tigrunia Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 [quote name='Aga76']Na pewno będzie świetnie :loveu:[/quote] Też w to wierzę :loveu: Mam nadzieję. że temperatura nie podejdzie powyżej zera :cool1: Quote
Aga76 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='tigrunia']Też w to wierzę :loveu: Mam nadzieję. że temperatura nie podejdzie powyżej zera :cool1:[/quote] Myślę, że utrzyma się jednak poniżej zera :p może w innych rejonach kraju będzie na plusie, ale tam na pewno będzie piękna biała zima. Quote
tigrunia Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 [quote name='Aga76']Myślę, że utrzyma się jednak poniżej zera :p może w innych rejonach kraju będzie na plusie, ale tam na pewno będzie piękna biała zima.[/quote] Obyyy :roll: Oglądajcie mnie w kamerce.. będę machać :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='tigrunia'] Oglądajcie mnie w kamerce.. będę machać :evil_lol:[/quote] Obiecujesz? :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 [quote name='Aga76']Obiecujesz? :evil_lol:[/quote] Ano :loveu: Quote
Aga76 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='tigrunia']Ano :loveu:[/quote] To buty sobie zobaczę :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 [quote name='Aga76']To buty sobie zobaczę :evil_lol:[/quote] :roflt: Nie wiem czy dojrzysz :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 [quote name='Aga76']Machaj nóżką![/quote] :roflt::roflt::roflt: Quote
Aga76 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='tigrunia']:roflt: Nie wiem czy dojrzysz :evil_lol:[/quote] Machaj nóżką! Quote
tigrunia Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 [quote name='tigrunia']:roflt::roflt::roflt:[/quote] Sie przeniosę bo skoczyłam :razz: Quote
Aga76 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='tigrunia']Sie przeniosę bo skoczyłam :razz:[/quote] Załapałam :evil_lol: Obiecałaś pomachać :loveu: Tylko wysoko zadzieraj, co bym mogła szczegóły zobaczyć... Quote
tigrunia Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 [quote name='Aga76']Załapałam :evil_lol: Obiecałaś pomachać :loveu: Tylko wysoko zadzieraj, co bym mogła szczegóły zobaczyć...[/quote] Chyba najlepszy widok z ławeczki będzie :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='tigrunia']Chyba najlepszy widok z ławeczki będzie :evil_lol:[/quote] Może być ławeczka, ewentulanie wdrap się na latarnię albo Łuki niech cię podrzuca :cool1: Quote
Mała Rita Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Kurcze ale masz Fajnie :multi::multi::multi: Zabierz ciężarną ze soba zabierz :evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Mała Rita']Kurcze ale masz Fajnie :multi::multi::multi: Zabierz ciężarną ze soba zabierz :evil_lol:[/quote] Cze Be i reszta:p nie bierz ciezarna :evil_lol: ;) bo z nia to same klopoty musisz na nia uwazac coby kajs nie upadla i ciagle wc zaliczac:evil_lol: bys nic z tego nie miala no chyba ze Panie kloszardowe bys poznala:evil_lol: a i humory ciezarna ma zmienne:evil_lol: Asia tylko sie nie denerwuj ;) Quote
Mała Rita Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Pegaza']Cze Be i reszta:p nie bierz ciezarna :evil_lol: ;) bo z nia to same klopoty musisz na nia uwazac coby kajs nie upadla i ciagle wc zaliczac:evil_lol: bys nic z tego nie miala no chyba ze Panie kloszardowe bys poznala:evil_lol: a i humory ciezarna ma zmienne:evil_lol: Asia tylko sie nie denerwuj ;)[/quote] Daria to żeś mi powiedziała :evil_lol: A ja już spakowana czekam :cool3: Quote
Kasia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Beatrycze gdzie to jedziesz bo nie doczytałam chyba kiedyś jak o tym, pisałaś...? :roll: Poka buty, poka!!! U nas dziś -5 :multi: Idzie odwilż, będzie błoto, będzie mokro, będą usyfione podłogi w domu i mokre nogawki spodni :angryy: Quote
Pegaza Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 yhm Asia szybka jestes noo:lol: a wlasciwie ona tam jedzie malyszowac? czy cio? Quote
Aga76 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Mała Rita']Daria to żeś mi powiedziała :evil_lol: A ja już spakowana czekam :cool3:[/quote] :evil_lol: Be to pewnie teraz wymachy ćwiczy :cool1: Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 [quote name='Aga76']Może być ławeczka, ewentulanie wdrap się na latarnię albo Łuki niech cię podrzuca :cool1:[/quote] Ooo.. super będzie widok jak mnie podrzucać będzie tylko żeby Ci sie obraz nie rozmazał :evil_lol: [quote name='Mała Rita']Kurcze ale masz Fajnie :multi: Zabierz ciężarną ze soba zabierz :evil_lol:[/quote] O nie :mdleje: [quote name='Pegaza']Cze Be i reszta:p nie bierz ciezarna :evil_lol: ;) bo z nia to same klopoty musisz na nia uwazac coby kajs nie upadla i ciagle wc zaliczac bys nic z tego nie miala no chyba ze Panie kloszardowe bys poznala a i humory ciezarna ma zmienne:evil_lol: Asia tylko sie nie denerwuj ;)[/quote] No toś jej dowaliła :evil_lol: [quote name='Mała Rita']Daria to żeś mi powiedziała :evil_lol: A ja już spakowana czekam :cool3:[/quote] Nie narzekaj .. nie masz aż tak daleko :evil_lol: Ja mam prawie jeszcze raz tyle :placz: [quote name='Kasia']Beatrycze gdzie to jedziesz bo nie doczytałam chyba kiedyś jak o tym, pisałaś...? :roll: Poka buty, poka!!! U nas dziś -5 :multi: Idzie odwilż, będzie błoto, będzie mokro, będą usyfione podłogi w domu i mokre nogawki spodni :angryy:[/quote] No wiesz Ty co ? :crazyeye: Toć co chwile gadam a tyś przespała czy co ? :mdleje:Jade do Zakopanego na cały błogi tydzień :loveu: Mam fotki ino mnie wczoraj do komputera siostra nie wpuściła :cool1: Siedzi całymi dniami i artykuły jakieś pisze, recenzje :angryy: [quote name='Pegaza'] a wlasciwie ona tam jedzie malyszowac? czy cio?[/quote] Nart to ja nie lubie :shake: Mam lek wysokości i takie tam inne różne :evil_lol: [quote name='Aga76']:evil_lol: Be to pewnie teraz wymachy ćwiczy :cool1:[/quote] Na Łukim ćwicze :diabloti: Bry w piątek :loveu::multi: Quote
***Paulina*** Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Cześć tigrunia, Jessi i Buffy:bye: Fajnie masz że jedziesz sobie na cały tydzień w góry...:loveu: Mam nadzieję że skoro masz już sprawny aparat to porobisz dużo fotek:loveu: No i buty pokazuj:p Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 [quote name='***Paulina***']Cześć tigrunia, Jessi i Buffy:bye: Fajnie masz że jedziesz sobie na cały tydzień w góry...:loveu: Mam nadzieję że skoro masz już sprawny aparat to porobisz dużo fotek:loveu: No i buty pokazuj:p[/quote] Witamy :loveu: Też się ciesze :loveu: :evil_lol: Aparat nie jest sprawny ..kupiłam nowy :p Może mi się uda popołudniu :razz: Quote
***Paulina*** Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='tigrunia']Witamy :loveu: Też się ciesze :loveu: :evil_lol: Aparat nie jest sprawny ..kupiłam nowy :p Może mi się uda popołudniu :razz:[/quote] Nowy? To jeszcze lepiej:multi: Mam nadzieję że nie popsuje się w najbliższym czasie:roll: No i rozumiem że fotki Jessi i Buffy też będą:eviltong: Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 [quote name='***Paulina***']Nowy? To jeszcze lepiej:multi: Mam nadzieję że nie popsuje się w najbliższym czasie:roll: No i rozumiem że fotki Jessi i Buffy też będą:eviltong:[/quote] Ja też mam taką nadzieję :cool1: Fotki Buffy są w nowych skarpetkach :loveu: Jessi nie robiłam bo potargana była wczoraj a jak ją uczesałam to już baterie były ebe :evil_lol: Quote
Recommended Posts