Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='tigrunia']Też w to wierzę :loveu: Mam nadzieję. że temperatura nie podejdzie powyżej zera :cool1:[/quote]

Myślę, że utrzyma się jednak poniżej zera :p może w innych rejonach kraju będzie na plusie, ale tam na pewno będzie piękna biała zima.

Posted

[quote name='Aga76']Myślę, że utrzyma się jednak poniżej zera :p może w innych rejonach kraju będzie na plusie, ale tam na pewno będzie piękna biała zima.[/quote]
Obyyy :roll:

Oglądajcie mnie w kamerce.. będę machać :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Sie przeniosę bo skoczyłam :razz:[/quote]

Załapałam :evil_lol:

Obiecałaś pomachać :loveu:

Tylko wysoko zadzieraj, co bym mogła szczegóły zobaczyć...

Posted

[quote name='Aga76']Załapałam :evil_lol:

Obiecałaś pomachać :loveu:

Tylko wysoko zadzieraj, co bym mogła szczegóły zobaczyć...[/quote]
Chyba najlepszy widok z ławeczki będzie :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Chyba najlepszy widok z ławeczki będzie :evil_lol:[/quote]

Może być ławeczka, ewentulanie wdrap się na latarnię albo Łuki niech cię podrzuca :cool1:

Posted

[quote name='Mała Rita']Kurcze ale masz Fajnie :multi::multi::multi: Zabierz ciężarną ze soba zabierz :evil_lol:[/quote]

Cze Be i reszta:p

nie bierz ciezarna :evil_lol: ;) bo z nia to same klopoty musisz na nia uwazac coby kajs nie upadla i ciagle wc zaliczac:evil_lol: bys nic z tego nie miala no chyba ze Panie kloszardowe bys poznala:evil_lol: a i humory ciezarna ma zmienne:evil_lol: Asia tylko sie nie denerwuj ;)

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Be i reszta:p

nie bierz ciezarna :evil_lol: ;) bo z nia to same klopoty musisz na nia uwazac coby kajs nie upadla i ciagle wc zaliczac:evil_lol: bys nic z tego nie miala no chyba ze Panie kloszardowe bys poznala:evil_lol: a i humory ciezarna ma zmienne:evil_lol: Asia tylko sie nie denerwuj ;)[/quote]

Daria to żeś mi powiedziała :evil_lol: A ja już spakowana czekam :cool3:

Posted

Beatrycze gdzie to jedziesz bo nie doczytałam chyba kiedyś jak o tym, pisałaś...? :roll:

Poka buty, poka!!!

U nas dziś -5 :multi: Idzie odwilż, będzie błoto, będzie mokro, będą usyfione podłogi w domu i mokre nogawki spodni :angryy:

Posted

[quote name='Mała Rita']Daria to żeś mi powiedziała :evil_lol: A ja już spakowana czekam :cool3:[/quote]

:evil_lol:

Be to pewnie teraz wymachy ćwiczy :cool1:

Posted

[quote name='Aga76']Może być ławeczka, ewentulanie wdrap się na latarnię albo Łuki niech cię podrzuca :cool1:[/quote]
Ooo.. super będzie widok jak mnie podrzucać będzie tylko żeby Ci sie obraz nie rozmazał :evil_lol:
[quote name='Mała Rita']Kurcze ale masz Fajnie :multi: Zabierz ciężarną ze soba zabierz :evil_lol:[/quote]
O nie :mdleje:
[quote name='Pegaza']Cze Be i reszta:p

nie bierz ciezarna :evil_lol: ;) bo z nia to same klopoty musisz na nia uwazac coby kajs nie upadla i ciagle wc zaliczac bys nic z tego nie miala no chyba ze Panie kloszardowe bys poznala a i humory ciezarna ma zmienne:evil_lol: Asia tylko sie nie denerwuj ;)[/quote]
No toś jej dowaliła :evil_lol:

[quote name='Mała Rita']Daria to żeś mi powiedziała :evil_lol: A ja już spakowana czekam :cool3:[/quote]
Nie narzekaj .. nie masz aż tak daleko :evil_lol: Ja mam prawie jeszcze raz tyle :placz:
[quote name='Kasia']Beatrycze gdzie to jedziesz bo nie doczytałam chyba kiedyś jak o tym, pisałaś...? :roll:

Poka buty, poka!!!

U nas dziś -5 :multi: Idzie odwilż, będzie błoto, będzie mokro, będą usyfione podłogi w domu i mokre nogawki spodni :angryy:[/quote]
No wiesz Ty co ? :crazyeye: Toć co chwile gadam a tyś przespała czy co ? :mdleje:Jade do Zakopanego na cały błogi tydzień :loveu:

Mam fotki ino mnie wczoraj do komputera siostra nie wpuściła :cool1: Siedzi całymi dniami i artykuły jakieś pisze, recenzje :angryy:
[quote name='Pegaza']
a wlasciwie ona tam jedzie malyszowac? czy cio?[/quote]
Nart to ja nie lubie :shake: Mam lek wysokości i takie tam inne różne :evil_lol:
[quote name='Aga76']:evil_lol:

Be to pewnie teraz wymachy ćwiczy :cool1:[/quote]
Na Łukim ćwicze :diabloti:

Bry w piątek :loveu::multi:

Posted

[quote name='***Paulina***']Cześć tigrunia, Jessi i Buffy:bye:
Fajnie masz że jedziesz sobie na cały tydzień w góry...:loveu:
Mam nadzieję że skoro masz już sprawny aparat to porobisz dużo fotek:loveu:
No i buty pokazuj:p[/quote]
Witamy :loveu:
Też się ciesze :loveu: :evil_lol:
Aparat nie jest sprawny ..kupiłam nowy :p
Może mi się uda popołudniu :razz:

Posted

[quote name='tigrunia']Witamy :loveu:
Też się ciesze :loveu: :evil_lol:
Aparat nie jest sprawny ..kupiłam nowy :p
Może mi się uda popołudniu :razz:[/quote]
Nowy? To jeszcze lepiej:multi:
Mam nadzieję że nie popsuje się w najbliższym czasie:roll:
No i rozumiem że fotki Jessi i Buffy też będą:eviltong:

Posted

[quote name='***Paulina***']Nowy? To jeszcze lepiej:multi:
Mam nadzieję że nie popsuje się w najbliższym czasie:roll:
No i rozumiem że fotki Jessi i Buffy też będą:eviltong:[/quote]
Ja też mam taką nadzieję :cool1:
Fotki Buffy są w nowych skarpetkach :loveu: Jessi nie robiłam bo potargana była wczoraj a jak ją uczesałam to już baterie były ebe :evil_lol: