Kasia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 cze Beatrycze :loveu: po świąteczne pozdrowienia :p Quote
AmiX Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='Aurunia']Ja bym wolała klusek pilnować niż jechać na wystawe :eviltong: a tu cieczki jek nie ma tek nie ma. Mam nadzieje że dostanie ;) . Trzymam kciuki za pomyślność krycia.[/quote] A u mnie było odwrotnie cieczka planowo miała być koniec grudnie a zaczeła sie na początku grudnia:evil_lol: Dzieki :) a ja trzymam za cieczke Aury :) Quote
Aurunia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='AmiX']A u mnie było odwrotnie cieczka planowo miała być koniec grudnie a zaczeła sie na początku grudnia:evil_lol: Dzieki :) a ja trzymam za cieczke Aury :)[/quote] Dzięki mam nadzieje że nie długo się pojawi :evil_lol: chłop wybrany tylko na odpowiedni momęt czekamy. Quote
tigrunia Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 [quote name='AmiX']Codziennie sie zastanawiam czy cos z tego bedzie ;) mam już rezerwacje... Fastusia dużo śpi:)....na 99% tak na moje oko to małe rudzielce będą:loveu::loveu:[/quote] trzymam kciuki .. na pewno będzie mnóstwo klusek :loveu: :evil_lol: [quote name='dzasta']twoje dziewczynki są rewelacyjne :loveu: Nie mogę się na nie napatrzeć. Ciekawe czy moja Gabunia tak rewelacyjnie przyjmie nową Yorkową koleżankę :loveu: Mam nadzieję że do zobaczenia w Bydgoszczy na Walentynkowej :)[/quote] Dzięki dzasta :loveu: Jak będziesz to na pewno się spotkamy bo ja będę na 1000000 % :loveu: :multi: [quote name='AmiX']Chyba sie zapłacze bo niestety nie przyjade:bigcry:na około 10 lutego mam planowany poród Fasti...wiec klusek samych nie zostawie:-([/quote] Ale na pewno przyjedziesz w maju, no nie? :razz: :evil_lol: [quote name='Kasia']cze Beatrycze :loveu: po świąteczne pozdrowienia :p[/quote] Cze Kaś :loveu: Pozdrawiamy również :multi: Quote
Kasia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='tigrunia'] Cze Kaś :loveu: Pozdrawiamy również :multi: [/QUOTE] jutro do pracy? rodacy :p Quote
AmiX Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='tigrunia']trzymam kciuki .. na pewno będzie mnóstwo klusek :loveu: :evil_lol: Ale na pewno przyjedziesz w maju, no nie? :razz: :evil_lol: [/quote] Tylko nie mnóstwo:-o No w maju to już napewno przyjade :) Bydgoszcz była dla nas szczęśliwa :) Quote
tigrunia Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 [quote name='Kasia']jutro do pracy? rodacy :p[/quote] A jakże :loveu: [quote name='AmiX']Tylko nie mnóstwo:-o No w maju to już napewno przyjade :) Bydgoszcz była dla nas szczęśliwa :)[/quote] E tam... fajnie będzie Aniu.. np 10 takich bąbli pilnować :crazyeye: :loveu: :evil_lol: Quote
AmiX Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='tigrunia'] E tam... fajnie będzie Aniu.. np 10 takich bąbli pilnować :crazyeye: :loveu: :evil_lol:[/quote] o niiiiieeee :evil_lol: max 6szt chce :loveu::loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 [quote name='AmiX']o niiiiieeee :evil_lol: max 6szt chce :loveu::loveu::loveu:[/quote] Nie wybrzydzaj :-x :evil_lol: Quote
AmiX Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='tigrunia']Nie wybrzydzaj :-x :evil_lol:[/quote] :evil_lol:nie no ile bedzie tyle będę kochać i rozpieszczeć:loveu: ale 5 starczy:evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 [quote name='AmiX']:evil_lol:nie no ile bedzie tyle będę kochać i rozpieszczeć:loveu: ale 5 starczy:evil_lol:[/quote] No to 5 czy 6 w końcu? :evil_lol: Quote
AmiX Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='tigrunia']No to 5 czy 6 w końcu? :evil_lol:[/quote] No 6 to już max:evil_lol:;) Quote
Kasia_zg Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Beatko :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Zdjecia są fantastyczne oglądałam już pare razy i nie moge sie na patrzeć na te Twoje dwie ślicznotki:loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Pozdrowionka :lol:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
tigrunia Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 [quote name='AmiX']No 6 to już max:evil_lol:;)[/quote] No ciekawa jestem ile Ci się ich narodzi :evil_lol: :loveu: [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Beatko :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Zdjecia są fantastyczne oglądałam już pare razy i nie moge sie na patrzeć na te Twoje dwie ślicznotki:loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Pozdrowionka :lol:[/COLOR][/I][/CENTER] [/quote] Witamy Kasiu :multi: Dawno Cię nie było :roll: Bardzo dziękujemy :loveu: Sama się napatrzeć nie mogę :evil_lol: Szkoda, ze knypek rośnie :-( Quote
Kasia Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 fajnie by było gdyby urodziło się 16 takich Fastusiek małych :loveu: :evil_lol: cze Beatrycze :multi: Quote
Pegaza Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Czolem:p a Ty kiedy planujesz male czarne Jesiczki?:loveu: mam ostatnia kostke czekolady z duzymi orzechami :placz:a ona taka dobra mniam...:eviltong: Quote
tigrunia Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 [quote name='Jofka']Witamy po świętach:cool3::cool3:[/quote] Cze Jofka :multi: [quote name='Kasia']fajnie by było gdyby urodziło się 16 takich Fastusiek małych :loveu: :evil_lol: cze Beatrycze :multi:[/quote] Cze Kasik :multi: [quote name='Pegaza']Czolem:p a Ty kiedy planujesz male czarne Jesiczki?:loveu: mam ostatnia kostke czekolady z duzymi orzechami :placz:a ona taka dobra mniam...:eviltong:[/quote] Cze D-E :multi: No ciekawe czy czarne wyjdą :roll: Cieczka powinna być na początku maja :multi: Quote
tigrunia Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 [quote name='AmiX']OOO maluchy będą:multi: ja też sobie po cichutko planuje po tym sezonie wystawowym :bigcool:[/quote] Na razie kawalera szukam :loveu: Quote
AmiX Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='tigrunia'] No ciekawe czy czarne wyjdą :roll: Cieczka powinna być na początku maja :multi:[/quote] OOO maluchy będą:multi: ja też sobie po cichutko planuje po tym sezonie wystawowym :bigcool: Quote
AmiX Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='tigrunia']Na razie kawalera szukam :loveu:[/quote] Ja też ;) i już mam kilku na oku:loveu::loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 [quote name='AmiX']Ja też ;) i już mam kilku na oku:loveu::loveu::loveu:[/quote] Ja też :loveu: Ale kurcze to nie taka prosta sprawa :cool1: Quote
AmiX Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='tigrunia']Ja też :loveu: Ale kurcze to nie taka prosta sprawa :cool1:[/quote] No nie prosta.....:p Eti powinna mieć cieczke w lipcu wiec jeszcze mam czas....ale kilku faworytów już mam:loveu: Quote
tigrunia Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 [quote name='AmiX']No nie prosta.....:p Eti powinna mieć cieczke w lipcu wiec jeszcze mam czas....ale kilku faworytów już mam:loveu:[/quote] Kurcze fajnie .. bo mnie dużo wystaw ominie :-( Ale zimą kryć jej nie mogę bo za zimko w domu mam :-( Quote
AmiX Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='tigrunia']Kurcze fajnie .. bo mnie dużo wystaw ominie :-( Ale zimą kryć jej nie mogę bo za zimko w domu mam :-([/quote] No to faktycznie lepiej wcześniej....moje amstaffki też się załapią na zime ale kojec będzie koło kaloryfera;) no i w kominku będę palić codziennie a nie tylko rekreacyjnie;) Quote
Recommended Posts