tigrunia Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 [quote name='Jofka']Buffy zauważyłam chodziło mi o Twoje zamiłowanie do paznokci!!!!:lol::lol: Buffy-domowy postrach heehe[/quote] :evil_lol: [quote name='Jofka']jejku jaka pieknośc!! aż brak mi słów!!!! ślicznie i jeszcza ta profesjonalna oprawa!!! Cudo!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] :loveu: Złapałam Cię :multi: Quote
AmiX Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='tigrunia'] Na razie tak wam dam a jak dostanę płytkę wkleję więcej :multi: Oto efekt pracy Natty :loveu: : [URL]http://img218.imageshack.us/img218/5443/dsc0603abz5.jpg[/URL] [URL]http://img68.imageshack.us/img68/1918/dsc0748azb9.jpg[/URL][/quote] Ale śliczne:loveu::loveu::loveu: Czekam na więcej:loveu::loveu::loveu: Quote
Kincia Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='tigrunia'] Ano :loveu: Dawno Cie nie było Kincia :roll:[/quote] No troche mnie nie bylo :roll: Ale nadrobie to :evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [quote name='AmiX']Ale śliczne:loveu::loveu::loveu: Czekam na więcej:loveu::loveu::loveu:[/quote] Ja też .. się doczekac nie mogę :loveu: :evil_lol: [quote name='Kincia']No troche mnie nie bylo :roll: Ale nadrobie to :evil_lol:[/quote] Dasz radę :evil_lol: Dobry w niedzielę :loveu: Pracującą jak się okazało :cool1: Ale zaraz stąd znikam bo mi giełde zamkną :crazyeye: Quote
Kincia Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='tigrunia']Ja też .. się doczekac nie mogę :loveu: :evil_lol: Dasz radę :evil_lol: Dobry w niedzielę :loveu: Pracującą jak się okazało :cool1: Ale zaraz stąd znikam bo mi giełde zamkną :crazyeye:[/quote] Jakos musze :evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Próbowałaś szamponu z Vulpesa R2? Quote
tigrunia Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [quote name='Zuza i Noddy']Próbowałaś szamponu z Vulpesa R2?[/quote] Tak, ale wolę z kokosem Quote
Magda Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Cześć dziewczyny:loveu: Śliczne te sesyjkowe zdjęcia. To różowe tło pasuje idealnie. Za mało zdjęć hihi:eviltong: Quote
tigrunia Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [quote name='Magda']Cześć dziewczyny:loveu: Śliczne te sesyjkowe zdjęcia. To różowe tło pasuje idealnie. Za mało zdjęć hihi:eviltong:[/quote] Cześć :loveu: Miała jeszcze czerwone ze sobą ale stwierdziłam, ze bez sensu bo czerwone dodatki miałam to by się zlewało :roll: Tylko nie zamykaj galeryi :placz::placz: :evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [quote name='Magda']Oj nie bój żaby. To ja powinnam sobie swoją zamknąć:evil_lol::evil_lol:[/quote] No ty żeś wybitna :mad: Quote
Magda Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Oj nie bój żaby. To ja powinnam sobie swoją zamknąć:evil_lol::evil_lol: Quote
Aurunia Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [CENTER][SIZE=4][COLOR=Red][B]WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NJA DLA BUFFI (kończy :multi::loveu:dziś 3 miesiące)[/B][/COLOR][/SIZE]:loveu::multi: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [/CENTER] Quote
tigrunia Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [quote name='Aurunia'][CENTER][SIZE=4][COLOR=Red][B]WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NJA DLA BUFFI (kończy :multi::loveu:dziś 3 miesiące)[/B][/COLOR][/SIZE]:loveu::multi: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [/CENTER] [/quote] Dziękujemy .. miło, że ktoś pamiętał :loveu: :evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [SIZE=4][COLOR=Red]To ode mnie tez wszystkiego naj naj naj dla Buffy!!![/COLOR][/SIZE] Quote
AmiX Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [SIZE=5][COLOR=magenta]Wszystkiego najlepszego!!![/COLOR][/SIZE] Quote
tigrunia Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 [quote name='Zuza i Noddy'][SIZE=4][COLOR=Red]To ode mnie tez wszystkiego naj naj naj dla Buffy!!![/COLOR][/SIZE][/quote] [quote name='AmiX'][SIZE=5][COLOR=magenta]Wszystkiego najlepszego!!![/COLOR][/SIZE][/quote] Bardzo bardzo dziękujemy :loveu: Buffy szczęśliwa i zadowolona :loveu: :multi: Wczoraj sie ważyłyśmy .. szkrab waży juz 1,1 kg :multi: Quote
***Paulina*** Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [CENTER]:laola::laola: [FONT=Times New Roman][SIZE=6][COLOR=Red][B]Wszystkiego naj naj dla BUFFY!!![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] :new-bday::BIG::new-bday::tort::new-bday: [/CENTER] Quote
nane Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]Podsumowując [URL="http://www.glitter-graphics.com"][IMG]http://dl2.glitter-graphics.net/pub/441/441012t1e3dhfqj3.gif[/IMG][/URL] [/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
tigrunia Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 [quote name='***Paulina***'][CENTER]:laola::laola: [FONT=Times New Roman][SIZE=6][COLOR=Red][B]Wszystkiego naj naj dla BUFFY!!![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] :new-bday::BIG::new-bday::tort::new-bday: [/CENTER] [/quote] Dziękujemy :loveu: [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]Podsumowując [url]http://dl2.glitter-graphics.net/pub/441/441012t1e3dhfqj3.gif[/url] [/quote] No chociaż raz sie postarałaś :diabloti: Dzięki :loveu: Quote
Jofka Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Wszystkiego najlepszego dla Buffy!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
Jofka Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='tigrunia']:evil_lol: :loveu: Złapałam Cię :multi:[/quote] co mnie złapałaś? nie kumam?? piekne zdjęcia piesków i ta oprawa graficzna...hehehe no ładnie:eviltong::angryy: Quote
tigrunia Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 [quote name='Jofka']Wszystkiego najlepszego dla Buffy!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:[/quote] Dzięki Jofka :loveu: Opowiadaj co u Ciebie :mad: Quote
Jofka Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='tigrunia']Dzięki Jofka :loveu: Opowiadaj co u Ciebie :mad:[/quote] uuuu długo by opowiadać-wiele się zmieniło,naprawdę wiele-dużo niestety na gorsze Duża nowość to to,że się przeprowadziłam na wioske jakieś 17km od miasta,gdzie nie ma sklepu ani jednego i nie ma komunikacji:crazyeye::crazyeye: szok!!! Ładnie to tu jest,ale nic poza tym...aha i kolejny plus to to,że mogę wychodzić z piesami w samej piżamie z kubkiem kawy w ręce(sąsiedzi hen hen daleko) hehe Studiuję,czyli bez zmian,kocham pieski,czyli bez zmian,a reszta się mega zmieniła.....ufff aha i idą święta jem za troje hehe właśnie zrobiłam sobie maślany popcorn hehe szok!! Quote
Jofka Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 A u Ciebie Beatko? bez zmian? tzn. ten sam Książę i praca?;) Quote
tigrunia Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 [quote name='Jofka']A u Ciebie Beatko? bez zmian? tzn. ten sam Książę i praca?;)[/quote] Książę ten sam, praca ta sama :cool1: Piesek nowy :loveu: A co u owczara waszego?? Moja madrina wybrała chyba jednak Berneńczyka :roll: A ja się zdecydować nie mogę czy jednak ONka czy Berna :niewiem: Quote
Recommended Posts