Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mała Rita']
oj czuć :evil_lol:
[/QUOTE]

no, lecisz do kibelka bo wydaje Ci się, że już dłużej nie wytrzymasz a tu tylko dwie kropelki...nic więcej :evil_lol:

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Kasia']no, lecisz do kibelka bo wydaje Ci się, że już dłużej nie wytrzymasz a tu tylko dwie kropelki...nic więcej :evil_lol:[/quote]

albo zdąze sie polozyc a za chwile czuje ze znow musze isc siusiu wiec wstaje i tak cala noc :p

Posted

[quote name='Mała Rita']wczoraj na chwile weszlam do domu rybki nakarmić a tam temperatura w pokoj 1 stopien! :roll: U Dawida mamy piec taki wypasiony i teraz jest 25 stopni :) :evil_lol:[/quote]
To ja wam hit powiem .. weszłam wczoraj do kuchni .. patrze na termometr tam -6 :crazyeye: No nie dowierzam.. otwieram lodówke i co ? Ciepło buchneło :roflt::roflt::roflt: Wyszłam stamtąd szybciej jak weszłam :evil_lol:
[quote name='Kasia']Ja tak miałam na poprzednim mieszkaniu - jako ogrzewanie mieliśmy kominek, który fajnie nagrzewał pokój w którym był a reszta mieszkania to pizgawica nieziemska!
A łazienka - tragedia! Na siłę szłam sie myć :shake:

Teraz mamy centralne i jest super :loveu: Cała chałupa ciepła!!![/quote]
No ja tam mam odkąd pamiętam więc juz zdążyłam się przyzwyczaić.. zawsze w tym domu było zimno, rury zamarzały it.p. .. jestem na etapie kupowania kozy (czekam aż komuś się zachce mi ją przywieźć :cool1:)
[quote name='Mała Rita']centralne jest swietne, ja jak ide sie wykapac to pol godziny wczesniej grzejnik włączam :roll: a najgorzej gdy lece siusiu w nocy... tragedia! [COLOR=PaleTurquoise]a teraz czesto siusiu latam :evil_lol:[/COLOR][/quote]
Ja jak idę się wykąpać to 3 godz wcześniej grzejnik włączam :evil_lol: Naleje sobie wody do wanny i i tak za 20 min zimna :p

Dobry .. dziś mamy -15 :megagrin: Ręce mi do kierownicy prawie przymarzły jak jechałam do pracy :cool1:

Posted

Łał u mnie też tak zimno,a psy to na dwór nie chcą wyjśc siusiu bo jak staną na mrozie to zaraz piszczą,choć dziewczyny się dzielnie trzymają :lol:a znowu Cesssi robi taką panike że mnie już baba ochrzaniła że się nad psem znęcam bo tak wyje jak wyjdzie na dwór jakby go ze skóry żywcem obdzierano:evil_lol:
P.S Masz już skarpetki to pokaż jakie;)

Posted

No moje dzielnie wychodzą na dwór :loveu: Bez sweterków, kubraczków i tym podobnych :multi:
Skarpetki jeszcze nie dotarły. Wczoraj koło poludnia dostałam informację, że zostały wysłane.

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Cześć Be!

:roflt::roflt::roflt:

U mnie ciepło jest :p

Jakie skarpetki? :-?[/quote]
Cześć Sara :multi:

Skarpetki psie :razz: Jess sobie brode wydrapała :-(

Posted

Cześć Be!

[QUOTE]
To ja wam hit powiem .. weszłam wczoraj do kuchni .. patrze na termometr tam -6 :crazyeye: No nie dowierzam.. otwieram lodówke i co ? Ciepło buchneło :roflt::roflt::roflt: Wyszłam stamtąd szybciej jak weszłam :evil_lol:

[/QUOTE]
:roflt::roflt::roflt:

U mnie ciepło jest :p

Jakie skarpetki? :-?

Posted

[quote name='tigrunia']No moje dzielnie wychodzą na dwór :loveu: Bez sweterków, kubraczków i tym podobnych :multi:
Skarpetki jeszcze nie dotarły. Wczoraj koło poludnia dostałam informację, że zostały wysłane.[/quote]
Jak już dotrą to pokaż je:lol: ,no moje tez zaczeły się drapać dlatego musze im zakładać

Posted

Osz kuna to ja wole swoj blok niz domek..:roll: akurat niedawno byl pan z administracji bo zglaszalam ze ruly w lazience slabo grzeja beda dzwonic do opecu zeby przepustowosc zwiekszyli noo tak sie to zalatwia drogie panie:evil_lol:
a w pokoju mi fajnie grzeja zreszta ja mam nowe kaloryferki nie te od nich zeberka ktore tylko grzaly gdzie pomiernik z ciepla byl a reszta zimny..

co ona sobie zrobila? ale dlaczego tak?

moje wychodza w kubraczkach Livi jest zimno ale idzie wytrzymac ja sie cieplo ubieram wiec nie odczuwam az tak zimna..:p

Posted

[quote name='Pegaza']Osz kuna to ja wole swoj blok niz domek..:roll: akurat niedawno byl pan z administracji bo zglaszalam ze ruly w lazience slabo grzeja beda dzwonic do opecu zeby przepustowosc zwiekszyli noo tak sie to zalatwia drogie panie:evil_lol:
a w pokoju mi fajnie grzeja zreszta ja mam nowe kaloryferki nie te od nich zeberka ktore tylko grzaly gdzie pomiernik z ciepla byl a reszta zimny..

co ona sobie zrobila? ale dlaczego tak?

moje wychodza w kubraczkach Livi jest zimno ale idzie wytrzymac ja sie cieplo ubieram wiec nie odczuwam az tak zimna..:p[/quote]
Ja to bym chciała na zime do bloku sie przeprowadzać a resztę roku w domku :evil_lol:

No wydrapała sobie .. Twoje się nie drapią? :p

Posted

od samego czytania was robi mi się zimno :) B żeby tylko koza byla juz na głogów bo zamarzne tam u ciebie. jak dobrze miec centralne i faceta w który w nim napali ....

Posted

[quote name='iberia']od samego czytania was robi mi się zimno :) B żeby tylko koza byla juz na głogów bo zamarzne tam u ciebie. jak dobrze miec centralne i faceta w który w nim napali ....[/quote]
Od kiedy w centralnym się pali?? :evil_lol:
Mam nadzieję, że dotrze do tego czasu :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Pewnie jej chodzilo o piec w ktorym jej chopek napali coby potem ciepelko lecialo na kaloryfery w domu:lol:[/quote]
No .. na pewno bo jak byłyśmy u niej to paliła w piecu :evil_lol:

Posted

Cze ewrybady :multi:

Kupiłam buty :loveu: :multi:
Te co przedwczoraj oglądałam tylko brązowe :razz: Jak sie nie ma co się lubi to się lubi co się ma :evil_lol: Brązowych butów nie chciałam ale to są jedyne buty w których się dobrze czuję i które mi się podobają. Zdjęcia wczoraj zrobiłam - butów :evil_lol: Buffy też z dwie fotki zrobiłam ale chyba nie wyszły zbyt ładne .. wkurzają mnie zdjęcia z lampą błyskową a bez jej się nie da zrobić bo się rusza i całe rozmazane wychodzi :placz: Zgram dziś na kompa to zobacze dokładniej co to wyszło .. :cool1:

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Beatko:)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Czekamy na te fotki i mam nadzieje że pokażesz te butki swoje i dziewczynki oczywiście[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Nas zasypało troche i kurcze musiałam odśnieżać całe podwórko bo na ksiedza mi przyszło czekać...wrrr:p[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Beatko:)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Czekamy na te fotki i mam nadzieje że pokażesz te butki swoje i dziewczynki oczywiście[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Nas zasypało troche i kurcze musiałam odśnieżać całe podwórko bo na ksiedza mi przyszło czekać...wrrr:p[/COLOR][/I][/CENTER]
[/quote]
Hejka :multi:
Oczywiście, że pokażę :loveu:

Posted

[quote name='Aga76']:grins:

Jak tam humorek?[/quote]
Dobrze :loveu: Się nie mogę wyjazdu doczekać - spójrz jaka piękna pogoda :loveu: [url=http://www.zakopane.webcamera.pl/]Kamera w Zakopanem - Webcamera.pl - Kamera Zakopane, Krupówki[/url]