Aga76 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='tigrunia']Jeszcze go trochę podtuczę :diabloti:[/quote] :evil_lol: idelanie na rosołek Quote
tigrunia Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Mamcia wczoraj rosołek zrobiła :loveu: Jesio na dziś starczy :loveu: Quote
Aga76 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='tigrunia']Mamcia wczoraj rosołek zrobiła :loveu: Jesio na dziś starczy :loveu:[/quote] Fajniuchno, dawno jadłam rosołek, o - mam pomysł :evil_lol: ugotuję rosołek :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Dziewczynki są prześliczne :loveu: Quote
nane Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]cze laski ja czekam na 15 i łiiiikent :loveu: słonko świeci za oknem może na spacerek się wybiorę :cool3: [/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
tigrunia Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='Aga76']Fajniuchno, dawno jadłam rosołek, o - mam pomysł :evil_lol: ugotuję rosołek :loveu:[/quote] Szybko, łatwo :razz: Ja jutro jakąś zupe upichce :loveu: Ale jakąś gęściejszą np. brokułową, kalafiorową .. coś takiego :loveu: [quote name='Zuza i Noddy']Dziewczynki są prześliczne :loveu:[/quote] :loveu: [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]cze laski ja czekam na 15 i łiiiikent :loveu: słonko świeci za oknem może na spacerek się wybiorę :cool3: [/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] Cze M :multi: Nad morze się wybierz :loveu: Ojj jak Ci zazdroszczę tego morza :placz: A zdjęcia to co ? Nie widziała czy jak ? :mad: Quote
Pegaza Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Nie lubie rosolu:shake: sie tym nigdy nie najem..:roll: Quote
laurin Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 cześć :multi: I jak ten przepis na sałatkę, przypadł Ci do gustu, czy nie bardzo... Quote
tigrunia Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='Pegaza']Nie lubie rosolu:shake: sie tym nigdy nie najem..:roll:[/quote] No jeszcze nie widziałam, żeby sie ktoś rosołem najadł :evil_lol: Zazwyczaj drugie danie się podaje :cool3: [quote name='laurin']cześć :multi: I jak ten przepis na sałatkę, przypadł Ci do gustu, czy nie bardzo...[/quote] Cześć Aniu :multi: Przepis super .. tylko kukurydzy nie dodam bo nie lubie :evil_lol: No chyba, ze sobie zrobie osobną miseczkę :diabloti: Quote
Pegaza Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 No ba dlatego go od swieta gotuje:p wole konkrety gotowac:p Quote
laurin Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 no to mi ulżyło:roll: w sumie to nie trzeba kukurydzy dodawać ;) Quote
tigrunia Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='Pegaza']No ba dlatego go od swieta gotuje:p wole konkrety gotowac:p[/quote] Bo ty dla chłopa gotujesz a ja tam mam go w nosie .. nie podoba sie to niech se kebaba kupi albo sam gotuje :diabloti: Ania ale niektórzy kukurydze lubią więc może dam .. zobacze jak to kolorystycznie będzie wyglądać :evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Gotuje dla rodziny:cool1: a co do rosolu to my w zupach nie siedzimy, ja jedynie pomidorowke lubie,zurek i od swieta gotuje rosol, ogorkową...i inne.. :p Quote
tigrunia Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='Pegaza']Gotuje dla rodziny:cool1: a co do rosolu to my w zupach nie siedzimy, ja jedynie pomidorowke lubie,zurek i od swieta gotuje rosol, ogorkową...i inne.. :p[/quote] Ł tyż zup nie lubi :cool1: Zawsze mówi "nalej mi do kubka, żebym się nie zmęczył" :cool1: Ale ja uwielbiam każdą :loveu: No poza czarniną, żurkiem i pomidorówką :cool1: Quote
Pegaza Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='tigrunia']Ł tyż zup nie lubi :cool1: Zawsze mówi "nalej mi do kubka, żebym się nie zmęczył" :cool1: Ale ja uwielbiam każdą :loveu: No poza czarniną, żurkiem i pomidorówką :cool1:[/quote] haha do kubka haha no patrz a ja znow lubie te co wymienilas oprocz tej czerniny tego u nas nie gotujemy..:shake: Quote
tigrunia Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='Pegaza']haha do kubka haha no patrz a ja znow lubie te co wymienilas oprocz tej czerniny tego u nas nie gotujemy..:shake:[/quote] Widzisz.. każdy ma inne upodobania kulinarne :eviltong: Ale modra kapuste lubie :loveu: A łona często u Cie na stole gości :cool3: Quote
Pegaza Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Hihhi a kluski slaskie jadlas>? ja mysle ze my mamy podobne dania tylko inaczej je przyprawiamy.. jak np te buraki co kiedys z Asia pisalysmy my jemy na zimno Asia i Aga je na cieplo.. Quote
tigrunia Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='Pegaza']Hihhi a kluski slaskie jadlas>? ja mysle ze my mamy podobne dania tylko inaczej je przyprawiamy.. jak np te buraki co kiedys z Asia pisalysmy my jemy na zimno Asia i Aga je na cieplo..[/quote] A jakie to ? może jadłam ale nie ta sama nazwa ? :evil_lol: Buraki lubie i na cieplo i na zimno :loveu: Ino nie lubie wiórków np :cool1: Quote
Pegaza Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Kluski mozesz kupic w sklepie mrozone lub tak jak ja robie je z ziemnakow i maki ziemniaczanej..zazwyczaj do miesa w sosie sie je podaje..polane takim dobrym sosiem..mniam i kapusta czerwona:p Quote
nane Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]zdjęcia widziałam komentowałam na gg o ile pamiętasz :p ale i tu napiszę Buff to czysta Tanya :evil_lol: [/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
Pegaza Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]zdjęcia widziałam [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=magenta]komentowałam na gg o ile pamiętasz :p[/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=magenta]ale i tu napiszę [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=magenta]Buff to czysta Tanya :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] Be uwielbia komplementy:eviltong: wiec M musisz i tutaj i na NK na GG gdzie sie da:evil_lol: Quote
Kasia Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 jeny, kluski śląskie, sosy piszne i pomidorówki :loveu: mniam!!!! dziś miałam pomidorówkę właśnie :lol: Quote
dysia-u Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 a lubicie kluski na parze? jutro robie to zapraszam :lol: Quote
Pegaza Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Kasia']jeny, kluski śląskie, sosy piszne i pomidorówki :loveu: mniam!!!! dziś miałam pomidorówkę właśnie :lol:[/quote] Kasia wraca temat jedzenia ide sobie cos naszykowac na kolacje..:p a z ryzem mialas? Quote
Kasia Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Pegaza'] Kasia wraca temat jedzenia ide sobie cos naszykowac na kolacje..:p a z ryzem mialas? [/QUOTE] ja jadłam kuraki pieczone/duszone z cebulką w koncentracie pomidorowym :loveu: z ryżem, a jak!!! pomidorówka to tylko z ryżem :lol: Quote
Recommended Posts