tigrunia Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Aga76']Widziałam :cool1: i Fruzię chyba też?[/quote] Jo.. to była Fruzia :p [quote name='Pegaza']Be jak moglas o 4 psy wyciagac z lozka:evil_lol: oo to sie musisz postarac i to bardzo:evil_lol: a kogo masz na oku?[/quote] To nie ja .. to mama stwierdziła, że one też chcą jechać :evil_lol: Ach paru ich jest .. konkretnie jeszcze nie zadecydowałam. Na razie napisałam do dwóch hodowli. Jutro napiszę do kolejnych dwóch :razz: Quote
Pegaza Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 taa mama pewnie zla ze musiala wstac wiec psy tez lezec nie beda:evil_lol: wybierz jej ladnego faceta:p Quote
Aga76 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Pegaza'] wybierz jej ladnego faceta:p[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i żeby wszystko miał na miejscu Quote
tigrunia Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Pegaza']taa mama pewnie zla ze musiala wstac wiec psy tez lezec nie beda:evil_lol: wybierz jej ladnego faceta:p[/quote] Być może :evil_lol: Ładny na pewno będzie :loveu: Quote
Aga76 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Pegaza']no ja mysle ze Be sie zna na tym choc troche:evil_lol:[/quote] Tyż mam taką nadzieję :roll: :evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Aga76']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i żeby wszystko miał na miejscu[/quote] no ja mysle ze Be sie zna na tym choc troche:evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Pegaza']no ja mysle ze Be sie zna na tym choc troche:evil_lol:[/quote] Toć mu sprawdzac nie bedę :oops: Quote
Pegaza Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='tigrunia']Toć mu sprawdzac nie bedę :oops:[/quote] no jak Be musisz zajrzec:evil_lol: czy wogle ma:evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Pegaza']no jak Be musisz zajrzec:evil_lol: czy wogle ma:evil_lol:[/quote] No żesz .. chyba Ciebie zabiorę cobyś sprawdziła :diabloti: Quote
Pegaza Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='tigrunia']No żesz .. chyba Ciebie zabiorę cobyś sprawdziła :diabloti:[/quote] taa mogem isc w koncu juz wprawiona jestem:diabloti: ino zapodaj termina cobym Cie w terminarz umiescila..:evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Pegaza']taa mogem isc w koncu juz wprawiona jestem:diabloti: ino zapodaj termina cobym Cie w terminarz umiescila..:evil_lol:[/quote] A ja wiem kiedy się Jess zachce ? :niewiem: Ni dam termina :shake: Quote
Aga76 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='tigrunia']Toć mu sprawdzac nie bedę :oops:[/quote] No przecież nie wieźmiesz kota w worku? :roll: Quote
Pegaza Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Be ryzykantka:lol: dobra ja lece a Wy pracowac:roll: Quote
Aga76 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='tigrunia']Bry ewrybady :p Ano bry bry bry śliskie bardzo Quote
Aga76 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 A żeś czerwona :evil_lol: i ogniem buchasz, aż strach. Quote
tigrunia Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Ojj tragicznie śliskie szczególnie o 4:40 :angryy: Jechałam dziś do pracy 20km/h :cool1: Quote
tigrunia Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Aga76']A żeś czerwona :evil_lol: i ogniem buchasz, aż strach.[/quote] A żem dopiero cię zauważyła :oops: Teraz róziowam :oops: Quote
Aga76 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='tigrunia']A żem dopiero cię zauważyła :oops: Teraz róziowam :oops:[/quote] Hihihi, nie przejmuj się, czasem jak skoczę to gubię się w chmurach :evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Aga76']Hihihi, nie przejmuj się, czasem jak skoczę to gubię się w chmurach :evil_lol: Ty to jak aniołek po chmurkach Quote
Aga76 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='tigrunia']Ty to jak aniołek po chmurkach Oooo śliczny róziowy :loveu: Quote
tigrunia Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Moje cuda ? :hmmmm: Zapomniałam napisać, że Buff została wczoraj zmierzona i przerosła Jess o 1 cm :mdleje: Przypominam, że ma dopiero 4,5 m-ca :evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='tigrunia']Mamy duziooo róziowego Jaki piękny cudaczek słodziaczek Quote
Recommended Posts