Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cze ewrybady :multi:

Kupiłam buty :loveu: :multi:
Te co przedwczoraj oglądałam tylko brązowe :razz: Jak sie nie ma co się lubi to się lubi co się ma :evil_lol: Brązowych butów nie chciałam ale to są jedyne buty w których się dobrze czuję i które mi się podobają. Zdjęcia wczoraj zrobiłam - butów :evil_lol: Buffy też z dwie fotki zrobiłam ale chyba nie wyszły zbyt ładne .. wkurzają mnie zdjęcia z lampą błyskową a bez jej się nie da zrobić bo się rusza i całe rozmazane wychodzi :placz: Zgram dziś na kompa to zobacze dokładniej co to wyszło .. :cool1:

Posted

Cześć Beatko:)
Czekamy na te fotki i mam nadzieje że pokażesz te butki swoje i dziewczynki oczywiście
Nas zasypało troche i kurcze musiałam odśnieżać całe podwórko bo na ksiedza mi przyszło czekać...wrrr:p

Posted

Kasia_zg napisał(a):
Cześć Beatko:)
Czekamy na te fotki i mam nadzieje że pokażesz te butki swoje i dziewczynki oczywiście
Nas zasypało troche i kurcze musiałam odśnieżać całe podwórko bo na ksiedza mi przyszło czekać...wrrr:p

Hejka :multi:
Oczywiście, że pokażę :loveu:

Posted

tigrunia napisał(a):
Też w to wierzę :loveu: Mam nadzieję. że temperatura nie podejdzie powyżej zera :cool1:

Myślę, że utrzyma się jednak poniżej zera :p może w innych rejonach kraju będzie na plusie, ale tam na pewno będzie piękna biała zima.

Posted

Aga76 napisał(a):
Myślę, że utrzyma się jednak poniżej zera :p może w innych rejonach kraju będzie na plusie, ale tam na pewno będzie piękna biała zima.

Obyyy :roll:

Oglądajcie mnie w kamerce.. będę machać :evil_lol:

Posted

tigrunia napisał(a):
Sie przeniosę bo skoczyłam :razz:

Załapałam :evil_lol:

Obiecałaś pomachać :loveu:

Tylko wysoko zadzieraj, co bym mogła szczegóły zobaczyć...

Posted

Aga76 napisał(a):
Załapałam :evil_lol:

Obiecałaś pomachać :loveu:

Tylko wysoko zadzieraj, co bym mogła szczegóły zobaczyć...

Chyba najlepszy widok z ławeczki będzie :evil_lol:

Posted

tigrunia napisał(a):
Chyba najlepszy widok z ławeczki będzie :evil_lol:

Może być ławeczka, ewentulanie wdrap się na latarnię albo Łuki niech cię podrzuca :cool1:

Posted

Mała Rita napisał(a):
Kurcze ale masz Fajnie :multi::multi::multi: Zabierz ciężarną ze soba zabierz :evil_lol:

Cze Be i reszta:p

nie bierz ciezarna :evil_lol: ;) bo z nia to same klopoty musisz na nia uwazac coby kajs nie upadla i ciagle wc zaliczac:evil_lol: bys nic z tego nie miala no chyba ze Panie kloszardowe bys poznala:evil_lol: a i humory ciezarna ma zmienne:evil_lol: Asia tylko sie nie denerwuj ;)