Kasia Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Pegaza'] Kasia ja lubie tez z makaronem ale grube nitki musza byc.. innych nie zjem.. a z ryzem to tez... a robilas kiedys z koperkiem? [/QUOTE] z koperkiem nie...se go pokroić mam czy jak? Quote
Pegaza Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Kasia']ja jadłam kuraki pieczone/duszone z cebulką w koncentracie pomidorowym :loveu: z ryżem, a jak!!! pomidorówka to tylko z ryżem :lol:[/quote] Ula u nas to buchty ja jem zadko gdyz nie lubie dan na slodko za to moj m-a lubi to.. jeszcze nie poszlam zrobic sobie tego jedzenia..:evil_lol:siedze i pisze z Wami... Kasia ja lubie tez z makaronem ale grube nitki musza byc.. innych nie zjem.. a z ryzem to tez... a robilas kiedys z koperkiem? Quote
Kasia Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Pegaza'] noo na sam koniec gotowania ja od czasu do czasu tez tak robie ale nie za duzo go daje... zupa ma wtedy innym smak, sprobuj moze tez bedzie smakowac..:p [/QUOTE] następnym razem tak spróbuję ;) na jutro mieloniaki robię, z buraczkami na zimno :loveu: Quote
Gosia2406 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Hej,a pomidorówkę z tartymi kluskami próbowałyście?Pyszności.A te kluski na parze to poprostu niebo w gębie.A jak je nazywacie bo u nas(jak mieszkałam w polsce) to różnie najbardziej śmiać mi się chciało jak ktoś powiedział,,kluchy na łachu'',a pozatym to mówią ,,parowce'',,,pompuchy'',a u was jak? Quote
Pegaza Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 na slasku buchty:p dobra ide juz teraz cos zjesc znikam na chwile.. Quote
Pegaza Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Kasia']z koperkiem nie...se go pokroić mam czy jak?[/quote] noo na sam koniec gotowania ja od czasu do czasu tez tak robie ale nie za duzo go daje... zupa ma wtedy innym smak, sprobuj moze tez bedzie smakowac..:p Quote
Gosia2406 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Pegaza']na slasku buchty:p dobra ide juz teraz cos zjesc znikam na chwile..[/quote] ,,Buchty''też fajnie.Ja lubie na słodko,zmiksować truskawki,dodać trochę śmietany,pyszności.A jak ktoś nie lubi na słodko to niektóży jedzą z sosem i mięsem,ale ja nie próbowałam,to nie wiem jak smakują. Quote
tigrunia Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 [quote name='Pegaza']Kluski mozesz kupic w sklepie mrozone lub tak jak ja robie je z ziemnakow i maki ziemniaczanej..zazwyczaj do miesa w sosie sie je podaje..polane takim dobrym sosiem..mniam i kapusta czerwona:p[/quote] Nie jadłam chyba takich :shake: Ale brzmi bardzo apetycznie :loveu: [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]zdjęcia widziałam komentowałam na gg o ile pamiętasz :p ale i tu napiszę Buff to czysta Tanya :evil_lol: [/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] Na gg nie wystarczy .. wszyscy mają widzieć :diabloti: [quote name='Pegaza']Be uwielbia komplementy:eviltong: wiec M musisz i tutaj i na NK na GG gdzie sie da:evil_lol:[/quote] Tak jest ! :evil_lol: [quote name='dysia-u']a lubicie kluski na parze? jutro robie to zapraszam :lol:[/quote] Też nie jadłam :placz: U mnie nikt nie robił klusek nigdy tylko kopytka jak już albo pierogi :cool1: [quote name='Gosia2406'],,Buchty''też fajnie.Ja lubie na słodko,zmiksować truskawki,dodać trochę śmietany,pyszności.A jak ktoś nie lubi na słodko to niektóży jedzą z sosem i mięsem,ale ja nie próbowałam,to nie wiem jak smakują.[/quote] Boszzzz... uwielbiam kluski pod każdą postacią byle na słodko :loveu: Ajj . truskawki, śmietana .. :loveu: Ajjj :loveu: Quote
nane Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]cze laski przyjszłam dziescynki zobaczyć a tu fotek dalej ni mo :mad: [/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Dzień doberek Be :loveu: [quote name='tigrunia']Ł tyż zup nie lubi :cool1: Zawsze mówi "nalej mi do kubka, żebym się nie zmęczył" :cool1: [/quote] :evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]cze laski przyjszłam dziescynki zobaczyć a tu fotek dalej ni mo :mad: [/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] Nie ma ? :crazyeye: Masz Buff :diabloti: [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images41.fotosik.pl/68/9638d17f07cfd7famed.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images44.fotosik.pl/72/5261d1b40e79924bmed.jpg[/IMG][/URL] [quote name='Aga76']Dzień doberek Be :loveu: :evil_lol:[/quote] Cze Agniesia :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 A co to za roztrzepaniec:evil_lol: Pewnie przed myciem:lol: Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='tigrunia'] Ryba dziś na obiad bo nic innego nie było w zamrażalce :cool1:[/quote] Nie jest źle :cool1: jaka rybka? Quote
tigrunia Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 [quote name='Aga76']Mokry kuciak :evil_lol:[/quote] :evil_lol: [quote name='Zuza i Noddy']A co to za roztrzepaniec:evil_lol: Pewnie przed myciem:lol:[/quote] To kuciak :evil_lol: Po myciu :loveu: Śniadanie mam :loveu: Kuchnie posprzątałam nawet :crazyeye: Ryba dziś na obiad bo nic innego nie było w zamrażalce :cool1: Quote
nane Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]Kuciak urósł :crazyeye: nogi długie już nie przypomina kaczuszki :eviltong: [/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
tigrunia Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]Kuciak urósł :crazyeye: nogi długie już nie przypomina kaczuszki :eviltong: [/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] Po dokładnym zmierzeniu kuciak ma 21 cm wys/21 cm dł. :roll: Quote
tigrunia Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Mam obiada :loveu: Jem sama bo Ł coś się spóźnia :cool1: Quote
Gosia2406 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Dobry wieczór,przyszłyśmy się przywitać. Quote
Kasia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 co za rybę jadłaś? ja zrobiłam mieloniaki, gdy już były gotowe to okazało się że nie mam kartofli ani w domu ani w piwnicy...z czystego lenistwa nie chciało mi się naginać do sklepu, obrałam te 2 co miałam i starczyło dla Łukaszka a dla nas zamówiłam pizzę! w ten sposób mam obiad na poniedziałek :evil_lol: Quote
Kasia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='tigrunia'] Pange .. tą ściekową :cool1: [/QUOTE] fuu blee, nie lubiem pangi :shake: Quote
tigrunia Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 [quote name='Gosia2406']Dobry wieczór,przyszłyśmy się przywitać.[/quote] Wieczór bry :razz: [quote name='Kasia']co za rybę jadłaś? ja zrobiłam mieloniaki, gdy już były gotowe to okazało się że nie mam kartofli ani w domu ani w piwnicy...z czystego lenistwa nie chciało mi się naginać do sklepu, obrałam te 2 co miałam i starczyło dla Łukaszka a dla nas zamówiłam pizzę! w ten sposób mam obiad na poniedziałek :evil_lol:[/quote] Pange .. tą ściekową :cool1: Ooo .. jakie praktyczne lenistwo :loveu: Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Kasia'] ja zrobiłam mieloniaki, gdy już były gotowe to okazało się że nie mam kartofli ani w domu ani w piwnicy...z czystego lenistwa nie chciało mi się naginać do sklepu, obrałam te 2 co miałam i starczyło dla Łukaszka a dla nas zamówiłam pizzę! w ten sposób mam obiad na poniedziałek :evil_lol:[/quote] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSrisatone.gif[/IMG] Bez planu a wyszło pięknie! Quote
Kasia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Aga76'] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSrisatone.gif[/IMG] Bez planu a wyszło pięknie! [/QUOTE] sama z siebie jestem dumna! :evil_lol: Quote
Kasia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Pegaza'] Kasia lubi spontany:evil_lol: nic nie planowane :shake: [/QUOTE] bo tak najlepiej! przynajmniej nikt potem nie zarzuci, że spier****** czyjś plan :evil_lol: albo nawet swój własny :evil_lol: Quote
Recommended Posts