLOR=PaleTurquoise]No :placz:[/COLOR] Superancko :loveu: Ale coś psy wigor straciły :cool1: Rozleniwione takie .. nawet na spacer nie chcą iść :cool1: Quote
Aga76 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='tigrunia'][COLOR=paleturquoise]No :placz:[/COLOR] Superancko :loveu: Ale coś psy wigor straciły :cool1: Rozleniwione takie .. nawet na spacer nie chcą iść :cool1:[/quote] [COLOR=paleturquoise]oj, buu[/COLOR] Może ładują akumulatorki :wink: Quote
nane Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='tigrunia'] Zablokowali mi w pracy gg, nk, dgm :cool1: Zwalniam się :cool1: :diabloti:[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]:eek2::eek2::eek2: i jak ty teraz będziesz pracować? :roflt: [COLOR=Pink]wgraj se tlena w work :razz: wpiszesz nr gg i działa :cool1:[/COLOR] [/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
Pegaza Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='tigrunia'] Zablokowali mi w pracy gg, nk, dgm :cool1: Zwalniam się :cool1: :diabloti:[/quote] o ja ciedole:mdrmed: Be czyzby to byla sprawka zmiennika Darka?:evil_lol: Quote
Aga76 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='Pegaza']o ja ciedole:mdrmed: Be czyzby to byla sprawka zmiennika Darka?:evil_lol:[/quote] Daruś maczał w tym paluszki? Cześć Be :loveu: Quote
Pegaza Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Jak tu dzis cicho:evil_lol: Be kiedy koniec szychty>?:evil_lol: Quote
Kasia Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 hehe, ale sie probiło :evil_lol: tak na stałe zablokowali? nam tylko przykazali, ze nie mamy wchodzic na nk i allegro ale i tak nic nikt sobie z tego nie robi...:cool1: Quote
Recommended Posts