tigrunia Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Aga76 napisał(a):Zlituj się... foty górskie chociaż daj :cool1: Wieczorem może .. w pracy siedzę :cool1: Quote
Pegaza Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Be dla Ciebie raz spagetii w sosie neapolitanskim <smacznego>:p a dla mnie woda:roll: Quote
Aga76 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 tigrunia napisał(a):Wieczorem może .. w pracy siedzę :cool1: powtórka z rozrywki :roll: buu Quote
tigrunia Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Pegaza napisał(a):Be dla Ciebie raz spagetii w sosie neapolitanskim <smacznego>:p a dla mnie woda:roll: Uratowana :loveu: Aga76 napisał(a):powtórka z rozrywki :roll: buu Dariusz dziś raczył zadzwonić i poinformowac iż zwolnienie ma do 3 lutego :mdleje: A wiecie co mu jest ? Astma :p Ciekawe czy do 3 lutego astma przejdzie ? :p Quote
Kasia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 a ja mieloniaki robiłam i już zjadłam swoją porcję :loveu: Quote
tigrunia Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Pegaza napisał(a):a kto to jest Dariusz?:roll: Mój zmiennik :cool1: Quote
Pegaza Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 aaa czyli bedziesz urobiona po pachy a Dariusz ma ferie:evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Pegaza napisał(a):aaa czyli bedziesz urobiona po pachy a Dariusz ma ferie:evil_lol: Własnie :angryy: Już go od wtorku zeszłego nie ma :angryy: Quote
Aga76 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 tigrunia napisał(a): Dariusz dziś raczył zadzwonić i poinformowac iż zwolnienie ma do 3 lutego :mdleje: A wiecie co mu jest ? Astma :p Ciekawe czy do 3 lutego astma przejdzie ? :p Bo to na pewno taka specjalna męska odmiana jest :roll: tej astmy... Quote
tigrunia Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='Aga76']Bo to na pewno taka specjalna męska odmiana jest :roll: tej astmy... Chyba :cool1: Dziś znów musiałam na 5 wstać :placz: A raczej na 4:40 .. obudziłam się o 4:44 :grins: Trochę się spóźniłam, ale co tam - Darek się codziennie spóźnia :p Dzien dobry :multi: Środę już mamy :multi: Coraz bliżej pracującego weekendu :multi: Quote
Aga76 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='tigrunia']Chyba :cool1: Dziś znów musiałam na 5 wstać :placz: A raczej na 4:40 .. obudziłam się o 4:44 :grins: Trochę się spóźniłam, ale co tam - Darek się codziennie spóźnia :p Dzien dobry :multi: Środę już mamy :multi: Coraz bliżej pracującego weekendu :multi: Bry :loveu: Fajnie masz :roll: to wielki zaszczyt robić za Dareczka... Quote
Aga76 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Pegaza napisał(a):Be jako ze jestes w zastępstwie Dariusza musisz wszystko robic tak jak on czyli notoryczne spozniania(skorzystasz bo dluzej pospisz):evil_lol: wymien co tam jeszcze...:evil_lol: Daria ma rację :loveu: Popieram jak najbardziej! Quote
Pegaza Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Be jako ze jestes w zastępstwie Dariusza musisz wszystko robic tak jak on czyli notoryczne spozniania(skorzystasz bo dluzej pospisz):evil_lol: wymien co tam jeszcze...:evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Pegaza napisał(a):wymien co tam jeszcze...:evil_lol: Nic nie robienie jest jego podstawowym atutem :grins: Cze dziewczyny :multi: Quote
Aga76 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 tigrunia napisał(a):Nic nie robienie jest jego podstawowym atutem :grins: Cze dziewczyny :multi: :roflt: piękny atut Quote
tigrunia Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Aga76 napisał(a)::roflt: piękny atut No nie ? :razz: Też bym tak chciała :p A w rzeczywistości jest tak : ide.. mówię szefowi, że Darek tego i tamtego nie zrobił a on co ? "No to trzeba to zrobić" :cool1: Darkowi na następny dzień wspomni dlaczego to było nie zrobione Darek mówi : " No nie zrobiłem" i koniec tematu :cool1: Quote
Pegaza Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Be czyli co nogi na biurko i siedz i odpoczywaj hehhe Dariusz w przyszlym tygodniu za Ciebie popracuje:evil_lol: szczeze to nie masz wesolo..z takim zmiennikiem..:roll: Quote
Dziewczyna Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Słodka Jessi, ja też mam yorka, który mi przeszkadza pisać po klawiaturze, nazywa się Sonia i ma 3 miesiące:) Quote
tigrunia Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Pegaza napisał(a):Be czyli co nogi na biurko i siedz i odpoczywaj hehhe Dariusz w przyszlym tygodniu za Ciebie popracuje:evil_lol: szczeze to nie masz wesolo..z takim zmiennikiem..:roll: No ja niestety nie mam tak kolorowo :cool1: Czego nie zrobi on i tak zrobię ja i innej opcji nie ma :angryy: Dziewczyna napisał(a):Słodka Jessi, ja też mam yorka, który mi przeszkadza pisać po klawiaturze, nazywa się Sonia i ma 3 miesiące:) Witamy gorąco :multi: Pokaż nam Sonię :loveu: Moja druga panna - Buffy ma 4 m-ce :loveu: Quote
Aga76 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 tigrunia napisał(a):No nie ? :razz: Też bym tak chciała :p A w rzeczywistości jest tak : ide.. mówię szefowi, że Darek tego i tamtego nie zrobił a on co ? "No to trzeba to zrobić" :cool1: Darkowi na następny dzień wspomni dlaczego to było nie zrobione Darek mówi : " No nie zrobiłem" i koniec tematu :cool1: Solidarność goopich testosteronów :wallbash: Quote
tigrunia Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Pegaza napisał(a):Apropo testosteronu wchodzi na ekrany nowy film widzieliscie reklame w tv?tworcy Lejdis i Testesteronu nakrecili nowy...:lol: juz mowilam m-a jak bedzie lecial idziemy go zobaczyc.. D-E maraton w piątek jest w Multikinie właśnie z Lejdis, Testosteronem i tym nowym .. warto iść jak ktoś poprzednich nie oglądał :razz: Cena tansza jak za jeden normalny bilet a jeszcze cole masz za free ile chcesz tylko o 22 się zaczyna :cool1: Quote
Pegaza Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Apropo testosteronu wchodzi na ekrany nowy film widzieliscie reklame w tv?tworcy Lejdis i Testesteronu nakrecili nowy...:lol: juz mowilam m-a jak bedzie lecial idziemy go zobaczyc.. Quote
Aga76 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Pegaza napisał(a):Apropo testosteronu wchodzi na ekrany nowy film widzieliscie reklame w tv?tworcy Lejdis i Testesteronu nakrecili nowy...:lol: juz mowilam m-a jak bedzie lecial idziemy go zobaczyc.. Widziałam zapowiedzi w tv, też bym się wybrała do kina, tylko ja leniwa jestem ;) Quote
tigrunia Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Aga76 napisał(a):Widziałam zapowiedzi w tv, też bym się wybrała do kina, tylko ja leniwa jestem ;) Ja i Lejdis i Testosteron widziałam a ten trzeci pewnie na końcu puszczą nad ranem. Mogłabym w sumie iść i prosto z kina do pracy wtedy :evil_lol: Quote
Recommended Posts