Aga76 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Pegaza']Tylko czy w tej galerii bedzie wiecej zdjec>?[/quote] No właśnie? :roll: Sesja profesjonalna była... Quote
Aga76 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Pegaza']Aga swiatowa kobieta jest :p [/quote] :evil_lol: tia, pół życia na walizkach... Quote
Pegaza Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Tylko czy w tej galerii bedzie wiecej zdjec>? Quote
Aga76 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='tigrunia']Stronka czy reproduktor? :evil_lol: Czy Mieciu może ? :diabloti:[/quote] Stronkę :evil_lol: [COLOR=paleturquoise]Tylko już mi tak zostało, że nazywam ją czule Mieciem[/COLOR] :evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 [quote name='Aga76']:shake: wcale nie Zapisałam sobie Miecia, co by wciąż stronki nie szukać w galerii, mnie się podoba :loveu:[/quote] Stronka czy reproduktor? :evil_lol: Czy Mieciu może ? :diabloti: Quote
tigrunia Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Zdjęcia będą.. jasne , że będą .. Dużo jeszcze jest do zrobienia .. codziennie coś uzupełniam ale to wciąż mało .. Quote
tigrunia Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 [quote name='Aga76']Stronkę :evil_lol: [COLOR=paleturquoise]Tylko już mi tak zostało, że nazywam ją czule Mieciem[/COLOR] :evil_lol:[/quote] AAAAA :evil_lol: [COLOR=PaleTurquoise]Można i tak :loveu:[/COLOR]:evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 [quote name='Pegaza']Haha stronka Miecia:evil_lol: to tak jaki domek Gucio od Agi:evil_lol:[/quote] Miecio, Gucio dwa bratanki :diabloti: :evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='tigrunia']Miecio, Gucio dwa bratanki :diabloti: :evil_lol:[/quote] Coś w tym jest [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/V%20Natur/43.gif[/IMG] Quote
Pegaza Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Haha stronka Miecia:evil_lol: to tak jaki domek Gucio od Agi:evil_lol: Quote
Kasia Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 a co to za stronka? bo nie jarzę za bardzo...:oops: zapodasz Be? Quote
tigrunia Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 [quote name='Aga76']Coś w tym jest [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/V%20Natur/43.gif[/IMG][/quote] :evil_lol: [quote name='Kasia']a co to za stronka? bo nie jarzę za bardzo...:oops: zapodasz Be?[/quote] Wyśle Ci PM bo widze, ze już cie nie ma a ja zaraz sruuuu robie :multi: No więc moje drogie Panie - jedziemy :sweetCyb::sweetCyb: 8,4 :sweetCyb::sweetCyb: Właśnie wykąpałam Jess, spakujemy się i jedziemy podbijać serca Warszawskich Yorków :loveu: :evil_lol: Wracamy w piątek wieczorkiem ;) Dzieciak chyba zostanie z babcią :roll: Quote
tigrunia Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 [quote name='Kasia']dzieki Be, w domku se obejrzę ;)[/quote] Miłego oglądania :loveu: Tylko zastrzegam, że stronka dokończona nie jest :shake: Quote
***Paulina*** Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='tigrunia']No więc moje drogie Panie - jedziemy :sweetCyb::sweetCyb: 8,4 :sweetCyb::sweetCyb: Właśnie wykąpałam Jess, spakujemy się i jedziemy podbijać serca Warszawskich Yorków :loveu: :evil_lol: Wracamy w piątek wieczorkiem ;) Dzieciak chyba zostanie z babcią :roll:[/quote] No to super:multi::multi::multi: A Buffy zostaje czy też jedzie??? Quote
Aga76 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='tigrunia'] No więc moje drogie Panie - jedziemy :sweetCyb::sweetCyb: 8,4 :sweetCyb::sweetCyb: Właśnie wykąpałam Jess, spakujemy się i jedziemy podbijać serca Warszawskich Yorków :loveu: :evil_lol: Wracamy w piątek wieczorkiem ;) Dzieciak chyba zostanie z babcią :roll:[/quote] Piknie :loveu: Tylko o ciastkach nie zapomnij :evil_lol: Dobrze, że Buff nie będzie na to patrzeć :roll: :evil_lol: Owocnego wyjazdu :cool3: Quote
Pegaza Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Jesu bedzie ten teges:roll::evil_lol: Be to owocnego zycze fikania:evil_lol::diabloti: Quote
***Paulina*** Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [FONT=Times New Roman][SIZE=3]No chyba już wyjechałyście:roll: Może nawet już jesteście na miejscu:loveu: Trzymam kciuki za Jessinkę:thumbs::loveu::thumbs: POWODZENIA!!!:multi:[/SIZE][/FONT] Quote
Kasia_zg Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [CENTER][I][COLOR=navy]Ja tu sie przyszłam tylko przywitać a tu sie tyle dzieje... stronka... stresująca kąpiel uśmiechającej sie Baffy :loveu:i do tego jeszcze to no to ten teges Jessi...ulala [/COLOR][/I] [I][COLOR=navy] Stronka fajowa :lol: Baffy z każdym dniem piekniejsza:loveu: [/COLOR][/I][URL="http://images40.fotosik.pl/76/7d4c3666f9a7183amed.jpg"][I][COLOR=navy]http://images40.fotosik.pl/76/7d4c3666f9a7183amed.jpg[/COLOR][/I][/URL][I][COLOR=navy] [/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]A za Jessi trzymamy mocno kciukasy i życzymy powodzenia:thumbs:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Pozdrawiamy:calus:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
ladyyork Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Witaj tigrunia ,dawno nie byłam u ciebie a ta twoja Bafi jest z każdym dniem piękniejsza już nie mówie o Jessi:loveu:. Chyba mam zaległości i musze sporo przeczytać:oops: Quote
Aga76 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Cze Be :loveu: Pasuje ci rola przyzwoitki? :evil_lol: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Podglądałaś? hihihi przyznaj się hihihi[/COLOR][/SIZE] Quote
Sara_i_Aris Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Cześć Be :multi: Mi też wyślij adres stronki na PM, bo nigdzie nie mogę jej znaleźć :shake: Gratulacje dla Jess i życzymy powodzenia, żeby się wszystko udało :multi: Quote
Recommended Posts