Pegaza Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 likier kokosowy?:cool3: ja wczoraj na dworze sie kapalam heh jak noge wystawilam poza basen to myslalam ze zamarzne.a w wodzie tego sie nie czulo..a w grocie super odpoczelam..bylas juz moze w grocie? Quote
tigrunia Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 [quote name='Pegaza']likier kokosowy?:cool3: ja wczoraj na dworze sie kapalam heh jak noge wystawilam poza basen to myslalam ze zamarzne.a w wodzie tego sie nie czulo..a w grocie super odpoczelam..bylas juz moze w grocie?[/quote] Jajeczny :loveu: I śmietankowy jak się jajeczny skończył :evil_lol: Nie byłam. To chyba gdzieś w górach co? Cos mi się ze Slowacją kojarzy :roll: Quote
nane Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]ty tak sama piłaś :crazyeye: czy do lusterka? :evil_lol: grota solna u nas jest w byłej arce obecnie gromada się zwie jeszcze nie byłam :lol: [/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
Pegaza Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 a tez napewno dobry :p nie slonko tu u nas to wodny park niespodzianek Nemo [URL]http://www.nemo-wodnyswiat.pl/?atrakcje[/URL] Quote
Pegaza Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 To wam powiem ze to lepsze od o... u jest :diabloti: nawet cere mam dzis lepsza haha po kapieli babelkowych takie wyciszenie jest swietne ja bylam pierwszy raz ale nie ostatni napewno:lol::lol: Quote
nane Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [quote name='Pegaza']a tez napewno dobry :p nie slonko tu u nas to wodny park niespodzianek Nemo [URL]http://www.nemo-wodnyswiat.pl/?atrakcje[/URL][/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]D-E fajna ta grota podoba mi się :cool3: ile kostet? [/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
Pegaza Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 grota solna u nas kosztuje na godzine 8 zeta a baseny to juz sa drozsze jest jeszcze sauna ale nie wiem czy to mi akurat by sie podobalo..:roll: Quote
Mała Rita Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [quote name='Pegaza']grota solna u nas kosztuje na godzine 8 zeta a baseny to juz sa drozsze jest jeszcze sauna ale nie wiem czy to mi akurat by sie podobalo..:roll:[/quote] sauna jest świetna :loveu: polecam!!! :loveu: Quote
nane Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [quote name='Pegaza']grota solna u nas kosztuje na godzine 8 zeta a baseny to juz sa drozsze jest jeszcze sauna ale nie wiem czy to mi akurat by sie podobalo..:roll:[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]no ja z sany nie mogę korzystać ze względu na problemy zdrowotne solarium tyż odpada tak przy okazji a tam w tej grocie co się robi prócz leżenia ?? :evil_lol: [/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
Pegaza Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [URL]http://www.nemo-wodnyswiat.pl/?atrakcje[/URL] Asia a ktora lepsza? kuna ten link sie nieotwarl z tymi saunami.. Quote
tigrunia Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]ty tak sama piłaś :crazyeye: [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=magenta]czy do lusterka? :evil_lol:[/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=magenta]grota solna u nas jest w byłej arce obecnie gromada się zwie[/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=magenta]jeszcze nie byłam :lol:[/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] Gdzie sama.. toć pełno ludzi bylo :evil_lol: Grote solną to my mamy .. przypomniałam sobie, ze koleżanka w takiej pracowała :p Ale nie byłam bo chyba za nudno by mi tam było :p Quote
Mała Rita Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [quote name='Pegaza'][URL]http://www.nemo-wodnyswiat.pl/?atrakcje[/URL] Asia a ktora lepsza? kuna ten link sie nieotwarl z tymi saunami..[/quote] nie otwiera sie :shake: Quote
nane Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [quote name='tigrunia']Gdzie sama.. toć pełno ludzi bylo :evil_lol: Grote solną to my mamy .. przypomniałam sobie, ze koleżanka w takiej pracowała :p Ale nie byłam bo chyba za nudno by mi tam było :p[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]bo musim razem iść :cool3: [/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
Pegaza Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Be tam chodzisz by odprezyc sie i zazyc jodu:lol: ja musze mykac pomalu..moze jesio wlece obacze.. Asia sa sauny finskie,parowe,sanarium... Quote
tigrunia Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]bo musim razem iść :cool3:[/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] :loveu: To kiedy przyjeżdżasz ? [quote name='Pegaza']Be tam chodzisz by odprezyc sie i zazyc jodu:lol: ja musze mykac pomalu..moze jesio wlece obacze.. Asia sa sauny finskie,parowe,sanarium...[/quote] Jodu mówisz ? M.. to jednak ja do Ciebie przyjade i nad morzem jodu powdychamy :loveu: Quote
Mała Rita Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [quote name='Pegaza']Be tam chodzisz by odprezyc sie i zazyc jodu:lol: ja musze mykac pomalu..moze jesio wlece obacze.. Asia sa sauny finskie,parowe,sanarium...[/quote] ja to parowe lubie :loveu: Quote
Pegaza Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Czolem:loveu: i tak zrob jedz do M i taniej bedzie i przyjemniej bedzie a efekt ten sam:lol: Quote
Kasia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Mała Rita'] Czesc :loveu: kurde nie moglam sobie miejsca znaleźć bez Dogo :loveu:[/QUOTE] włacha, po ilosci wiadomości na nk zauważyłam :evil_lol: :loveu: [quote name='Pegaza'] To wam powiem ze to lepsze od o... u jest :diabloti: nawet cere mam dzis lepsza haha [/QUOTE] mówisz? :evil_lol: trza spróbować!!! cze 2Be :loveu: gdzieś Ty zaś? miałaś pazury pokazać! ja idę dziś na uzupełnienie....;) Quote
tigrunia Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='Pegaza']Czolem:loveu: i tak zrob jedz do M i taniej bedzie i przyjemniej bedzie a efekt ten sam:lol:[/quote] Cze D-E :razz: Nie wiem czy taniej bo to 200 km ode mnie :-o [quote name='Kasia'] cze 2Be :loveu: gdzieś Ty zaś? miałaś pazury pokazać! ja idę dziś na uzupełnienie....;)[/quote] Cze :loveu: Jezdem :multi: No nie zdążyłam dziś fot zrobić z rana :oops: Quote
Pegaza Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Be trzeba bylo wstac godzinke wczesniej:diabloti: i by zdazylas z wszystkim.. Quote
tigrunia Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='Pegaza']Be trzeba bylo wstac godzinke wczesniej:diabloti: i by zdazylas z wszystkim..[/quote] Ja juz o 7 sie obudziłam bo głupi kurier dzwonił do Ł czy bedzie o 13 w domu :-o :angryy: A ze wstałam dopiero o 9 to już inna sprawa :evil_lol: Byłam właśnie z Jess na wycieczce.. Zabrałam ją do weta i w połowie drogi mi się przypomnialo, ze nie wziełam książeczki :cool1: Wróciłam sie i juz mi się nie chce jechać :p Zresztą do 19 było :roll: Quote
Pegaza Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Daleko masz do tego weta? ja siedze na firanach i mysle ktore wziasc bo sa takie fajne :loveu: Quote
tigrunia Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='Pegaza']Daleko masz do tego weta? ja siedze na firanach i mysle ktore wziasc bo sa takie fajne :loveu:[/quote] Nie mam daleko .. jakieś 5 km :roll: A ja myśle co mam w oknach na korytarzu powiesić :cool1: Mam takie do doopy okna, ze nic tam nie pasuje. A w żadnym wypadku makarony :shake: Wszędzie boazeria :mad: Quote
Pegaza Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 zobacz ta mi sie podoba.. [URL]http://images23.fotosik.pl/244/2144ff17b89e359a.jpg[/URL] Quote
Recommended Posts