Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

[quote name='PositiveThought']A tutaj zawsze tak jakoś o interesach i ważnych sprawach, noo... :hmmmm:

2Be, oderwij się kurde od tego.

Dzess taka równiutko na mordzince obciachana jest?[/quote]
Ach bo ja kobieta interesów jestem :evil_lol:

Jess obcinana nie była newer :shake: Tak jej urosło :loveu:

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='AlKil']Obejrzałam mamę podlewającą betonik.:lol:[/quote]
I jak? Dobrze podlała? :razz:
[quote name='Kasia']cze sławna Kobieto interesu :loveu:[/quote]
Cze :loveu:
Pracuje tak cienszko, że jusz mnie łepetyna boli :stupid:

Posted

[quote name='tigrunia']Podzielę się jak wyszedł :razz:[/quote]

Pewnie go spaliła <hahaha>

Pamiętaj o torcie truskawkowym
ps. przyjade chyba w sobote wieczorkiem :)

Posted

[quote name='iberia']Pewnie go spaliła <hahaha>

Pamiętaj o torcie truskawkowym
ps. przyjade chyba w sobote wieczorkiem :)[/quote]
Wiedziałam, że Cie ciasto przywoła :roflt: Wcale nie spaliłam :obrazic:- wyszedł wyśmienity :loveu:

Zapomniałam ale spoko spoko .. zaraz kartkę wypisuję i jutro robić będą :multi:
Laska ja jutro na roczek idę więc za szybko nie przyjezdżaj :eviltong: Obiło mi się o uszy, że Łuk ma jakiś dowóz więc pewnie gdzieś po 20 się zmywać będziemy :razz:

Posted

Chyba znalazłam samochód marzeń :mdleje: [url]http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6262600[/url]
Tylko jak znam życie "fachowcy" Alfę mi odradzą bo pewnie coś się psuje, pewnie części drogie i dużo pali :cool1: Każdy mój fantastyczny pomysł upada z w/w powodów :placz:
Ale Focusik cały czas stoi pod znakiem zapytania :loveu: No i mam nadzieję, że Alfa się nada tyż i z tych dwóch będę wybierać :loveu::multi:

Posted

[quote name='Aga76']Dzień dobry :loveu:

Alfę kupisz?[/quote]
Cze Agnes :loveu:

Jak nic mi na przeszkodzie nie stanie :mad: Kurcze cenowo wypadają nawet chyba lepiej od Focusa albo porównywalnie. Tylko nie mam pojęcia czy to dobre auto jest ? :niewiem:

Patrz Aguś co jeszcze znalazłam :loveu: [url]http://www.allegro.pl/item429149047_dom_z_basenem_na_wyspie_phuket_tajlandia.html[/url] Raj na ziemi :loveu: (oczywiście nie uwzględniając Tsunami , huraganów i trzęsień ziemi:evil_lol:)

Posted

hihihi - wczoraj rozmawialiśmy dokładnie o tej ofercie, w pracy rozgorzała dyskusja na temat miesięcznych wydatków w Polsce związanych z utrzymaniem domu, wyżywieniem, chemią... oj działo się :evil_lol:

Posted

[quote name='Aga76']hihihi - wczoraj rozmawialiśmy dokładnie o tej ofercie, w pracy rozgorzała dyskusja na temat miesięcznych wydatków w Polsce związanych z utrzymaniem domu, wyżywieniem, chemią... oj działo się :evil_lol:[/quote]
O prosze jak utrafilam :evil_lol:
No o tych tematach to można godzinami nadawać :shake: Ale póki co interesuje mnie miesięczny koszt utrzymania Alfy :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']O prosze jak utrafilam :evil_lol:
No o tych tematach to można godzinami nadawać :shake: Ale póki co interesuje mnie miesięczny koszt utrzymania Alfy :loveu: :evil_lol:[/quote]

trafiłaś :thumbs:

ciekawe ile spala po mieście w rzeczywistości... jeszcze ceny części i ubezpieczenie - dasz radę

Posted

[quote name='Aga76']trafiłaś :thumbs:

ciekawe ile spala po mieście w rzeczywistości... jeszcze ceny części i ubezpieczenie - dasz radę[/quote]
:multi:

No właśnie .. ciekawe. Z ubezpieczeniem sobie poradzę bo wezmę mamę na współwłaściciela bo ona już chyba max zniżek ma ;) A ze spalaniem? Hmm.. najlepiej to by mi się diesel uśmiechał.. chyba, że bym gaz wstawiła :roll:
[quote name='AlKil']O kosztach utrzymania alfy nic Ci nie powiem, nikt wokół mnie jej nie posiada, ale mamusia betonik podlewała na medal!!!:evil_lol:[/quote]
Łii.. przekażę jej :loveu: A gdzie można medal odebrać ?? :diabloti:

Posted

[quote name='tigrunia']
No właśnie .. ciekawe. Z ubezpieczeniem sobie poradzę bo wezmę mamę na współwłaściciela bo ona już chyba max zniżek ma ;) A ze spalaniem? Hmm.. najlepiej to by mi się diesel uśmiechał.. chyba, że bym gaz wstawiła :roll:
[/quote]

masz lopę po znajomości? bo teraz to już wcale nie jest wielka różnica :shake:

i oby nie była bardzo usterkowa...

Posted

[quote name='Aga76']masz lopę po znajomości? bo teraz to już wcale nie jest wielka różnica :shake:

i oby nie była bardzo usterkowa...[/quote]
Ni.. z ropą teraz krucho :shake: Łuk załatwia sobie z 30 litrów na miesiąc .. więcej nie idzie :-( Ale diesle mniej palą i uwielbiam to mruczenie silnika :loveu: :evil_lol:

No własnei .. Miki się nie psuła dopóki z nią do mechanika na sprawdzenie nie pojechałam :roflt: Ale co tam.. 1,5 roku pojeździłam i czas na zmiane ;)