Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

tigrunia napisał(a):
Noć toć na pewno pisałam nie raz :eviltong: W zeszłym tygodniu rezerwowałam pokój - ten sam co w zeszłym roku :loveu: Tylko moja mama jak była jakieś 2-3 m-ce temu to mówiła, że żadnej Zuzi tam nie było :shake: :-(

Daj no mieścinę se looknę na mapę :multi:

wysłałam na PW ale zaś nie wiadomo jak mi się to uda

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

A ja już po pierwszym tej zimy grzańcu ale nie smakował tak jak w górach ale narazie o górach mogę zapomnieć ze względu na moje kolanko biedne :(
A dziewczynki jadą czy zostają?

Posted

karkakarka napisał(a):
A ja nie lubię gór, wolę morze, a tak daleko od niego mieszkam:placz:

A ja przez to ze mieszkam blisko morza wole gory ;)

Czesc dzewczyny :loveu:

Posted

karkakarka napisał(a):
mniam, na grzańca :D
Ja też lubię :)
A dawno nie piłam, ale jak jest śnieg to można i o grzańcu już pomyśleć :lol:

Kto nie lubi? :evil_lol:
dzasta napisał(a):
A ja już po pierwszym tej zimy grzańcu ale nie smakował tak jak w górach ale narazie o górach mogę zapomnieć ze względu na moje kolanko biedne :(
A dziewczynki jadą czy zostają?

Ojj biednaś Ty :shake:
Zostają z babcią ..
iwa63 napisał(a):
Ale Ci zazdroszczę tego wyjazdu ja teraz to mogę sobie pomarzyć o jakimś kolwiek wypadzie nawet latem (teściowa)
Dzięki za odwiedzinki:)

Nam to już chyba wejdzie w nawyk i co roku w styczniu wyruszymy :loveu: :multi:
madziasto4 napisał(a):
Ale Ci zazdroszczę tego Zakopcja i gór w śniegu...... I grzańca w zasadzie też, bo co prawda mogę sobie sama zrobić, ale wiadomo, że w miłych okolicznościach smakuje lepiej :p

Ojj nigdzie nie smakuje tak jak w barze na Krupówkach :loveu: Robiliśmy sobie na kwaterze taki z kartonika w mikrofalówce .. smak ten sam ale jednak nie taki sam :p
Pegaza napisał(a):
Be ja tez chce w gory zabierz mnie z sobą nie bede Wam przeszkadzac:diabloti:

Jasne :multi: Gdzie po Ciebie podjechać? :diabloti:
karkakarka napisał(a):

Ja też nie lubię gór :evil_lol: Znaczy się ja jestem leń i wolę legnąć na olaży i zażywać słonecznych promieni aczkolwiek krajobraz górski zimą jest przepiękny i warto się poświęcić aby widoczki choć pooglądać :loveu: Oby pogoda dopisała..
Nati28 napisał(a):
A ja przez to ze mieszkam blisko morza wole gory ;)

Czesc dzewczyny :loveu:

Też mam bliżej morze od gór o jakieś 400 km :eviltong: Ale wolę morze :loveu: Tylko co tam robić zimą..
Natalia&Lola napisał(a):
No i ja się pod tym podpisuję, tez wolę morze niż góry.

Pozdrawiamy:)

Cześć Natalia :multi:

No to się nasprzątałam..mam korytarz u góry ogarnięty, łazienkę i kibel po raz drugi. Jutro salon i pierniki robić będę :loveu:

Posted

karkakarka napisał(a):

Ja też wolę morze, uwielbiam jego zapach. Za górami nie przepadam bo całe życie mieszkałam pomiędzy górami Sowimi a Stołowymi ;) Dopiero jak się wyprowadziłam to doceniłam ich urok :)

Posted

Pada dzisiaj w Bydzi? Moja siostra mi dzisiaj nie napisała ;)
U nas jakoś tak nieśmiało mini płatki śniegowe pdają :roll:
Cześć zimowo-niedzielnie :multi:

Posted

karkakarka napisał(a):
Hej, a co z twoim banerem?:roll:

A pierniczki się udały?:cool3:

Zniknął :niewiem:

Czy się udały też nie wiem :niewiem: Póki co twarde jak kamień :siara:
Pegaza napisał(a):
Dzie no dzie u mnie..:evil_lol:
w Rudzie...

Te.. ale mi nie po drodze :roll:
jot11 napisał(a):
Pada dzisiaj w Bydzi? Moja siostra mi dzisiaj nie napisała ;)
U nas jakoś tak nieśmiało mini płatki śniegowe pdają :roll:
Cześć zimowo-niedzielnie :multi:

Ale co pada? :evil_lol: Nie wiem - nie byłam jeszcze na dworze a okna mi zamarzły i nic nie widzę :evil_lol:
Nie no teraz chyba nie pada ale nie wiem czy w nocy nie napadało.. Psy tylko wypuszczałam z rana ale tylko taką szparką, żeby się przecisnęły i zaraz zamykałam drzwi :evil_lol:

Kurde powiem wam, ze Jess ma niesamowitą radochę ze śniegu :crazyeye: Tak jak Buff zawsze latała jak szalona po podwórku a Jess na loozaku tak teraz się rolami zamieniły :lol: Jess ma motorek w tyłku i lata wkoło zmarzniętej na amen Buff zachęcając do zabawy :loveu: :evil_lol:
Właśnie.. zamówię zaraz na allegro sweterek dla Buff bo ma taki polarek ciut nie pod wymiar :roll:

Posted

Moje nie latają, Tinie łapy marzną i się przewraca, a Gracja już trzeci czy czwarty dzień nie wychodzi, chciałam z nią dziś wyjść, ale znowu zimno jak w du...
A w ogóle to cześć :multi:

Posted

Princess_York napisał(a):
o wy to macie fajnie bo jak ja z Arwi wychodzę to chwilę jest okej polata a za moment wielki płacz i wycie .i to tak przeraźliwe jakby jej skóre zdzierali ...
cześć w Niedziele tak wogóle ;)

Buff siada na tyłku jak jej nogi za bardzo zmarzną i stara się jakoś tylne w powietrzu trzymać :evil_lol:
*kleo* napisał(a):
Moje nie latają, Tinie łapy marzną i się przewraca, a Gracja już trzeci czy czwarty dzień nie wychodzi, chciałam z nią dziś wyjść, ale znowu zimno jak w du...
A w ogóle to cześć :multi:

Cześć Klaudia :multi:
Kurde aleś wygodnicka :evil_lol: Dobrze, że ja jeszcze na taki pomysł nie wpadłam, żeby podkład rozłożyć :eviltong:

Posted

tigrunia napisał(a):
Cześć Ula :multi:
Odśnieżyłaś ładnie? :loveu: :diabloti:

synul stanął na wysokości zadania i nieżle się spisał , ale przyszedł do domu zziajany i mokry. Na obiadek był rosół taki z oczkami hihi to sie zarazz rozpogodził

Posted

tigrunia napisał(a):
Buff siada na tyłku jak jej nogi za bardzo zmarzną i stara się jakoś tylne w powietrzu trzymać :evil_lol:

Cześć Klaudia :multi:
Kurde aleś wygodnicka :evil_lol: Dobrze, że ja jeszcze na taki pomysł nie wpadłam, żeby podkład rozłożyć :eviltong:

Oj bo jo, nie dość, że zimno, to jeszcze z 4 piętra trzeba zejść i się wtaszczyć z powrotem :evil_lol:
Po choinkę zaraz jedziemy :multi: