Pegaza Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):A kiedy foteczki będą? jak sie nauczy obslugi aparatosa hihi:evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Cze ewrybady :multi: Kupiłam buty :loveu: :multi: Te co przedwczoraj oglądałam tylko brązowe :razz: Jak sie nie ma co się lubi to się lubi co się ma :evil_lol: Brązowych butów nie chciałam ale to są jedyne buty w których się dobrze czuję i które mi się podobają. Zdjęcia wczoraj zrobiłam - butów :evil_lol: Buffy też z dwie fotki zrobiłam ale chyba nie wyszły zbyt ładne .. wkurzają mnie zdjęcia z lampą błyskową a bez jej się nie da zrobić bo się rusza i całe rozmazane wychodzi :placz: Zgram dziś na kompa to zobacze dokładniej co to wyszło .. :cool1: Quote
Kasia_zg Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Cześć Beatko:) Czekamy na te fotki i mam nadzieje że pokażesz te butki swoje i dziewczynki oczywiście Nas zasypało troche i kurcze musiałam odśnieżać całe podwórko bo na ksiedza mi przyszło czekać...wrrr:p Quote
tigrunia Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Kasia_zg napisał(a):Cześć Beatko:) Czekamy na te fotki i mam nadzieje że pokażesz te butki swoje i dziewczynki oczywiście Nas zasypało troche i kurcze musiałam odśnieżać całe podwórko bo na ksiedza mi przyszło czekać...wrrr:p Hejka :multi: Oczywiście, że pokażę :loveu: Quote
Aga76 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 tigrunia napisał(a):Dzien dobry Agniesiu :loveu: :grins: Jak tam humorek? Quote
tigrunia Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Aga76 napisał(a)::grins: Jak tam humorek? Dobrze :loveu: Się nie mogę wyjazdu doczekać - spójrz jaka piękna pogoda :loveu: Kamera w Zakopanem - Webcamera.pl - Kamera Zakopane, Krupówki Quote
tigrunia Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Aga76 napisał(a):Na pewno będzie świetnie :loveu: Też w to wierzę :loveu: Mam nadzieję. że temperatura nie podejdzie powyżej zera :cool1: Quote
Aga76 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 tigrunia napisał(a):Też w to wierzę :loveu: Mam nadzieję. że temperatura nie podejdzie powyżej zera :cool1: Myślę, że utrzyma się jednak poniżej zera :p może w innych rejonach kraju będzie na plusie, ale tam na pewno będzie piękna biała zima. Quote
tigrunia Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Aga76 napisał(a):Myślę, że utrzyma się jednak poniżej zera :p może w innych rejonach kraju będzie na plusie, ale tam na pewno będzie piękna biała zima. Obyyy :roll: Oglądajcie mnie w kamerce.. będę machać :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 tigrunia napisał(a): Oglądajcie mnie w kamerce.. będę machać :evil_lol: Obiecujesz? :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Aga76 napisał(a):Obiecujesz? :evil_lol: Ano :loveu: Quote
Aga76 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 tigrunia napisał(a):Ano :loveu: To buty sobie zobaczę :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Aga76 napisał(a):To buty sobie zobaczę :evil_lol: :roflt: Nie wiem czy dojrzysz :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Aga76 napisał(a):Machaj nóżką! :roflt::roflt::roflt: Quote
Aga76 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 tigrunia napisał(a)::roflt: Nie wiem czy dojrzysz :evil_lol: Machaj nóżką! Quote
tigrunia Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 tigrunia napisał(a)::roflt::roflt::roflt: Sie przeniosę bo skoczyłam :razz: Quote
Aga76 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 tigrunia napisał(a):Sie przeniosę bo skoczyłam :razz: Załapałam :evil_lol: Obiecałaś pomachać :loveu: Tylko wysoko zadzieraj, co bym mogła szczegóły zobaczyć... Quote
tigrunia Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Aga76 napisał(a):Załapałam :evil_lol: Obiecałaś pomachać :loveu: Tylko wysoko zadzieraj, co bym mogła szczegóły zobaczyć... Chyba najlepszy widok z ławeczki będzie :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 tigrunia napisał(a):Chyba najlepszy widok z ławeczki będzie :evil_lol: Może być ławeczka, ewentulanie wdrap się na latarnię albo Łuki niech cię podrzuca :cool1: Quote
Mała Rita Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Kurcze ale masz Fajnie :multi::multi::multi: Zabierz ciężarną ze soba zabierz :evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Mała Rita napisał(a):Kurcze ale masz Fajnie :multi::multi::multi: Zabierz ciężarną ze soba zabierz :evil_lol: Cze Be i reszta:p nie bierz ciezarna :evil_lol: ;) bo z nia to same klopoty musisz na nia uwazac coby kajs nie upadla i ciagle wc zaliczac:evil_lol: bys nic z tego nie miala no chyba ze Panie kloszardowe bys poznala:evil_lol: a i humory ciezarna ma zmienne:evil_lol: Asia tylko sie nie denerwuj ;) Quote
Recommended Posts