tigrunia Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 [quote name='PositiveThought']A tutaj zawsze tak jakoś o interesach i ważnych sprawach, noo... :hmmmm: 2Be, oderwij się kurde od tego. Dzess taka równiutko na mordzince obciachana jest?[/quote] Ach bo ja kobieta interesów jestem :evil_lol: Jess obcinana nie była newer :shake: Tak jej urosło :loveu: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [quote name='PositiveThought']A tutaj zawsze tak jakoś o interesach i ważnych sprawach, noo... :hmmmm: 2Be, oderwij się kurde od tego. [/quote] Też to zauważyłam! Popieram!:evil_lol: Quote
AlKil Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Obejrzałam mamę podlewającą betonik.:lol: Quote
tigrunia Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 [quote name='AlKil']Obejrzałam mamę podlewającą betonik.:lol:[/quote] I jak? Dobrze podlała? :razz: [quote name='Kasia']cze sławna Kobieto interesu :loveu:[/quote] Cze :loveu: Pracuje tak cienszko, że jusz mnie łepetyna boli :stupid: Quote
tigrunia Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Zrobiłam dziołchy jabłecznika :loveu: Jesio nie wiem co z tego wyszło bo dopiero piekarnik wyłączyłam, ale pachnie i wygląda wyśmienicie :loveu: Quote
Aga76 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Daj powąchać :evil_lol: Na pewno wyszedł rewelacyjnie! Quote
tigrunia Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 [quote name='madziasto4']Mój się już skończył :placz:[/quote] Podzielę się jak wyszedł :razz: Quote
iberia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [quote name='tigrunia']Podzielę się jak wyszedł :razz:[/quote] Pewnie go spaliła <hahaha> Pamiętaj o torcie truskawkowym ps. przyjade chyba w sobote wieczorkiem :) Quote
tigrunia Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 [quote name='iberia']Pewnie go spaliła <hahaha> Pamiętaj o torcie truskawkowym ps. przyjade chyba w sobote wieczorkiem :)[/quote] Wiedziałam, że Cie ciasto przywoła :roflt: Wcale nie spaliłam :obrazic:- wyszedł wyśmienity :loveu: Zapomniałam ale spoko spoko .. zaraz kartkę wypisuję i jutro robić będą :multi: Laska ja jutro na roczek idę więc za szybko nie przyjezdżaj :eviltong: Obiło mi się o uszy, że Łuk ma jakiś dowóz więc pewnie gdzieś po 20 się zmywać będziemy :razz: Quote
tigrunia Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Ooo.. coś wcześnie wstałaś :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [quote name='tigrunia']Ooo.. coś wcześnie wstałaś :evil_lol:[/quote] Dziś na 9 do robotki :evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 [quote name='Mała Rita']Dziś na 9 do robotki :evil_lol:[/quote] Aaaa.. no to co innego :cool3: Quote
tigrunia Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Chyba znalazłam samochód marzeń :mdleje: [url]http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6262600[/url] Tylko jak znam życie "fachowcy" Alfę mi odradzą bo pewnie coś się psuje, pewnie części drogie i dużo pali :cool1: Każdy mój fantastyczny pomysł upada z w/w powodów :placz: Ale Focusik cały czas stoi pod znakiem zapytania :loveu: No i mam nadzieję, że Alfa się nada tyż i z tych dwóch będę wybierać :loveu::multi: Quote
tigrunia Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 [quote name='Aga76']Dzień dobry :loveu: Alfę kupisz?[/quote] Cze Agnes :loveu: Jak nic mi na przeszkodzie nie stanie :mad: Kurcze cenowo wypadają nawet chyba lepiej od Focusa albo porównywalnie. Tylko nie mam pojęcia czy to dobre auto jest ? :niewiem: Patrz Aguś co jeszcze znalazłam :loveu: [url]http://www.allegro.pl/item429149047_dom_z_basenem_na_wyspie_phuket_tajlandia.html[/url] Raj na ziemi :loveu: (oczywiście nie uwzględniając Tsunami , huraganów i trzęsień ziemi:evil_lol:) Quote
Aga76 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 hihihi - wczoraj rozmawialiśmy dokładnie o tej ofercie, w pracy rozgorzała dyskusja na temat miesięcznych wydatków w Polsce związanych z utrzymaniem domu, wyżywieniem, chemią... oj działo się :evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 [quote name='Aga76']hihihi - wczoraj rozmawialiśmy dokładnie o tej ofercie, w pracy rozgorzała dyskusja na temat miesięcznych wydatków w Polsce związanych z utrzymaniem domu, wyżywieniem, chemią... oj działo się :evil_lol:[/quote] O prosze jak utrafilam :evil_lol: No o tych tematach to można godzinami nadawać :shake: Ale póki co interesuje mnie miesięczny koszt utrzymania Alfy :loveu: :evil_lol: Quote
Aga76 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [quote name='tigrunia']O prosze jak utrafilam :evil_lol: No o tych tematach to można godzinami nadawać :shake: Ale póki co interesuje mnie miesięczny koszt utrzymania Alfy :loveu: :evil_lol:[/quote] trafiłaś :thumbs: ciekawe ile spala po mieście w rzeczywistości... jeszcze ceny części i ubezpieczenie - dasz radę Quote
AlKil Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 O kosztach utrzymania alfy nic Ci nie powiem, nikt wokół mnie jej nie posiada, ale mamusia betonik podlewała na medal!!!:evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 [quote name='Aga76']trafiłaś :thumbs: ciekawe ile spala po mieście w rzeczywistości... jeszcze ceny części i ubezpieczenie - dasz radę[/quote] :multi: No właśnie .. ciekawe. Z ubezpieczeniem sobie poradzę bo wezmę mamę na współwłaściciela bo ona już chyba max zniżek ma ;) A ze spalaniem? Hmm.. najlepiej to by mi się diesel uśmiechał.. chyba, że bym gaz wstawiła :roll: [quote name='AlKil']O kosztach utrzymania alfy nic Ci nie powiem, nikt wokół mnie jej nie posiada, ale mamusia betonik podlewała na medal!!!:evil_lol:[/quote] Łii.. przekażę jej :loveu: A gdzie można medal odebrać ?? :diabloti: Quote
Aga76 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [quote name='tigrunia'] No właśnie .. ciekawe. Z ubezpieczeniem sobie poradzę bo wezmę mamę na współwłaściciela bo ona już chyba max zniżek ma ;) A ze spalaniem? Hmm.. najlepiej to by mi się diesel uśmiechał.. chyba, że bym gaz wstawiła :roll: [/quote] masz lopę po znajomości? bo teraz to już wcale nie jest wielka różnica :shake: i oby nie była bardzo usterkowa... Quote
tigrunia Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 [quote name='Aga76']masz lopę po znajomości? bo teraz to już wcale nie jest wielka różnica :shake: i oby nie była bardzo usterkowa...[/quote] Ni.. z ropą teraz krucho :shake: Łuk załatwia sobie z 30 litrów na miesiąc .. więcej nie idzie :-( Ale diesle mniej palą i uwielbiam to mruczenie silnika :loveu: :evil_lol: No własnei .. Miki się nie psuła dopóki z nią do mechanika na sprawdzenie nie pojechałam :roflt: Ale co tam.. 1,5 roku pojeździłam i czas na zmiane ;) Quote
Recommended Posts