Jofka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 http://images38.fotosik.pl/140/8dd5a075b25c314bmed.jpg Co to za piękny maluszek?? Witamy Ciebie i Twoje Robale:loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Cześć Be :p Ile Pudzian już ma tygodni? A może go sobie zostawicie? :diabloti: Quote
Pegaza Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 madziasto4 napisał(a):Cześć Be :p Ile Pudzian już ma tygodni? A może go sobie zostawicie? :diabloti: Madzia wczesniej napisala ze 6 tygodni:cool1: cze Be:multi: coz mam napisac wiedzialam ze wygra hehe Quote
madziasto4 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Pegaza napisał(a):Madzia wczesniej napisala ze 6 tygodni:cool1: cze Be:multi: coz mam napisac wiedzialam ze wygra hehe To tyle samo miał Torek jak go pierwszy raz zobaczyłam, też miał takie zamglone, niebieskie oczka jeszcze :lol: Quote
tigrunia Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='Pegaza']Cze wieczornie i dobranoc..:sleep2: Cze porannie :razz: [quote name='Pestka']Witam wieczornie? jato moglaś nie zrobić ani 1 fotki? :( Ja nie zrobiłam ale fotki mam :evil_lol: [quote name='dzasta']Graty dla prześlicznej Buffinki!!! Czekam z niecierpliwością na zdjęcia. Znowu mam problemy z zalogowaniem na DGM wrrr Dzięki :loveu: Ja też nie mogłam się zalogować dziś :angryy: [quote name='AmiX']Jeszcze raz gratuluje!!!!!! :) Dzięki Aniu :loveu: [quote name='Jofka']http://images38.fotosik.pl/140/8dd5a075b25c314bmed.jpg Co to za piękny maluszek?? Witamy Ciebie i Twoje Robale:loveu::loveu: To dzieciątko Jessikowe :loveu: Co Ty tak raz bywasz, potem długo , długo ni ma.. :shake: [quote name='madziasto4']Cześć Be :p Ile Pudzian już ma tygodni? A może go sobie zostawicie? :diabloti: Cze Madzia :multi: 6 :cool3: Nie zostaje :shake: [quote name='Pegaza']Madzia wczesniej napisala ze 6 tygodni:cool1: cze Be:multi: coz mam napisac wiedzialam ze wygra hehe No właśnie .. :cool3: Cze ;) Co wygra, kto wygra ? :crazyeye: :evil_lol: [quote name='madziasto4']To tyle samo miał Torek jak go pierwszy raz zobaczyłam, też miał takie zamglone, niebieskie oczka jeszcze :lol: Fajny wiek :loveu: Quote
Jofka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 OOOOO jaaaaaa!!!! widzisz jaka ja nie na biezaco jestem!!!Cudo! Gratuluje nowego potomstwa:loveu::loveu:świetnie!!Zazdroszcze Ci takich maluchów,chciałabym zobaczyć takie maleństwa tuż po porodzie:loveu:Zazdroszcze Ci:angryy: hehe Ja za rok planuje kupno yorczka,może znowu Jessi sie postara hehe:lol::lol: Znikam tak,bo to raz laptop zepsuty,to znowu wyjazd,to znowu sesja itp. Za to teraz mam duzo czasu-wakacje:multi::multi: i będę na bieżąco.Jeszcze tylko aparat odzyskam od taty i wstawię zdjęcia Tolka:lol: Zostawiasz sobie słodkiego Pudziana?? Ja bym sie nie powstrzymala:loveu: Pozdrawiamy Was niesamowicie gorąco PS. Co tam u Was? tak ogólnie:lol: Quote
tigrunia Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Jofka napisał(a):OOOOO jaaaaaa!!!! widzisz jaka ja nie na biezaco jestem!!!Cudo! Gratuluje nowego potomstwa:loveu::loveu:świetnie!!Zazdroszcze Ci takich maluchów,chciałabym zobaczyć takie maleństwa tuż po porodzie:loveu:Zazdroszcze Ci:angryy: hehe Ja za rok planuje kupno yorczka,może znowu Jessi sie postara hehe:lol::lol: Znikam tak,bo to raz laptop zepsuty,to znowu wyjazd,to znowu sesja itp. Za to teraz mam duzo czasu-wakacje:multi::multi: i będę na bieżąco.Jeszcze tylko aparat odzyskam od taty i wstawię zdjęcia Tolka:lol: Zostawiasz sobie słodkiego Pudziana?? Ja bym sie nie powstrzymala:loveu: Pozdrawiamy Was niesamowicie gorąco PS. Co tam u Was? tak ogólnie:lol: Noo Jess następne dzieci w następnym roku mieć będzie :loveu: Buff moze też :cool3: Jak znajdę dla niej partnera :cool1: Pudzianek nie zostaje.. jest prześliczny i przesłodki ale jest też .. psem :cool1: Aga76 napisał(a):Ooo tam od razu małpy... :evil_lol: On jest bajerancki na całego :loveu: Gratulacje :klacz: No nie ? :loveu: Dzięki Aga :loveu: Zważyłam właśnie Jess.. przytyła 0,7 kg :cool1: Wprowadzam diete! :shake: Quote
Aga76 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='tigrunia'] Bo te wstrętne małpy to tylko wypatrują robali w kątach :mad: Ooo tam od razu małpy... :evil_lol: [quote name='tigrunia'] http://images37.fotosik.pl/140/303a2893af77ada3med.jpg On jest bajerancki na całego :loveu: [quote name='tigrunia'] Wrócili my ze Szczecina :loveu: Fajnie było :loveu: Buff 2x 2 lokata i oc.obiecujące :multi: Gratulacje :klacz: Quote
Aga76 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 tigrunia napisał(a): Zważyłam właśnie Jess.. przytyła 0,7 kg :cool1: Wprowadzam diete! :shake: Od ust jej odejmiesz? :crazyeye: Quote
tigrunia Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Aga76 napisał(a):Od ust jej odejmiesz? :crazyeye: Właśnie tak :evil_lol: Jofka napisał(a):Gartuluję tych wszystkich zwycięstw:multi: Dzięki :loveu: Quote
Jofka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Wybieracie się może na wystawę do Olsztyna:lol:? Quote
Pegaza Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 U mnie Pipi z wagi spadla narescie za to Liv przybrala.. cze deszczowo:razz: Quote
Jofka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Witaj B.:p Deszczowo? U nas prawie upał,słonecznie-Olsztyn:p Quote
dzasta Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 B. a kiedy będą jakieś zdjątka z wystawy ??? :D Quote
tigrunia Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Jofka']Wybieracie się może na wystawę do Olsztyna:lol:? Nie wybieramy się. Byłam w Dobrym Mieście w weekend majowy ;) [quote name='Pegaza']U mnie Pipi z wagi spadla narescie za to Liv przybrala.. cze deszczowo:razz: O też tak chce! Cze słonecznie :loveu: [quote name='Jofka']Witaj B.:p Deszczowo? U nas prawie upał,słonecznie-Olsztyn:p U mnie byłby upał gdyby nie zimny wiatr :cool1: Ale slońce daje czadu od rana :loveu: [quote name='dzasta']B. a kiedy będą jakieś zdjątka z wystawy ??? :D Nie chce mi się na fotosika zgrywać :eviltong: Hodowla Yorkshire Terrier - szczeniaki Yorkshire --> galeria :razz: Są zdjecia z Lubieszyna i Szczecina. Quote
Jofka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 OOo nie znałam tej storny,Beatko gatuluję hodowli:) Dziewczyny super się prezentują no i maluszek. Jessi boska,dostojna och i ach:loveu: Elegancko:cool3: Quote
tigrunia Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Jofka napisał(a):OOo nie znałam tej storny,Beatko gatuluję hodowli:) Dziewczyny super się prezentują no i maluszek. Jessi boska,dostojna och i ach:loveu: Elegancko:cool3: Dziękuję za miłe słowa :loveu: Quote
Jofka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Serio serio! Stronka w ogóle pierwsza klasa. Jesska miala tylko jednego bobaska? Pewnie już Cie męczą te moje pytania,ale ja nic nie wiem.(jestem zla na sobie,że tyle mnie nie było):angryy::angryy: Quote
karkakarka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Strona hodowli jest śliczna :loveu::loveu::loveu: w fajnym stylu zrobiona :iloveyou: Pieseczki śliczne :loveu: No i Pudzio... ach...:loveu::loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Jofka napisał(a):Serio serio! Stronka w ogóle pierwsza klasa. Jesska miala tylko jednego bobaska? Pewnie już Cie męczą te moje pytania,ale ja nic nie wiem.(jestem zla na sobie,że tyle mnie nie było):angryy::angryy: Nie .. miała 5. Niestety były wcześniakami .. :-( karkakarka napisał(a):Strona hodowli jest śliczna :loveu::loveu::loveu: w fajnym stylu zrobiona :iloveyou: Pieseczki śliczne :loveu: No i Pudzio... ach...:loveu::loveu::loveu: Dziękuję :loveu: Właśnie zrobiłam na stronie nową galerię "Jessi po domowemu" :loveu: Quote
Pegaza Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ty patrz a ja nie wiedziala ze ona sie nazywa Madame:roll: z hodowli... Quote
tigrunia Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Kasia napisał(a):cze Beatrycze i cała reszta :loveu: Cze Kasia :loveu: Pegaza napisał(a):Ty patrz a ja nie wiedziala ze ona sie nazywa Madame:roll: z hodowli... A widzisz .. przynajmniej sie czegoś nowego dowiesz :evil_lol: Jofka napisał(a)::-( Rozumiem ;) Quote
Recommended Posts