Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pegaza']

Kasia ja lubie tez z makaronem ale grube nitki musza byc.. innych nie zjem.. a z ryzem to tez... a robilas kiedys z koperkiem?
[/QUOTE]

z koperkiem nie...se go pokroić mam czy jak?

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Kasia']ja jadłam kuraki pieczone/duszone z cebulką w koncentracie pomidorowym :loveu:

z ryżem, a jak!!! pomidorówka to tylko z ryżem :lol:[/quote]

Ula u nas to buchty ja jem zadko gdyz nie lubie dan na slodko za to moj m-a lubi to..

jeszcze nie poszlam zrobic sobie tego jedzenia..:evil_lol:siedze i pisze z Wami...

Kasia ja lubie tez z makaronem ale grube nitki musza byc.. innych nie zjem.. a z ryzem to tez... a robilas kiedys z koperkiem?

Posted

[quote name='Pegaza']
noo na sam koniec gotowania ja od czasu do czasu tez tak robie ale nie za duzo go daje... zupa ma wtedy innym smak, sprobuj moze tez bedzie smakowac..:p
[/QUOTE]

następnym razem tak spróbuję ;)

na jutro mieloniaki robię, z buraczkami na zimno :loveu:

Posted

Hej,a pomidorówkę z tartymi kluskami próbowałyście?Pyszności.A te kluski na parze to poprostu niebo w gębie.A jak je nazywacie bo u nas(jak mieszkałam w polsce) to różnie najbardziej śmiać mi się chciało jak ktoś powiedział,,kluchy na łachu'',a pozatym to mówią ,,parowce'',,,pompuchy'',a u was jak?

Posted

[quote name='Kasia']z koperkiem nie...se go pokroić mam czy jak?[/quote]

noo na sam koniec gotowania ja od czasu do czasu tez tak robie ale nie za duzo go daje... zupa ma wtedy innym smak, sprobuj moze tez bedzie smakowac..:p

Posted

[quote name='Pegaza']na slasku buchty:p
dobra ide juz teraz cos zjesc znikam na chwile..[/quote]
,,Buchty''też fajnie.Ja lubie na słodko,zmiksować truskawki,dodać trochę śmietany,pyszności.A jak ktoś nie lubi na słodko to niektóży jedzą z sosem i mięsem,ale ja nie próbowałam,to nie wiem jak smakują.

Posted

[quote name='Pegaza']Kluski mozesz kupic w sklepie mrozone lub tak jak ja robie je z ziemnakow i maki ziemniaczanej..zazwyczaj do miesa w sosie sie je podaje..polane takim dobrym sosiem..mniam i kapusta czerwona:p[/quote]
Nie jadłam chyba takich :shake: Ale brzmi bardzo apetycznie :loveu:
[quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]zdjęcia widziałam
komentowałam na gg o ile pamiętasz :p
ale i tu napiszę
Buff to czysta Tanya :evil_lol:
[/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/quote]
Na gg nie wystarczy .. wszyscy mają widzieć :diabloti:
[quote name='Pegaza']Be uwielbia komplementy:eviltong: wiec M musisz i tutaj i na NK na GG gdzie sie da:evil_lol:[/quote]
Tak jest ! :evil_lol:
[quote name='dysia-u']a lubicie kluski na parze? jutro robie to zapraszam :lol:[/quote]
Też nie jadłam :placz: U mnie nikt nie robił klusek nigdy tylko kopytka jak już albo pierogi :cool1:
[quote name='Gosia2406'],,Buchty''też fajnie.Ja lubie na słodko,zmiksować truskawki,dodać trochę śmietany,pyszności.A jak ktoś nie lubi na słodko to niektóży jedzą z sosem i mięsem,ale ja nie próbowałam,to nie wiem jak smakują.[/quote]
Boszzzz... uwielbiam kluski pod każdą postacią byle na słodko :loveu: Ajj . truskawki, śmietana .. :loveu: Ajjj :loveu:

Posted

Dzień doberek Be :loveu:

[quote name='tigrunia']Ł tyż zup nie lubi :cool1: Zawsze mówi "nalej mi do kubka, żebym się nie zmęczył" :cool1: [/quote]

:evil_lol:

Posted

[quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]cze laski
przyjszłam dziescynki zobaczyć
a tu fotek dalej ni mo :mad:
[/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/quote]
Nie ma ? :crazyeye:
Masz Buff :diabloti:
[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images41.fotosik.pl/68/9638d17f07cfd7famed.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images44.fotosik.pl/72/5261d1b40e79924bmed.jpg[/IMG][/URL]
[quote name='Aga76']Dzień doberek Be :loveu:

:evil_lol:[/quote]
Cze Agniesia :loveu:

Posted

[quote name='Aga76']Mokry kuciak :evil_lol:[/quote]
:evil_lol:
[quote name='Zuza i Noddy']A co to za roztrzepaniec:evil_lol:
Pewnie przed myciem:lol:[/quote]
To kuciak :evil_lol:
Po myciu :loveu:

Śniadanie mam :loveu: Kuchnie posprzątałam nawet :crazyeye:
Ryba dziś na obiad bo nic innego nie było w zamrażalce :cool1:

Posted

[quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]Kuciak urósł :crazyeye:
nogi długie
już nie przypomina kaczuszki :eviltong:
[/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/quote]
Po dokładnym zmierzeniu kuciak ma 21 cm wys/21 cm dł. :roll:

Posted

co za rybę jadłaś?

ja zrobiłam mieloniaki, gdy już były gotowe to okazało się że nie mam kartofli ani w domu ani w piwnicy...z czystego lenistwa nie chciało mi się naginać do sklepu, obrałam te 2 co miałam i starczyło dla Łukaszka a dla nas zamówiłam pizzę! w ten sposób mam obiad na poniedziałek :evil_lol:

Posted

[quote name='Gosia2406']Dobry wieczór,przyszłyśmy się przywitać.[/quote]
Wieczór bry :razz:
[quote name='Kasia']co za rybę jadłaś?

ja zrobiłam mieloniaki, gdy już były gotowe to okazało się że nie mam kartofli ani w domu ani w piwnicy...z czystego lenistwa nie chciało mi się naginać do sklepu, obrałam te 2 co miałam i starczyło dla Łukaszka a dla nas zamówiłam pizzę! w ten sposób mam obiad na poniedziałek :evil_lol:[/quote]
Pange .. tą ściekową :cool1:

Ooo .. jakie praktyczne lenistwo :loveu:

Posted

[quote name='Kasia']
ja zrobiłam mieloniaki, gdy już były gotowe to okazało się że nie mam kartofli ani w domu ani w piwnicy...z czystego lenistwa nie chciało mi się naginać do sklepu, obrałam te 2 co miałam i starczyło dla Łukaszka a dla nas zamówiłam pizzę! w ten sposób mam obiad na poniedziałek :evil_lol:[/quote]

[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSrisatone.gif[/IMG]

Bez planu a wyszło pięknie!

Posted

[quote name='Aga76']
[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSrisatone.gif[/IMG]

Bez planu a wyszło pięknie!
[/QUOTE]

sama z siebie jestem dumna! :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']
Kasia lubi spontany:evil_lol: nic nie planowane :shake:
[/QUOTE]

bo tak najlepiej!
przynajmniej nikt potem nie zarzuci, że spier****** czyjś plan :evil_lol: albo nawet swój własny :evil_lol: