Pegaza Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Aga tez bylam w szoku ze zezarl tyle:evil_lol: bo on z tych co woli sie meczyc niz wziasc tablete.. noo zimno mi zimno!!! czuje dreszcze.. nie mam smaku do jedzenia oo i to jest jedyna dobra rzecz w tej chorobie:evil_lol: zreszta jak jem to nie wiem co i jak smakuje :evil_lol: nawet herbatki sie nie chce pic :-( Quote
Aga76 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Pegaza napisał(a):Aga tez bylam w szoku ze zezarl tyle:evil_lol: bo on z tych co woli sie meczyc niz wziasc tablete.. Może zmienił nastawienie Cześć Be Dobrrry, też mam kawkę. Quote
Aga76 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 tigrunia napisał(a):A masz odydy? :megagrin: Że jak ? Quote
Pegaza Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Cze Be:p a ja po sniadaniu to chyba jakies ciastko:evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 tigrunia napisał(a):Żem Cie nie widziała znuff :roll: Gdyby nie D-E... :shake: Jo.. to takie mini pączki takie o lekkim posmaku twarogowym :loveu: Są całe okragłe, jednokolorowe i posypane cukrem takim zwykłym :loveu: Ajjj jakie dobre :loveu: Zjadłam już 6 :cool1: Mnie nie wiedzieć? Daj noo... nie jadłam czegoś takiego, ale chcę i że posmak twarogowy? Daj! Quote
tigrunia Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Aga76 napisał(a):Mnie nie wiedzieć? Daj noo... nie jadłam czegoś takiego, ale chcę i że posmak twarogowy? Daj! Siem bie martw - D-E Cie uratowała :calus: :razz: Pyszne jest nooooo :loveu: Mam jeszcze dwa :megagrin: EDIT: Tego jeszcze nie było, żebym przeskoczyła sama siebie :roflt::roflt::roflt: Quote
tigrunia Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Aga76 napisał(a):Że jak ? Żem Cie nie widziała znuff :roll: Gdyby nie D-E... :shake: Pegaza napisał(a):Cze Be:p a ja po sniadaniu to chyba jakies ciastko:evil_lol: Cze :cool3: Jo.. to takie mini pączki takie o lekkim posmaku twarogowym :loveu: Są całe okragłe, jednokolorowe i posypane cukrem takim zwykłym :loveu: Ajjj jakie dobre :loveu: Zjadłam już 6 :cool1: Quote
Pegaza Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 O kurcze faktycznie Be skakalas na trampolinie?:evil_lol: ratowniczka jestem:lol: ile?:-o dbaj o figure i nie zryj tyle:evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 tigrunia napisał(a): EDIT: Tego jeszcze nie było, żebym przeskoczyła sama siebie :roflt::roflt::roflt: Na dogo wszystko może się zdarzyć To moje dwa pączusie! Quote
tigrunia Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Pegaza napisał(a):O kurcze faktycznie Be skakalas na trampolinie?:evil_lol: ratowniczka jestem:lol: ile?:-o dbaj o figure i nie zryj tyle:evil_lol: Dogo mi takiego powera daje :megagrin: Jeszcze dobrze się trzymam :evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Nie wariuj nie wariuj:evil_lol: po 30 -tce swiat sie zmienia i rozmiary tez:evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Pegaza napisał(a): po 30 -tce swiat sie zmienia i rozmiary tez:evil_lol: .......... Quote
Pegaza Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Oj tak Aga moja przemiana juz nie nadaza:mad: a co mnie czeka po 40 :-o Be ile jeszcze do 30 ci zostalo?:evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 8 :megagrin: Jeszcze się nacieszę życiem :loveu: :evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 KIedys to ja moglam tony slodyczy jesc i nic nie roslo a teraz buu ale wiesz ja mam mozliwosc ze schudne niebawem:evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Pegaza napisał(a):Oj tak Aga moja przemiana juz nie nadaza:mad: a co mnie czeka po 40 :-o Moja też już nie a kiedyś było idealnie... Quote
Pegaza Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 tigrunia napisał(a):8 :megagrin: Jeszcze się nacieszę życiem :loveu: :evil_lol: Szczesliwa 8 :p Quote
Aga76 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Be !!! A gdzie fotki z Zakopca, że to niby już koniec pokazu górskiego krajobrazu? Czekam i czekam, i nic, a koń się już niecierpliwi... hihihi Quote
tigrunia Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 No.. miałaś szczęście - już chciałam kompa wyłączyć :eviltong: A to Zuzia :loveu: Nie wiem jak jej na iie było ale ja na nią wołałam Zuzia bo taka fajna śmieszna była :loveu: Mieszkała z nami :loveu: I auta nam pilnowała :loveu: Quote
tigrunia Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Aga76 napisał(a):Fajna kudłata niuńka i samochodzik też... Be w rękawiczkach Młoda chyba była bo taka wesoła i zabawowa, że szok :loveu: Gryzła mnie też w rękawiczki :loveu: I skakała na mnie :loveu: Taka śmieszna :evil_lol: Jeszcze potem będą jej fotki :razz: Póki co koniec dnia pierwszego :razz: Jutro będzie wycieczka na Kasprowy :cool3: A teraz ide na sześcioraczki :loveu: Baj baj Quote
Zuza i Noddy Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Ale świetna ta psinka, a jak ją ładnie nazwałaś:loveu::evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Fajna kudłata niuńka i samochodzik też... Be w rękawiczkach Quote
Recommended Posts