Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Katie napisał(a):
kupilam olej kokosowy, tylko teraz prosze o..... instrukcje obslugi:evil_lol:
nie wiem, co mam z tym zrobic, bo to jest stale......

Wystarczy że włożysz pojemniczek do wody z dość ciepłą wodą na 5 minut i zrobi się ciekły:lol:

Posted

Aga76 napisał(a):
A z czym masz pizzę?

Mam truskawki :multi: mniamuśne smakowe

Serowa lova :loveu: :cool3:

Ja też chce :mad:
Mała Rita napisał(a):
ja tyż mam truskawy, kupilam se :loveu:

A mi też kupiłaś ?>? :-o :mad:
Katie napisał(a):
kupilam olej kokosowy, tylko teraz prosze o..... instrukcje obslugi:evil_lol:
nie wiem, co mam z tym zrobic, bo to jest stale......

Podgrzać :razz:

Pozdrawiamy w czwartek chyba :hmmmm:
Nasz grubasek waży już 156 gram :multi: Ładnie uczy się pełzać ... zatacza coraz większe koła :crazyeye: :evil_lol: :loveu:

Posted

tigrunia napisał(a):
Nasz grubasek waży już 156 gram :multi: Ładnie uczy się pełzać ... zatacza coraz większe koła :crazyeye: :evil_lol: :loveu:

:loveu: pełzaczek robaczek :evil_lol:

Posted

Aga76 napisał(a):
:loveu: pełzaczek robaczek :evil_lol:

:loveu:
Pegaza napisał(a):
Cze Be :multi:
ucaluj Pudzianka od cioci:loveu:

kuna tez musze w ten olej zainwestowac..poki aukcja trwa:p

Jasna sprawa ! :loveu:

mirka ma cały czas te oleje.. także jak się skończy na pewno wystawi nową ;)
Kasia napisał(a):
cze Be :lol:

smaka narobiłyście tymi truskawkami :loveu:

a Pudzian pojedzony wyśmienicie wyglada! te łapinki z tym brzusiem :loveu:

Cze Kaś :multi:

No ja też jeszcze nie kupiłam :cool1: Ale za to młode ziemniaczki były na obiadek :loveu:

No nie ? :loveu: Coraz fajniejszy się robi :loveu:

Kupiłam kiecke na ślub :multi: Znaczy sie poprawiny i to takie domowe ale nie wiem czym się poprawiny od ślubu różnią :hmmmm:

Posted

[quote name='PositiveThought']http://images47.fotosik.pl/128/16ad1a9c7710f2cdmed.jpg
łiiii :loveu:
mały pakerek :loveu:

truskawki mrożone dobra rzecz :loveu:

jaką kieckę? ;)
:loveu: Właśnie znów jakieś wygibasy trenuje do góry brzuchem :loveu: :evil_lol:

Gdzie tam mrożone.. nie ma to jak świeże :loveu:

Ano a taką : http://images32.fotosik.pl/438/c2794bfc54507837.jpg

http://images31.fotosik.pl/372/5a4cd397bfa3ceba.jpg
[quote name='Pegaza']Be tak sie ino gada..poprawiny sie na drugi dzien urzadza po weselu..:p
No ta tyle wiem ale nigdy nie byłam na poprawinach więc nei wiem czy to sie czymś różni :cool1: Wesele jest w domu i poprawiny też w domu .. to jest drugie wesele w sumie bo inni goście :evil_lol:

Posted

Be ja tak popatrzylam co ta Mirka ma i widze ze olej kokosowy tez ma..wiec polecasz mi ten kokos czy ten palma?
kuna ino nie widze ubranek na papiloty...bo moze na jesien bym ja cala zapapilotowala przynamniej by mi smieci nie znosila do domu:evil_lol:
a jeszcze mi powiedz co ile dni mam ja odwijac z tych papilotow? i po kapieli nie bedzie tlusta?czy mi posciel nie potlusci?;)

Posted

a ja ide do fryzjera . Tak się kurcze wytaplała w podgnitej trawie :mad:, śmieciorów pełno w czuprynie a przede wszystkim jak przyleci z ogrodu to szuka kawałka zimnej podłogi i wyciągnięta ziaje i ziaje:roll: Miałam postanowienie sama zrobić ciach , ale Ewcia by mnie zwyzywała :angryy: bo ona widziała efekty mojej pracy:crazyeye:

Posted

[quote name='Pegaza']Dopiero tera widze ze link do kiecki byl:evil_lol:
fajna jest:loveu: Be a Tobie tez tak z przodu bedzie wypychac?:diabloti:jak tej modelce?:evil_lol:

Pewnie ładniej...

Cześć Be :loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']Be ja tak popatrzylam co ta Mirka ma i widze ze olej kokosowy tez ma..wiec polecasz mi ten kokos czy ten palma?
kuna ino nie widze ubranek na papiloty...bo moze na jesien bym ja cala zapapilotowala przynamniej by mi smieci nie znosila do domu:evil_lol:
a jeszcze mi powiedz co ile dni mam ja odwijac z tych papilotow? i po kapieli nie bedzie tlusta?czy mi posciel nie potlusci?;)
Kokosowy ładniej pachnie a skuteczność raczej taka sama ;) No chyba, ze ktoś zapachu kokosu nie lubi..
Najpierw to ty jej na kufie zrób papiloty i zobaczysz czy Ci się będzie chciało całą robić :eviltong: Możesz co 3-4 dni zmieniać .. zobaczysz jak włos bedzie się kołtunił bo Jess np może chodzić cały tydzień a Buff co dwa dni przewijam na kufie bo tak sie kołtuni :cool1:
[quote name='Katie']uhu, super ta sukienka, skad tys ja wytrzasnela?:eviltong:
dzis bedzie proba olejku kokosowego i przylaczam sie tez do pytan Pegazy;)
Z allegro :loveu:
[quote name='Pegaza']Dopiero tera widze ze link do kiecki byl:evil_lol:
fajna jest:loveu: Be a Tobie tez tak z przodu bedzie wypychac?:diabloti:jak tej modelce?:evil_lol:
Kupiłam sobie wkładki silikonowe w razie gdyby był problem z wypełnieniem :roflt:
[quote name='Aga76']Pewnie ładniej...

Cześć Be :loveu:
Noo .. 100 razy ładniej :loveu::evil_lol:
Kurde mam nadzieję, że fason będzie pasować .. :roll:

Cześć Agnes :loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']
Noo .. 100 razy ładniej :loveu::evil_lol:
Kurde mam nadzieję, że fason będzie pasować .. :roll:

Cześć Agnes :loveu:

:grins:

Spoko, na pewno będzie, taki very kobiecy jest!

Posted

fajna sukienka :loveu:
a cycki tej Pani to prawie tak jak Skrzyneckiej w ostatnim odcinku Tańca z Gwiazdami - też prawie podbródka sięgały ino ze zaraz po pierwsze przerwie zmienili Jej na normalne czyli zwisające :diabloti:

wybielałyście kiedys se zęby tymi paskami wybielajacymi firmy Blend-a-med albo CREST?

Posted

[quote name='Kasia']
wybielałyście kiedys se zęby tymi paskami wybielajacymi firmy Blend-a-med albo CREST?

Kolega kiedyś naklejał paski, ale nie pamiętam co to było, i rano do pracy z tym przychodził :evil_lol: żeby dłużej działały, hihihi no i było widać różnicę w kolorze, troszkę jaśniejsze się zrobiły

Posted

[quote name='Aga76']:grins:

Spoko, na pewno będzie, taki very kobiecy jest!
Napisałam do paru lasek, które tą sukienkę kupiły i bardzo pochlebne opinie uzyskałam :loveu:
[quote name='Kasia']fajna sukienka :loveu:
a cycki tej Pani to prawie tak jak Skrzyneckiej w ostatnim odcinku Tańca z Gwiazdami - też prawie podbródka sięgały ino ze zaraz po pierwsze przerwie zmienili Jej na normalne czyli zwisające :diabloti:

Mam nadzieję, że też tak fajnie będę w niej wyglądać :loveu: :evil_lol:
Skrzynecka ma ze swoimi cyckami mistrzostwo świata :diabloti:

Zębów jeszcze sobie nie wybielałam ale słyszałam, ze takie wybielanie nszczy szkliwo i wtedy szybciej żółkną zęby :roll:

[quote name='Pegaza']Wkladki Be :evil_lol: tys miala se powiekszyc biust operacyjnie:evil_lol:

a co z posciela bedzie tluscic mi czy nie?
Fundujesz ? :crazyeye:

Ty no szczerze to nie wiem :roll: Kiedyś miałam spodnie tłuste od Jessi ale to była świeżo naoliwiona. Tak jak chodzą w ciuchach to wydaje mi sie, że śladów nie zostawia :shake: Ja w każdym bądź razie nic nie zauważam na pościelach :shake:

Posted

tigrunia napisał(a):

Zębów jeszcze sobie nie wybielałam ale słyszałam, ze takie wybielanie nszczy szkliwo i wtedy szybciej żółkną zęby :roll:

no właśnie ponoć nie niszczy szkliwa :roll:
ja pytam bo se kupiłam te CREST, są mocniejsze od tych Blend-a-med. Dziś drugi dzień a zęby mnie nakur***** że cholera :shake:
nie wiem czy zdzierżę 7 dni...