PositiveThought Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 cze 2B :grins: ja nie wiem jak Ty z tą pracą wyrabiasz :mdleje: Quote
tigrunia Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 [quote name='AmiX']Ja na głowie nie zakładam tylko dużo olejku daje a wąsy spinam gumkami zeby sie nie niszczyły. U Eti to zdaje egzamin :) ona da sobi je założyć bez problemu ale po chwili je ściaga:lol:[/quote] Jennyyy Aniu - toć głowa jest najważniejsza! Ja robie odwrotnie - zakładam na głowie a reszta mocno naoliwiona ;) Uuuuppssss... odkryłam własnie kołtuna na szyi :crazyeye: łod łobroży pewnie :mad:.. ide czesać :mad: [quote name='PositiveThought']cze 2B :grins: ja nie wiem jak Ty z tą pracą wyrabiasz :mdleje:[/quote] Cze Atka :multi: Sama nie wiem :shake: Dziś ide na 14 i nie chce mi sie okrutnie :placz: Quote
AmiX Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 [quote name='tigrunia']Jennyyy Aniu - toć głowa jest najważniejsza! Ja robie odwrotnie - zakładam na głowie a reszta mocno naoliwiona ;) Uuuuppssss... odkryłam własnie kołtuna na szyi :crazyeye: łod łobroży pewnie :mad:.. ide czesać :mad:[/quote] Cześć Beacia :) Widzisz u każdego inaczej ;) u mnie zdaje to egzamin ;) na brode nie narzekam...... moje Eti nie nosi obroży zawsze chodzi na ringówce żeby włos sie nie wycierał i nie kołtunił ;) Quote
tigrunia Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Ja z ringówki właśnie zrezygnowałam i kupiłam w zeszłym tyg obróżkę. Jestem z niej bardzoooo zadowolona :multi::multi: No , moze poza tym jednym kołtunem :angryy: ale sama sie o niego prosiłam bo nie zdjęłam obróżki na noc :placz: Aaaaa... storczyka wreszcie mam :multi: :multi: 28 zł skubany mnie kosztował :mad: I jeszcze mu osłonke za 6 zł kupiłam :mad: Niech no mi tylko zwiędnie :angryy: Quote
AmiX Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 [quote name='tigrunia']Ja z ringówki właśnie zrezygnowałam i kupiłam w zeszłym tyg obróżkę. Jestem z niej bardzoooo zadowolona :multi::multi: No , moze poza tym jednym kołtunem :angryy: ale sama sie o niego prosiłam bo nie zdjęłam obróżki na noc :placz: Aaaaa... storczyka wreszcie mam :multi: :multi: 28 zł skubany mnie kosztował :mad: I jeszcze mu osłonke za 6 zł kupiłam :mad: Niech no mi tylko zwiędnie :angryy:[/quote] Też chorowałam na storczyki kupiłam sobie dwa... ładnie kwitły jakieś 4misiace a jak już przekwitły to od pół roku mam same liście wiec kupiłam sobie 3 sztucze i kwitną cały rok :) teraz kupie sobie jeszcze 2 :) Quote
tigrunia Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Oj nie .. sztucznych kwiatów u mnie brak i na razie nie jestem aż tak zdesperowana :eviltong: Ostatnio zmarł mi grubosz :placz: Miałam go rok :roll: A jenego sama życia pozbawiłam - wystawiłam go na korytarz, nie podlewałam no i usechł :evil_lol: To on pozbawił życia mojego papuga rok temu :mad: Nikt go nie chciał więc musiałam go uśmiercić bo patrzeć na niego nie mogłam :angryy: Quote
tigrunia Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Hej Aniu ! A to niby czemu najgorszy ?? Toć tutaj wszystkie uwielbiają poniedziałki - nie wiedzieć czemu :roll: Quote
Kasia_zg Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Beatko!![/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Jak pieknie Jessi wyglada na tych słenecznych fociach. :loveu:Ja też choruje na strorczyki ale przy papugu w mim pokoju nie możliwe czego bardzo żałuje, ale jak tylko bede na swoim to storczyki będą musiały być.:)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Miłego wieczorku życzymy:lol:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Kasia Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Pokaż storczyka! I osłonkę :lol: I cze tak w ogóle :loveu: Quote
Patikujek Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 siemanko:) oj tak tak, też chcę storczyka zobaczyć:loveu: Quote
tigrunia Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 [quote name='AmiX']O nie! trzeba całe 5 dni czekać na wolne:placz:[/quote] Jakie 5 dni ?? Toć czwartek już wolny je :multi: Ja mam od czwartku aż do poniedziałku wolne :multi: [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Beatko!![/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Jak pieknie Jessi wyglada na tych słenecznych fociach. :loveu:Ja też choruje na strorczyki ale przy papugu w mim pokoju nie możliwe czego bardzo żałuje, ale jak tylko bede na swoim to storczyki będą musiały być.:)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Miłego wieczorku życzymy:lol:[/COLOR][/I][/CENTER] [/quote] [quote name='Kasia']Pokaż storczyka! I osłonkę :lol: I cze tak w ogóle :loveu:[/quote] [quote name='Patikujek']siemanko:) oj tak tak, też chcę storczyka zobaczyć:loveu:[/quote] Cześć wam :multi: Właśnie - mogłam dziś zrobić foty :roll: Zrobie jutro z rana przy naturalnym świetle ;) Próbowałam też zrobić Jessi z butlą ale nie wyszło :shake: Boi sie tak jak Alka :-( Jutro kupuje parówki i będę ją przyzwyczajać, moze coś wyjdzie z tego ;) Quote
pysiulka86 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Witam, czekamy na fotki yorkowej księzniczki :):) Quote
Pegaza Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Halo Be:p temat kwiatkow jest mi obcy:roll: lubie tylko balkonowe wlasnie 4 dni wolnego od szkoly:multi: Quote
tigrunia Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 [quote name='pysiulka86']Witam, czekamy na fotki yorkowej księzniczki :):)[/quote] Heyka :multi: Moja księżniczka właśnie się moją skarpetką objada :mad: [quote name='Pegaza']Halo Be:p temat kwiatkow jest mi obcy:roll: lubie tylko balkonowe wlasnie 4 dni wolnego od szkoly:multi:[/quote] Cze D-E:loveu: Ja na to wolne się w morze wybieram :loveu::loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 ja nigdzie, moze na dzialke T :roll: ponadrabialam to lece dalej... Quote
Kasia Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 [quote name='Pegaza'] ja nigdzie, moze na dzialke T :roll: [/quote] Życzyć Ci udanego wypoczynku? :cool1: Cze 2B :loveu: Jak fotki? Udało się? Quote
tigrunia Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 [quote name='Pegaza']ja nigdzie, moze na dzialke T :roll: ponadrabialam to lece dalej...[/quote] Ojj biedna D-E :shake: [quote name='Kasia'] Cze 2B :loveu: Jak fotki? Udało się?[/quote] Cze Kaśka :multi: No wczoraj fotki nie wyszły a dziś w pacy do 18 wiec troszke później będę kombinować - tylko do sklepu po parówki zajade :razz: UWAGA UWAGA MÓWIE DO TYCH CO TO Z NIMI WEEKEND SPĘDZE !! Co pierwsza sobie życzy a co druga ?? (o słodkości pytam :loveu:) Bo z łapówką jaką trza przyjechać, no nie ?? :grins: Quote
Pegaza Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 ee moze w domu zostane bo pogoda kijowa wiec chyba widoku T nie będzie ale dzieki za wsparcie hehe Quote
Sara_i_Aris Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Cześć Beatko. I jak? Parówki kupione? Czekamy na Jessinkę... Quote
tigrunia Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Parówki wczoraj już poszły w ruch ale coś marnie nam to idzie :shake: Za nic w świecie nie chce koło tej butelki stanąć a na pralke jak ją postawiłam to chciała zeskoczyć :crazyeye: Quote
Kasia_zg Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Bry Beatko :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Ja też miał problem ze zrobieniem zdjecia z butelką pomagała mi mama która siedziała blisko Matusia trzymała go reką bo inaczej on bał sie przeokropnie. Jak już ustawilam aparat to mama odsuwała reka ja szybko robiłam focie. A najlepsze jest to że jak dam mu pustą butelke bez korka to nawet sie nią pobawi dziwny jakiś :hmmmm:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Pozdrowionka dla Was:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Pegaza Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Halo Beata:p weekend a pogoda u nas [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Weather/28rainy.gif[/IMG] nie chce mi sie siedziec w domu buu Quote
Kasia Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Jessi nie kombinuj tylko stań na sekund 5 przy tej butli! :cool1: Daj fotki storczyka :loveu: Quote
Recommended Posts