Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Aurunia']Ja bym wolała klusek pilnować niż jechać na wystawe :eviltong: a tu cieczki jek nie ma tek nie ma. Mam nadzieje że dostanie ;) . Trzymam kciuki za pomyślność krycia.[/quote]

A u mnie było odwrotnie cieczka planowo miała być koniec grudnie a zaczeła sie na początku grudnia:evil_lol: Dzieki :) a ja trzymam za cieczke Aury :)

Posted

[quote name='AmiX']A u mnie było odwrotnie cieczka planowo miała być koniec grudnie a zaczeła sie na początku grudnia:evil_lol: Dzieki :) a ja trzymam za cieczke Aury :)[/quote]
Dzięki mam nadzieje że nie długo się pojawi :evil_lol: chłop wybrany tylko na odpowiedni momęt czekamy.

Posted

[quote name='AmiX']Codziennie sie zastanawiam czy cos z tego bedzie ;) mam już rezerwacje...
Fastusia dużo śpi:)....na 99% tak na moje oko to małe rudzielce będą:loveu::loveu:[/quote]
trzymam kciuki .. na pewno będzie mnóstwo klusek :loveu: :evil_lol:
[quote name='dzasta']twoje dziewczynki są rewelacyjne :loveu: Nie mogę się na nie napatrzeć. Ciekawe czy moja Gabunia tak rewelacyjnie przyjmie nową Yorkową koleżankę :loveu:
Mam nadzieję że do zobaczenia w Bydgoszczy na Walentynkowej :)[/quote]
Dzięki dzasta :loveu:
Jak będziesz to na pewno się spotkamy bo ja będę na 1000000 % :loveu: :multi:
[quote name='AmiX']Chyba sie zapłacze bo niestety nie przyjade:bigcry:na około 10 lutego mam planowany poród Fasti...wiec klusek samych nie zostawie:-([/quote]
Ale na pewno przyjedziesz w maju, no nie? :razz: :evil_lol:
[quote name='Kasia']cze Beatrycze :loveu:

po świąteczne pozdrowienia :p[/quote]
Cze Kaś :loveu:

Pozdrawiamy również :multi:

Posted

[quote name='tigrunia']trzymam kciuki .. na pewno będzie mnóstwo klusek :loveu: :evil_lol:

Ale na pewno przyjedziesz w maju, no nie? :razz: :evil_lol:

[/quote]

Tylko nie mnóstwo:-o
No w maju to już napewno przyjade :) Bydgoszcz była dla nas szczęśliwa :)

Posted

[quote name='Kasia']jutro do pracy? rodacy :p[/quote]
A jakże :loveu:
[quote name='AmiX']Tylko nie mnóstwo:-o
No w maju to już napewno przyjade :) Bydgoszcz była dla nas szczęśliwa :)[/quote]
E tam... fajnie będzie Aniu.. np 10 takich bąbli pilnować :crazyeye: :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']

E tam... fajnie będzie Aniu.. np 10 takich bąbli pilnować :crazyeye: :loveu: :evil_lol:[/quote]

o niiiiieeee :evil_lol: max 6szt chce :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']Nie wybrzydzaj :-x :evil_lol:[/quote]

:evil_lol:nie no ile bedzie tyle będę kochać i rozpieszczeć:loveu: ale 5 starczy:evil_lol:

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Beatko :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Zdjecia są fantastyczne oglądałam już pare razy i nie moge sie na patrzeć na te Twoje dwie ślicznotki:loveu:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Pozdrowionka :lol:[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

[quote name='AmiX']No 6 to już max:evil_lol:;)[/quote]
No ciekawa jestem ile Ci się ich narodzi :evil_lol: :loveu:
[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Beatko :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Zdjecia są fantastyczne oglądałam już pare razy i nie moge sie na patrzeć na te Twoje dwie ślicznotki:loveu:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Pozdrowionka :lol:[/COLOR][/I][/CENTER]
[/quote]
Witamy Kasiu :multi:
Dawno Cię nie było :roll:
Bardzo dziękujemy :loveu: Sama się napatrzeć nie mogę :evil_lol: Szkoda, ze knypek rośnie :-(

Posted

[quote name='Jofka']Witamy po świętach:cool3::cool3:[/quote]
Cze Jofka :multi:
[quote name='Kasia']fajnie by było gdyby urodziło się 16 takich Fastusiek małych :loveu: :evil_lol:

cze Beatrycze :multi:[/quote]
Cze Kasik :multi:
[quote name='Pegaza']Czolem:p

a Ty kiedy planujesz male czarne Jesiczki?:loveu:

mam ostatnia kostke czekolady z duzymi orzechami :placz:a ona taka dobra mniam...:eviltong:[/quote]
Cze D-E :multi:

No ciekawe czy czarne wyjdą :roll: Cieczka powinna być na początku maja :multi:

Posted

[quote name='tigrunia']
No ciekawe czy czarne wyjdą :roll: Cieczka powinna być na początku maja :multi:[/quote]

OOO maluchy będą:multi: ja też sobie po cichutko planuje po tym sezonie wystawowym :bigcool:

Posted

[quote name='tigrunia']Ja też :loveu: Ale kurcze to nie taka prosta sprawa :cool1:[/quote]

No nie prosta.....:p
Eti powinna mieć cieczke w lipcu wiec jeszcze mam czas....ale kilku faworytów już mam:loveu:

Posted

[quote name='AmiX']No nie prosta.....:p
Eti powinna mieć cieczke w lipcu wiec jeszcze mam czas....ale kilku faworytów już mam:loveu:[/quote]
Kurcze fajnie .. bo mnie dużo wystaw ominie :-( Ale zimą kryć jej nie mogę bo za zimko w domu mam :-(

Posted

[quote name='tigrunia']Kurcze fajnie .. bo mnie dużo wystaw ominie :-( Ale zimą kryć jej nie mogę bo za zimko w domu mam :-([/quote]

No to faktycznie lepiej wcześniej....moje amstaffki też się załapią na zime ale kojec będzie koło kaloryfera;) no i w kominku będę palić codziennie a nie tylko rekreacyjnie;)