Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Fajny dziób z tej Jessi :loveu: Bez żadnych durnych ubranek, i z samą gumeczką malunią :loveu:

Ej, to szybko poszło z tą micrą :razz: Musiałaś trochę opuścić cenę czy się trafił taki kupiec, że się nie targował??

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Jessi fajne minki robi:lol:[/quote]
Ano :evil_lol:
[quote name='Aga76']Gratulacje... :razz:[/quote]
Tenkju :loveu:
[quote name='madziasto4']Fajny dziób z tej Jessi :loveu: Bez żadnych durnych ubranek, i z samą gumeczką malunią :loveu:

Ej, to szybko poszło z tą micrą :razz: Musiałaś trochę opuścić cenę czy się trafił taki kupiec, że się nie targował??[/quote]
Hyhy no fajny :loveu: Nie mam czasu na papiloty nawet :cool1: Zaraz ide ją kapać :roll:

No dość szybko. Spusciłam z ceny troszku [COLOR=paleturquoise]bo żal mi było dziewczyny :p Tyle tam trzeba powymieniać, że się biedna niewypłaci[/COLOR] :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Hej Be:p

fotki czarujacej Jess swietne:loveu:

ee Be a Ty bys chciala takie autko kupic?:razz:
oszukalas..nieladnie:shake:[/quote]
Hej D-E :razz:

:loveu::loveu:

A chciałabym autko o takie : [url=http://www.allegro.pl/item471804196_jak_nowy_ford_focus_1_6_100km_01_alu_klima_1reka.html]JAK NOWY FORD FOCUS 1.6 100KM '01 ALU KLIMA 1RĘKA (471804196) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Chcę jechać obejrzeć ale do piątku nie mam jak .. najwcześniej w sobotę i boję się, że mi sprzątną :roll: Myślałam,żeby Ł samego wysłać ale jak wróci dwoma autami w razie co ? :roll:

Posted

[quote name='madziasto4']
Fajny dziób z tej Jessi :loveu: Bez żadnych durnych ubranek, i z samą gumeczką malunią :loveu:
[/QUOTE]

no nie :loveu:
takie som najlepsze a nie "upiększane" sukienkami kolorowymi czy innymi takimi.

[quote name='tigrunia']
Myślałam,żeby Ł samego wysłać ale jak wróci dwoma autami w razie co ? :roll:[/QUOTE]

kolegę niech weźmie se ;)

cze Beatrycze Ósma :loveu:

Posted

[quote name='Kasia']no nie :loveu:
takie som najlepsze a nie "upiększane" sukienkami kolorowymi czy innymi takimi.

kolegę niech weźmie se ;)

cze Beatrycze Ósma :loveu:[/quote]
Jessi nie chodzi w ciuszkach upiększających :p Ino jak są papiloty to i jest ciuch na papiloty :razz:

Tak kombinuje zeby jutro przed pracą jechać np :roll:
Cze Kaś :loveu:

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Cześć 2B :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Fajnuisie focie z kocurkiem...Jessi taka malutka przy nim a rozczochrana wygląda uroczo:loveu: [/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Gratuluje sprzedania auteczka niesamowice szybko Ci sie udało. Ten Ford Focus niezły...podobają mi sie te auteczka[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Pozdrawiamy[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

Cześć w ten najgorszy dzień tygodnia;)
Beata mi też sie podobają Fordy Focusy:loveu: a ten jest szczególnie zadbany:loveu: my też jesteśmy na etapie szukania nowego auta ale na Renault:loveu:oczywiście z psami to tylko kombi.....

Posted

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Cześć 2B :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Fajnuisie focie z kocurkiem...Jessi taka malutka przy nim a rozczochrana wygląda uroczo:loveu: [/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Gratuluje sprzedania auteczka niesamowice szybko Ci sie udało. Ten Ford Focus niezły...podobają mi sie te auteczka[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Pozdrawiamy[/COLOR][/I][/CENTER]
[/quote]
Cze Kasiasta :loveu:
Wczoraj wieczorem miała kąpiel, czesanko i juz poczochrana nie jest :evil_lol: Miałam w planach założyć dziś papiloty ale chyba się nie uda :roll:
Focus mi się na maxa podoba :loveu: Niech sobie gadają, ze Ford g**** wort mi się podoba i takiego chce :loveu: :evil_lol:
[quote name='AmiX']Cześć w ten najgorszy dzień tygodnia;)
Beata mi też sie podobają Fordy Focusy:loveu: a ten jest szczególnie zadbany:loveu: my też jesteśmy na etapie szukania nowego auta ale na Renault:loveu:oczywiście z psami to tylko kombi.....[/quote]
Cześć Aniu :multi: Co Ty gadasz.. poniedziałek jest najpiękniejszym dniem ze wszystkich możliwych :diabloti:
Kombi nie kupuje :shake: Nie lubię kombi :shake: Łuk zresztą też :p Już bym vana jakiegoś wolała :razz:

Posted

Okropny dzień....początek tygodnia i tak daleko de piątku:placz: I jeszcze zajęcia mam od 8 do 18!!:placz: ale dzisiaj nie poszłam:evil_lol:

Własie my wybieramy między kombi Laguną a vanem Sceniciem:loveu: tylko nie możemy sie zdecydować:roll:

Posted

[quote name='AmiX']Okropny dzień....początek tygodnia i tak daleko de piątku:placz: I jeszcze zajęcia mam od 8 do 18!!:placz: ale dzisiaj nie poszłam:evil_lol:

Własie my wybieramy między kombi Laguną a vanem Sceniciem:loveu: tylko nie możemy sie zdecydować:roll:[/quote]
A tam gadasz.. fajnie jest :loveu: :evil_lol:

Hmm.. może jakieś losowanie ? :evil_lol:

Posted

[quote name='AmiX']Okropny dzień....początek tygodnia i tak daleko de piątku:placz: I jeszcze zajęcia mam od 8 do 18!!:placz: ale dzisiaj nie poszłam:evil_lol:

Własie my wybieramy między kombi Laguną a vanem Sceniciem:loveu: tylko nie możemy sie zdecydować:roll:[/quote]

taa sie jeszce dobrze namysl bo podobno w sceniku siada tam elektryka..

Posted

[quote name='tigrunia']Hej D-E :razz:

:loveu::loveu:

A chciałabym autko o takie : [url=http://www.allegro.pl/item471804196_jak_nowy_ford_focus_1_6_100km_01_alu_klima_1reka.html]JAK NOWY FORD FOCUS 1.6 100KM '01 ALU KLIMA 1RĘKA (471804196) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Chcę jechać obejrzeć ale do piątku nie mam jak .. najwcześniej w sobotę i boję się, że mi sprzątną :roll: Myślałam,żeby Ł samego wysłać ale jak wróci dwoma autami w razie co ? :roll:[/QUOTE]
D-E się pytała czy TY byś takie autko chciała, gdzie tyle trzeba wymieniać, a nie jakie autko byś chciała :evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']D-E się pytała czy TY byś takie autko chciała, gdzie tyle trzeba wymieniać, a nie jakie autko byś chciała :evil_lol:[/quote]

hahah Madzia brawo:lol:
no Be jestem ciekawa na jakie Ty trafisz auto:evil_lol:

Posted

[quote name='AmiX']oooo :-oa skąd masz takie info??:cool3:[/quote]
bo sami bylismy nim zainteresowani w dalszym ciagu nam sie podoba :loveu:ale wejdz na forum o scenikach i kazdy narzeka na elektryke jedziesz sobie po czym auto staje na srodku drogi i koniec jazdy... czesci czasem sa nie zdobycia..to akurat znajomy mechanik nam powiedzial..i raczej nam ten zakup odradzil..
i szukamy dalej..

Posted

[quote name='madziasto4']D-E się pytała czy TY byś takie autko chciała, gdzie tyle trzeba wymieniać, a nie jakie autko byś chciała :evil_lol:[/quote]
No to znów nie doczytałam :splat: Ja bym takiego auta w życiu nie kupiła :cool1: Nie moja wina, że auta nie sprawdzili :p Może miałam im zaproponować, że na stację diagnostyczną pojedziemy? :diabloti: Widziały gały co brały :p
[quote name='Pegaza']hahah Madzia brawo:lol:
no Be jestem ciekawa na jakie Ty trafisz auto:evil_lol:[/quote]
Nie trafię .. to będzie w pełni świadomy i przemyślany wybór :razz: Nie kupię samochodu dopóki nie prześwietlę go w stacji diagnostycznej łącznie z podziwianiem podwozia :razz: W ogóle nie rozumiem jak można kupić auto i nawet nie sprawdzić czy ma amortyzatory dobre chociażby ? Ten facet nawet Mikrą nie "bujnął" :cool1:

Bry we wtorek :loveu:

Posted

[quote name='***Paulina***']Będziesz na wystawie w Poznaniu??? Gdzie będzie można was zobaczyć???[/quote]
Oczywiście będę :loveu: I oczywiscie przy ringu Yorkowym, ale nie pamietam, który to :roll: My idziemy w pośredniej z Jess a reszta dziewczyn chyba w młodzieży no i Cardeły chłopaków biorą więc długo, długo posiedzimy :multi:

Posted

[quote name='tigrunia']Oczywiście będę :loveu: I oczywiscie przy ringu Yorkowym, ale nie pamietam, który to :roll: My idziemy w pośredniej z Jess a reszta dziewczyn chyba w młodzieży no i Cardeły chłopaków biorą więc długo, długo posiedzimy :multi:[/quote]

Szkoda że mnie nie będzie:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='tigrunia']Oczywiście będę :loveu: I oczywiscie przy ringu Yorkowym, ale nie pamietam, który to :roll: My idziemy w pośredniej z Jess a reszta dziewczyn chyba w młodzieży no i Cardeły chłopaków biorą więc długo, długo posiedzimy :multi:[/quote]

[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]jakich chłopaków :oops:
cze :cool1:
[/COLOR][/FONT] [/CENTER]

Posted

[quote name='AmiX']Szkoda że mnie nie będzie:placz::placz::placz:[/quote]
Ojj no szkoda :-( Zapowiada się spora ekipa :loveu:
[quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]jakich chłopaków :oops:
cze :cool1:
[/COLOR][/FONT] [/CENTER]
[/quote]
Ekhm no tych no .. nie wiesz ? :diabloti:
Cze M :loveu: Jak tam w work? :razz:

Guest Agata_B
Posted

A yorki od której są? Bo moja mama sobie wymyśliła, ze pojedziemy na godzinke od 10 do 11 i starczy:roll: a chciałabym yorki zobaczyc:cool3: