Kasia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Mała Rita'] oj czuć :evil_lol: [/QUOTE] no, lecisz do kibelka bo wydaje Ci się, że już dłużej nie wytrzymasz a tu tylko dwie kropelki...nic więcej :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Kasia']no, lecisz do kibelka bo wydaje Ci się, że już dłużej nie wytrzymasz a tu tylko dwie kropelki...nic więcej :evil_lol:[/quote] albo zdąze sie polozyc a za chwile czuje ze znow musze isc siusiu wiec wstaje i tak cala noc :p Quote
tigrunia Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 [quote name='Mała Rita']wczoraj na chwile weszlam do domu rybki nakarmić a tam temperatura w pokoj 1 stopien! :roll: U Dawida mamy piec taki wypasiony i teraz jest 25 stopni :) :evil_lol:[/quote] To ja wam hit powiem .. weszłam wczoraj do kuchni .. patrze na termometr tam -6 :crazyeye: No nie dowierzam.. otwieram lodówke i co ? Ciepło buchneło :roflt::roflt::roflt: Wyszłam stamtąd szybciej jak weszłam :evil_lol: [quote name='Kasia']Ja tak miałam na poprzednim mieszkaniu - jako ogrzewanie mieliśmy kominek, który fajnie nagrzewał pokój w którym był a reszta mieszkania to pizgawica nieziemska! A łazienka - tragedia! Na siłę szłam sie myć :shake: Teraz mamy centralne i jest super :loveu: Cała chałupa ciepła!!![/quote] No ja tam mam odkąd pamiętam więc juz zdążyłam się przyzwyczaić.. zawsze w tym domu było zimno, rury zamarzały it.p. .. jestem na etapie kupowania kozy (czekam aż komuś się zachce mi ją przywieźć :cool1:) [quote name='Mała Rita']centralne jest swietne, ja jak ide sie wykapac to pol godziny wczesniej grzejnik włączam :roll: a najgorzej gdy lece siusiu w nocy... tragedia! [COLOR=PaleTurquoise]a teraz czesto siusiu latam :evil_lol:[/COLOR][/quote] Ja jak idę się wykąpać to 3 godz wcześniej grzejnik włączam :evil_lol: Naleje sobie wody do wanny i i tak za 20 min zimna :p Dobry .. dziś mamy -15 :megagrin: Ręce mi do kierownicy prawie przymarzły jak jechałam do pracy :cool1: Quote
ladyyork Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Łał u mnie też tak zimno,a psy to na dwór nie chcą wyjśc siusiu bo jak staną na mrozie to zaraz piszczą,choć dziewczyny się dzielnie trzymają :lol:a znowu Cesssi robi taką panike że mnie już baba ochrzaniła że się nad psem znęcam bo tak wyje jak wyjdzie na dwór jakby go ze skóry żywcem obdzierano:evil_lol: P.S Masz już skarpetki to pokaż jakie;) Quote
tigrunia Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 No moje dzielnie wychodzą na dwór :loveu: Bez sweterków, kubraczków i tym podobnych :multi: Skarpetki jeszcze nie dotarły. Wczoraj koło poludnia dostałam informację, że zostały wysłane. Quote
tigrunia Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Be! :roflt::roflt::roflt: U mnie ciepło jest :p Jakie skarpetki? :-?[/quote] Cześć Sara :multi: Skarpetki psie :razz: Jess sobie brode wydrapała :-( Quote
Sara_i_Aris Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Cześć Be! [QUOTE] To ja wam hit powiem .. weszłam wczoraj do kuchni .. patrze na termometr tam -6 :crazyeye: No nie dowierzam.. otwieram lodówke i co ? Ciepło buchneło :roflt::roflt::roflt: Wyszłam stamtąd szybciej jak weszłam :evil_lol: [/QUOTE] :roflt::roflt::roflt: U mnie ciepło jest :p Jakie skarpetki? :-? Quote
ladyyork Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 [quote name='tigrunia']No moje dzielnie wychodzą na dwór :loveu: Bez sweterków, kubraczków i tym podobnych :multi: Skarpetki jeszcze nie dotarły. Wczoraj koło poludnia dostałam informację, że zostały wysłane.[/quote] Jak już dotrą to pokaż je:lol: ,no moje tez zaczeły się drapać dlatego musze im zakładać Quote
tigrunia Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Pewnie, że pokażę ... muszę wreszcie zrobić jakieś zdjęcia bo mi galerię zamkną :oops: :evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Osz kuna to ja wole swoj blok niz domek..:roll: akurat niedawno byl pan z administracji bo zglaszalam ze ruly w lazience slabo grzeja beda dzwonic do opecu zeby przepustowosc zwiekszyli noo tak sie to zalatwia drogie panie:evil_lol: a w pokoju mi fajnie grzeja zreszta ja mam nowe kaloryferki nie te od nich zeberka ktore tylko grzaly gdzie pomiernik z ciepla byl a reszta zimny.. co ona sobie zrobila? ale dlaczego tak? moje wychodza w kubraczkach Livi jest zimno ale idzie wytrzymac ja sie cieplo ubieram wiec nie odczuwam az tak zimna..:p Quote
Pegaza Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 znaczy wiesz drapia sie jak ich cos zaswedzi ale nie tak nalogowo:evil_lol: i sobie krzywdy przy tym nie robia... Quote
tigrunia Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 [quote name='Pegaza']Osz kuna to ja wole swoj blok niz domek..:roll: akurat niedawno byl pan z administracji bo zglaszalam ze ruly w lazience slabo grzeja beda dzwonic do opecu zeby przepustowosc zwiekszyli noo tak sie to zalatwia drogie panie:evil_lol: a w pokoju mi fajnie grzeja zreszta ja mam nowe kaloryferki nie te od nich zeberka ktore tylko grzaly gdzie pomiernik z ciepla byl a reszta zimny.. co ona sobie zrobila? ale dlaczego tak? moje wychodza w kubraczkach Livi jest zimno ale idzie wytrzymac ja sie cieplo ubieram wiec nie odczuwam az tak zimna..:p[/quote] Ja to bym chciała na zime do bloku sie przeprowadzać a resztę roku w domku :evil_lol: No wydrapała sobie .. Twoje się nie drapią? :p Quote
iberia Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 od samego czytania was robi mi się zimno :) B żeby tylko koza byla juz na głogów bo zamarzne tam u ciebie. jak dobrze miec centralne i faceta w który w nim napali .... Quote
tigrunia Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 [quote name='iberia']od samego czytania was robi mi się zimno :) B żeby tylko koza byla juz na głogów bo zamarzne tam u ciebie. jak dobrze miec centralne i faceta w który w nim napali ....[/quote] Od kiedy w centralnym się pali?? :evil_lol: Mam nadzieję, że dotrze do tego czasu :evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Pewnie jej chodzilo o piec w ktorym jej chopek napali coby potem ciepelko lecialo na kaloryfery w domu:lol: Quote
tigrunia Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 [quote name='Pegaza']Pewnie jej chodzilo o piec w ktorym jej chopek napali coby potem ciepelko lecialo na kaloryfery w domu:lol:[/quote] No .. na pewno bo jak byłyśmy u niej to paliła w piecu :evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 [quote name='Zuza i Noddy']A kiedy foteczki będą?[/quote] jak sie nauczy obslugi aparatosa hihi:evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Cze ewrybady :multi: Kupiłam buty :loveu: :multi: Te co przedwczoraj oglądałam tylko brązowe :razz: Jak sie nie ma co się lubi to się lubi co się ma :evil_lol: Brązowych butów nie chciałam ale to są jedyne buty w których się dobrze czuję i które mi się podobają. Zdjęcia wczoraj zrobiłam - butów :evil_lol: Buffy też z dwie fotki zrobiłam ale chyba nie wyszły zbyt ładne .. wkurzają mnie zdjęcia z lampą błyskową a bez jej się nie da zrobić bo się rusza i całe rozmazane wychodzi :placz: Zgram dziś na kompa to zobacze dokładniej co to wyszło .. :cool1: Quote
Kasia_zg Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Beatko:)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Czekamy na te fotki i mam nadzieje że pokażesz te butki swoje i dziewczynki oczywiście[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Nas zasypało troche i kurcze musiałam odśnieżać całe podwórko bo na ksiedza mi przyszło czekać...wrrr:p[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
tigrunia Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Beatko:)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Czekamy na te fotki i mam nadzieje że pokażesz te butki swoje i dziewczynki oczywiście[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Nas zasypało troche i kurcze musiałam odśnieżać całe podwórko bo na ksiedza mi przyszło czekać...wrrr:p[/COLOR][/I][/CENTER] [/quote] Hejka :multi: Oczywiście, że pokażę :loveu: Quote
Aga76 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='tigrunia']Dzien dobry Agniesiu :loveu:[/quote] :grins: Jak tam humorek? Quote
tigrunia Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 [quote name='Aga76']:grins: Jak tam humorek?[/quote] Dobrze :loveu: Się nie mogę wyjazdu doczekać - spójrz jaka piękna pogoda :loveu: [url=http://www.zakopane.webcamera.pl/]Kamera w Zakopanem - Webcamera.pl - Kamera Zakopane, Krupówki[/url] Quote
Recommended Posts