Pegaza Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Be pewnie Ikea zwiedza jak pieski w tymczasie ten teges:evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [quote name='Pegaza']Be pewnie Ikea zwiedza jak pieski w tymczasie ten teges:evil_lol:[/quote] I wykupi wszystkie wazony :cool1: Quote
Pegaza Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [quote name='Aga76']I wykupi wszystkie wazony :cool1:[/quote] hihi zrobi zapas sobie :evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [quote name='Pegaza']hihi zrobi zapas sobie :evil_lol:[/quote] Jak ona z tym wszystkim wróci do domu? :roll: :evil_lol: A tam gdzieś... [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%20Doing%202/mar.gif[/IMG] hihihi Quote
Pegaza Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Polowe wytlucze po drodze:evil_lol: z szczescia Jess:evil_lol: nie widze znow emotek Twoich:roll: Quote
Aga76 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [quote name='Pegaza']Ciekawe co sobie fundnie serducho z strzalką czy cus...:evil_lol: mowisz hmm ee olewajka go :evil_lol:[/quote] I jeszcze różę do tego :evil_lol: hihihi dokładnie - łolej go ;) Quote
Aga76 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [quote name='Pegaza']Polowe wytlucze po drodze:evil_lol: z szczescia Jess:evil_lol: nie widze znow emotek Twoich:roll:[/quote] :roflt:żeby się tylko nie pokaleczyła... A ciemu to? Znów jakiś strajk? Quote
Pegaza Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Podziarga sobie rece hihi:mdrmed: no widzisz znow mu odbija i emotek nie przyjmuje..:comp26: Quote
Aga76 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [quote name='Pegaza']hihi i inicjaly lubego musowo musza byc:cool1: sam zmadzeje i pokaze:cool1:[/quote] Dobrze mówisz [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%20Doing/pijak.gif[/IMG] Quote
Aga76 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [quote name='Pegaza']Podziarga sobie rece hihi:mdrmed: no widzisz znow mu odbija i emotek nie przyjmuje..:comp26:[/quote] Będzie miała prawdziwe dziary :cool3: [COLOR=PaleTurquoise]poważna sprawa[/COLOR] Obraź się! Quote
Pegaza Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Ciekawe co sobie fundnie serducho z strzalką czy cus...:evil_lol: mowisz hmm ee olewajka go :evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [quote name='Aga76']I jeszcze różę do tego :evil_lol: hihihi dokładnie - łolej go ;)[/quote] hihi i inicjaly lubego musowo musza byc:cool1: sam zmadzeje i pokaze:cool1: Quote
Pegaza Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 I pokazal:evil_lol: Cze Be ktora jest gdzies w polowie drogi do domu...:p Quote
Aga76 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Cze Be [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%20Red/rinlove.bmp[/IMG] Piękny był dziś dzień... Be, masz może ogórki małosolne? :roll: Quote
tigrunia Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 [quote name='Aga76']Piknie :loveu: Tylko o ciastkach nie zapomnij :evil_lol: Dobrze, że Buff nie będzie na to patrzeć :evil_lol: Owocnego wyjazdu [/quote] Były ciastka .. na balkon wystawiłam nawet, żebyś zapachem dotarła i doopa :evil_lol: Wszystkim tzymającym kciuki dzieki :loveu: [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Ja tu sie przyszłam tylko przywitać a tu sie tyle dzieje... stronka... stresująca kąpiel uśmiechającej sie Baffy :loveu:i do tego jeszcze to no to ten teges Jessi...ulala [/COLOR][/I] [I][COLOR=navy] Stronka fajowa. Baffy z każdym dniem piekniejsza:loveu: [/COLOR][/I][URL="http://images40.fotosik.pl/76/7d4c3666f9a7183amed.jpg"][I][COLOR=navy]http://images40.fotosik.pl/76/7d4c3666f9a7183amed.jpg[/COLOR][/I][/URL] [I][COLOR=navy]A za Jessi trzymamy mocno kciukasy i życzymy powodzenia:thumbs:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Pozdrawiamy:calus:[/COLOR][/I][/CENTER] [/quote] Cześć Kasiu :multi: Dawno Cię nie było .. Dziękuję za miłe słowa :loveu: [quote name='Aga76'] Pasuje ci rola przyzwoitki? :evil_lol: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Podglądałaś? hihihi przyznaj się hihihi[/COLOR][/SIZE][/quote] Jak najbardziej :evil_lol: [COLOR=PaleTurquoise]Byłam obok ale pod spód nie zaglądałam :roflt:[/COLOR] [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Be :multi: Mi też wyślij adres stronki na PM, bo nigdzie nie mogę jej znaleźć Gratulacje dla Jess i życzymy powodzenia, żeby się wszystko udało :multi:[/quote] Cześć Sara .. zaraz wysyłam ;) [quote name='Pegaza']Be pewnie Ikea zwiedza jak pieski w tymczasie ten teges[/quote] Pieskom tak szybko szło, że nie zdążyłabym dojechać do Ikei :evil_lol: [quote name='Aga76']I wykupi wszystkie wazony :cool1:[/quote] Ł stwierdził, że wazon, który mi sie podobał jest za duży a mniejszego nie znalazł i nie mam wazonu :cool1: [quote name='Pegaza']I pokazal:evil_lol: Cze Be ktora jest gdzies w polowie drogi do domu...:p[/quote] Coś Ty .. o tej godzinie to ja jeszcze spałam :eviltong: [quote name='Aga76']Cze Be [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%20Red/rinlove.bmp[/IMG] Piękny był dziś dzień... Be, masz może ogórki małosolne? :roll:[/quote] Ano a pikny, pikny :razz: Ogórki niet .. Jess ma pierwsze mdłości :roflt: Wciągnęła w nocy cała porcję kurczaczka z ryżem, który był przeznaczony dla cioci pieska no i od 6 rana wymiotowała :diabloti: No to jesteśmy :loveu: Teraz ino na dzieci czekać :loveu: Quote
dysia-u Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 a może te mdłości to nie po kurczaczku :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 [quote name='dysia-u']a może te mdłości to nie po kurczaczku :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] No mówie.. pierwsze mdłości wiec pewnie coś tam wyszło :evil_lol: Quote
dysia-u Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 trzymamy kciuki :multi: i zamawiamy pierwszą sesje zdjęciową maluchów:razz: Quote
***Paulina*** Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 No to gratulacje dla cudownej przyszłej mamusi:loveu::loveu::loveu: Quote
laurin Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 OOO już jesteście:loveu: Fajnie że wszystko się udało:loveu: Mówisz że Jessi już poznaje uroki ciąży:evil_lol: i nawet zachcianki już ma:razz: Teraz tylko czekać aż brzusio zacznie rosnąć:loveu: Quote
tigrunia Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Sesja zdjęciowa ? Spokojnie :evil_lol: Niech no USG zrobie czy coś jest w ogóle :evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Super Be ze sie udalo i bedziemy miec dogomaniackie dzieci:loveu: ile zostawiasz sobie?:cool1::evil_lol: aa bez wazona przyjechalas niemozliwe ja mam taki na kwiaty on wcale duzy nie jest...:roll: Biedna Jessinka a gdzie tam koniec ciazy a ona juz zigolo:evil_lol: a opowiadaj nooo:cool1: podobal sie Jess czy raczej byla pod presją [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]brana:evil_lol:[/COLOR][/SIZE] Quote
Aga76 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='tigrunia']Były ciastka .. na balkon wystawiłam nawet, żebyś zapachem dotarła i doopa :evil_lol: [/quote] Niepowetowana strata :roll: Jutro masz wolne? Quote
Recommended Posts