tigrunia Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='madziasto4']Faktycznie do mamy podobnaś. Wam też tak dogo muli? Myślałam, że mnie szlag trafi, dopiero teraz udało mi się wejść :roll:[/quote] :razz: Muliło ojj muliło :shake: [quote name='***Paulina***']Jaka ona śliczne... Po prostu piękna... :loveu: Jaką miała ocenę na wystawie??? Pozdrawiamy i zapraszamy do nas:)[/quote] Dzięki :razz: Zależy na której?Na ostatniej w Wawie bdb :p [quote name='Aga76']Bry wieczór :krolik: hihihi[/quote] Bry :loveu: [quote name='Kasia']dopiero co były a już ich nie ma... Beatrycze gdzie żeś polazła????[/quote] Już żem jezd :loveu: Quote
Aga76 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='tigrunia'] Już żem jezd :loveu:[/quote] Z dżemem czy bez? Quote
***Paulina*** Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='tigrunia']:razz:Dzięki :razz: Zależy na której?Na ostatniej w Wawie bdb :p[/quote] No to gratulacje...:multi: Quote
tigrunia Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='Aga76']Z dżemem czy bez?[/quote] Powidła śliwkowe som :razz: Quote
Aga76 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='tigrunia']Powidła śliwkowe som :razz:[/quote] sysko co śliwkowe nieustannie uwielbiam :loveu: to mnie poczęstuj :evil_lol: Quote
tigrunia Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='***Paulina***']No to gratulacje...:multi:[/quote] Dzieki :lol: [quote name='Kasia']co masz, co powiesz?[/quote] Co mam? Paznokcie nowe :loveu: Co powiem? Foczka sprzedana :placz: Quote
Aga76 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Kasia'] jaka foczka?[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: róziowy metalik? Quote
Kasia Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [COLOR="Magenta"]róziowe[/COLOR] cztery kółka! Quote
Aga76 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Kasia'][COLOR=Magenta]róziowe[/COLOR] cztery kółka![/quote] [COLOR=Magenta]róziowa[/COLOR] guma :loveu: Quote
tigrunia Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='Aga76']sysko co śliwkowe nieustannie uwielbiam :loveu: to mnie poczęstuj :evil_lol:[/quote] Ide zara Ci kanapke zrobie :evil_lol: [quote name='***Paulina***']Ile ona waży??? a ile już ma???[/quote] Ma 17 m-cy za 3 dni , waży 2,26 dokładnie :razz: [quote name='Kasia']poka!!! teraz! jaka foczka?[/quote] Jutro :p Focus no .. u Madzki prezentowany był .. załamana jezdem no :placz::placz: Jusz siem pakowłam do Białego :placz: [quote name='Aga76']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: róziowy metalik?[/quote] Dzie tam..róziowe paznokcie mam :loveu: Quote
Pegaza Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Cze Be :loveu:na chwilunie weszlam bo sporo pracy dzis mam ino chcialam napisac ze pro amare tez ma kosmetyki dla psow ja wlasnie te od nich mam znaczy konczy mi sie szampon..ale jestem zadowolona z niego..ino cena jest wyzsza niz vulpess o polowe jeszcze... szkoda no ktos ci ja sprzątnąl sprzed nosa.. a do reszty wpadne pozniej Quote
Kasia Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 [quote name='tigrunia'] Jutro :p [/QUOTE] jutro będzie futro, a pojutrze po futrze! pokażesz? :loveu: Quote
tigrunia Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 [quote name='Pegaza']Cze Be :loveu:na chwilunie weszlam bo sporo pracy dzis mam ino chcialam napisac ze pro amare tez ma kosmetyki dla psow ja wlasnie te od nich mam znaczy konczy mi sie szampon..ale jestem zadowolona z niego..ino cena jest wyzsza niz vulpess o polowe jeszcze... szkoda no ktos ci ja sprzątnąl sprzed nosa.. a do reszty wpadne pozniej[/quote] Widziałam, że coś tam na stoliku ma ale nie przyglądałam się co to za kosmetyki :roll: [quote name='Kasia']jutro będzie futro, a pojutrze po futrze! pokażesz? :loveu:[/quote] A co miałam pokazać bo już nie pamiętam :cool1: Paznokcie? :p [quote name='Pegaza']Gdzie Be?:crazyeye:[/quote] No dogo nie chodziło .. całe dwa dni :mad: Quote
Pegaza Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 wiem wiem wczoraj i tak mnie nie bylo.. ale dzis mnie to juz wkurzalo..:mad: Quote
Mała Rita Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Czesc :loveu: kurde nie moglam sobie miejsca znaleźć bez Dogo :loveu: Quote
tigrunia Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 [quote name='Pegaza']wiem wiem wczoraj i tak mnie nie bylo.. ale dzis mnie to juz wkurzalo..:mad:[/quote] No mnie też nie było ale jak byłam to szału dostawałam :angryy::evil_lol: [quote name='Mała Rita']Czesc :loveu: kurde nie moglam sobie miejsca znaleźć bez Dogo :loveu:[/quote] Cze Ritka :loveu: No tragedia bez dogo :shake::evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 a gdzie bylas? bo ja wczoraj sie plawilam w wodzie z babelkami:loveu: i w grocie solnej....:p Quote
tigrunia Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 [quote name='Pegaza']a gdzie bylas? bo ja wczoraj sie plawilam w wodzie z babelkami:loveu: i w grocie solnej....:p[/quote] Eee.. ja gorzej.. Na 18-stce Łukiego siostry byłam :cool1: Takiej rodzinnej :cool1: Quote
Pegaza Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 a to se podjadlas cos dobrego i wypilas:evil_lol: Quote
nane Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [quote name='Pegaza']a to se podjadlas cos dobrego i wypilas:evil_lol:[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=LightBlue]i wynudziłaś [/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
tigrunia Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 [quote name='Pegaza']a to se podjadlas cos dobrego i wypilas:evil_lol:[/quote] Oj tak .. i dziś poprawiny były :evil_lol: A wczoraj tyle likieru wypiłam, ze nie byłam pewna, czy do domu dojde :evil_lol: [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=lightblue]i wynudziłaś [/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] Nom .. to fakt :cool1: Nie lubię takich imprez :cool1: Quote
Recommended Posts