Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

noo ceny niektorych moich znajomych powalaja na kolana jak im mowie ile kosztuje szampon czy odzywka hehe

a ja dalej kombinuje..a teraz ide kolacje se zrobic i chyba juz nie wpadne wiec narazicho:p

Posted

A ja siedzę na stronach o banalizmie, literaturze najnowszej i notatki se robie :cool1: mam zaległy egzamin jeszcze... :cool1: w pracy urwanie głowy, czasu zbyt mało... ach... szkoda gadac :placz:

Posted

A ja se właśnie książki na allegro zamawiam.
Nie wiecie czy autor aukcji może przyspieszyć jakoś licytację, bo kurna do 12 października aż czekać muszę, bo wtedy się aukcja kończy :evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']
A ja se właśnie książki na allegro zamawiam.
Nie wiecie czy autor aukcji może przyspieszyć jakoś licytację, bo kurna do 12 października aż czekać muszę, bo wtedy się aukcja kończy :evil_lol:
[/QUOTE]

wyślij mu maila z zapytaniem, niektórzy godzą sie zamknać wcześniej aukcję.
zapytaj Go ile chce za ksiażkę, jak Ci to będzie odpowiadało to mu zaproponuj wcześniejsze zamknięcie aukcji i ze ty tyle mu dasz od razu ;)
kilka razy tak robiłam i zawsze sie zgadzali...

Posted

[quote name='Pegaza']noo ceny niektorych moich znajomych powalaja na kolana jak im mowie ile kosztuje szampon czy odzywka hehe

a ja dalej kombinuje..a teraz ide kolacje se zrobic i chyba juz nie wpadne wiec narazicho:p[/quote]
Do tych cen nawet Ł jeszcze nie przywykł :cool1:

Ja dziś szykuję kolecję na jutro :razz: Łopatkę zamarynowałam, grzybki zalałam.. ojj będzie pycha :loveu:
[quote name='Mała Rita']A ja siedzę na stronach o banalizmie, literaturze najnowszej i notatki se robie :cool1: mam zaległy egzamin jeszcze... :cool1: w pracy urwanie głowy, czasu zbyt mało... ach... szkoda gadac :placz:[/quote]

[quote name='madziasto4']A ja se właśnie książki na allegro zamawiam.
Nie wiecie czy autor aukcji może przyspieszyć jakoś licytację, bo kurna do 12 października aż czekać muszę, bo wtedy się aukcja kończy :evil_lol:[/quote]
Ach ta nauka .. :shake: Jednak wolę pracować :loveu:
[quote name='Kasia']a ja muszę se jakiś portmanej kupić...jutro w pracy se oblookam na allegro to mi szybciej czas zleci :p[/quote]
Ojj jak ja kocham "pracowe" zakupy :evil_lol:

Posted

[quote name='Mała Rita']
w DIVERSIE sa fajne, jak lubisz takie sportowe :loveu:
[/QUOTE]

nii, ja chciałam jakiś ze skóry taki, nie sportowy ino taki normalny.
czerwony na przykład, albo [COLOR="Magenta"]róziowy[/COLOR] :loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']
Ach ta nauka .. :shake: Jednak wolę pracować :loveu:
[/QUOTE]

ja też!!! tym bardziej jak sie ma taka pracę jak ja :loveu:
nie lubiem sie uczyć :shake:

Posted

[quote name='Kasia']ja też!!! tym bardziej jak sie ma taka pracę jak ja :loveu:
nie lubiem sie uczyć :shake:[/quote]

a ja i praca i nauka, ale jeszcze tylko 9 miesięcy i juz nigdy przenigdy nie będę się niczego uczyc :evil_lol:

Posted

[quote name='Kasia']wyślij mu maila z zapytaniem, niektórzy godzą sie zamknać wcześniej aukcję.
zapytaj Go ile chce za ksiażkę, jak Ci to będzie odpowiadało to mu zaproponuj wcześniejsze zamknięcie aukcji i ze ty tyle mu dasz od razu ;)
kilka razy tak robiłam i zawsze sie zgadzali...[/QUOTE]
No właśnie wysłałam do niej maila, dwie pozycje wzięłam na "Kup teraz", a na te dwie musiałabym czekać. Zobaczymy co odpisze.

Ja tam mam swój portfelik piękny i długo nowego nie kupię :loveu:

Posted

[quote name='Kasia']nii, ja chciałam jakiś ze skóry taki, nie sportowy ino taki normalny.
czerwony na przykład, albo [COLOR=magenta]róziowy[/COLOR] :loveu:[/quote]
Ja mam taki czerwony fajny :loveu: Już trochę wysłużony ale jeszcze daje radę :loveu: Mamcia mi z Zakopanego kiedyś przywiozła .. uwielbiam go :loveu:
[quote name='Kasia']ja też!!! tym bardziej jak sie ma taka pracę jak ja :loveu:
nie lubiem sie uczyć :shake:[/quote]
I jak ja :loveu::evil_lol:
A kto lubi? Chyba tylko Madzka i Atka :evil_lol:

Posted

Ja tam mam swój portfelik piękny i długo nowego nie kupię :loveu:
[/QUOTE]

pokaz go!
o włacha, teraz porozmawiamy o portmanejach, no chyba że znów ktos nam zwróci uwage co do tego do czego służy to forum :cool1:

też szukam pięknego i takiego, którego będę długo nosiła bo będzie mi sie długo podobał :loveu:

Posted

[quote name='Kasia']pokaz go!
o włacha, teraz porozmawiamy o portmanejach, no chyba że znów ktos nam zwróci uwage co do tego do czego służy to forum :cool1:

też szukam pięknego i takiego, którego będę długo nosiła bo będzie mi sie długo podobał :loveu:[/quote]
A niech ktoś się odważy :angryy: To będzie miał ze mną doczynienia :mad: :evil_lol:

Posted

też szukam pięknego i takiego, którego będę długo nosiła bo będzie mi sie długo podobał :loveu:[/quote]

ja mam tak, że zazwyczaj cos podoba mi sie dopóki nie kupie :loveu:

Posted

[quote name='Mała Rita']ja mam tak, że zazwyczaj cos podoba mi sie dopóki nie kupie :loveu:[/quote]

Dobre :evil_lol:

Kasiu, ty wiesz co najładniejsze :loveu:

Ja mam czarny skórzany portfel od 12 lat ten sam i chcę żeby drugie tyle mi służył, wciąż dobrze wygląda :razz: no i się do niego nieprzyzwoicie przyzwyczaiłam :roll:

[COLOR=Magenta]Cze wieczorne :p
[/COLOR]

Posted

[quote name='tigrunia']
A kto lubi? Chyba tylko Madzka i Atka :evil_lol:[/QUOTE]
Mła? :stupid:

też szukam pięknego i takiego, którego będę długo nosiła bo będzie mi sie długo podobał :loveu:[/QUOTE]
A taki mam, na 18-nastkę dostałam :loveu:
[url]http://www.allegro.pl/item448059870_valentini_damski_wzor_124_106_gwarancja_f_vat.html[/url]

Posted

A jednak wpadlam..

Madzia Ty to masz taki fajny drogawy...:p

ja mam taki zwykly z krokodylej skorki czerwony ..:lol:
ale nie liczy sie jakosc tylko ilosc w tym porfelu:evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']
Madzia Ty to masz taki fajny drogawy...:p

ja mam taki zwykly z krokodylej skorki czerwony ..:lol:
ale nie liczy sie jakosc tylko ilosc w tym porfelu:evil_lol:[/QUOTE]
Nooo, na osiemnachę mi nie żałowała rodzinka :loveu:
Sama to wcześniej miałam taki za około 5 dych, z Marconi.
A w tym moim czerwoniutkim to się zakochałam :loveu:

Posted

Jaką masz ładną sunie,jak powiedziałam męzowi o następnej yorce to zaczioł krzyczeć na mnie ze chyba już starczy 4 fretki i 2psy:angryy: a ja mówie alez skąd to dopiero początek:diabloti:musze mieć taką sunie jak twoja jest códna

Posted

A taki mam, na 18-nastkę dostałam :loveu:
[URL]http://www.allegro.pl/item448059870_valentini_damski_wzor_124_106_gwarancja_f_vat.html[/URL][/quote]

Świetny :thumbs:

Posted

[quote name='ladyyork']Jaką masz ładną sunie,jak powiedziałam męzowi o następnej yorce to zaczioł krzyczeć na mnie ze chyba już starczy 4 fretki i 2psy:angryy: a ja mówie alez skąd to dopiero początek:diabloti:musze mieć taką sunie jak twoja jest códna[/quote]
Przecież masz już dwie :p Ja dopiero jedną i ani zwierza więcej poza pająkami :mad:

Witam się :loveu:
Ja mam podobny do Madzkowego ino bez motyla.. ale swietny jezd :loveu:
Ide zrobić paznokcie poki słońce świeci :evil_lol: