madziasto4 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Fajny dziób z tej Jessi :loveu: Bez żadnych durnych ubranek, i z samą gumeczką malunią :loveu: Ej, to szybko poszło z tą micrą :razz: Musiałaś trochę opuścić cenę czy się trafił taki kupiec, że się nie targował?? Quote
tigrunia Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 [quote name='Zuza i Noddy']Jessi fajne minki robi:lol:[/quote] Ano :evil_lol: [quote name='Aga76']Gratulacje... :razz:[/quote] Tenkju :loveu: [quote name='madziasto4']Fajny dziób z tej Jessi :loveu: Bez żadnych durnych ubranek, i z samą gumeczką malunią :loveu: Ej, to szybko poszło z tą micrą :razz: Musiałaś trochę opuścić cenę czy się trafił taki kupiec, że się nie targował??[/quote] Hyhy no fajny :loveu: Nie mam czasu na papiloty nawet :cool1: Zaraz ide ją kapać :roll: No dość szybko. Spusciłam z ceny troszku [COLOR=paleturquoise]bo żal mi było dziewczyny :p Tyle tam trzeba powymieniać, że się biedna niewypłaci[/COLOR] :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Hej Be:p fotki czarujacej Jess swietne:loveu: ee Be a Ty bys chciala takie autko kupic?:razz: oszukalas..nieladnie:shake: Quote
tigrunia Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 [quote name='Pegaza']Hej Be:p fotki czarujacej Jess swietne:loveu: ee Be a Ty bys chciala takie autko kupic?:razz: oszukalas..nieladnie:shake:[/quote] Hej D-E :razz: :loveu::loveu: A chciałabym autko o takie : [url=http://www.allegro.pl/item471804196_jak_nowy_ford_focus_1_6_100km_01_alu_klima_1reka.html]JAK NOWY FORD FOCUS 1.6 100KM '01 ALU KLIMA 1RĘKA (471804196) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Chcę jechać obejrzeć ale do piątku nie mam jak .. najwcześniej w sobotę i boję się, że mi sprzątną :roll: Myślałam,żeby Ł samego wysłać ale jak wróci dwoma autami w razie co ? :roll: Quote
Kasia Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='madziasto4'] Fajny dziób z tej Jessi :loveu: Bez żadnych durnych ubranek, i z samą gumeczką malunią :loveu: [/QUOTE] no nie :loveu: takie som najlepsze a nie "upiększane" sukienkami kolorowymi czy innymi takimi. [quote name='tigrunia'] Myślałam,żeby Ł samego wysłać ale jak wróci dwoma autami w razie co ? :roll:[/QUOTE] kolegę niech weźmie se ;) cze Beatrycze Ósma :loveu: Quote
tigrunia Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 [quote name='Kasia']no nie :loveu: takie som najlepsze a nie "upiększane" sukienkami kolorowymi czy innymi takimi. kolegę niech weźmie se ;) cze Beatrycze Ósma :loveu:[/quote] Jessi nie chodzi w ciuszkach upiększających :p Ino jak są papiloty to i jest ciuch na papiloty :razz: Tak kombinuje zeby jutro przed pracą jechać np :roll: Cze Kaś :loveu: Quote
Kasia_zg Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Cześć 2B :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Fajnuisie focie z kocurkiem...Jessi taka malutka przy nim a rozczochrana wygląda uroczo:loveu: [/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Gratuluje sprzedania auteczka niesamowice szybko Ci sie udało. Ten Ford Focus niezły...podobają mi sie te auteczka[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Pozdrawiamy[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
AmiX Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Cześć w ten najgorszy dzień tygodnia;) Beata mi też sie podobają Fordy Focusy:loveu: a ten jest szczególnie zadbany:loveu: my też jesteśmy na etapie szukania nowego auta ale na Renault:loveu:oczywiście z psami to tylko kombi..... Quote
tigrunia Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Cześć 2B :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Fajnuisie focie z kocurkiem...Jessi taka malutka przy nim a rozczochrana wygląda uroczo:loveu: [/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Gratuluje sprzedania auteczka niesamowice szybko Ci sie udało. Ten Ford Focus niezły...podobają mi sie te auteczka[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Pozdrawiamy[/COLOR][/I][/CENTER] [/quote] Cze Kasiasta :loveu: Wczoraj wieczorem miała kąpiel, czesanko i juz poczochrana nie jest :evil_lol: Miałam w planach założyć dziś papiloty ale chyba się nie uda :roll: Focus mi się na maxa podoba :loveu: Niech sobie gadają, ze Ford g**** wort mi się podoba i takiego chce :loveu: :evil_lol: [quote name='AmiX']Cześć w ten najgorszy dzień tygodnia;) Beata mi też sie podobają Fordy Focusy:loveu: a ten jest szczególnie zadbany:loveu: my też jesteśmy na etapie szukania nowego auta ale na Renault:loveu:oczywiście z psami to tylko kombi.....[/quote] Cześć Aniu :multi: Co Ty gadasz.. poniedziałek jest najpiękniejszym dniem ze wszystkich możliwych :diabloti: Kombi nie kupuje :shake: Nie lubię kombi :shake: Łuk zresztą też :p Już bym vana jakiegoś wolała :razz: Quote
AmiX Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Okropny dzień....początek tygodnia i tak daleko de piątku:placz: I jeszcze zajęcia mam od 8 do 18!!:placz: ale dzisiaj nie poszłam:evil_lol: Własie my wybieramy między kombi Laguną a vanem Sceniciem:loveu: tylko nie możemy sie zdecydować:roll: Quote
tigrunia Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 [quote name='AmiX']Okropny dzień....początek tygodnia i tak daleko de piątku:placz: I jeszcze zajęcia mam od 8 do 18!!:placz: ale dzisiaj nie poszłam:evil_lol: Własie my wybieramy między kombi Laguną a vanem Sceniciem:loveu: tylko nie możemy sie zdecydować:roll:[/quote] A tam gadasz.. fajnie jest :loveu: :evil_lol: Hmm.. może jakieś losowanie ? :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='AmiX']Okropny dzień....początek tygodnia i tak daleko de piątku:placz: I jeszcze zajęcia mam od 8 do 18!!:placz: ale dzisiaj nie poszłam:evil_lol: Własie my wybieramy między kombi Laguną a vanem Sceniciem:loveu: tylko nie możemy sie zdecydować:roll:[/quote] taa sie jeszce dobrze namysl bo podobno w sceniku siada tam elektryka.. Quote
AmiX Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='Pegaza']taa sie jeszce dobrze namysl bo podobno w sceniku siada tam elektryka..[/quote] oooo :-oa skąd masz takie info??:cool3: Quote
madziasto4 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='tigrunia']Hej D-E :razz: :loveu::loveu: A chciałabym autko o takie : [url=http://www.allegro.pl/item471804196_jak_nowy_ford_focus_1_6_100km_01_alu_klima_1reka.html]JAK NOWY FORD FOCUS 1.6 100KM '01 ALU KLIMA 1RĘKA (471804196) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Chcę jechać obejrzeć ale do piątku nie mam jak .. najwcześniej w sobotę i boję się, że mi sprzątną :roll: Myślałam,żeby Ł samego wysłać ale jak wróci dwoma autami w razie co ? :roll:[/QUOTE] D-E się pytała czy TY byś takie autko chciała, gdzie tyle trzeba wymieniać, a nie jakie autko byś chciała :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='madziasto4']D-E się pytała czy TY byś takie autko chciała, gdzie tyle trzeba wymieniać, a nie jakie autko byś chciała :evil_lol:[/quote] hahah Madzia brawo:lol: no Be jestem ciekawa na jakie Ty trafisz auto:evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='AmiX']oooo :-oa skąd masz takie info??:cool3:[/quote] bo sami bylismy nim zainteresowani w dalszym ciagu nam sie podoba :loveu:ale wejdz na forum o scenikach i kazdy narzeka na elektryke jedziesz sobie po czym auto staje na srodku drogi i koniec jazdy... czesci czasem sa nie zdobycia..to akurat znajomy mechanik nam powiedzial..i raczej nam ten zakup odradzil.. i szukamy dalej.. Quote
tigrunia Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='madziasto4']D-E się pytała czy TY byś takie autko chciała, gdzie tyle trzeba wymieniać, a nie jakie autko byś chciała :evil_lol:[/quote] No to znów nie doczytałam :splat: Ja bym takiego auta w życiu nie kupiła :cool1: Nie moja wina, że auta nie sprawdzili :p Może miałam im zaproponować, że na stację diagnostyczną pojedziemy? :diabloti: Widziały gały co brały :p [quote name='Pegaza']hahah Madzia brawo:lol: no Be jestem ciekawa na jakie Ty trafisz auto:evil_lol:[/quote] Nie trafię .. to będzie w pełni świadomy i przemyślany wybór :razz: Nie kupię samochodu dopóki nie prześwietlę go w stacji diagnostycznej łącznie z podziwianiem podwozia :razz: W ogóle nie rozumiem jak można kupić auto i nawet nie sprawdzić czy ma amortyzatory dobre chociażby ? Ten facet nawet Mikrą nie "bujnął" :cool1: Bry we wtorek :loveu: Quote
***Paulina*** Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Będziesz na wystawie w Poznaniu??? Gdzie będzie można was zobaczyć??? Quote
tigrunia Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='***Paulina***']Będziesz na wystawie w Poznaniu??? Gdzie będzie można was zobaczyć???[/quote] Oczywiście będę :loveu: I oczywiscie przy ringu Yorkowym, ale nie pamietam, który to :roll: My idziemy w pośredniej z Jess a reszta dziewczyn chyba w młodzieży no i Cardeły chłopaków biorą więc długo, długo posiedzimy :multi: Quote
AmiX Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='tigrunia']Oczywiście będę :loveu: I oczywiscie przy ringu Yorkowym, ale nie pamietam, który to :roll: My idziemy w pośredniej z Jess a reszta dziewczyn chyba w młodzieży no i Cardeły chłopaków biorą więc długo, długo posiedzimy :multi:[/quote] Szkoda że mnie nie będzie:placz::placz::placz: Quote
nane Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='tigrunia']Oczywiście będę :loveu: I oczywiscie przy ringu Yorkowym, ale nie pamietam, który to :roll: My idziemy w pośredniej z Jess a reszta dziewczyn chyba w młodzieży no i Cardeły chłopaków biorą więc długo, długo posiedzimy :multi:[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]jakich chłopaków :oops: cze :cool1: [/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
tigrunia Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='AmiX']Szkoda że mnie nie będzie:placz::placz::placz:[/quote] Ojj no szkoda :-( Zapowiada się spora ekipa :loveu: [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]jakich chłopaków :oops: cze :cool1: [/COLOR][/FONT] [/CENTER] [/quote] Ekhm no tych no .. nie wiesz ? :diabloti: Cze M :loveu: Jak tam w work? :razz: Quote
Guest Agata_B Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='tigrunia']Oczywiście będę :loveu: I oczywiscie przy ringu Yorkowym, ale nie pamietam, który to :roll: My idziemy w pośredniej z Jess a reszta dziewczyn chyba w młodzieży no i Cardeły chłopaków biorą więc długo, długo posiedzimy :multi:[/quote] A yorki od której są? Bo moja mama sobie wymyśliła, ze pojedziemy na godzinke od 10 do 11 i starczy:roll: a chciałabym yorki zobaczyc:cool3: Quote
Recommended Posts