tigrunia Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='Pegaza']zobacz ta mi sie podoba.. [URL]http://images23.fotosik.pl/244/2144ff17b89e359a.jpg[/URL][/quote] Oryginalne, ale nic nie ukryjesz :eviltong: Quote
Pegaza Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 heh fakt ale jest ladna.. znalazlam tez inne makarony kolkowe Quote
tigrunia Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Ja siedze na kosmetykach psich :cool1: Kurka jakie to wszystko drogie :roll: Quote
Pegaza Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 noo ceny niektorych moich znajomych powalaja na kolana jak im mowie ile kosztuje szampon czy odzywka hehe a ja dalej kombinuje..a teraz ide kolacje se zrobic i chyba juz nie wpadne wiec narazicho:p Quote
Mała Rita Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 A ja siedzę na stronach o banalizmie, literaturze najnowszej i notatki se robie :cool1: mam zaległy egzamin jeszcze... :cool1: w pracy urwanie głowy, czasu zbyt mało... ach... szkoda gadac :placz: Quote
madziasto4 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 A ja se właśnie książki na allegro zamawiam. Nie wiecie czy autor aukcji może przyspieszyć jakoś licytację, bo kurna do 12 października aż czekać muszę, bo wtedy się aukcja kończy :evil_lol: Quote
Kasia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='madziasto4'] A ja se właśnie książki na allegro zamawiam. Nie wiecie czy autor aukcji może przyspieszyć jakoś licytację, bo kurna do 12 października aż czekać muszę, bo wtedy się aukcja kończy :evil_lol: [/QUOTE] wyślij mu maila z zapytaniem, niektórzy godzą sie zamknać wcześniej aukcję. zapytaj Go ile chce za ksiażkę, jak Ci to będzie odpowiadało to mu zaproponuj wcześniejsze zamknięcie aukcji i ze ty tyle mu dasz od razu ;) kilka razy tak robiłam i zawsze sie zgadzali... Quote
Kasia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 a ja muszę se jakiś portmanej kupić...jutro w pracy se oblookam na allegro to mi szybciej czas zleci :p Quote
Mała Rita Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Kasia']a ja muszę se jakiś portmanej kupić...jutro w pracy se oblookam na allegro to mi szybciej czas zleci :p[/quote] w DIVERSIE sa fajne, jak lubisz takie sportowe :loveu: Quote
tigrunia Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='Pegaza']noo ceny niektorych moich znajomych powalaja na kolana jak im mowie ile kosztuje szampon czy odzywka hehe a ja dalej kombinuje..a teraz ide kolacje se zrobic i chyba juz nie wpadne wiec narazicho:p[/quote] Do tych cen nawet Ł jeszcze nie przywykł :cool1: Ja dziś szykuję kolecję na jutro :razz: Łopatkę zamarynowałam, grzybki zalałam.. ojj będzie pycha :loveu: [quote name='Mała Rita']A ja siedzę na stronach o banalizmie, literaturze najnowszej i notatki se robie :cool1: mam zaległy egzamin jeszcze... :cool1: w pracy urwanie głowy, czasu zbyt mało... ach... szkoda gadac :placz:[/quote] [quote name='madziasto4']A ja se właśnie książki na allegro zamawiam. Nie wiecie czy autor aukcji może przyspieszyć jakoś licytację, bo kurna do 12 października aż czekać muszę, bo wtedy się aukcja kończy :evil_lol:[/quote] Ach ta nauka .. :shake: Jednak wolę pracować :loveu: [quote name='Kasia']a ja muszę se jakiś portmanej kupić...jutro w pracy se oblookam na allegro to mi szybciej czas zleci :p[/quote] Ojj jak ja kocham "pracowe" zakupy :evil_lol: Quote
Kasia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Mała Rita'] w DIVERSIE sa fajne, jak lubisz takie sportowe :loveu: [/QUOTE] nii, ja chciałam jakiś ze skóry taki, nie sportowy ino taki normalny. czerwony na przykład, albo [COLOR="Magenta"]róziowy[/COLOR] :loveu: Quote
Kasia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='tigrunia'] Ach ta nauka .. :shake: Jednak wolę pracować :loveu: [/QUOTE] ja też!!! tym bardziej jak sie ma taka pracę jak ja :loveu: nie lubiem sie uczyć :shake: Quote
Mała Rita Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Kasia']ja też!!! tym bardziej jak sie ma taka pracę jak ja :loveu: nie lubiem sie uczyć :shake:[/quote] a ja i praca i nauka, ale jeszcze tylko 9 miesięcy i juz nigdy przenigdy nie będę się niczego uczyc :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Kasia']wyślij mu maila z zapytaniem, niektórzy godzą sie zamknać wcześniej aukcję. zapytaj Go ile chce za ksiażkę, jak Ci to będzie odpowiadało to mu zaproponuj wcześniejsze zamknięcie aukcji i ze ty tyle mu dasz od razu ;) kilka razy tak robiłam i zawsze sie zgadzali...[/QUOTE] No właśnie wysłałam do niej maila, dwie pozycje wzięłam na "Kup teraz", a na te dwie musiałabym czekać. Zobaczymy co odpisze. Ja tam mam swój portfelik piękny i długo nowego nie kupię :loveu: Quote
tigrunia Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='Kasia']nii, ja chciałam jakiś ze skóry taki, nie sportowy ino taki normalny. czerwony na przykład, albo [COLOR=magenta]róziowy[/COLOR] :loveu:[/quote] Ja mam taki czerwony fajny :loveu: Już trochę wysłużony ale jeszcze daje radę :loveu: Mamcia mi z Zakopanego kiedyś przywiozła .. uwielbiam go :loveu: [quote name='Kasia']ja też!!! tym bardziej jak sie ma taka pracę jak ja :loveu: nie lubiem sie uczyć :shake:[/quote] I jak ja :loveu::evil_lol: A kto lubi? Chyba tylko Madzka i Atka :evil_lol: Quote
Kasia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='madziasto4'] Ja tam mam swój portfelik piękny i długo nowego nie kupię :loveu: [/QUOTE] pokaz go! o włacha, teraz porozmawiamy o portmanejach, no chyba że znów ktos nam zwróci uwage co do tego do czego służy to forum :cool1: też szukam pięknego i takiego, którego będę długo nosiła bo będzie mi sie długo podobał :loveu: Quote
tigrunia Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='Kasia']pokaz go! o włacha, teraz porozmawiamy o portmanejach, no chyba że znów ktos nam zwróci uwage co do tego do czego służy to forum :cool1: też szukam pięknego i takiego, którego będę długo nosiła bo będzie mi sie długo podobał :loveu:[/quote] A niech ktoś się odważy :angryy: To będzie miał ze mną doczynienia :mad: :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Kasia']pokaz go! o włacha, teraz porozmawiamy o portmanejach, no chyba że znów ktos nam zwróci uwage co do tego do czego służy to forum :cool1: też szukam pięknego i takiego, którego będę długo nosiła bo będzie mi sie długo podobał :loveu:[/quote] ja mam tak, że zazwyczaj cos podoba mi sie dopóki nie kupie :loveu: Quote
Aga76 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Mała Rita']ja mam tak, że zazwyczaj cos podoba mi sie dopóki nie kupie :loveu:[/quote] Dobre :evil_lol: Kasiu, ty wiesz co najładniejsze :loveu: Ja mam czarny skórzany portfel od 12 lat ten sam i chcę żeby drugie tyle mi służył, wciąż dobrze wygląda :razz: no i się do niego nieprzyzwoicie przyzwyczaiłam :roll: [COLOR=Magenta]Cze wieczorne :p [/COLOR] Quote
madziasto4 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='tigrunia'] A kto lubi? Chyba tylko Madzka i Atka :evil_lol:[/QUOTE] Mła? :stupid: [quote name='Kasia']pokaz go! o włacha, teraz porozmawiamy o portmanejach, no chyba że znów ktos nam zwróci uwage co do tego do czego służy to forum :cool1: też szukam pięknego i takiego, którego będę długo nosiła bo będzie mi sie długo podobał :loveu:[/QUOTE] A taki mam, na 18-nastkę dostałam :loveu: [url]http://www.allegro.pl/item448059870_valentini_damski_wzor_124_106_gwarancja_f_vat.html[/url] Quote
Pegaza Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 A jednak wpadlam.. Madzia Ty to masz taki fajny drogawy...:p ja mam taki zwykly z krokodylej skorki czerwony ..:lol: ale nie liczy sie jakosc tylko ilosc w tym porfelu:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Pegaza'] Madzia Ty to masz taki fajny drogawy...:p ja mam taki zwykly z krokodylej skorki czerwony ..:lol: ale nie liczy sie jakosc tylko ilosc w tym porfelu:evil_lol:[/QUOTE] Nooo, na osiemnachę mi nie żałowała rodzinka :loveu: Sama to wcześniej miałam taki za około 5 dych, z Marconi. A w tym moim czerwoniutkim to się zakochałam :loveu: Quote
ladyyork Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Jaką masz ładną sunie,jak powiedziałam męzowi o następnej yorce to zaczioł krzyczeć na mnie ze chyba już starczy 4 fretki i 2psy:angryy: a ja mówie alez skąd to dopiero początek:diabloti:musze mieć taką sunie jak twoja jest códna Quote
Aga76 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='madziasto4'] A taki mam, na 18-nastkę dostałam :loveu: [URL]http://www.allegro.pl/item448059870_valentini_damski_wzor_124_106_gwarancja_f_vat.html[/URL][/quote] Świetny :thumbs: Quote
tigrunia Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 [quote name='ladyyork']Jaką masz ładną sunie,jak powiedziałam męzowi o następnej yorce to zaczioł krzyczeć na mnie ze chyba już starczy 4 fretki i 2psy:angryy: a ja mówie alez skąd to dopiero początek:diabloti:musze mieć taką sunie jak twoja jest códna[/quote] Przecież masz już dwie :p Ja dopiero jedną i ani zwierza więcej poza pająkami :mad: Witam się :loveu: Ja mam podobny do Madzkowego ino bez motyla.. ale swietny jezd :loveu: Ide zrobić paznokcie poki słońce świeci :evil_lol: Quote
Recommended Posts