Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

[quote name='tigrunia']
Pizze mam :loveu: Kupiliśmy w Wawie gotowe ciasto do pizzy, Łuki rozwałkował, obłożył czym się dało no i jest :loveu: Pysznaaa, przepysznaaaa :loveu: Szkoda, że więcej tego ciasta nie kupiłam bo u nas nigdzie nie widziałam :-([/quote]

Cze Be :loveu:

U mnie weekend był cudowny, słoneczny i ciepły :multi:
I pizzę też miałam :evil_lol:

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Beata:loveu:

wolne czy w pracy?:user:[/quote]
O tak wczesnej porze to chyba jasne, że w pracy :placz:
[quote name='Aga76']Cze Be :loveu:

U mnie weekend był cudowny, słoneczny i ciepły :multi:
I pizzę też miałam :evil_lol:[/quote]
Cze Agnes :loveu:

Wim.. piątek pikny w Wa-wie był a mnie trza było wracać do deszczowej Bydgoszczy :placz:

Posted

[quote name='tigrunia']
Cze Agnes :loveu:

Wim.. piątek pikny w Wa-wie był a mnie trza było wracać do deszczowej Bydgoszczy :placz:[/quote]

Trza było jeszcze zostać :cool3:

Posted

[quote name='tigrunia']Toć ja chciałam :placz: Ale w sobotę na 4 do pracy trza było iść :angryy:[/quote]

Że też tamten on nie mógł cię zastąpić, ćwinia :roll:

Posted

[quote name='Pegaza']Be Ty to masz zmiennika niech go ges kopnie:evil_lol:[/quote]
Nooo :cool1: Do doopy jest :cool1:

Coś bym se kupiła ino nie mam natchnienia :roll: Może doniczki? :roll: Tak se po allegro łaze..

Posted

[quote name='Pegaza']Hehe
mnie jakos na zakupy nie bierze...:roll: moze nie te dni ...:roll:[/quote]
Się wziełam za porządki zamiast zakupy :cool1:
Wszystko z komody wywaliłam na podłoge i nie iem co dalej :evil_lol:

Posted

Miały być doniczki kupiłam książkę :roll:
"Wspaniała Gracie" :loveu:

EDIT : Skopiuje wam opis :
[FONT=Verdana][SIZE=1]Kiedy pewnego mroźnego dnia w styczniu pod nasz dach zawitała pełna energii ośmiotygodniowa biała suczka doga niemieckiego, nie zdawaliśmy sobie sprawy, że w jej psiej osobie przybyła późniejsza doradczyni biznesowa i przewodniczka duchowa. Nie słyszała. Niedowidziała na jedno oko. Była słabego zdrowia. Ale cechował ją silny, niezłomny charakter, który już wkrótce miał wpłynąć na zmianę naszego podejścia do życia, na nasze kariery i losy. Dzięki niej uwierzyliśmy w siebie. Zyskaliśmy sławę w efekcie sukcesu ekonomicznego, który odnieśliśmy jako założyciele Piekarenki pod Trzema Psami (ang. Three Dog Bakery), jednak mało kto wie, że zawdzięczamy go głuchej psiej damie imieniem Gracie ? ona zasiała ziarno, z którego wyrosły nasze osiągnięcia. Leżąca przed państwem książka nie jest poradnikiem biznesowym. To opowieść o suczce, która pojawiła się na świecie na straconej pozycji, ale nie poddała się przeciwnościom losu i...
[/SIZE][/FONT]

Posted

Kurcze Be czytalam jedna ksiazke o psie ale nie umiem sobie przypomniec tytulu zajeb... normalnie wylam przy niej:roll: cos mi swita w lebie zara sprawdze na allegro....ten tytul..

Posted

[quote name='Pegaza']O mam Be to jest to:multi:
[URL="http://www.allegro.pl/item577885383_marley_i_ja_john_grogan_nowa_wawa.html"]MARLEY I JA - JOHN GROGAN NOWA WAWA (577885383) - Aukcje internetowe Allegro[/URL][/quote]

Też to czytałam :roll: [COLOR=PaleTurquoise]momentami można się zasmarkać... [/COLOR]

Posted

O mam Be to jest to:multi:
[url=http://www.allegro.pl/item577885383_marley_i_ja_john_grogan_nowa_wawa.html]MARLEY I JA - JOHN GROGAN NOWA WAWA (577885383) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

Posted

[quote name='Aga76']Też to czytałam :roll: [COLOR=paleturquoise]momentami można się [/COLOR]
[COLOR=paleturquoise]zasmarkać... [/COLOR][/quote]

Noo ma sie inne spojrzenie na duzego psa:roll:

Posted

A to czasami taki film nie był albo serial o Marleyu? :hmmmm:

Dzień dobry z rana :loveu:
Buff wczoraj kąpiel miała :loveu: Ajj jak mi pachniała w nocy jabłuszkiem :loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']A to czasami taki film nie był albo serial o Marleyu? :hmmmm:

Dzień dobry z rana :loveu:
Buff wczoraj kąpiel miała :loveu: Ajj jak mi pachniała w nocy jabłuszkiem :loveu:[/quote]

Chyba "Lassie wróć" :evil_lol:

Dzień doberek :loveu:

Posted

[quote name='Aga76']Chyba "Lassie wróć" :evil_lol:

Dzień doberek :loveu:[/quote]
No kurka wiedziałam ! O ! [url=http://www.filmweb.pl/f411302/Marley+i+Ja,2008]Marley i Ja / Marley & Me (2008) - Film - FILMWEB.pl[/url] Przecie niedawno w kinach był ! :eviltong:

Cze :multi:

Posted

[quote name='tigrunia']No kurka wiedziałam ! O ! [URL="http://www.filmweb.pl/f411302/Marley+i+Ja,2008"]Marley i Ja / Marley & Me (2008) - Film - FILMWEB.pl[/URL] Przecie niedawno w kinach był ! :eviltong:

Cze :multi:[/quote]

Że nowy to ja wiem, było o tym na dogo, ale myślałam, że o jakimś starym mówisz :evil_lol: