Kasia_zg Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [CENTER][I][COLOR=navy]Fajniusio że sie udało wszystko udało...teraz tylko wyczekiwać...[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Masz dbać o przyszłą mamusie...masz ją pielegnować jak najlepiej bo jak nie, spełniać jej wszystkie zachciewajki bo jak nie :mad:;)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Tulasie dla dziewczynek :loveu:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
tigrunia Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 [quote name='laurin']OOO już jesteście:loveu: Fajnie że wszystko się udało:loveu: Mówisz że Jessi już poznaje uroki ciąży:evil_lol: i nawet zachcianki już ma:razz: Teraz tylko czekać aż brzusio zacznie rosnąć:loveu:[/quote] Ano :multi: Nie wiem czy się udało :eviltong: :evil_lol: [quote name='Pegaza']Super Be ze sie udalo i bedziemy miec dogomaniackie dzieci:loveu: ile zostawiasz sobie?:evil_lol: aa bez wazona przyjechalas niemozliwe ja mam taki na kwiaty on wcale duzy nie jest... Biedna Jessinka a gdzie tam koniec ciazy a ona juz zigolo:evil_lol: a opowiadaj nooo podobal sie Jess czy raczej byla pod presją [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]brana:evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/quote] Sie nie nastawiajcie tak bo jesio nic z tego nie wyjdzie i doopa blada będzie :eviltong: Nie zostawiam ani jednego z tego miotu :shake: CO mam opowiadać no ? :p Raczej nie była zadowolona ale opierać się też mocno nie opierała :evil_lol: [quote name='***Paulina***']To na kiedy są planowane maluszki???[/quote] Zaplanowane już sa :p Nie wiadomo tylko czy coś z tego bedzie :niewiem: [quote name='Aga76']Niepowetowana strata :roll: Jutro masz wolne?[/quote] :p Coś Ty :cool1: Siedze i dukam :cool1: Zaspalam nawet do pracy :grins: Leonek mnie o 4:40 obudził więc mam godzinę do przodu :multi::diabloti: [quote name='Gosia2406']:hand::hand:[/quote] :hand: [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Fajniusio że sie udało wszystko udało...teraz tylko wyczekiwać...[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Masz dbać o przyszłą mamusie...masz ją pielegnować jak najlepiej bo jak nie, spełniać jej wszystkie zachciewajki bo jak nie [/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Tulasie dla dziewczynek :loveu:[/COLOR][/I][/CENTER] [/quote] Zobaczymy .. Mam nadzieję, że się udalo :loveu: Quote
Mała Rita Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Cze Be :loveu: Co ja tu czytam :roll: trzymam kciuki za Jess :loveu: Buziaki sobotnie :loveu: Quote
tigrunia Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 [quote name='Mała Rita']Cze Be :loveu: Co ja tu czytam :roll: trzymam kciuki za Jess :loveu: Buziaki sobotnie :loveu:[/quote] Cze Aśka :multi: Jak zdrówko ? Badania wszystkie porobione ? Quote
Mała Rita Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 [quote name='tigrunia']Cze Aśka :multi: Jak zdrówko ? Badania wszystkie porobione ?[/quote] jeszcze nie :shake: dopiero pierwszy etap :roll: Quote
***Paulina*** Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 [quote name='tigrunia'] Zaplanowane już sa :p Nie wiadomo tylko czy coś z tego bedzie :niewiem: [/quote] No tak...:loveu: Tylko chodziło mi o datę:roll: Quote
Pegaza Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Cze sobotnio Beata:loveu: teraz tak mowisz a jak je bedziesz miec to zdanie zmienisz:evil_lol: Paula data porodu liczy sie od daty krycia wiec Be musi policzyc + 63 dni tak mniej wiecej..wtedy bedzie wiedziec..:p Quote
tigrunia Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 [quote name='Mała Rita']jeszcze nie :shake: dopiero pierwszy etap :roll:[/quote] Ojj bidaku ty :-( [quote name='***Paulina***']No tak...:loveu: Tylko chodziło mi o datę:roll:[/quote] Nie wiem :roll: 60-65 dni ? jakos tak chyba Quote
Kasia Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Nie będziecie powtarzać krycia? Trzymam kciuki aby to było jak najbardziej skuteczne!!! :multi: jak Ty dasz radę je syskie oddać??? one takie cudne będą i ani jednego se nie zostawisz? :loveu: :evil_lol: Quote
laurin Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Cześć Beatko:multi: Ja bym chyba płakała za każdym oddanym maleństwem:loveu: Quote
dysia-u Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 [quote name='laurin']Cześć Beatko:multi: Ja bym chyba płakała za każdym oddanym maleństwem:loveu:[/quote] a ja bym chyba przygarnęła każde maleństwo :evil_lol: Quote
laurin Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Cześć Beatko [quote name='dysia-u']a ja bym chyba przygarnęła każde maleństwo :evil_lol:[/quote] ja też;) Quote
tigrunia Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 [quote name='Kasia']Nie będziecie powtarzać krycia? Trzymam kciuki aby to było jak najbardziej skuteczne!!! :multi: jak Ty dasz radę je syskie oddać??? one takie cudne będą i ani jednego se nie zostawisz? :loveu: :evil_lol:[/quote] No przecie 3 razy kryta była :eviltong: Jak Ty czytasz ? :evil_lol: Nie wiem jak oddam :placz: [quote name='Zuza i Noddy']Ja też mocno trzymam kciuki :multi:[/quote] Dzięki Zuza :razz: [quote name='laurin']Cześć Beatko:multi: Ja bym chyba płakała za każdym oddanym maleństwem:loveu:[/quote] Cześć Aniu :multi: :-( [quote name='dysia-u']a ja bym chyba przygarnęła każde maleństwo :evil_lol:[/quote] Można i tak :loveu: :evil_lol: [quote name='Pegaza']Cze Be niedzielnie:multi:[/quote] Cze D-E :multi: Do pracy się zbieram zaraz :cool1: Quote
Pegaza Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Do pracy rodacy bo bez pracy nie ma kolaczy:siara: a sie wybieram do lozka podrzemac troche..:eviltong: Quote
tigrunia Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 [quote name='Pegaza']Do pracy rodacy bo bez pracy nie ma kolaczy:siara: a sie wybieram do lozka podrzemac troche..:eviltong:[/quote] Takiej to dobrze :cool1: Na lody mam ochotę .. Quote
Pegaza Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Be jakos przestalo mi sie chciec drzemki.. zaraz wstaje i musze ten chlam ogarnac bo regal zlozony a graty mi tera na lozku leza.. yy nie mam ochoty..popcorn zjadlam ale malutko:roll: Quote
tigrunia Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 [quote name='Pegaza']Be jakos przestalo mi sie chciec drzemki.. zaraz wstaje i musze ten chlam ogarnac bo regal zlozony a graty mi tera na lozku leza.. yy nie mam ochoty..popcorn zjadlam ale malutko:roll:[/quote] i się za to zachciało :roll: Popcorn też bym zjadła :loveu: Quote
tigrunia Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 [quote name='Gosia2406']Przyszłyśmy sie przywitac niedzielnie.[/quote] Witamy deszczowo :cool1: Pizze mam :loveu: Kupiliśmy w Wawie gotowe ciasto do pizzy, Łuki rozwałkował, obłożył czym się dało no i jest :loveu: Pysznaaa, przepysznaaaa :loveu: Szkoda, że więcej tego ciasta nie kupiłam bo u nas nigdzie nie widziałam :-( Quote
Recommended Posts