tigrunia Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 [quote name='Magda_Miki']No hej!:lol: Daria masz racje... tak rzadko rozmawiamy, że nie wiadomo o czym pisać. No to fotki poproszę:eviltong:[/quote] Noo .. jak fajnie,ze ktoś wreszcie do Jessiny zajrzał :loveu: Cześć Władka :multi: No fotek niestety nie ma .. ale jutro chyba kąpiel się szykuje wiec cos zrobie mamy aparatem Quote
madziasto4 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Ooo, zrób z kąpieli, zrób. Lubię kąpielowe fotki :grins: Quote
Kasia_zg Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Witamy sie milusio i cieplusio zostawiamy tulaski dla Panienki Jessi:loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Pozdrawiamy[/COLOR][/I] :lol:[/CENTER] Quote
tigrunia Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 [quote name='madziasto4']Ooo, zrób z kąpieli, zrób. Lubię kąpielowe fotki :grins:[/quote] Jak będzie kąpiel to i fotki będą :evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Witamy sie milusio i cieplusio zostawiamy tulaski dla Panienki Jessi:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER] [CENTER][I][COLOR=navy]Pozdrawiamy[/COLOR][/I] :lol:[/CENTER] [/quote] Cześć Kasieńka :multi: Quote
tigrunia Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 [quote name='madziasto4']Cze 2B :cool1: Była ta kąpiel czy nie?[/quote] Cze Madzka .. No nie było jeszcze .. chyba dopiero w przyszłym tyg ją wykąpie bo czasu brak :shake: Quote
Kasia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Cze Beatrycze! :lol: Nie wiem co napisac, weny nie mam jakoś... Quote
Kasia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [CENTER]Juz wiem co chciałam napisać: [B][I][SIZE=3]Wesołych Świąt![/SIZE][/I][/B] [B][I][/I][/B] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20hobby/630C.gif[/IMG] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20hobby/962.gif[/IMG] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20hobby/630C.gif[/IMG][/CENTER] Quote
tigrunia Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Cze Kasiu! Dziękujemy bardzo :loveu: Powiedzcie mi dziołchy co sie robi z tymi kulkami śniegowymi ?? :crazyeye: Bo siedziałam wczoraj z Jessi i jej wybierałam :crazyeye: Quote
madziasto4 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='tigrunia']Cze Kasiu! Dziękujemy bardzo :loveu: Powiedzcie mi dziołchy co sie robi z tymi kulkami śniegowymi ?? :crazyeye: Bo siedziałam wczoraj z Jessi i jej wybierałam :crazyeye:[/QUOTE] Ooo nasz spec ma pytanie :evil_lol: hihi Ja myję łapki z kulkami letnią wodą, kulki szybko się rozpuszczają. Quote
tigrunia Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 [quote name='madziasto4']Ooo nasz spec ma pytanie :evil_lol: hihi Ja myję łapki z kulkami letnią wodą, kulki szybko się rozpuszczają.[/quote] :loveu::loveu: Dzięki Madzka :loveu: Quote
koregra Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Witam śliczną Jessi :loveu: Czekm na fotki;) Quote
tigrunia Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 [quote name='koregra']Witam śliczną Jessi :loveu: Czekm na fotki;)[/quote] Witaj Kamilko :multi: Jessi pojechała dziś z babcią na wycieczke :loveu: A ja dostałam dziś mandat :angryy: Radarem mi fotke zrobili :placz: Tylko jeszcze nie wiem ile bo musze jakieś oświadczenie odesłać, ale od 200-300 zł i 6 pkt karnych :placz: Quote
madziasto4 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 [quote name='tigrunia']Witaj Kamilko :multi: Jessi pojechała dziś z babcią na wycieczke :loveu: A ja dostałam dziś mandat :angryy: Radarem mi fotke zrobili :placz: Tylko jeszcze nie wiem ile bo musze jakieś oświadczenie odesłać, ale od 200-300 zł i 6 pkt karnych :placz:[/QUOTE] Powiedz, że to nie Ty prowadziłaś :evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 [quote name='madziasto4']Powiedz, że to nie Ty prowadziłaś :evil_lol:[/quote] No tak, bo zdjęcie jest od tyłu - nie widać mojej twarzy :evil_lol: A mandat przyszedł do mamy bo auto jest na nią :evil_lol: Ale i tak zapłacić muszę ja :placz: Quote
madziasto4 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 [quote name='tigrunia']No tak, bo zdjęcie jest od tyłu - nie widać mojej twarzy :evil_lol: A mandat przyszedł do mamy bo auto jest na nią :evil_lol: Ale i tak zapłacić muszę ja :placz:[/QUOTE] Jak mama ma prawko, a nie prowadzi, to niech na jej konto idą punkty, co jej tam zależy :evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 [quote name='madziasto4']Jak mama ma prawko, a nie prowadzi, to niech na jej konto idą punkty, co jej tam zależy :evil_lol:[/quote] Mama ma prawko i prowadzi , ale swoje auto - to jest moje i niestety punkty też moje :placz: Ale co tam punkty - buty chciałam sobie kupić a tu mandat trzeba zapłacić :placz: Quote
Ola164 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Witamy.. cos zaniedbaliśmy wasza galerie :( ŻYCZYMY WESOŁYCH ŚWIĄT! :loveu: Quote
Kasia_zg Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy][B]Beatko życzymy Ci Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkiejnocy smacznego jajka i mokrego Dyngusa:loveu:[/B][/COLOR][/I] [IMG]http://www.gify.pl-info.pl/gifywielkanoc/kurczaki/44.gif[/IMG][/CENTER] Quote
Patikujek Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Dzień doberek:) Tak do tego dodam "Wesołych Świąt" A tak poza tym to rozglądam się ale coś fotków nie widzę:mad: gdzie one się podziały:roll: Quote
tigrunia Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 [quote name='Patikujek']Dzień doberek:) Tak do tego dodam "Wesołych Świąt" A tak poza tym to rozglądam się ale coś fotków nie widzę:mad: gdzie one się podziały:roll:[/quote] Cześć Pati :multi::multi: Dziekujemy bardzo .. no już prawie po świętach - nic tylko jem i śpie :evil_lol: Fotki bedą, będą - gdzieś w czwartek będę kąpać Panienkę :loveu::loveu: Quote
am-elle Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img178.imageshack.us/img178/3633/opoksr8.jpg[/IMG][/URL] Quote
natija Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 no to mam nadziej,ze beda fotki kapielowe:cool3: Quote
tigrunia Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 [quote name='natija']no to mam nadziej,ze beda fotki kapielowe:cool3:[/quote] Witam sie poświątecznie :multi::multi: Kąpiel będzie w czwartek. Dziś co prawda mam wolne, ale już zmęczona jestem - od 10 jeżdże po cmentarzach, sklepach - mam dość. A za chwile wychodze jeszcze na miasto z siostrą, potem wieczorkiem do kumpeli i dziś nie zdąże. Jutro kończe o 18 prace i na paznokcie mykam wiec tez nie da rady .. W czwartek na pewno będzie kapiel i foteczki tyż :loveu::loveu: Pozdrawiamy cieplutko :loveu: Quote
Recommended Posts