Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pegaza napisał(a):
Be dla Ciebie raz spagetii w sosie neapolitanskim <smacznego>:p

a dla mnie woda:roll:

Uratowana :loveu:
Aga76 napisał(a):
powtórka z rozrywki :roll: buu

Dariusz dziś raczył zadzwonić i poinformowac iż zwolnienie ma do 3 lutego :mdleje: A wiecie co mu jest ? Astma :p Ciekawe czy do 3 lutego astma przejdzie ? :p

Posted

tigrunia napisał(a):

Dariusz dziś raczył zadzwonić i poinformowac iż zwolnienie ma do 3 lutego :mdleje: A wiecie co mu jest ? Astma :p Ciekawe czy do 3 lutego astma przejdzie ? :p

Bo to na pewno taka specjalna męska odmiana jest :roll: tej astmy...

Posted

[quote name='Aga76']Bo to na pewno taka specjalna męska odmiana jest :roll: tej astmy...
Chyba :cool1:
Dziś znów musiałam na 5 wstać :placz: A raczej na 4:40 .. obudziłam się o 4:44 :grins: Trochę się spóźniłam, ale co tam - Darek się codziennie spóźnia :p

Dzien dobry :multi: Środę już mamy :multi: Coraz bliżej pracującego weekendu :multi:

Posted

[quote name='tigrunia']Chyba :cool1:
Dziś znów musiałam na 5 wstać :placz: A raczej na 4:40 .. obudziłam się o 4:44 :grins: Trochę się spóźniłam, ale co tam - Darek się codziennie spóźnia :p

Dzien dobry :multi: Środę już mamy :multi: Coraz bliżej pracującego weekendu :multi:

Bry :loveu:

Fajnie masz :roll: to wielki zaszczyt robić za Dareczka...

Posted

Pegaza napisał(a):
Be jako ze jestes w zastępstwie Dariusza musisz wszystko robic tak jak on czyli notoryczne spozniania(skorzystasz bo dluzej pospisz):evil_lol: wymien co tam jeszcze...:evil_lol:

Daria ma rację :loveu: Popieram jak najbardziej!

Posted

Be jako ze jestes w zastępstwie Dariusza musisz wszystko robic tak jak on czyli notoryczne spozniania(skorzystasz bo dluzej pospisz):evil_lol: wymien co tam jeszcze...:evil_lol:

Posted

Aga76 napisał(a):
:roflt: piękny atut

No nie ? :razz: Też bym tak chciała :p A w rzeczywistości jest tak : ide.. mówię szefowi, że Darek tego i tamtego nie zrobił a on co ? "No to trzeba to zrobić" :cool1: Darkowi na następny dzień wspomni dlaczego to było nie zrobione Darek mówi : " No nie zrobiłem" i koniec tematu :cool1:

Posted

Be czyli co nogi na biurko i siedz i odpoczywaj hehhe

Dariusz w przyszlym tygodniu za Ciebie popracuje:evil_lol:

szczeze to nie masz wesolo..z takim zmiennikiem..:roll:

Posted

Pegaza napisał(a):
Be czyli co nogi na biurko i siedz i odpoczywaj hehhe

Dariusz w przyszlym tygodniu za Ciebie popracuje:evil_lol:

szczeze to nie masz wesolo..z takim zmiennikiem..:roll:

No ja niestety nie mam tak kolorowo :cool1: Czego nie zrobi on i tak zrobię ja i innej opcji nie ma :angryy:
Dziewczyna napisał(a):
Słodka Jessi, ja też mam yorka, który mi przeszkadza pisać po klawiaturze, nazywa się Sonia i ma 3 miesiące:)

Witamy gorąco :multi:
Pokaż nam Sonię :loveu: Moja druga panna - Buffy ma 4 m-ce :loveu:

Posted

tigrunia napisał(a):
No nie ? :razz: Też bym tak chciała :p A w rzeczywistości jest tak : ide.. mówię szefowi, że Darek tego i tamtego nie zrobił a on co ? "No to trzeba to zrobić" :cool1: Darkowi na następny dzień wspomni dlaczego to było nie zrobione Darek mówi : " No nie zrobiłem" i koniec tematu :cool1:

Solidarność goopich testosteronów :wallbash:

Posted

Pegaza napisał(a):
Apropo testosteronu wchodzi na ekrany nowy film widzieliscie reklame w tv?tworcy Lejdis i Testesteronu nakrecili nowy...:lol:
juz mowilam m-a jak bedzie lecial idziemy go zobaczyc..

D-E maraton w piątek jest w Multikinie właśnie z Lejdis, Testosteronem i tym nowym .. warto iść jak ktoś poprzednich nie oglądał :razz: Cena tansza jak za jeden normalny bilet a jeszcze cole masz za free ile chcesz tylko o 22 się zaczyna :cool1:

Posted

Apropo testosteronu wchodzi na ekrany nowy film widzieliscie reklame w tv?tworcy Lejdis i Testesteronu nakrecili nowy...:lol:

Posted

Pegaza napisał(a):

Widziałam zapowiedzi w tv, też bym się wybrała do kina, tylko ja leniwa jestem ;)

Posted

Aga76 napisał(a):
Widziałam zapowiedzi w tv, też bym się wybrała do kina, tylko ja leniwa jestem ;)

Ja i Lejdis i Testosteron widziałam a ten trzeci pewnie na końcu puszczą nad ranem. Mogłabym w sumie iść i prosto z kina do pracy wtedy :evil_lol: