tigrunia Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='Kasia']2Be gdzie żeś jest, że jeszcze Cię nie ma...? :loveu:[/quote] Jestem.. choruje, katarze , kicham :shake: Każą mi okna myć :cool1: Quote
Kasia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Ja umyjesz te okna to sie jeszcze bardziej doprawisz pewnie...:shake: Quote
Pegaza Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 ja se swoje umylam wczora i dzis mam labe ale ide pranie wstawic Quote
tigrunia Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='Kasia']Ja umyjesz te okna to sie jeszcze bardziej doprawisz pewnie...:shake:[/quote] Mam taki zamiar :diabloti: Quote
nane Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='tigrunia']Jestem.. choruje, katarze , kicham :shake: Każą mi okna myć :cool1:[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]a nie mówiłam, że masz za zimno w chałupie ? :cool1: [/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
tigrunia Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]a nie mówiłam, że masz za zimno w chałupie ? :cool1: [/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] Akurat załatwiłam się w pracy :cool1: Ojj jak głowa boli :placz: Quote
tigrunia Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='Mała Rita']Cze wtorkowo :loveu:[/quote] Cze Asiaczek :razz: Quote
nane Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='tigrunia']Akurat załatwiłam się w pracy :cool1: Ojj jak głowa boli :placz:[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]taaa :p [COLOR=Pink]zaraź mnie :cool1:[/COLOR] [/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
PositiveThought Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Cze Be! :grins: Ja się juz prawie wyleczyłam, antybiotyk mi się skończył :p Mogę podesłac zestaw 101 witamin :cool1: Pogoda się poprawi, to i samopoczucie lepsze będzie :loveu: Quote
tigrunia Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='Jagódka&Uzi']czesc, aale ból głowy dziś...[/quote] Cze Jagódka :multi: No tragedia jest :shake: [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]taaa :p[/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=magenta][COLOR=pink]zaraź mnie :cool1:[/COLOR][/COLOR][/FONT][COLOR=magenta][/CENTER] [/COLOR][/quote] :razz: Chyntnie,ale ze jak ? Przez kabelek zarazki puścić ? :cool3: Trza było siedzieć dzień dłużej :evil_lol: [quote name='PositiveThought']Cze Be! :grins: Ja się juz prawie wyleczyłam, antybiotyk mi się skończył :p Mogę podesłac zestaw 101 witamin :cool1: Pogoda się poprawi, to i samopoczucie lepsze będzie :loveu:[/quote] Cze Ateczka :loveu: Dawaj te witaminki :cool1: Quote
madziasto4 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 2B, nie zbliżaj się do mnie, ja chcę być zdrowa :cool1: Quote
tigrunia Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='koregra']Witam po długiej przerwie :lol:[/quote] Cześć Kamilko :multi: Ojj jak Cię dawno nie było .. [quote name='Kasia']jutro L4...? :razz:[/quote] Ano :loveu: Ide do lekarza z rana :loveu: [quote name='madziasto4']2B, nie zbliżaj się do mnie, ja chcę być zdrowa :cool1:[/quote] :razz: Madzka nie uciekaj :diabloti: Quote
tigrunia Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Kasia']Ile wolnego dostałaś? :p[/quote] Aż do błogiej niedzieli :loveu: :evil_lol: Własnie wróciłam :cool3: Popijam sobie mleczko z miodkiem i się leczę :loveu: Zamieniłam sobie krzesło na fotel, siedze pod kocykiem i udajr, ze cięzko choruje .. może chociaż obiad Łuk zrobi :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Cze:p chorobka pewno do konca tydnia:lol: Quote
Kasia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 niech łaski nie robi tylko robi ten obiad :p Quote
tigrunia Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Pegaza']Cze:p chorobka pewno do konca tydnia:lol:[/quote] Cze D-E :razz: [quote name='Kasia']niech łaski nie robi tylko robi ten obiad :p[/quote] Na razie śpi :cool1: Quote
iberia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 hej b zarazilaś mnie!! leże w domku pod kołderką a K mi usługuje:diabloti: Quote
tigrunia Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='iberia']hej b zarazilaś mnie!! leże w domku pod kołderką a K mi usługuje:diabloti:[/quote] O jak fajnie :evil_lol: Mi kurcze nie chce usługiwać :mad: Szlifuje mi futryne bo nowe drzwi nie za bardzo pasują :cool1: Przed chwiką się zatrzasnął w pokoju :splat:i mnie wołał żebym go wypuściła :roflt: Quote
madziasto4 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='tigrunia']Przed chwiką się zatrzasnął w pokoju :splat:i mnie wołał żebym go wypuściła :roflt:[/QUOTE] Buahah :roflt: Quote
Recommended Posts