Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='dysia-u']piękne masz te fotki
z włosami nie kombinuj , masz przecież piękne
Dzięki :loveu:
Coś tam wykombinuję :eviltong: Na razie tylko odświeżyłam to co miałam ale na następny raz już mamy plan z moją fryzjereczką :multi:
[quote name='Borówka16']Hej Beatka :)
Śliczne foty , Ty jaka lasencja ,no no ;)
Hejka :multi:
No no proszę mi tu nie cukrować bo w piórka obrosnę :evil_lol:
[quote name='Zuza i Noddy']A gdzie to na wydmach się było może w Łebie, bo ja lekko nie w temacie?
Tak jest - Łeba ! :loveu:

No to jeszcze parę z Łeby i.. wesołego miasteczka :mad:

Posted

Ja byłam w Łebie 3 albo 4 razy, uwielbiam Łebę. Na wydmy wybraliśmy się na pieszo plażą z Nodziakowym i on przeszedł cała drogę o własnych małych nóżkach. Co nas jacyś ludzie spotkali to się dziwili, ze on nie chce być noszony na rękach.

Posted

Ła ale lacha:loveu: Łuki niech Cie pilnuje bo ktos Cie jesio porwie:cool1:
nono Be..
widze te kiecke dzinsowa cos se chyba zamowila w necie fajna jest:p
aa to nie idziesz na te wesele cos se zamowila w necie ten ciuch.. zapomnialam nazwy noo:oops:

Posted

[quote name='Borówka16']Oj uwierz , mi też baaardzo tęskno :(
No niestety.. wszystko co dobre szybko się kończy :-( Teraz czekają nas deszcze, wichury, śnieg.. :shake:
[quote name='Zuza i Noddy']Ja byłam w Łebie 3 albo 4 razy, uwielbiam Łebę. Na wydmy wybraliśmy się na pieszo plażą z Nodziakowym i on przeszedł cała drogę o własnych małych nóżkach. Co nas jacyś ludzie spotkali to się dziwili, ze on nie chce być noszony na rękach.
My wracaliśmy na pieszo plażą z wydm ale tu ja miałam problem z racji mojego krzywego kręgosłupa :shake: Bardzo ciężko mi się szło :shake: A nad morskie oko jak szliśmy zimą to bez problemu a niby dalej i to w dwie strony tylko, że z kijkami szłam, które na prawdę dużo pomagają odciążając stawy i kręgosłup.
[quote name='jot11']Hej Be :multi:

http://images43.fotosik.pl/331/979b67752041a7f9med.jpg :crazyeye: laska z Ciebie Be :loveu:
Rozumiem,że samolot sama pilotowałaś!!! :evil_lol:
Cze Jolka :multi:

No już bez przesady :oops:
Tia.. nie miało to to silnika nawet :angryy:
[quote name='Pegaza']Ła ale lacha:loveu: Łuki niech Cie pilnuje bo ktos Cie jesio porwie:cool1:
nono Be..
widze te kiecke dzinsowa cos se chyba zamowila w necie fajna jest:p
aa to nie idziesz na te wesele cos se zamowila w necie ten ciuch.. zapomnialam nazwy noo:oops:
Nie miałabym nic przeciwko gdyby zjawił się książe na białym koniu.. :p :evil_lol:
Tą kupiłam na mieście. W końcu z neta nie zamówiłam.
No nie idziemy na wesele a gorset mam nadzieję przynajmniej na Sylwestra wykorzystać :roll:
[quote name='*kleo*']http://images43.fotosik.pl/331/979b67752041a7f9med.jpg łaaaa Be jaka lasencja :p

Próbny lot też był? ;)
Następna.. :oops:

No nie był bo silnik ktoś się nie bał i .... :diabloti:

Posted

Viky i Ja napisał(a):
Podpisuję się pod wszystkimi zachwytami nad urodą Be ;)

Czy wy czasem nie przesadzacie? Coś ode mnie chcecie czy co? :evil_lol:
agamewa napisał(a):
Cześć laska:)
Wpadnij do nas na fotki:)

Cze Aga :multi:
A wpadnę, chętnie.. ;)
karkakarka napisał(a):
a ja się podpisuję pod Marzenką :D

Be super lasencja! :lol:

No już wystarczy.. :evil_lol:

Laski byłam dziś z mamą na zakupach i opłacało się bo mi kupiła torebkę do nowych butów, wkładki żelowe też do nowych butów i jeszcze papciochy :multi: :evil_lol: Ja tylko za buty płaciłam i jakąś tam koszulkę w Tally z przeceny ;) Mamcia miała gest :evil_lol: Albo ja siłę przekonywania :diabloti: A buty mam czad! Mówię wam! Jeszcze tak wysokich to nie miałam ! Ale są megaaa zadżebiste!! :loveu:

Posted

agamewa napisał(a):
No widzisz jaką masz fajną mamę,zrób sobie zdjęcie w tych bucikach i nam się pokaż lasencjo Ty:)

Niby jak mam sobie zrobić zdjęcie? :eviltong: Nie da rady :p Mogę wam co najwyżej buty pokazać ale to kiedyś bo aktualnie nie mam baterii do aparatu :angryy:

Posted

tigrunia napisał(a):
Niby jak mam sobie zrobić zdjęcie? :eviltong: Nie da rady :p Mogę wam co najwyżej buty pokazać ale to kiedyś bo aktualnie nie mam baterii do aparatu :angryy:

Dobra:)trzymam Cię za słowo..

Posted

No wiesz co najpierw piszesz co sie kupilas a teraz nawet nie pokazesz eh..
no to juz widze te obcasy jak zimowki tez mialas wysokie te czarne hehe
to znajdz podobne na alleg

Posted

[quote name='agamewa']Dobra:)trzymam Cię za słowo..
;)
[quote name='Pegaza']No wiesz co najpierw piszesz co sie kupilas a teraz nawet nie pokazesz eh..
no to juz widze te obcasy jak zimowki tez mialas wysokie te czarne hehe
to znajdz podobne na alleg
:eviltong:
Zimówki to chociaż stabilne a to to wywrotne jak cholera no ale cóż - to nie są buty do chodzenia :evil_lol:
Teraz takich właśnie pełno. Do ilu sklepów nie weszłam tam wszystkie podobne tylko ceny różne :p http://bucikowo.pl/p/pl/2486/lil+aveeno01+black.html te są podobne.. chociaż te moje wydają się wyższe :roll:

Posted

Pegaza napisał(a):
A tak myslalam ze takie hehe
kiedys mialam podobne ale na mniejszym obcasie:)
fajne sa ale nie na moj kregoslup a Ty jak dajesz rade jak masz tez chory kregoslup?

No toć mówię, że to nie buty do chodzenia :eviltong: Ja nie chodzę dużo. Pracę mam siedzącą więc myślę, że dam w nich radę skoro w tych zimowych daję a te wiele wyższe nie są ;) Ale te to są głównie na jakieś specjalne wyjścia :razz:
chrupcia napisał(a):
Witam :) ale buty !!! extra, bardzo mi sie podobają ! tez chce takie :cool3:

Te są tylko podobne do tych co kupiłam ;) Kiedyś wam pokażę.

Oglądajcie laski Bydgoszcz Hit Festival :multi: Polecam :cool3:

Posted

tigrunia napisał(a):

Te są tylko podobne do tych co kupiłam ;) Kiedyś wam pokażę.

Ok czekam ;) te sa super, Pani pewnie też :)

nie mam dostępu do telewizora :roll: siostra ogląda przedwiośnie :roll: :p

Posted

tigrunia napisał(a):

Be,a co robisz na dg??? :crazyeye:
Powinnaś być na festiwalu :cool3:
No i cześć już nocnie :multi:

Edit: teraz znalazłam link z butami.Super są.Też uwielbiam takie obcasy,im wyższe tym lepsze.:evil_lol: