Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

[quote name='Magda_Miki']No hej!:lol:

Daria masz racje... tak rzadko rozmawiamy, że nie wiadomo o czym pisać.
No to fotki poproszę:eviltong:[/quote]
Noo .. jak fajnie,ze ktoś wreszcie do Jessiny zajrzał :loveu: Cześć Władka :multi: No fotek niestety nie ma .. ale jutro chyba kąpiel się szykuje wiec cos zrobie mamy aparatem

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Witamy sie milusio i cieplusio zostawiamy tulaski dla Panienki Jessi:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER]

[CENTER][I][COLOR=navy]Pozdrawiamy[/COLOR][/I] :lol:[/CENTER]
[/quote]
Cześć Kasieńka :multi:

Posted

[quote name='madziasto4']Cze 2B :cool1:

Była ta kąpiel czy nie?[/quote]
Cze Madzka ..
No nie było jeszcze .. chyba dopiero w przyszłym tyg ją wykąpie bo czasu brak :shake:

Posted

[CENTER]Juz wiem co chciałam napisać: [B][I][SIZE=3]Wesołych Świąt![/SIZE][/I][/B]
[B][I][/I][/B]
[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20hobby/630C.gif[/IMG] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20hobby/962.gif[/IMG] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20hobby/630C.gif[/IMG][/CENTER]

Posted

Cze Kasiu! Dziękujemy bardzo :loveu:

Powiedzcie mi dziołchy co sie robi z tymi kulkami śniegowymi ?? :crazyeye: Bo siedziałam wczoraj z Jessi i jej wybierałam :crazyeye:

Posted

[quote name='tigrunia']Cze Kasiu! Dziękujemy bardzo :loveu:

Powiedzcie mi dziołchy co sie robi z tymi kulkami śniegowymi ?? :crazyeye: Bo siedziałam wczoraj z Jessi i jej wybierałam :crazyeye:[/QUOTE]
Ooo nasz spec ma pytanie :evil_lol: hihi
Ja myję łapki z kulkami letnią wodą, kulki szybko się rozpuszczają.

Posted

[quote name='madziasto4']Ooo nasz spec ma pytanie :evil_lol: hihi
Ja myję łapki z kulkami letnią wodą, kulki szybko się rozpuszczają.[/quote]
:loveu::loveu:
Dzięki Madzka :loveu:

Posted

[quote name='koregra']Witam śliczną Jessi :loveu:
Czekm na fotki;)[/quote]
Witaj Kamilko :multi:
Jessi pojechała dziś z babcią na wycieczke :loveu: A ja dostałam dziś mandat :angryy: Radarem mi fotke zrobili :placz: Tylko jeszcze nie wiem ile bo musze jakieś oświadczenie odesłać, ale od 200-300 zł i 6 pkt karnych :placz:

Posted

[quote name='tigrunia']Witaj Kamilko :multi:
Jessi pojechała dziś z babcią na wycieczke :loveu: A ja dostałam dziś mandat :angryy: Radarem mi fotke zrobili :placz: Tylko jeszcze nie wiem ile bo musze jakieś oświadczenie odesłać, ale od 200-300 zł i 6 pkt karnych :placz:[/QUOTE]
Powiedz, że to nie Ty prowadziłaś :evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']Powiedz, że to nie Ty prowadziłaś :evil_lol:[/quote]
No tak, bo zdjęcie jest od tyłu - nie widać mojej twarzy :evil_lol: A mandat przyszedł do mamy bo auto jest na nią :evil_lol: Ale i tak zapłacić muszę ja :placz:

Posted

[quote name='tigrunia']No tak, bo zdjęcie jest od tyłu - nie widać mojej twarzy :evil_lol: A mandat przyszedł do mamy bo auto jest na nią :evil_lol: Ale i tak zapłacić muszę ja :placz:[/QUOTE]
Jak mama ma prawko, a nie prowadzi, to niech na jej konto idą punkty, co jej tam zależy :evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']Jak mama ma prawko, a nie prowadzi, to niech na jej konto idą punkty, co jej tam zależy :evil_lol:[/quote]
Mama ma prawko i prowadzi , ale swoje auto - to jest moje i niestety punkty też moje :placz: Ale co tam punkty - buty chciałam sobie kupić a tu mandat trzeba zapłacić :placz:

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy][B]Beatko życzymy Ci Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkiejnocy smacznego jajka i mokrego Dyngusa:loveu:[/B][/COLOR][/I]
[IMG]http://www.gify.pl-info.pl/gifywielkanoc/kurczaki/44.gif[/IMG][/CENTER]

Posted

[quote name='Patikujek']Dzień doberek:)

Tak do tego dodam "Wesołych Świąt"

A tak poza tym to rozglądam się ale coś fotków nie widzę:mad: gdzie one się podziały:roll:[/quote]
Cześć Pati :multi::multi:

Dziekujemy bardzo .. no już prawie po świętach - nic tylko jem i śpie :evil_lol:

Fotki bedą, będą - gdzieś w czwartek będę kąpać Panienkę :loveu::loveu:

Posted

[quote name='natija']no to mam nadziej,ze beda fotki kapielowe:cool3:[/quote]
Witam sie poświątecznie :multi::multi:
Kąpiel będzie w czwartek. Dziś co prawda mam wolne, ale już zmęczona jestem - od 10 jeżdże po cmentarzach, sklepach - mam dość. A za chwile wychodze jeszcze na miasto z siostrą, potem wieczorkiem do kumpeli i dziś nie zdąże. Jutro kończe o 18 prace i na paznokcie mykam wiec tez nie da rady .. W czwartek na pewno będzie kapiel i foteczki tyż :loveu::loveu:

Pozdrawiamy cieplutko :loveu: