Borówka16 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):A gdzie to na wydmach się było może w Łebie, bo ja lekko nie w temacie? Tak , w Łebie ;) ( Be gdzieś tam to pisała :evil_lol: ) Quote
tigrunia Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 [quote name='dysia-u']piękne masz te fotki z włosami nie kombinuj , masz przecież piękne Dzięki :loveu: Coś tam wykombinuję :eviltong: Na razie tylko odświeżyłam to co miałam ale na następny raz już mamy plan z moją fryzjereczką :multi: [quote name='Borówka16']Hej Beatka :) Śliczne foty , Ty jaka lasencja ,no no ;) Hejka :multi: No no proszę mi tu nie cukrować bo w piórka obrosnę :evil_lol: [quote name='Zuza i Noddy']A gdzie to na wydmach się było może w Łebie, bo ja lekko nie w temacie? Tak jest - Łeba ! :loveu: No to jeszcze parę z Łeby i.. wesołego miasteczka :mad: Quote
tigrunia Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 I ostatnie dwa wakacjowe.. :-( Jak mi tęskno do tego słonka i lenistwa.. :placz: Quote
Zuza i Noddy Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Ja byłam w Łebie 3 albo 4 razy, uwielbiam Łebę. Na wydmy wybraliśmy się na pieszo plażą z Nodziakowym i on przeszedł cała drogę o własnych małych nóżkach. Co nas jacyś ludzie spotkali to się dziwili, ze on nie chce być noszony na rękach. Quote
*Jot* Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Hej Be :multi: http://images43.fotosik.pl/331/979b67752041a7f9med.jpg :crazyeye: laska z Ciebie Be :loveu: Rozumiem,że samolot sama pilotowałaś!!! :evil_lol: Quote
Pegaza Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Ła ale lacha:loveu: Łuki niech Cie pilnuje bo ktos Cie jesio porwie:cool1: nono Be.. widze te kiecke dzinsowa cos se chyba zamowila w necie fajna jest:p aa to nie idziesz na te wesele cos se zamowila w necie ten ciuch.. zapomnialam nazwy noo:oops: Quote
*kleo* Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 http://images43.fotosik.pl/331/979b67752041a7f9med.jpg łaaaa Be jaka lasencja :p Próbny lot też był? ;) Quote
Marzena* Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 [quote name='*kleo*']http://images43.fotosik.pl/331/979b67752041a7f9med.jpg łaaaa Be jaka lasencja :p Podpisuję się pod wszystkimi zachwytami nad urodą Be ;) Quote
*Agnieszka* Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Cześć laska:) Wpadnij do nas na fotki:) Quote
karkakarka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 a ja się podpisuję pod Marzenką :D Be super lasencja! :lol: Quote
tigrunia Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 [quote name='Borówka16']Oj uwierz , mi też baaardzo tęskno :( No niestety.. wszystko co dobre szybko się kończy :-( Teraz czekają nas deszcze, wichury, śnieg.. :shake: [quote name='Zuza i Noddy']Ja byłam w Łebie 3 albo 4 razy, uwielbiam Łebę. Na wydmy wybraliśmy się na pieszo plażą z Nodziakowym i on przeszedł cała drogę o własnych małych nóżkach. Co nas jacyś ludzie spotkali to się dziwili, ze on nie chce być noszony na rękach. My wracaliśmy na pieszo plażą z wydm ale tu ja miałam problem z racji mojego krzywego kręgosłupa :shake: Bardzo ciężko mi się szło :shake: A nad morskie oko jak szliśmy zimą to bez problemu a niby dalej i to w dwie strony tylko, że z kijkami szłam, które na prawdę dużo pomagają odciążając stawy i kręgosłup. [quote name='jot11']Hej Be :multi: http://images43.fotosik.pl/331/979b67752041a7f9med.jpg :crazyeye: laska z Ciebie Be :loveu: Rozumiem,że samolot sama pilotowałaś!!! :evil_lol: Cze Jolka :multi: No już bez przesady :oops: Tia.. nie miało to to silnika nawet :angryy: [quote name='Pegaza']Ła ale lacha:loveu: Łuki niech Cie pilnuje bo ktos Cie jesio porwie:cool1: nono Be.. widze te kiecke dzinsowa cos se chyba zamowila w necie fajna jest:p aa to nie idziesz na te wesele cos se zamowila w necie ten ciuch.. zapomnialam nazwy noo:oops: Nie miałabym nic przeciwko gdyby zjawił się książe na białym koniu.. :p :evil_lol: Tą kupiłam na mieście. W końcu z neta nie zamówiłam. No nie idziemy na wesele a gorset mam nadzieję przynajmniej na Sylwestra wykorzystać :roll: [quote name='*kleo*']http://images43.fotosik.pl/331/979b67752041a7f9med.jpg łaaaa Be jaka lasencja :p Próbny lot też był? ;) Następna.. :oops: No nie był bo silnik ktoś się nie bał i .... :diabloti: Quote
tigrunia Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Viky i Ja napisał(a):Podpisuję się pod wszystkimi zachwytami nad urodą Be ;) Czy wy czasem nie przesadzacie? Coś ode mnie chcecie czy co? :evil_lol: agamewa napisał(a):Cześć laska:) Wpadnij do nas na fotki:) Cze Aga :multi: A wpadnę, chętnie.. ;) karkakarka napisał(a):a ja się podpisuję pod Marzenką :D Be super lasencja! :lol: No już wystarczy.. :evil_lol: Laski byłam dziś z mamą na zakupach i opłacało się bo mi kupiła torebkę do nowych butów, wkładki żelowe też do nowych butów i jeszcze papciochy :multi: :evil_lol: Ja tylko za buty płaciłam i jakąś tam koszulkę w Tally z przeceny ;) Mamcia miała gest :evil_lol: Albo ja siłę przekonywania :diabloti: A buty mam czad! Mówię wam! Jeszcze tak wysokich to nie miałam ! Ale są megaaa zadżebiste!! :loveu: Quote
*Agnieszka* Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 No widzisz jaką masz fajną mamę,zrób sobie zdjęcie w tych bucikach i nam się pokaż lasencjo Ty:) Quote
tigrunia Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 agamewa napisał(a):No widzisz jaką masz fajną mamę,zrób sobie zdjęcie w tych bucikach i nam się pokaż lasencjo Ty:) Niby jak mam sobie zrobić zdjęcie? :eviltong: Nie da rady :p Mogę wam co najwyżej buty pokazać ale to kiedyś bo aktualnie nie mam baterii do aparatu :angryy: Quote
*Agnieszka* Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 tigrunia napisał(a):Niby jak mam sobie zrobić zdjęcie? :eviltong: Nie da rady :p Mogę wam co najwyżej buty pokazać ale to kiedyś bo aktualnie nie mam baterii do aparatu :angryy: Dobra:)trzymam Cię za słowo.. Quote
Pegaza Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 No wiesz co najpierw piszesz co sie kupilas a teraz nawet nie pokazesz eh.. no to juz widze te obcasy jak zimowki tez mialas wysokie te czarne hehe to znajdz podobne na alleg Quote
tigrunia Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 [quote name='agamewa']Dobra:)trzymam Cię za słowo.. ;) [quote name='Pegaza']No wiesz co najpierw piszesz co sie kupilas a teraz nawet nie pokazesz eh.. no to juz widze te obcasy jak zimowki tez mialas wysokie te czarne hehe to znajdz podobne na alleg :eviltong: Zimówki to chociaż stabilne a to to wywrotne jak cholera no ale cóż - to nie są buty do chodzenia :evil_lol: Teraz takich właśnie pełno. Do ilu sklepów nie weszłam tam wszystkie podobne tylko ceny różne :p http://bucikowo.pl/p/pl/2486/lil+aveeno01+black.html te są podobne.. chociaż te moje wydają się wyższe :roll: Quote
Pegaza Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 A tak myslalam ze takie hehe kiedys mialam podobne ale na mniejszym obcasie:) fajne sa ale nie na moj kregoslup a Ty jak dajesz rade jak masz tez chory kregoslup? Quote
chrupcia Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Witam :) ale buty !!! extra, bardzo mi sie podobają ! tez chce takie :cool3: Quote
tigrunia Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Pegaza napisał(a):A tak myslalam ze takie hehe kiedys mialam podobne ale na mniejszym obcasie:) fajne sa ale nie na moj kregoslup a Ty jak dajesz rade jak masz tez chory kregoslup? No toć mówię, że to nie buty do chodzenia :eviltong: Ja nie chodzę dużo. Pracę mam siedzącą więc myślę, że dam w nich radę skoro w tych zimowych daję a te wiele wyższe nie są ;) Ale te to są głównie na jakieś specjalne wyjścia :razz: chrupcia napisał(a):Witam :) ale buty !!! extra, bardzo mi sie podobają ! tez chce takie :cool3: Te są tylko podobne do tych co kupiłam ;) Kiedyś wam pokażę. Oglądajcie laski Bydgoszcz Hit Festival :multi: Polecam :cool3: Quote
chrupcia Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 tigrunia napisał(a): Te są tylko podobne do tych co kupiłam ;) Kiedyś wam pokażę. Oglądajcie laski Bydgoszcz Hit Festival :multi: Polecam :cool3: Ok czekam ;) te sa super, Pani pewnie też :) nie mam dostępu do telewizora :roll: siostra ogląda przedwiośnie :roll: :p Quote
Nati28 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 czesc Be :) buty bardzo fajne, takie zawsze mi sie podobaja ale ja to nie daje rady w takich chodzic bo duzo latam :evil_lol: Quote
*Jot* Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 tigrunia napisał(a): Oglądajcie laski Bydgoszcz Hit Festival :multi: Polecam :cool3: Be,a co robisz na dg??? :crazyeye: Powinnaś być na festiwalu :cool3: No i cześć już nocnie :multi: Edit: teraz znalazłam link z butami.Super są.Też uwielbiam takie obcasy,im wyższe tym lepsze.:evil_lol: Quote
Katie Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 łał, Be, buty fest :loveu::loveu: aa i super zdjecia wakacyjne, szczegolnie break dancer :D Quote
Recommended Posts